Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2011 21:33 - Кое е позор, кое слава?
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 1741 Коментари: 7 Гласове:
16

Последна промяна: 04.08.2011 06:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

              image


    
Не знам живота ни днес позор ли е или слава.
      Знам кои са умниците.
     Но знам със сигурност, че всички - без изключение - сме идиоти.
     Нито едно от сравненията, които се посочват за пример в
постинга не съответстват на нашата действителност и криминално-шумкарския дълъг като агония "преход" към  капитализъма.
      В Сърбия комун.онанистите използваха национализма в няколко войни за да спасят властта си, а аятолаха им Милошевич(Приятелят на нашето Гоце) съсипа една държава, която беше добре приета по света с дистанцираната си от Кремъл политика.
    Помним, че Сащ в началото на промените, когато ефекта на доминото катурваше социал феодализма наред в бившия концлагер, подкрепяше неделимостта на Югославия. Какво принуди Европа да подкрепи, а Сащ да предприемат своята инвазия, с която практически подпомогнаха и узакониха дезинтеграцията и? Това е въпросът, на който българските комунисти, преименували се и представящи се за социалисти, и до сега не могат нито разумно да отговорят, нито правилно да си обяснят.
     Да се сравнява фалирането на Гръцката държава днес с краха на социализ-кумънизмата у нас е начинание предназначено за ограничени олигофрени от сборщината по чукари обвити с мъгла от кебапчийска скара и озвучени с лозунги от времето преди Сталин.
Все пак гръцката икономика се нуждае от приблизително 300 млд. да за жувне, а на нашата стигаха и 30 млд. за да продължи наркотичния унес на скудоумното сиромахилство и идолопоклонничество поне още десетина години -
стига да имаше кой да ги даде на червените вагабонти - за да ги откраднат.
    Преди 20 години се подигравахме на румънците - днес ще трябва да завиждаме на албанците.
    Нито някога, нито сега народа ни не се е репчел ни на руси, ни на американци - правели са го, и продължават, група от хора, за които е все едно чие знаме ще веят - стига парите да са достатъчно, в наличност и предоставени без условия.
    Знам една тумба лумпени, които бяха щастливи от нацистко-болшевишкия пакт, после от Германо-съветската война, горещяха се от Студената война, оказваха военна интернационална помощ(без някой да им я е искал)на Чехословакия, бореха се за мир,бяха противници на Otan - впоследствие пръви
негови креатури и так дальше, и так дальше - до възторженото налапване на четворния руский член, който държавата ни още не може да изплюе.
    Няма да говорим за гонения и избивания на личните си противници, нито за ограбването няколко пъти поред за 40-50 години на българския народ.
    Ще трябва да премълчим и неумелото им представяне в новите им кожи, откъдето вият като канибали.
    Ще си мълчим и ще ги обичаме, ще вардим поменниците на чужда армия и чужд народ - като идолопоклонници, защото са им признателни за възкачването на билото на Българската история за да я докарат до предизвикания от лакомията и безродството им край.
    Няма.
    Ще си траем и ще ги обичаме, и няма да се питаме хора ли сме или хермафродити!





 



Гласувай:
16



1. apostapostoloff - Аз пък си мисля за
04.08.2011 05:31
преимуществата на Roederer пред Mumm, мисля също така, че иранският чер хайвер е по- добър от руския Белуга, мисля, че след като това лято бях на испанската Ривиера, догодина трябва да летувам на италианската. И установих, представи си, че много българи мислят вече като мен...
цитирай
2. vencivaleri1951 - Не си ме разбрал/или се правиш на "умряла лисица"/ - Ще се опитам да обясня.
04.08.2011 11:49
В постинга си "...а вий...вий сте идиоти! "не влагам никаква идеология. Просто ми е тъжно, гневно защо сме толкова задръстени с омраза и завист на Балканите. Разбира се , че Проблемите на Гърция са доста различни от тези на България и Сърбия. Не се присмивам на румънците/няма и за какво да ги гледаме от високо/ Просто вадя на показ общия знаменател по между ни /на балканците/-омразата. Ти си живял в чужбина, живял съм и аз. Знаеш много добре, че бъпгаринът там общо взето е доста различен. Ако работи, работи дисциплинаирано, качествено и интелегентно. Ако учи е сред първите по успех. Надарена нация сме...Виж децата ни по международните състезания какви места заемат и са все в призовите места наред с такива големи страни като Щатите,Китай,Русия...Имаме двама световни шампиона по шах...На такъв брой население това е много високо постижение. За певци да не говорим. Подобно стоят нещата и при съседите. Красиви са Балканите, красиви са и балканците. Плодородна е земята...Е кажи защо сме на дъното. Какво повече има една Австрия, една Финландия...Защо те са на върха, ние под вода. Защо Холандците които са на половината на територията ни са над 15 млн, а ние се топим? Как те успяват да останат "сухи " макар и под водата, макар и всеки ден да вали, а ние се давиме при най малкия дъждец и то от някакави бари? Виж в Норвегия какво стана? Цялата нация се обедини след трагедита...Никой не се опита да прехвърли вината в дясно макар атентаторът да заявява принадлежноста си в дясно. Представи си тук на балканите какво би станало? Спомняш ли си когато ак. Сендов бе номиниран в ръководството на един много престижен форум и асистент Костов не даде в качеството на премиер една формална акредитация, а предложи "правилен" човек.Резултатът е ясен. Нямаме човек там, а този форум дава множество стипендии, средства за научни разработки и програми...Форумите прегряха когато Бокова стана шеф на Юнеско, че племеника и е крадец на коли. Какво общо има това? Защо да не се радваме, че наше момиче е на върха на такава организация. Примерите са отляво случайно. Същото щеше да се получи и в обратната ситуация. Ето за това ми беше приказката
цитирай
3. анонимен - Боже, Боже, Боже! Аллах, Буда, Йехова и т.н.
04.08.2011 11:57
"Какво повече има една Австрия, една Финландия...Защо те са на върха, ние под вода. Защо Холандците които са на половината на територията ни са над 15 млн, а ние се топим?"
Просто е обяснението. Изброените страни не са били в социалистическия концлагер. Таков здрав корупционен социализъм, както в Гърция, нямаше в цяло НАТО. Абе, как не ви писна да ме правите на идиот, сляп, глух и неинформиран?
цитирай
4. vencivaleri1951 - Да, ама дигите на холандците не са от вчера, а доста от преди да има "социализъм в
04.08.2011 14:24
действие" Катана. И те са минали през "мерзки" години, и там Рембранд си отива оплют и без пукнат петак...но те са осъзнали, че да мразиш, че да се интересуваш само от себе си е непродуктивно. Да, така е...не са живели в социалистически концлагер, а са изградили социалистически рай. Не социалисти/впрочем те постоянно са на власт там/ но когато се случи десни да са в управляваща коалиция не смеят да си помислят например за 10% ен корпоративен данък, за равен и не прогресиращ ДОД. Няма политик който да си помисли там, че може да изхвърли от образователно или медицинско учереждение човек само защото не е осигурен/такова животно там няма/ или няма пари за такса в университета. Във Финландия, във Австрия е същия икономически модел. Нас вече там не ни броят за хора драги и това стана след промените. Не спори с мен. Имам внуци с холандско гражданство. Ще ти кажа какво чух от една българка -студентка в Амстердам. Оплакваше се , от дискриминацията спрямо нас/африканец по лесно го взимат на работо отколкото наш гражданин/ На въпроса обаче, ще се върне ли в България след като завърши момичето каза...Само ако Холандия потъне:(((( Бях по работа в Пловдивско по миналата година след наводненията. Ами дигите/чували с пясък/ бяха разтурени и пясъка разграбен...Какъв социализъм тук е виновен. Не беше ли на същото дередже и Чехословакия да кажем Виж само как се разделиха чехи и словаци. Как живеят, търгуват по между си. Виж Югославия какво направи. Там соца беше доста по хлабав отколкото в другите страни. Толкова омраза , че един пиянски скандал на сватба направи последната война. Защо белгийците не живеят по подобие на холандците например макар да са в някакъв общ подсъюз. Зарад Брюксел такива пари влизат при тях. Ама не, разделени и се мразят. Те поне на две, а ние на какво ли не се делим?
цитирай
5. boristodorov56 - Обяснението е толкова банално и просто, че вади очи, колкото и да се пряват някои, че не го забелязват!
04.08.2011 15:37
"Е кажи защо сме на дъното.
Какво повече има една Австрия, една Финландия...
Защо те са на върха, ние под вода.
Защо Холандците които са на половината на територията ни са над 15 млн, а ние се топим? Как те успяват да останат "сухи " макар и под водата, макар и всеки ден да вали, а ние се давиме при най малкия дъждец и то от някакви бари?
Виж в Норвегия какво стана? Цялата нация се обедини след трагедията..."


Тези страни не са газени от Червена армия,
не са били полуколонии на Ссср
и не са управлявани от шумкари!

Тава е разликата, която ги прави недостижими, а държавната ни администрация е просмукана от кадри, които дори днес веят црвени знамена, бълнуват като наркотизирани с лоша дрога и викат - пак сме си същите, мамка ви и фашисти!
Не само първосигнално, но и доста синилно.
цитирай
6. vencivaleri1951 - Това е несериозно. Разликата не е от вчера. Не е и от 44та.
04.08.2011 18:50
boristodorov56 написа:
"Е кажи защо сме на дъното.
Какво повече има една Австрия, една Финландия...
Защо те са на върха, ние под вода.
Защо Холандците които са на половината на територията ни са над 15 млн, а ние се топим? Как те успяват да останат "сухи " макар и под водата, макар и всеки ден да вали, а ние се давиме при най малкия дъждец и то от някакви бари?
Виж в Норвегия какво стана? Цялата нация се обедини след трагедията..."


Тези страни не са газени от Червена армия,
не са били полуколонии на Ссср
и не са управлявани от шумкари!

Тава е разликата, която ги прави недостижими, а държавната ни администрация е просмукана от кадри, които дори днес веят црвени знамена, бълнуват като наркотизирани с лоша дрога и викат - пак сме си същите, мамка ви и фашисти!
Не само първосигнално, но и доста синилно.


Ще ти дам и друг пример. Доста филандска земя остана в СССР. Има селища с финско население, имаше до 90те и с немско такива./изселиха се след промените/ Разликата от небето до земята. Къщи спретнати, дворове подредени. Всяка неделя костюмирани на църква, на танци...Бил съм в строй отряд и бяхме разквартирувани близо до немско селце...
След това чехите вземи...Е тях доста ги е газила червената армия през войните и след тях...Защо не правят тези глупости като при нас. Само не ми казвай , че там имало лустрация и за това... Нали Иречек не е по времето на камунизъма:))))
цитирай
7. schumpov - Господин Венци, докато не видиш ...
10.08.2011 20:27
Господин Венци, докато не видиш комунизма с очите на "враг на народа", никога няма да разбереш защо сме на дъното.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8081189
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589