Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2009 14:29 - Как над България се рееше един дамски интимен атрибут и колко ни струваше това!
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 13286 Коментари: 38 Гласове:
13

Последна промяна: 30.10.2009 16:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     
image


 

        Слуховете за романтичните мъжки отношения на Станишев с Азер Меликов, Росен Карадимов и Петко Сертов удариха БСП като гръм и сринаха столетницата със земята. Както каза другарят Овчаров – над цялата партия бе надянат един дамски атрибут. Въпреки мълвата за нетрадиционната сексуална ориентация на червения лидер обаче той попадна и под фаталното въздействие на няколко атрактивни жени.

        В началото на мандата всички познаваха Елена Йончева като дамата до сърцето на премиера. Той старателно поддържаше тази теза, а тя грижливо пазеше името и авторитета му. Нейната деликатна интелигентност обаче й попречи да влезе в смъртоносна схватка със своите конкурентки. А такива не липсваха и скоро звездата на Елена изгоря. „Сергей уж твърди, че тя му е най-близкият човек, но не я взе на едно пътуване със себе си! А тя дори шпагати прави заради него в Денсинг старс!”, и до днес ругаят лидера си повечето социалисти.
              На мястото на Елена Йончева някак си успя да се промъкне Ирена Борисова от Кюстендил. Лично Румен Петков разказва, че тя била представена на Сергей от черешовия бос Александър Тасев. Няколко месеца след това той беше убит. Медиите вдигнаха доста шум по случая, защото беше замесен и парламентът – в колата на застреляния намериха пропуск от Народното събрание. По-късно стана ясно, че една от соцсекретарките издала на Тасев пропуск от името на червения Трифон Митев, който не се възползвал от правото си.
              „Другарю Станишев, ваша най-близка сътрудничка се хвали как ще ударят двамата Руменовци”, оплака се на конгреса преди две седмици Румен Петков. А днес в интервю каза и името й – Иренка. Същата тази Иренка ще се окаже едно от разковничетата за провала на Сергей. Социалисти от нейния край разказаха, че благодарение на нея съгражданката й Мая Манолова направи такава лавинообразната кариера в БСП. Дори има подозрения, че двете въртят ДДС-далавери на кюстендилската митницата и печелят стотици хиляди, дори милиони. Нищо чудно тогава как си позволяват лукса да пазаруват маркови чепички и чанти за хиляди евро в близка Италия… Апропо, на митницата в западния град работи съпругът на Мая. 
               Името на Манолова беше набъркано и в изборната търговия. За нея казват, че била топлата връзка на братя Галеви с властта. След като двамата бяха арестувани, Мая направила партина до кабинета на Станишев. Премиерът обаче се криел от "делегациите" като дявол от тамян.
               Но това не е всичко. Не случайно Гамизов споделя, че е търсел Ирена Борисова, която да лобира пред Сергей за една или друга точка в дневния ред на кабинета. „Факт е, че това момиче имаше голяма роля и в личния живот на Станишев, и в живота на държавата!”, възмущават се негови съпартийци. Може би всичко щеше да остане скрито покрито, ако не бяха допуснали една груба грешка.
               Миналата година в родното село на Ирена - Пиперков чифлик (край Кюстендил), грейна чисто нова черква. Тя издействала огромна субсидия за изграждането й – 200 000 лв. (което е прецедент!). И освен двете с Мая, на откриването цъфна даже… шефът на ДАНС Петко Сертов. Оттогава голямото щастливо семейство на Станишев стана публично достояние. За това помогнала и майката на Ирена, която наляво и надясно разнасяла за интимните отношения на щерка си с Премиера.
               Но… между любовта и омразата има само една крачка. Рано или късно щастието отлита и каца на нечие друго рамо. Този път то дошло при Моника Йосифова. Съпругата на банкера Венцислав Йосифов толкова омаяла Станишев, че заради нея той отстранил дългогодишния имидж мейкър на социалистите Нидал Алгафари. А такова чудо не се било случвало от 15 години. Дори се говори, че в момента двамата живеят заедно в онзи апартамент от 200 квадрата, който Станишев обитава срещу 600 евро месечно.
                Триумфът на Моника обаче довел Ирена до отчаяние. Тя изпаднала в криза и дори се чу, че повече не искала да живее. От ревност и ярост секретарката на премиера преминала всякакви граници на приличие и споделила с приятелки интимни подробности от връзката си със Сергей. Включително и такива около неговия … мъжки атрибут. А като се има предвид слабостта на Станишев към журналистките, кой знае какви сочни пикантерии биха изскочили наяве, ако другите прелъстени и изоставените дами (или кавалери) решат да му отмъстят…

              ............................
           
        http://www.bnews.bg/



Тагове:   боклук,


Гласувай:
13



1. doriana - Абе, понякога си мисля, че да си п...
30.10.2009 14:36
Абе, понякога си мисля, че да си продадат жълтите хартии из страната са готови да измислят всякакви глупости!
Айде - сполай ти!
цитирай
2. boristodorov56 - 1. doriana
30.10.2009 14:39
Отказваш ли да приемеш, че това е истината?
цитирай
3. kasnaprolet9999 - това, ако е истина е
30.10.2009 14:43
направо шокиращо, но каква е гаранцията че не са журналистически измислици?
цитирай
4. boristodorov56 - 3. kasnaprolet9999
30.10.2009 14:47
Много от нещата, за които се пише тук - са събирани от пресата в последната година и мрежата, разбира се.
Мистър Клийн се осра до ушите!

Кога най-после един Премиер ще влезе в затвора?
За престъпленията си!
Много му станаха,
а колко още ще наизлезнат!
цитирай
5. doriana - Отказвал ли да приемеш, че това е ...
30.10.2009 14:55
boristodorov56 написа:
Отказвал ли да приемеш, че това е истината?

Такава ми е професията, че не вярвам на нищо, освен ако не го видя черно на бяло в логична последователност, скрепено с компетентна санкция (т.е. - медиите в никакъв случай не са компетентна санкция за мен)!!
И като знам, че медиите предимно дезинформират, доста често заради някакъв икономически техен си интерес, няма как да им давам вярата си!
:)
Подлагам на съмнение всичко, освен ако не съм го преживяла лично!
цитирай
6. boristodorov56 - 5. doriana
30.10.2009 15:00
Стратегията ти е правилна.
Фактите за злоупотребите на приближените до Умното Серги - отдавна не са нито тайна, нито неистина, а просто огромно задължение на прокуратурата да изпълни дълга си към Държавата и оправдае заплатата си. Сигурен съм тя никога няма да си мръдне пръста да стигне до истината и виновните да бъдат наказани.
По простата причина, че Велчев - т.нар. Главен прокурор и С.Станишев са си играли с едни и същи детски играчки /образно казано/ в детската градина на ПолитБюро на ЦК на БКП, а всички знаем, че гарван гарвану око не вади.
цитирай
7. анонимен - И журналистите са хора. И те трябва ...
30.10.2009 16:00
И журналистите са хора. И те трябва да ядът, така че който дава повече той печели, а "лошият материал" се храни с жълтени а не с факти, документи,работа.Това в последните месеци не се е появявало на пазара.
цитирай
8. boristodorov56 - Ето какво казва личния му PR, с цел да го омъжестви:
30.10.2009 16:24
Интервю на Славей Костадинов.
http://www.bulpress.net/article/14515


Нидал Алгафари:
Станишев е забъркан в много скандали с девойки

Макар и с червен картон в последните политически кампании на БСП, Нидал Алгафари си остава човекът, който успя да свърши поне две неща, които никога няма да се забравят – превърна студентското тв-предаване “Ку-ку” в легендарно и направи пожертвания Георги Първанов президент. Дори само заради тези две неща си заслужава да се чуе какво мисли Нидал Алгафари за отминалите и предстоящи политически колизии....




- Всъщност нежният Сергей Станишев не беше ли обречен в битката си с мъжествената харизма на Бойко Борисов?

- Това беше една от големите заблуди – да хвърлиш в персонална лидерска битка Сергей срещу Бойко. Онези си мислеха, че като скрият генералите и лейтенантите в БСП зад гърба му, Станишев ще излезе целият в бяло в битката срещу площадното момче Бойко Борисов, който изглежда малко гаменски, малко хашлашки, малко по-народно. Но срещу такъв образ трябваше да противопоставиш друг, а не този, който се получи. Значи, според някакви социологически проучвания Бойко Борисов е харесван от фризьорки и пр. типажи Тогава аз бих подходил по друг начин – ще потърся интелигентните, разумните и борбени жени, които търсят интелигентния, възпитания, активния лидер, а не да сблъсквам две противоположности.

- Какви жени ще търсите, след като от толкова време мълвата за особена сексуалност преследва лидера на БСП?

- Ами защо си допуснал, след като си бил 4 години на власт, да се изгради и мултиплицира медийно такъв образ? Много е лесно да се изчисти такъв образ. Но не с разработки като “Галерия” и други подобни простотии. Не като оная глупава ситуация на младежкото събиране в НДК, където лидерът излиза по дънки на сцената с нещо червено на дюкяна. Аз пазя всички скандали на много момичета около Станишев, които са готови да се хвърлят в огъня, заради него. А те със сигурност не биха се хвърлили, ако Сергей не беше с нормална сексуалност.

- Е, само една Ирена Борисова не стига...

- Не е само тя, има и други. Виждате ли, че и вие не ги знаете.

- Да речем, че успеете да изградите някакъв мъжествен образ на Сергей Станишев. Как обаче щяхте да изтриете образа на цялото управление като на най-корумпираното досега?
цитирай
9. haralanov - Здравей,Боре!
30.10.2009 18:15
Че Сергея не е мъж за жени му личи ужасно.Цялата PR кампания за връзката им с Елена Йончева беше съшита и измислена открай до край.Можеш да си дадеш сметка и за медийната среда в България!Да пишеш измислени неща,представяйки ги за реални говори за нездравост на духа.Или за шум на пари.Или и за двете.А с този евтин PR се целеше Сергея на изкара още един мандат.Като нищо можеше да стане!
цитирай
10. boristodorov56 - 9. haralanov
30.10.2009 18:21
Това е само една страна на неговата "мъжественост".
За да бъдат жените покрай него си е плащал, но с държавни ресурси.

Егати и "пича"!
цитирай
11. borsi - Станишев си е педерас
30.10.2009 18:48
Както и да го върти и суче Станишев си е педерас.

Нещо като Мадам Помапдур на БСП :) То и без това в тази партия има само алкохолици, педали, цигани, крадци, измамници и нито един свестен.
Те нормални не приемат - Пълна деградация само за 3 поколения.

Извини ме, но кой нормален премиер би плащал на непознат младеж 18 000 лева месечна заплата, ако не са гей дружки?

Азер Меликов си е 100 % педи и явно бе докопал задника на премиера и с риск да не го дъни Станишев му запушваше устата с бали пари, за синекурна длъжност.
цитирай
12. lambo - Абе аз чух и за Вигенин или Вагинин
30.10.2009 19:01
А дали СерГей някога е бил с жена, много се съмнявам

Не е само той. Сидеров и Яне също не са се женили и нямат деца
цитирай
13. анонимен - Какво толкова скандално виждате тук ????
30.10.2009 19:10
Единственото скандално, което се публикува тук, е вероятно някаква далавера, в която са участвали некви путки около Станишев. Нека това да се докаже, нека да бъдат съдени, ако се докаже. Иначе каква е сексуалната ориентация на Станишев, дали е обичал да поебва журналистки, или не, мисля, си е абсолютно негова работа. Да не би Св. Бойко да не поебва нялаво надясно ? Да не би сексуалното поведение със съгласни пълнолетни да е престъпление ???? Я се разкарайте, чекиджии нещастни!!!!
цитирай
14. boristodorov56 - 12. lambo
30.10.2009 19:28
Прав си за Вагинин.
цитирай
15. boristodorov56 - 13. анонимен - Задължаваща е циничната ти откровенност.
30.10.2009 19:32
Точно така - скандалното е точно далаверата, която си е чисто отплащате на услуга за осигуряване на алиби за мъжественост.
Не ми пука , че го поебават Умното Серги
и му правят мъжествен PR за пред бетонните глави и ортококсалните кумънизи, но ми пука, че този ебан боклук е харчил парите ни като да са му бащиния!
цитирай
16. borsi - Когато един премиер мисли със задника, а не с главата си
30.10.2009 19:47
анонимен написа:
Единственото скандално, което се публикува тук, е вероятно някаква далавера, в която са участвали некви путки около Станишев. Нека това да се докаже, нека да бъдат съдени, ако се докаже. Иначе каква е сексуалната ориентация на Станишев, дали е обичал да поебва журналистки, или не, мисля, си е абсолютно негова работа. Да не би Св. Бойко да не поебва нялаво надясно ? Да не би сексуалното поведение със съгласни пълнолетни да е престъпление ???? Я се разкарайте, чекиджии нещастни!!!!



Нека "анонимния" бесепарски гей който пише тук ми обясни, защо Станишев даваше заплата от 18 000 лева на Азер Меликов ?! :)))

Че то миските не получават такъв месечен доход, бе човек.

Тук буквално можем да приложим народната мъдрост - Гъз глава затрива ;)

цитирай
17. boristodorov56 - 16. borsi
30.10.2009 20:02
Виж тоя с чуждоземното име го забравихме...
цитирай
18. haralanov - Не виждам нищо лошо в това...
30.10.2009 20:16
Суека Станишев да си остане председател на партията им!Толкова по-добре...
цитирай
19. miralyub - Стига, бе! Тоя мормот да върти ...
30.10.2009 20:45
Стига,бе!
Тоя мормот да върти жени около се бе си,че даже и да ги сменя...
Смешно ми е...
цитирай
20. boristodorov56 - 18. haralanov
30.10.2009 20:53
И аз нямам - не ме интерисуван червените пиявици,
пък и да си призная не съм хомофоб, аз съм за свободата във всичките и измерения.
цитирай
21. boristodorov56 - 19. miralyub
30.10.2009 20:54
Нищо не върти.
Те са му алибито за пред света, че е мъж - но си плаща доста сериозно за това.
цитирай
22. haralanov - По-тъпо алиби от това...
30.10.2009 21:36
Дори и аз не бих могъл да измисля!Но докъде ли може да стигне уродството на един човек,хеле пък и ако бъде овластен.
цитирай
23. анонимен - Що ли му обръщате толкова внимание на този педал.
30.10.2009 21:40
Вече е в историята си с партията си - разнебинет табун са. Ще почнат да се трепят за кинти - да знаете!
цитирай
24. анонимен - Зрелища без хляб!
30.10.2009 21:54
Съдебната система е зависима, добрите адвокати са на тяхна страна, уж ги гонят и "ги хващат" и нищо!
Само намеци, писания из пресата , преснети страници във файл - пясък във вятъра. Да не мислиш, че има нови лица в политиката, за да очакваш промени? Или сериозно разследване и процес?
От двадесет години има само един победител - Партията!
цитирай
25. boristodorov56 - 24. tit
30.10.2009 23:22
Партията!
И нейните преторианци - еничарите на комунизма -
червените гестаповци от ДС.

Двайсет години все още никнат като гъби - където бръкнеш най-малко по трима се появяват.
цитирай
26. ninaantonova - То голяма мръсотия било!
31.10.2009 06:49
Та тези не трябва да излизат от банята, все в помия се валят. Нямам думи.
цитирай
27. boristodorov56 - 26. ninaantonova
31.10.2009 07:03
И най-вероятно това е само част от истината...
цитирай
28. анонимен - jelti klyukari
31.10.2009 09:08
klyuki!nikoi ne znae istina
цитирай
29. prado - Здрасти, Борисе! Гледай само колко ...
31.10.2009 09:16
Здрасти, Борисе! Гледай само колко са заблудени някои хорица - това са елементарни истини , които си публикувал, мислех че почти всички са наясно с битието и обкръжението на СерГея , но пак не съм бил прав! Омръзна ми да се учудвам от това, че хората не могат да съберат две и две..
Давай, добре си написал и пак да напишеш!
Поздрави!
цитирай
30. boristodorov56 - 28. анонимен
31.10.2009 09:43
За всеобщо съжаление не са жълти клюки,
червени истини.
цитирай
31. boristodorov56 - 29. prado
31.10.2009 09:44
Елементарните истина изглежда не могот да се разберат от някои елементарни хорица.
цитирай
32. анонимен - Не ме интересува колко, кои и от т...
31.10.2009 12:50
Не ме интересува колко, кои и от такъв пол са им любовниците, те са избрани за да защитят и ръководят страната ни, което за наше нещастие е тяхна последна грижа. Усещането ми като жена към този мишок е че е бил хетеросексуален, но е завил наляво, защото в този му вид няма жена, която да го хареса заради самия него.
цитирай
33. boristodorov56 - 32. анонимен
31.10.2009 12:55
Не бива да се изключва и подобна възможност,
тя властта разращава изцяло и докрай!
цитирай
34. анонимен - da se dade atributyt na prokurar
02.11.2009 15:00
i da se napravi podrobno izsledvane kyde atributyt se e butal, vlizal, ostavial tuj onuj i prespival lie e damski keloti s izpokysani zertieri.
Wah taa zulturia. Laeneto sresto Sergo, az mu vikam Nu Pogodi, e pory4ano et nekoi s po gelem atribut kojto nemoe da leti an gambity, terci i troijki. i da se razbereme ako she si merime marku4ite za polivane na lehite, are are. Sergo, ima nesta za koito nikoi nemoze da postigne. Pedal lie , kurbel lie ili prosto kadyren igra4 w politikata-ste se razbere mn skoro. davat go na prokuror, ama kazvat prokuroryt e drugar. s koeto na ulicata ostava tova koeto se e kazali za Sergo, a ne towa koeto e dokazano. Galsuvah za GERB, no tazi taktika, taktikata na EXZUITSKIAT ORDEN e bila w osnovata na GESTAPO I NA STALINIZMA. Zal mi e za bat Bobo 4e go lashkat na beliat kon w ADA.
цитирай
35. анонимен - И на Фердината брадата да си туриш пак на капут шъ мязъш.
03.11.2009 05:20
Моного добре показаващаа статиа или клю-ключарка за самият автор. Това Боре ли или какво му е там името, е написало жълто на черно соц клющарки като за себе си. Дане би Серго да е наебал жена ти Боре и Брат ти и после и двамата дошли при тебе и им лъщяли очите и нощем стенете БеСеПе БеСеПе ни ЕбЕ ни ЕБЕ. Жълтото те издава че си перверзна и заядлива откачалка с килия на четвърти километър а черният лист, Боре означава че там ти е местото, в килията без прозорец. Бай Дъ Увей, женати да не те заключва в килера когато дават конгресите на бесепе за да онанира клетата пред телевизора със скоростниат лост от Жигулката ти Боре. Боре, Толкоз е много малкият ти ум. Земи си накльопай с любеници , вържи със синап атрибутът си и чакай на сутринта да види жена ти че и ти си се подул като пред голяяяма малка нуждъЪЪЪ, хъ хъ хъ вах тоя грамоумник, ко ти беше имито бъ?, Ко , Боре? И на Фердината брадата да си туриш пак на капут шъ мязъш.
цитирай
36. asthfghl - Отказваш ли да приемеш, че това е ...
06.11.2009 00:21
boristodorov56 написа:
Отказваш ли да приемеш, че това е истината?


Елементарно съждение. Просто съм потресен. Истината за теб е каквото ти си избереш. Нямам думи.
цитирай
37. анонимен - ПЕРВЕРЗИЯ
18.03.2011 20:15
Американската МОНИКА ЛЮИНСКИ пасти да яде пред Българската МОНИКА ЯНОВА - ЙОСИФОВА, която също обича пури с привкус на мед и екзотични сокове. Браво МОНИКА Янова това се казва еквалибристика. Съвет към Г-н Станишев внимавай ако Моника еказала че ебременна направи ДНК сигурно в забременяването ива други участия и помагачи..такава е роднат Монека Люински недодялано амбициозно курве.Темата е дълга
цитирай
38. анонимен - хех:)
14.03.2012 09:43
анонимен написа:
Единственото скандално, което се публикува тук, е вероятно някаква далавера, в която са участвали некви путки около Станишев. Нека това да се докаже, нека да бъдат съдени, ако се докаже. Иначе каква е сексуалната ориентация на Станишев, дали е обичал да поебва журналистки, или не, мисля, си е абсолютно негова работа. Да не би Св. Бойко да не поебва нялаво надясно ? Да не би сексуалното поведение със съгласни пълнолетни да е престъпление ???? Я се разкарайте, чекиджии нещастни!!!!


Палци нагоре-абсолютно вярно. Освен това вероятно е хетеросексуален, ама и да не беше...и оргии ако иска да си прави, щом другите участници са съгласни си е тяхна работа.
Абе авторът-друга работа нямаш ли? Например да напишеш някой свестен материал? Ако искаш зарови се в далаверите му, или пък в далаверите на тия преди него, или пък(не дай си боже) в далаверите на тия дето сега управляват-например статистиката за хванатите наркотици на граничните пунктове погледни. Това ще се нарече разследваща журналистика. Това което сега си написал е свободно разсъждение от 19ти век върху личния живот на някой.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8060690
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589