Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2010 09:54 - Безсрамието на вълците
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 6730 Коментари: 30 Гласове:
28

Последна промяна: 11.11.2010 20:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    image  
      (Полит-проекта на Гоцето Пърламанов - колаж на Lado)

    



     Вълкът кожата си мени - нрава не!
    Тенекето бакър не става.
    Циганин българин не става.  
    
    Един дребен набор от народни пословици ми помага да илюстрирам мисълта си относно новият политически проект на "президента"  Гоце Пърламанов, който трябва да бъде представен днес.
 
     Най-напред ще изразя личното си мнение е, че Гоцето е свършил за политиката, колкото и руски  петрол-рубли да налива в този си проект - изцяло в полза на чужда държава. 
     Ако държавана ни беше нормална и народа  възпитан и изявяващ се с граждански дух и позиция този индивид отдавна да бе в аналите на патологично отвратителните и  всенародно презрени  исторически случаи, но не би...
     Някой забравил ли е, че персонално Гоцето е отговорен за нарушаване на ембаргото наложено от ООН над Ирак  с нефтените далавери за финансиране на БСП, когато той беше неин бос? Бяха публикувани документи, но случая се замете, защото  на червения антинатовец му бе нетактично намекнато какво може да му се случи, ако не бъде послучно маниче. Той разбра и бе, нали помните , един от най-върлите привърженици на военни бази на САЩ у нас - при това отдадени им напълно безвъзмездно. Е, хамериканците, тъпите - забравиха за случая.
    За лъжата му, че не е бил доносник на ДС и другата, че е сътрудничил безвъзмездно го знае дори от всеки  първолак . Нека знаят дечурлигата - нали трябва да се учат на добродетели и човешки достойнства.
     За магарешките му ловни истории и весели мухабети, когато имаше нацианален траур си спомняме още по- добре.
     А изчезващият архарец включен в червената книга на забранени  за  лов  видове отстрелян в далечна Средна Азия да напомням ли?
      Стонът на една певица в жълтата преса и досега не е
опроверган по никакъв начин.
      Да си спомним черешката в тортата от делата на "нашият" държавен глава - четворният шлем и енергийните проекти, които Русия ни налага като колония, а той стана техният адепт, защитник и проводник, чрез неговите правителства на двете тройни коалиции. Най-хубавото в тях е, че руския Аец  Белене ще го строят русите с наша държавна гаранция. Иначе казано - ние ще кехаме кинтите. Подарък за има-няма 12-14 милиарда, ако не и повече. Ами тръбопроводите, ами потока от юг, ами Бургас-Александропулус - все чужди келипира за наша сметка  костващи природа, суверинитет, загуба на ползи.
     Да питам ли къде отиде мантрата му "социален" президент?  Откъде има ловна пушка струваща заплатите му за един мандат; апартаментите струващи колкото заплатите на пет президенстски мандата и т.н.
     Да питам ли с какви пари е плащано на феноменално раздутия му екип на институцията  за да нагаждат в работно вече няколко години предстоящи политикански пасианси и кой покрива разходите за катунарските му обиколки по градове, села и паланки за да лобира и търгува с влияние в полза на бъдещите си политически проекти?
      Гоцето отдавна е престанал да бъде президент на българите, а се е превърнал в пряк представител и  изразител на интересите на група олигарси - едни утрепани, други недоубити, трети съдени, четвърти свинари, пети курвари, шести руски агенти, седми ... и т.н. 
      
     И така с ампломб и нагла безсрамност нашто Гоце задмина африканските племенни вождове.
    
     Да не забравяме, че беше комунист, а кумънизите козината си менят, но мурафетите - никога!


     Тук поставям въпроса - ние овце ли сме или негри?

    *  *  *  *  *  *
      Р.S. - Вълци ли казах?
               Извинявам се имам предвид помиярите!


image


Тагове:   Гоце,   АЕЦ,   Ирак,   петрол,


Гласувай:
28



Следващ постинг
Предишен постинг

1. liliyanaandreeva - И двете!
11.11.2010 10:06
Ние - белите българи - сме ЧЕРНАТА ОВЦА на тайната доктрина!
цитирай
2. haralanov - Гоце се успокои
11.11.2010 10:41
Руските енергийни проекти ,минаха метър,, и вече няма опасност за кожата му!Продължавам с давност повече от година време да твърдя,че ГЕРБ най-вероятно за в бъдеще ще управляват заедно или с БСП или с партийката на ГОЦЕ.Няма защо някой да подскача!Тази партийка днес пак ще е пълна с ченгета на ДС.За камуфлаж разбира се ще има и ,чисти и неопетнени,,.И хора от ,,дясното,, разбира се!Комунистическо-популистка-медийно-олигархичната партия на Гоце е и силно надценена.Сериозен човек никога не би гласувал за подобно изродско образувание!
цитирай
3. анонимен - БП
11.11.2010 10:57
Тия, дето го направиха президент, ще го качат пак на коня с гласовете си.
Още четири години откраднати.:(
цитирай
4. анонимен - Седефчов е цигагин.
11.11.2010 10:58
Какво очакваш от един мангал?! - Да ебе майкьта на България.
цитирай
5. vencivaleri1951 - Боре, не е необходимо да си ловец или архароубиец, за
11.11.2010 11:06
за знаеш, че вълкът е едно от най умните и най издръжливите животни. Той е едно от малкото животни не понадлежащи на дресировка. Смята се висш пилоташда дресираш вълк и случаите са много редки. Хайката за вълци е сложна работа и като белетристика/Антон Дончев/ и като лов. Вълкът може да премине стотици километри гладен, ранен, премръзнал...Попаднал на капан или мрежа може крайник да прегризе но да се измъкне... Опитвал съм се да си "платя" ловния билет с ушите на вълк. Не ми се е получавало./ Преди години когато онзи "правешки тъпанар" вместо ефективно да създаде усливия да влизат пари от емиграция сееше зърно10млн тона годишно реколта отглеждаше стада-и покрай тези щуротии се навъдиха и разни горски гадинки-зайци, сърни и елени, лисици , вълци.../ За лисици, чакали, вълци се даваха точки. Един вълк беше 50 т и предедеш ли му ушите или лапите си плащаш за годината билета. За сведение, за чакал се даваше една точка. Казвам ти го от опит. По лесно си плащаш билета с 50 чакала , отколкото с един вълк. Така, че внимателно с вълците. Можеш да ги мразиш, но ги уважавай. Впрочем за човека чакала е по опасен . Вълкът много рядко тръгва срещу човек, докато попаднеш ли на гладни чакали ще имаш голям проблем. Сега за стонът на певицата. Боре ти би ли подминал тези стонове, па макар да има малко циганско в тях?
цитирай
6. antikom - Този уникален червен агент на Русия
11.11.2010 11:08
ще направи политическата каша още по-непоносима.

Забалежете - дясно - ляво - нямало значение.Пише се надпартиен комунягата.Кой ли ще му повярва?
цитирай
7. vencivaleri1951 - Направиха го президент близо 2/3 от гласувалите.
11.11.2010 11:13
анонимен написа:
Тия, дето го направиха президент, ще го качат пак на коня с гласовете си.
Още четири години откраднати.:(


Между впрочем той събра повече гласове отколкото сегашната тройна коалиция ./ГЕРБ,Атака, "Сините"/
цитирай
8. boristodorov56 - 5. vencivaleri1951
11.11.2010 12:03
Подобен аморален тип - крадец, лъжец, прелюбодеец, абсолютно подкупен човек и плутократ - в коя да е нормална държава не биха го цанили дори за полски пъдарин. Уверявам те.
Впрочем по повод на един плам на др. Е. Кирилов преди две годиви в европарламента написах нещо, което се отнася идеално за Гоцето: -
Катс се навеждаш на изток да правиш свирки на Путин - западняняците те шибат отзад.
И обратно - като правиш свирки на западняците - Путин ти го нахлузва.
Затова най-достойно е да си прав!
Може и да те попрекършат, но ако се страхуваш - да си стоял под фустана на Нора Аналниева. Не се реди при мъжете.

А Гоцето дори не е истински мъж - защото мъжете имат истинско достойнство и са без неговите всеизвестни грехове и недостатъци.

Да разтоварваш с певички - не е най-мъжкото достойнство, особно при неговият статут.

цитирай
9. deeppurple - 7. vencivaleri1951
11.11.2010 12:34
Едно време В.Вълканов питаше Ж.Ж. - ти турчин с фес ли си?

Г. Първанов е цигатин с фес и петолъчна на главата си.

Анадънму?
цитирай
10. dolsineq - Има шанс - три свободни стола чакат ...
11.11.2010 12:39
Има шанс - три свободни стола чакат господарите си...;)
цитирай
11. mikino - Колажа е съвсем точно поставен!
11.11.2010 12:46
Да не мислите, че се събират на свещи, ниски столчета, в някое скрито кътче, пропито с влага и ядат хлаб и сол?
На фона на обедняващото население и до днес се правят срещички в най-луксозните хотели на Европа или в някое прескъпо куротче, с всевъзможни деликатеси на масите, вина от най-висок клас, струващи колкото годишните доходи на двучленно семейство. Ако се прежалят да го направят в България вие сами се сещате, кои са най-луксозните места нали?
Отделно, че на тях им дреме за електората докато стигнат до мръвките, от там нататък народа кучета го яли, а десари ще ядат трюфели с френсик сирена!
цитирай
12. dolsineq - Права е Юлка /една върла фенка от ФБ/ ...
11.11.2010 12:51
Права е Юлка /една върла фенка от ФБ/ като ме нарече будала. Сега щях да си ям трюфелите с френските сирена, да си пия "Божоле"-то и да си клатя краката...;-))))
цитирай
13. vyordanoff - "Циганин, българин не ста...
11.11.2010 13:10
"Циганин,българин не става!"-цитирам те наБоре,но обратното става за съжаление.
Ти си в състояние да ме накараш да заобичам и Първанов.
Това,че си в един хор с доста от любимците ми/впрочем,ето нещо което наистина ви обединява-"Гоце"/.Нали знаеш от математиката,какво е ОЗ/общ знаменател,ако искаш и ощо кратно/,при вас е едно Гоце.Та,като ви събера всички-Костов,Инджев/е те тоя требваше да е и преди Костов,та той е Гоце-лог,но защо Първанов е Гоце,а тоз не е Ивайло ти ще ми кажеш?/,Едвин,Филип Д.,Волен,б.б.,....
НаБоре всички тея имат и то напълно основателно комплекси от ОЗ.Уви,но за съжалениена тези 21г.,май няма по-доказан политик.Друг политик е Костов,но не доказан.Вашия селски(П.Стоянов) ни пя:"Рипни Калинке,рипни да скокнем.........,да се пукат душманине!"Е,кой се пука?
Боре,без да харесвам Първанов го слагам далеч пред П.Стоянов и Неделчо Беронов(ако помниш последния?).А,колкото и да ме е срам с днешна дата признавам,че гласувах за Волен-факт(никой не е безгрешен)!
Та къде не излезе прав Първанов? За АЕЦ Белене?За Южен поток?За Бургас Александропулис?Само дето тиквата загуби година и половина.Наборе,къде е Европа с фентазито Набуко?Прав е vencivaleri,че хващаме последния влак,което пак е нещо.
Иначе наборе хубаво място сте си избрали за утре.На Орлов мост по трдиция столичния кмет връчва ключовете на града на видни гости.Та аз съм на отсрещния тротоар /това за информация,ако с Харланов можете да метате яйца до там/.
P.S. НаБоре на колажа на масата отпред има свободни места.Защо не сте сложили Пловдивския кмет поне?
цитирай
14. vencivaleri1951 - За Борис Тодоров 56
11.11.2010 13:45
Ще ти призная още нещо. Дядо ми се казва Борис/онзи от село, смъртника/ Името му като твоето/разпространено име/, но и нравът същия. На времето им лепнали фамилията Йоклини-Казвали на баба му Йокла защото всяко изричение започвало с Йок. Та така и той. Преди девети опозиция, след 9 ти от когато разтуриха БЗНСто не стъпи да гласува. Досещаш се защо мина метър:) Не знам защо, но ми приличаш на него.
Първанов не ми е сред любимците/ то кой ли е?/ Дори не гласувах за втория му мандат . На първия тур не отидох защото не исках да го вземе от раз, на втирия не отидох защото беше безсмислено. Но такъв злодей какъвто го изкарваш не е. Бил ловец и отишъл на лов за забранен овен. Ако го е стрелял, то го е правил там където са го завели. Много знае кое е забранено кое не е. Той е авджия от както е политик. Ходи на лов където го водят, най често с охрана на НСС. Него го водят на лов, Боце му дават медали, На твоя съгражданин Стоянов му дават да говори пред аудитория/при това добре заплатено говорене/-на всеки му според крастата. Колкото до певачките Борисе. Не знам дали е истина или не, но ями кажи колко от маститите български държавници не са ползвали този тир жени. Вазов, Стамболом, Стамболийски, Червенков, Живков...Разбира се имаоще...Това са най удобните жени. Влизат си в ролята и толкова. Другите могат да ти въртят номера, могат да го завъртят на любов, много неща могат...Братята Кенеди скачаха на всичко където шаваше,Клинтън също, но се издъни с дебютантка, а иначе не беше лош президент/в сравнение с последните двама/...Така , че това е най малкия проблем на първаномако го е имало. Не може обачеда му се отрече-добър лош, но се е самоизградил. Никой не му е проправял път в живота. на тридесет има хабилитация/не е лесно/, а след това от съвсем периферно ръководство стига до председател на БСП. Вкара я в ПЕС, стана и президент. Случайно или не ще остане в историята като президентът подписал присединяването ни в ЕС и НАТО. Късмет-може би, но е в историята...
цитирай
15. vayaleta - :)))
11.11.2010 13:56
"Вълци ли казах?", правилно уточнение, Борисе и то днес, в деня на св. Мина, покровителят и на...вълците!
цитирай
16. анонимен - Помака си е помак- помацан, това му е същността. Това са категория изроди без вяра
11.11.2010 14:04
чест, и достойнство. Душевната му мръсотия се изявява в мазната и лигава мутра . Както е казал поета - "Не заслужава и на храчката честа!"
цитирай
17. анонимен - Само нещо да ви светна. Ний знаем ...
11.11.2010 15:00
Само нещо да ви светна. Ний знаем истината, но що от туй?! Проекта на Гоце няма да се подкрепи от трезво и родолюбиво мислещи българи-то е ясно! Но те пък си отгледаха електорат и сега ще си берат плодовете от това, видно е! Сещате се за какво говоря, нали...Има едно племе, достатъчно долно и подло, паразитиращо също както и комунистите върху гърба на нещастният ни Православен народ, та това нисше племе ще подкрепи масово Проектът, а в замяна на това предатели, като този и другарите му, ще продължат да им плащат сметките от нашия джоб.
Анатема, продажници!!!
цитирай
18. velichka84 - браво!!!
11.11.2010 16:25
браво за постинга, само не разбирам как този човек не си поддаде оставката!

Избирала съм го и двата пъти, признавам си - първия път бях найвна, втория не исках Волен Сидеров за президент. Сега даже за цар Киро бих гласувала, само Първанов да не беше президент. Даже съм все повече на мнението,че на нас такава институция не ни трябва - струва скъпо, и един достоен президент сме нямали. По-добре с парите да се купи ефирно време в няколко световни медии и да се пускат рекламни клипчета на България - повече кяр ще имаме.

Първанов за мен е марионетка, срам ме е от него!

Дадохме на Аржентина президент, но за нас няма достоен човек явно
цитирай
19. mamkamu - .
11.11.2010 17:56
Един политически проект, като АБВГЕДЕ-то трябва да има ясна визия къде стои в политическото пространство, та да може да е наясно със себе си, пък и всички ние да сме наясно с тях. Не леви, десни, центристи, всички заедно към светли бъднини... Така не предлагат нищо повече освен чист популизъм. Нагледах се на такива цял живот... Могат да взимат уроци от Бойко :))) Той ще им обясни що е то демагогия и как тя избуява на плодородната българска почва.
цитирай
20. vencivaleri1951 - Оти се косите дами и гопода?
11.11.2010 19:00
Не обичате Първанов, бил селянин, бракониер, мафиот, тъпанар, курвар, убиец на архар...проектът му тъп и не става за нищо, няма да събере глаковете и на "Сирищник"...Все поводи за радост...Или пък се боите, че Суверенът прост, неук, с липса на вкус и вземе да гласува за този никаквец...Кофти Седларови, кофти...Паднал Ви се лош народ:(((
цитирай
21. boristodorov56 - 13. vyordanoff
11.11.2010 20:12
Набора, издребняваш, бе човек.
Вземи се в ръце, дай по сериозни доводи - в хоремака не ти вярват.
цитирай
22. boristodorov56 - 20. vencivaleri1951
11.11.2010 20:18
Един неморален човек не може да бъде лидер на нацията.
Тои си е ординарен кумъниз и дюнме.
Не е страшен.
Харесва ми, че Добрев младши е при него - поне да се знае, че е барабар с контрабандистите на валута и боклуци, когото дори сред своята си сбирщината си го наричат Бандита, спонсора на младите Челайнаровци.
Браво, браво!
цитирай
23. анонимен - Всезнайко...уекичко за народа :)
11.11.2010 20:39
НЕ СМЕ НАРОД...

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.

И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...

Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...


Всякой вика "Taман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.


Петко. Р. Славейков
1875
....................
Какъвто народа такива и управниците му !!!
цитирай
24. vencivaleri1951 - Как беше това...
11.11.2010 21:16
boristodorov56 написа:
Един неморален човек не може да бъде лидер на нацията.
Тои си е ординарен кумъниз и дюнме.
Не е страшен.
Харесва ми, че Добрев младши е при него - поне да се знае, че е барабар с контрабандистите на валута и боклуци, когото дори сред своята си сбирщината си го наричат Бандита, спонсора на младите Челайнаровци.
Браво, браво!


"Демокрацията е кофти нещо, но по добро не е измислено" /цитирам по смисъл/ Предполагам, че няма да противоречиш на колегата си консерватор Боре:))) Кой е лидер на една нация решава суверена. Моя и твоя глас са една Нта от тоди вот и нищо повече. Каквото и да кажем по въпроса е белетристика. Първанов ще се яви или няма да се яви на избори. Тогава евентуално ще видим дали е лидер на нацията, на партия , на проект...Сега за друго. Защо повтаряш една черна пиар лъжа. Какво пари е контрабардирал Добрев? Запознат съм отблизо със случая. Добрев рабботеше в една финансова къща която имаше и обменяше валута. Плащаше си лиценза за това./фирмата/ Сключиха договор със сръбска фирма за обмяна и хората дойдоха с парите кеш за обмяната. Сумата беше някъде към 200 или 300 хиляди марки декларирани пред митниците/ а и съответно получили разрешението от тяхната банкова система/. Добрев с охрана посреща хората и на границата решават да направят внушение , че видите ли Добрев пере, контрабандира пари... Пускат ги още щом си тръгва тв екипът. Просто фирмите са решили да си спестят комисионната по превода и обслужването, още повече , че на сърбите им трябваха парите да пазаруват стока от хипермакетите/Била, Метро/, тоест трябваха им кеш пари. Как го Виждащ Костов да вдигне първо шум по въпроса и след това да покрие случая със сина на една от знаковите фигури на БСП и ракетата носител на Първанов. Впрочем Добрев не беше никакъв фактор във фирмата, по скоро беше обслужващ персонал.
цитирай
25. boristodorov56 - 24. vencivaleri1951
11.11.2010 22:07
Не е лоша демокрацията - кофти са хората, които я кепазят.
Най-лошото е комунисти да лъжат, че правят демокроция, а крадат на поразия.
Най-готиното е да ограбиш народа и Костов да ти е виновен. Това е розяв пиар.
Черният пиар го правят такива като мен - политически нетолерантните типове, които не понясят да ги мислях хептен за абдали. Не, че не са.

Ще ти сложа малко от порт фолиото на "светеца" Кирчо Добрев и връзките му със семселето на Гоцето:


- Владимир, големият син на президента Георги Първанов, вече не крие връз ката си с друга наследница на висш функционер на БСП - Марияна, щерката на покойния МВР шеф Николай Добрев. От две години насам първородният син на държавния глава върти любов с чернокосата дама. „Партийният" роман между наследниците на видните социалисти дълго време бе пазен в тайна.

За първи път слухът, че функционери на БСП опитват да сватосат децата на Първанов и Николай Добрев, тръгна през октомври 2006-а, когато държавният глава спечели изборите за втори мандат. Тогава големият син на президента се появи на пресконференцията на баща си в НДК заедно с Марияна.

Миналия уикенд всички съмнения за интимна отдалеченост между президентския син и дъщерята на Николай Добрев рухнаха, след като в. „24 часа" публикува снимка, на която

Първанов-младши е прегърнал гаджето си

*********************************************
- Последните няколко месеца всички слухове за разклащане на партийното ръководство на червената партия се въртят около името на Кирил Добрев. Той убедително детронира вечните заподозрени Румен Овчаров и Румен Петков.

След тежкия шамар, който партията получи на изборите преди година, Добрев се слави като един от малкото, които поддържат добри отношения с новата власт, а бизнесът му остава непокътнат. Червените винаги са недоволствали, че младият Добрев не особено прозрачно управлява средствата във фондацията на името на баща му. Възмущението се поражда поради факта, че и до днес социалистите тачат Николай Добрев като един от най-почтените хора в партията и не искат името му да бъде осквернено по никакъв начин.

Злите езици говорят, че още на времето Кирил Добрев е заставал в основите на проекта, който трябваше да създаде партия „Атака”. В последствие Добрев е бил изхвърлен от заверата, а от недоносчето се ражда субект, който краде от процентите на червената партия.

Днес младият Добрев парадира с добрите си отношения с Цветан Цветанов и използва всички връзки на покойния си баща, за да могат нещата му да вървят добре. Всичко това се случва под опеката на президента Първанов, чиято дясна ръка е сестрата на Добрев Марияна.

Бизнесът на Кирил Добрев тръгва по от рано, но разцъфтява по време на червеното управление, като след неуспеха да спечели пари от възобновяеми енергийни източници в Странджа-Сакар се насочва към по-традиционни технологии за печалба в енергетиката.

Неофициална тайна е собствеността му във ВЕЦ-ове в Гоце Делчевско и Сандански, откъде общо месечно добавя към депутатската си заплата около 100 000 лева. Добрите връзки с кмета на Благоевград Костадин Паскалев дават възможност на сестра му Марияна да придобие мола в Благоевград, откъдето също се реализира многохиляден доход всеки месец.

Кирил не си губи времето и по време на мандата се развихря с доставка на горива за училища, болници и детски градини в общини с червени кметове в подопечната му Софийска област. Подобни поръчки има и за няколко общини в Смолянско, за които най-вероятно е получил рамо от вярната на Първанов Дора Янкова.

Месечните обеми, които Добрев реализира са 1,5 млн. литра, които осигуряват на червения барон поне още 200 000 лв. приход. За всички е ясно, че Добрев получава горивата на изключително изгодни цени директно от „ЛукОйл”, където тежката дума има Валентин Златев. Част от този бизнес Добрев върти със съпруга на кметицата на Ихтиман Маргарита Петкова Митко, който е добре известен с топлите си контакти в борческите среди. Кирил Добрев пък е човекът поканил Петкова да се включи в депутатските листи на БСП в София-област на изборите миналата година. Тя заема пета позиция, а на първа е Кирил Добрев.

По време на мандата на Тройната коалиция Добрев се е докопвал и до доста поръчки за ремонти, които осъществява с помощта на Митко и ангажира известни ромски фамилии от Дългопол, Варненско.

Дори по време на съкрушителната предизборна кампания червеният щаб подозираше, че се източват много средства през сайта Ред.бг, който беше под опеката на Добрев.

Сериозните му финансови възможности му дадоха шанс почти да окупира и приватизира младежката организация на БСП.

Облаци на небосклона на богаташа Добрев са надвиснали миналата седмица, когато служители на БОП са влезли в част от фирмите му за проверка. Съмненията са, че горивата му се смесват по неизряден начин и се представят фалшиви справки за процента на налично биогориво, което е освободено от акциз.

И въпреки всичко Добрев е спокоен, защото мисли, че милионите му го пазят, а старите връзки на баща му и опеката на президента му гарантират чадър, от който няма да прокапе.

Амбицията на олигарха е да избута Корнелия Нинова на политическия връх на „Позитано” 20, за да държи изцяло контрола над столетницата.

Името на Кирил Добрев нашумя скандално преди години, когато бе задържан на българо-сръбската граница със сак, натъпкан с 200 000 марки и 43 000 долара, за които се говореше, че са от контрабанда на цигари.

*******************************************

- Кога ще станем нормална страна
Новият главен прокурор обяви пред “Ройтерс”, че възнамерява да повдигне обвинения срещу водещи фигури от подземния свят и държавни служители, заподозрени в корупция, за да докаже готовността ни за бъдещо членство в ЕС. “Трябва да се осъдят заподозрените за всяко от убийствата или да се вкарат в затвора всички подземни босове” - каза Борис Велчев. Би могъл да започне и от сина на покойния Николай Добрев, за когото течеше проверка на спецслужбите, а днес отново се проверяват сигнали, че е бил замесен в контрабандните канали за цигари заедно със сина на Милошевич - Марко.

*****************************************

- Докладът за действията на сина на Слободан Милошевич е бил съставен, докато министър на вътрешните работи беше Душан Михайлович. "Не знаем какво има в доклада", подчертават от Криминалната полиция на МВР на Сърбия. "До преди няколко дни дори не знаехме, че е имало акция "Мрежа", тя е била държана в тайна. Не знаем и кой е изготви на доклада за Марко Милошевич".

От въпросната акция "Мрежа" се заинтересува и прокуратурата и поиска запис на предаването "Инсайдър" на телевизия Б92, чиято тема беше Марко Милошевич и участието му в контрабандата на цигари.

Иван Тодоров-Доктора, за когото се твърди, че е извършвал контрабанда на цигари заедно с Марко Милошевич, беше убит в сряда в джипа си в центъра на София, пише "Вечерне новости". Убитият, който беше един от босовете на българския подземен свят, е контрабандирал през България заедно със сина на Милошевич в периода 1996-2000 г. цигари за 76 милиони евро. Доктора се е занимавал и с пране на пари и отвличания, бил е близък и с няколко български министри, пише "Вечерне новости".

След като беше излъчено предаването на телевизия Б92, депутатът от БСП Кирил Добрев отрече да има нещо общо с аферите на Марко Милошевич. Синът на покойния социалистически лидер Николай Добрев е бил арестуван през 2000 г. по подозрение в трансгранични комбинации със сръбски граждани.

Висши служители на МВР разпитвали Добрев за предадените му внесени в България от сърбина Бранислав Жечевич, без да бъдат декларирани 215 000 марки и 43 000 долара.

"Не съм даже пипал въпросните пари. Това беше първата ми съвместна работа с този сръбски гражданин", защити се тогава на специална пресконференция в БСП Кирил Добрев. "След много увъртания той каза, че сумите са оставени в трезор в София.


и т.н.
цитирай
26. vencivaleri1951 - Борисе виждам, чеси решил да ставаш биограф на Кирил добрев
11.11.2010 22:39
Виж аз нямам толкова данни нито за сексеалния живот на Първанови те синове, Първанов, Първанова и не ме интересуват дори. Имал съм и слава Богу имам си своите преживявания. Купувах и продавах валута в същата фирма понеже имам състусент който работеше в нея. От там знам заслучая. Това беше преди доста години и тогава Добрев младши беше младо момче и още студент и ти казвам че сделката е била напълно законна. Борисе пари със сакове и куфарчета през граница, не че го няма, но повечето е легенда. От Ниш до София са ти няколко часа. Ако си имаш стабилна охрана защо да плащаш комисионна? Казвам ти какво са ми казали по случая и няма за какво да се съмнявам. Кольо Добрев беше наистина свестен и много умен човек/заразлика от сина си/, но аз лично не приех и още не приемам начина по който сдадоха властта . Сега който събере десетина хиляди алигофрени може да срине всяко правителство. Пред камерите бе подпален П дом, Народното събрание и никой не е виновен.Хайде бе. Стане ли в една демократична страна това организаторите няма да излезнат от затвора. Една година след това Първанов изкара против НАТО 50000човека на улицата, а БСП беше смачкана на изборите. Тогава във властта не можа да се справи с агитката на Левски!? Указанията към ППО тата бяха успокоявайте хората, никакви контрамитинги и шествия. Ще успокоим нещата, водим преговори. Гепиха на хората парите, изчистиха кредитите на стотина души и това си беше...Кой е.ал, е.ал...кака се ожени.
цитирай
27. proj4o - 26. vencivaleri1951
13.11.2010 17:44
Подкрепям те във всяка дума от този постинг, само искам да кажа "Бог да прости Кольо Добрев и лека да му е пръстта" Той намери и сила и мъжество, а и успя да се справи с натиска и отвън и отвътре и да не допусне, да се дадат жертви.

А как им се искаше на някой, ох как им се искаше да видят няколко ковчега...... Аз тогава бях в СУ и видях и лумпените и шпицкомандадджиите и пияните професори, които се кандилкаха по барикадите, и малките пикли, избягали от училище да викат ""Добрев е пияица, неговата мамица...........

Не ви стана играта на синия отбор. Това ви беше победата, отук нататък мястото ви е в килера, при употребяваните за избърсване на тоалетната сини парцали. /Това е до Борис, не до Венци/
цитирай
28. boristodorov56 - 27. proj4o
13.11.2010 20:37
Пройчо, инженере, нещо ти е крива мярката, пич.
Дюнметата и еничарите с червен цвят бе следвало да се радват наистина -
тяхната родина е Русия.
Бог бави, но не забравя!

цитирай
29. анонимен - 29. proj4o - 28. boristodorov56 - 27. proj4o
14.11.2010 10:41
proj4o написа:
Дюнметата и еничарите нямат цвят, Борисе, ти, това най-добре го знаеш. Преди известно време ти беше на трибуната, подчертавам, НА ТРИБУНАТА, на комсомолските конференции и венцеславеше червената идия, явно надайки се малко келепирец да ти падне....... И ако за еничарите може да се каже, че те са станали жертва на едно ужасно насилие, в най ранната им възраст, то за дюмнетата, това не е съвсем така. Помисли си, Борисе, за участта на дюмнето, изхвърлен от едната общност и неприет в другата, той носи в себе си толкова много самота....

Нямяше да ти отговарям, но в твоите думи от 28.... има неуважение, към Кольо Добрев, светла му памет. И аз понеже имах честта да го познавам лично, не мога да допусна, фурнаджииски лопати и ветропоказатели като теб, да се гаврят със спомена за истински мъже, като него.

цитирай
30. boristodorov56 - 29. proj4o
15.11.2010 19:10
И с какво беше толкова велик и незаменим пиянгура Н. Добрев.
Защо трябва днес да му свалям шапка, я ми обясни по-простичко като за тъпак като мене?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8060380
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589