Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2010 12:29 - ГОЦЕ и/или ИСТИНАТА
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 7928 Коментари: 22 Гласове:
39


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



         Гоце,
    хайде да видим мъж ли си или обикновен    комунист?




image












             източник:           http://www.martindimitrov.com/?p=1529



       Уважаеми г-н Президент,

      Във връзка със създадената вече от Вас традиция да публикувате на сайта на президентството стенограмите от разговорите, които в качеството си на държавен глава провеждате с представителите на различни български и чуждестранни институции, Ви призоваваме да направите публично достояние стенограмите от разговорите Ви с председателя на Управителния съвет на „Газпром" Алексей Милер, проведени на 16 февруари 2010 г., както и от разговорите за енергетиката, проведени от Вас в Москва през февруари 2009 г.

     Желанието ни е продиктувано от засилилата се активност на Русия за построяването на АЕЦ „Белене", категоричната позиция на БСП, към която принадлежите, че втората атомна електроцентрала трябва да бъде изградена и недвусмислените експертни мнения, че реализацията на този проект е в разрез с икономическите интереси на България и ще обремени с необосновани разходи и загуби държавата ни за години напред.

 

     Призоваваме Ви също така да публикувате на сайта на президентството и стенограмите от преговорите по съставянето на правителството на тройната коалиция БСП, НДСВ и ДПС с мандата на последната от изброените партии. Смятаме, че този документ е изключително важен за бъдещите поколения граждани и историци, които трябва да имат автентична престава за събитията, определили съдбата на България през този период на нашата съвременост.

     Надяваме се, че като историк осъзнавате колко важни са тези документи за обективния подход към науката, за която дълги години сте работили. Вашите млади колеги, пък и всички българи ще оценят по достойнство подхода ви на прозрачност към процесите в най-новата история на България.





                      С уважение:     Мартин Димитров,
                                     Председател на СДС 



Хайде г-н Президент,
бъди последователен и прозрачен -
нали така се закле пред С. Дянков?!!!

Нали това искаше! 






Гласувай:
41



Следващ постинг
Предишен постинг

1. cornflower - е, ясно е,
09.03.2010 12:41
че Дянков си изпати заради Белене..
цитирай
2. haralanov - Гоце е мерзавец...
09.03.2010 12:52
Сигурен съм,че исканите стенограми няма как да бъдат публикувани!Щото ясно ще се види,че пред господарите си от Кремъл,Гоце е подлизурко,виж пред Дянков демонстрира мъжество!Мен би ми било интересно и какво си хортува Гоце с Ахмед Доган или с Васил Божков-Черепа,както и с ония бандити,пардон,спонсорите му!
цитирай
3. edinman - Стиска ли му?!
09.03.2010 13:04
Може би като дете съм играл с него футбол по радомирските поляни без да подозирам ,че след години ще ме е срам да го казвам.....но по-лошото е,че сега
се срамувам от такъв президент, стоящ начело на страната ни!
цитирай
4. strannica - ...
09.03.2010 13:11
Въпросът в началото над снимката е излишен.
Иначе...тъй като през последните дни бесепарите нещо много се загрижиха обществото да получава информация, мисля, че могат да подкрепят тази своя светла идея с действия - да бъдат публикувани всички стенограми на всички разговори при оня. Изобщо няма да се учудя, ако оня обяви, че само стенограмата на разговора с Дянков не съдържа класифицирана информация и затова само тя може да бъде публикувана.
цитирай
5. haralanov - Гоце живее с мисълта,че е божество...
09.03.2010 13:25
Как му личи на Гоце в мимиките,жестовете,в напъните му да каже нещо съществено(а пък не може),че живее с мисълта,че е целунат от боговете!Абсурдно е,че подобен злобен тарикат е български президент!
цитирай
6. dorichela - Ще поубликува, ама друг път :) това ...
09.03.2010 13:26
Ще публикува,ама друг път :) Това режисираното го метна на медиите, ама другите как да ги пусне.. Разберете го човека, далаверите му трябва да останат скрити :)
цитирай
7. zabylgarite - Гоце
09.03.2010 13:48
гоцето да изкара изчезналите страници от досието си,след като излъга че не е бил доносник.
цитирай
8. acquariuo - Ако някой очаква от комунист дос...
09.03.2010 14:38
Ако някой очаква от комунист достойнство, направо си се лъже. Те са по подлите сценарии и вече го видяхме. И какъв мъж може да бъде, когато за всичките далавери на тройната мълча като насран гъз, а сега се пише на честен. Колкото и да убеждава, че е честен не може да се повярва. Какво всичките ще крадат, а той ще ги гледа и ще им се радва? Ех, президенте направо си pezzo di merda
цитирай
9. orlinpetkov - последователност
09.03.2010 14:56
Насилието над Дянков, напомня онова над гарда от НСО, обявил се против това да бъде ползван за шпиониране на президентските опоненти. Тогава той бе отново публично поруган и обвинен в липса на патриотизъм. Едно съм научил за тая скапана дума "Патриотизъм", че подлеците я използват винаги когато искат да вадят горещи кестени от огъня с чужди ръце (обикновено на доверчиви и наивно честни хора, спазващи официално обявените и проповядвани морални ценности). А колкото до стенограмите те следва да бъдат публикувани всички до една, предвид факта, че президента, който и да е той, управлява единствено и в качеството си на избран предствител на българските граждани. Тогава всичко ще бъде максимално прозрачно, честно, истинско и няма да служи само в угодни моменти. Още повече, че това не са неговите моменти, а моментите на нашата държава. Той е човешкото представителство на една институция.
цитирай
10. vmir - Абсолютно основателно искане, разбира се, че трябва да ги публикува!
09.03.2010 14:56
Присъединявам се към искането ти!
цитирай
11. net - :)
09.03.2010 16:16
ще събираме ли подписка- аз съм за!

andrei не съм на ти в нещата с Белене. Но колоко пъти някой се спъне и хоп- открие Белене и прави първа копка. Колко министри положиха първа копка,ако бяха направили и втора- да са я построили. След първа копка , по бързата процедура се доставят съоръжения, които до седващата първа копка .....?
цитирай
12. ok3223 - ОТ този
09.03.2010 16:27
ПРОШЛЯК,М. Димитр,взимаш акъл . Да се публикува стенограма от между държавни преговори..Тая нула, обикаля като кутре около Костов, а у гавата му вятър и мъгла. КОМАНДИРО(гробокопача) сам закопа сдс до шията-, а двамцата ще го закопат изцяло.
Много хленчите за малоумника Дянков бе. Оказа се книжен лъв и пикльо.
Оно Боко, ако беше по-умен, отдавна да му е купил еднопосочен билет.
Този му помага да се срине по-скоро. Колкото по-дълго е с него, с толкова му скъсява мандатчето.
А ТОВА Е ДОБРО зА Бг
цитирай
13. din4o - ей големи фашаги брей
09.03.2010 17:40
ей големи фашаги брей
цитирай
14. din4o - и на тоо лудия дет му уйдисвате на ...
09.03.2010 17:45
и на тоо лудия дет му уйдисвате на болния моэьк
цитирай
15. borjstodorov56 - No comment
09.03.2010 22:37

Борисов: Продължаваме да работим по АЕЦ "Белене"
17.02.2010 15:00
78
"Всеки, който ме познава, знае дали може да има върху мен натиск"
Борисов изрази опасенията си, че ако проектът бъде спрян, от опозицията ще го обвинят, че жертва милиарди, вложени в България.

"Именно затова с министър Трайков полагаме изключителни усилия да направим проекта икономически рентабилен за България", каза той.

"Всеки, който ме познава, знае дали може да има върху мен натиск", отвърна премиерът на въпроса дали ще се откаже от строежа на АЕЦ "Белене", както го съветва Синята коалиция.

В коментар на казаното от Мартин Димитров, че АЕЦ “Белене“ ще доведе до края на управлението на ГЕРБ, премиерът каза:

"Негово право е да прогнозира".

По-рано днес сините обявиха, че строежът на втора атомна електроцентралата у нас ще постави страната ни в "невиждана и нечувана зависимост" от Русия.

Иван Иванов от ДСБ пък допълни, че заем от 2 млрд. евро от Русия в период на финансова криза е нецелесъобразен за българския данъкоплатец.

"Правителството ще ни обвърже повече с Русия, отколкото тройната коалиция", констатира Иванов.
цитирай
16. borjstodorov56 - Ъъъъъъ. . . . Аз ни могъ да чита, чичо ...
09.03.2010 22:40
Ъъъъъъ.... Аз ни могъ да чита,чичо борко прочети ми го това на глас,моля те!
din4o,не му се подигравай на човека,болен е!
цитирай
17. boristodorov56 - Това може би изяснява за какво става съпрос. Именно - ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!
10.03.2010 10:27
Стенограми и записи на разговорите между представителите на България и Русия за проекта „АЕЦ – Белене” се пазят в руските тайни служби. В тях са всички договорки и обещания за изграждането на Втора атомна, декларирани в преговорите на бившия премиер Сергей Станишев, президента Георги Първанов, ексминистъра на икономиката Петър Димитров и други представители на правителството на Тройната коалиция.

Това съобщиха за Frognews.bg източници, запознати с историите около проекта. Според тях руската ФСБ (Федералната служба за безопасност) притежава и папки с фирмите и лобитата по изграждането на АЕЦ – Белене. В тях се намирали оценки на квотите, които си били разпределили БСП, ДПС и НДСВ по време на тяхното управление.

Опитах се да кандидатствам със своя фирма за участие в строителството на подобекти на Втора атомна, но бях извикан от бивш вътрешен министър, член на ръководството на „Позитано” 20, който ме предупреди, че всички поръчки са разпределени. Не било добре за мен и бизнеса ми да се опитвам да се включа в схемата, сподели бизнесмен, пожелал анонимност.

Депутати от мнозинството били готови да поискат от руската страна тези записи, за да се види, какви обещания и уговорки са правени с Москва за Втора атомна, газопроводите Южен поток и Набуко, както и за нефтопровода Бургас – Александруполис. Ако се видят тези стенограми, ще стане ясно какви интереси са заложени в проектите и дали е защитен интересът на България, коментират депутати. Според тях именно дадени преди време обещания са в основата на скандала с разговора между президента Първанов и финансовият министър Дянков, а не репликите в шоуто на Иван и Андрей. Министър Дянков обяви неотдавна, че няма да отпусне нито лев за строителството на АЕЦ – Белене, което вбесило държавния глава.

Eдна от основните дейности на руската ФСБ по закон е: „Извършване на разузнавателна дейност в рамките на пълномощията и във взаимодействие с външното разузнаване с цел получаване на информация, свързана с националната сигурност на Руската федерация”. Именно поради това службата записвала важните за страната преговори, каквито са тези с България. Стенограмите щели да влязат в действие, ако София се откаже от общите планове или предпочете други партньори, твърдят експерти. На професионален език това се наричало „аргументи за другата страна”. Те се използвали и при търсене на неустойки, ако партньорите по една или друга причина се откажат от реализацията на проекта. Frognews.bg
цитирай
18. nkf - "Последователност, &quo...
10.03.2010 13:05
"Последователност,"прозрачност"- дрън-дрън. Гоце е комунист,а не човек и следователно е лишен от всякакви човешки качества.Като комунист , той е верен до смърт на своята родина-русия и няма да публикува никакви стенограми,както иска Мартин Димитров.А няма да ги публикува,защото тогава ще стане ясно,че е извършил национално предателство (поредното).Така или иначе на селския цървул от Косача ще му вземат главата,защото тук нещата малко по-други.
цитирай
19. firopeshev - Ловни дружинки по време на нацио...
10.03.2010 13:54
Ловни дружинки по време на национална трагедия, приятели олигарси издирвани от ОЛАФ и Интерпол, предаване Български национални интереси с цел лично облагодетелстване (енергийни прокети за Русия), пищни гуляи с марков алкохол и жрици на любовта, секс връзки с малолетни, любовници, трипер...
Какво е изписано за г-н Президента, ако 1/3 от това е вярно, трябва гвардейците пред Президенството следващия път като влезе вместо "За почест", да заемат позиция "За стрелба".
Нокаутира Дянков по-много недостоен начин. Ако трябва да сме безпристрастни, Дянков си търсеше белята. Обикаля шоу програми и дава бомбастични изявления като "Феодални старци" в БАН (не знам нищо за БАН, но е обидно да сложиш такъв етикет на всички там).
Президента доказа за сетен път че в Българската политика няма морал.
цитирай
20. lambo - Каквото ФСБ, такова и МИТ, такова и ЦРУ
10.03.2010 18:28
Не може да се отделя руската служба, от подобните служби на други държави.
Задачите на всички такива структури са идентични.
А за нас най-опасна е дейноста на Турското разузнаване - МИТ.
цитирай
21. boristodorov56 - 21. lambo
10.03.2010 19:12
Откъде-накъде МИТ да са най-опасни за нас?
ФСБ на Путин или ГРУ(или както сега се казва) - да не би да са по-малко опасни за нас.
Всъщност, ако има някой който пряко да влияе отрицателно на сигурността у нас -
това са руските тайни служби.
цитирай
22. hatanasov - ДС агенти
11.03.2010 21:01
Нашите ДС агенти са на подчинение на КГБ, а не на някакви МИТични организации.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8127044
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47590