Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2011 09:48 - ДА НЕ ЗАЛАГАМЕ ПРЕКОМЕРНО НА ЕМОЦИЯТА
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 1241 Коментари: 0 Гласове:
1




       image

     


     
Този постинг е съзнателно провокативен, но съм докрай  убеден в правотата си. Не мисля, че дължа някому обяснение, но ще доуточня  неща, които не съществуват в представите  на много хора бързащи да блеснат с тонове словоизлияния, с намерение да се изкипрят по този начин като по-истински българчета от другите, а всъщност рисуващи се като долнопробни и безродни дюнмета, нямащи нищо общо с народа си, а по-скоро с рублите. 
    Трети март - си е трети март, а защо не е 16 март според традицията за предатиране с промяната на календара - това да обясни някой по-умен от мен . 
    Руската империя победила, а победителите пишат историята. Там  - в историята, те записали намерение за държава с определени граници и окупиране на територия за неопределено   време от войските на Русия, което съвсем не се харесвало на Запада.
     В договора подписан на тази дата се споменавало за  някаква българска държава, но русите "разсеяно" забравили да определят крайния срок на окупацията си на завладяните територии, а същевременно гарантирали независимостта на други три балкански държави  и   уредили  териториални вземания на Русия на азиатския фронт на войната, осигурявайки излаз на преки нефтени пътища от Каспийско до Черно море.

    (Справка: Нефтените кладенци на Каспийско море били собственост на фамилията  Ротшилд, която за тази война финансирала руския император.)

   Изхода от преднамрения конфликт на Русия с Турция гарантирал, че от двете страни на Черно море, по трасето на нефта към Европа ще има контролирани от Русия територии, т.е. осигурявала се  безпроблемен пренос на нефт към пазарите в Европа. Иначе за какъв му е нефта на Ротшилд там - в Средновековна Азия?

   130 години по-късно - наследника на императора - червеният гестаповец - гаулайтер от НКВД - В. Путин - показа отново, за какво става  въпрос врътвайки кранчето на газта за България през студената зима на 2 009 год..
   Изводи няма да правя -според разбиранията, образоваността,възпитанието и интелигенстността си - всеки ще ги направи сам за себе си.
  
  Нека не залагаме на емоцията.

                           (март 2 009-март 2 011)

imageimage




 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8103649
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589