Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2012 07:35 - чалгата, която ни натрапват
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 4100 Коментари: 11 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image



     "Има клатимъдурковци - има проблем, няма клатимъдурковци - няма проблем." - добър посткомунистически лозунг.
      Въпросът е: кога ще отрежем мъдете?
      Клатимъдуренето унищожава България, но това си е последица от комун.онанизмата.
     Колкото да я мислим и мъдрим - нещата са ясни: червените вандали унищожиха България  с неописуемата си алчност и животинска безмозъчност.
     Ако се сравни днешното положение у нас със страните от бившия соц. концлагер ще стане безпощадно ясен един факт - само хората в България и Русия  са в окаяното положение на нещастни аутсайдери борещи се за преживяване и оцеляване. Преди промените от 1989 година не е имало кой знае колко големи различия в жизнения стандарт в тези страни. Днес дори в Албания хората са по-добре, а за държавите от Бившата СФРЮ - да не говорим и то при положение, че сръбската икономика бе срината от американските бомбардировки през 1 999 год.
     За Словения, Полша, Чехия дори няма да напомням.
    Този доста красноречив и говорещ сам по себе си факт  ни подсказва, че нещата у нас и в бившата съветска Русия се развиват в общо русло, планиране и кадруване. Дребните изплъзвания  и изкривявания от начина и посоката ни от предварително начертаното за България развитие се дължи на неистовото желание на хората, на два пъти, да избягат от студената прегръдка на сибирската мечка на невярващия на сълзи Кремъл.
     За съжаление у нас все има още хора, които не искат да прогледнат и преосмислят поведението си и отговорността пред съдбата на потомството си. За още по-голямо съжаление  това съвсем не са  чукундурите от елита на гаулайтерската номенклатура и отроците им.  Нито онези от преторианската  гвардия на червеното гестапо с миловидното название Държавна сигурност - които  естествено са индивиди без сърца, с окървавени ръце и празни души, и дори не помислят да се променят.
     Какво общо имат обикновените хора с тези еничари и българоубийци та толкоз фанатично ги подкрепят и вече над 20 години неизменно гласуват за тях като оставят без бъдеще собствените си деца?!!!
     Какво общо имат тези хора с  милионерите в новото полит-бюро на комун.онанистите и защо като преброят стотинките си в джоба, отивайки за хляб и млеко, не се замислят откъде са парите на милионерите и към коя партия се числят и подкрепят те?
     Всеки българин би следвало да си отговори на въпросите:
     - Защо всички големи "бизнесмени", милионери, зърнопроизводители и т.н. новобогаташи са все от лоното на Партията-майка БКП/БКП и от кръга на червените гестаповци от ДС?
     - Кой ограби България - демокрацията(едно абстрактно понятие) или комун.онанистите(хора с имена и доказани престъпления)?
     - Докога ще приемат тезата "и едните са като другите", която оневинява грабителите и обижда жертвите им?
     - Ние кои сме - жертви или престъпници?

     Лично аз считам, че всички до един, които сме извън властта, партийните структури, държавната администрация и създадения от ДС престъпен свят сме безкрайно виновни за днешното си унизително мизерно положение като народ, нация, Държава!

     Ние гласуваме, ние даваме един или другиму властта - ние сме отговорни, че позволихме да ни принудят да търпим толкова време комун.онанистите и техните ракови образувания в обществения и икономически живот.

     Ние сме народът!
     Неделими - сме силата, която управлява Държавата!

     Ние даваме властта с бюлетин, но можем да я отнемаме с огън и това право ни е дадено от Бог, а не от педалите в Министерския съвет, Парламента и Президентството, които са нашите платени слуги, а както се знае от пантивека: Който плаща - той поръчва музиката!

     Поръчайте си музиката, не търпете чалгата, която ни натрапват!





                         Звук: Falling Stones - Камъните падат





Тагове:   чалга,   посткомунизъм,


Гласувай:
32



Следващ постинг
Предишен постинг

1. xloranphyl - Простамолчето пак си забравил да ...
17.02.2012 08:33
Простамолчето пак си забравил да пиеш...
цитирай
2. bojo12345 - Навримето Сталин беше казал:
17.02.2012 08:51
"Има човек - има проблем!
Няма човек - няма проблем!" - колко народ изби с този девiз?

Клатимадуркането е е бунаклък, който напуска тези обуначени комунисти и техните наследници 40 дни след смърта им!

Така че като се кастрират, трябва да се прави икономия на "упойката"!
"Хартията на бюлетините е за сметка на държавата"!
Да се гласува така, че да не попаднат никога повече в Парламента!
цитирай
3. hristo27 - Клатимъдуркаща се демокрация!
17.02.2012 09:40
Клатимъдуркаща се демокрация!
цитирай
4. kostas - Да ти напомня и за "СОЛ-ТАШАЦИТЕ" /казармен термин/ ...тази група от гьон-сурати..
17.02.2012 10:19
която лежеше лайняните задници на тъпите фатмаци за една отпуска и скатавка.И като разберат ,че като паднат в "краката на по-големите" ще си изкарат службата-живота по добре. Но в живият живот ,знаем ,че за нищо не стават .ИЗМЕСТЕН Е ЦЕНТЪРЪТ НА НЕЩАТА И ТРЯБВА ДА ГО НАМЕСТИМ В ПРАВЕЛНАТА ПОСОКА. Моето становище е да им ОСВЕТЛИМ мръсните душички и да ги накараме да се чувстват НЕНУЖНИ. ДА ГИ ТРЕТИРАМЕ КАТО ПОДЛЕЦИ И ИЗМАНИЦИ .Никакво съчувствиеот наша страна!!!
цитирай
5. syrmaepon - има надежда за събуждане
17.02.2012 11:33
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EQdaNUzsBck#!
цитирай
6. gocho52 - Миналото е ясно.
17.02.2012 12:10
Вярно си го описал.
Кво прайм сеа?
Как да ги разберем, кои не са от комуномутродесарите?
цитирай
7. mediatiaunika - 99% :)
17.02.2012 16:15
http://www.youtube.com/watch?v=_uCC-venMtU
anonymous - NO more -isms!
цитирай
8. анонимен - Понякога тук е доста досадно, като в ...
17.02.2012 17:09
Понякога тук е доста досадно,като в задимена пушалня.
Пушенето вреди на вас и другите около вас
цитирай
9. boristodorov56 - 8. анонимен
17.02.2012 17:31
Кич.ел - пич смел - не коментирай и няма да смърди на мърша.
цитирай
10. vencivaleri1951 - Боре ти направи едно голямо откритие
17.02.2012 18:48
За да има просперитет трябва янките да ни бомбардират. Отново, Този път по яко отколкото през 40те.
Колкото до пионервожатия той не само на теб ти бърка в областта на таза. Не си сам тук друже. И гостенката ни преди седмица/онази дето девствен пояс сложила на съпруга си/ на фалцет го докарва по СНН слушам. Иначе се докарва и тя пред "азиатчето от КГБ", хвърля му отдавна втасали белтъци, но копелето тъпо към Кабаева си гледа. Той и Боце не я зарадва много...След Саркашвили не му трябва.
цитирай
11. boristodorov56 - 10. vencivaleri1951
17.02.2012 19:22
Не, питам що без да е бомбардирано българско народа ни е по-беден.
Споко, хамериканците преди да разработят шистите нема да ни бомбардират.
Страхувам се русите("братушките ") да не го правят, щото и те са ни бомбили през 1916 год. - питай варненци, бургазлии и балчиклии - те знаят, а в "историята" не пише нищо по въпроса.


Иначе в Русь си е пълна демокрация:
http://www.dkvartal.ru/news/aleksej-navalnyj-vydvinut-v-sovet-direktorov-aeroflota-236545233
цитирай
12. vencivaleri1951 - Не знам защо сме бедни наистина.
17.02.2012 20:42
Една колежка от Хамерика ми разправяше приде години че живеем в курорт и тя там би си позволила да живее на такова място след дълги спестявания или сериозна ипотека. Впрочем не се върна в Щатите , а се засели в Подгорица. Живее си щастливо хамериканката и хич не мисли че се е минала, дори и след катаклизмите в БЮ. Лично аз обачеси мисля, че "интересните времена" за твоите хора предстоят в по голяма степен от тези на пионервожатия. Колкото до ниския стандарт и оцеляването на руснаците не го разправяй на мен. Покупателната способност в момента е по висока от тази на французи и италианци и докато се очаква снижение на нивото на Сена и Тибър, то нивото на Москва река и Нева се покчава упорито. Не бълзай да се радваш...Все пак тези рекички не са така опасни като Марица например:(
цитирай
13. boristodorov56 - 12. vencivaleri1951
18.02.2012 01:05
Сънувайки потен, внимавай да не се отвиваш - ще изстинеш.
Има американци, които живеят по цял свят, но в Русия не се заселват.
Същото се отнася и до Русите - с удоволствие живеят в USA и бягат при първа възможност от SU или RU.
И ти ли вярваш на розовите писания, че хамерика ще се разпадне, както Ссср?
Аз имам по-простичък въпрос: Кво ща праим га свърши нефта?
цитирай
14. vencivaleri1951 - Не съм казал нищо да разпадане на янките, а аз си мисля, че малко избързахме с разпадането
18.02.2012 09:04
/териториално имим предвид/ на СССР. Има всички предпиставки нов съюз отново за се разположи на 90% от поссъветското пространство, да не говорим ако БРИК минат на безмитен режим и военен съюз. Между впрочем като какъв сигнал възприемаш, че има щати които искат да избягат от долара? Много говориш за емиграцията на руснаци в Америка, в западна Европа... По време на депресията обаче не малко янки са "наливали основите". По време на Руската империя доста гастербайтери от Европа са работели в Русия. Не мисля, че не знаеш за немски селища до 90те, за немски подразделения цанили се на военна служба. Лично аз не зная кога ще свършат нефт, газ, дърво, благородни и други метали, хайвер, водка, кожи, риба...Не зная дали покрай тръбите за газ няма да пуснем и тръби за питейна вода. Гледам в по близка переспестива. За следващата петилетка Щатите, много страни на ЕС затягат коланите, а Русия планира да похарчи за социални нужди около 200млрд долара . Не знам как ти, но си мисля, че следващите мандати на пионервожатия ще бъде по лесно отколкото на Обама или който и да е там. Има и друг момент. Поне цифрите говорят, че явките търгуват не по малко петрол и деривати отколкото Русия. Погледни само какво количество потребяват. И накрая , не мисля, че САЩ ще се разпаднат. Просто си мисля, че ще дойде момент в който няма да са безспорен властелин на света както в момента и близкото минало. Ще преговарят, а няма да налагат решенията си нито в Европа, нито в Мосва, нито в Анкара, нито в Рио. За азиатските великани да не говорим. Какво те ядосва това?
цитирай
15. boristodorov56 - Силната Русия е заплаха за сувер...
19.02.2012 12:18
Силната Русия е заплаха за суверинитета и националната на България!
Русия ще се разпадне някой ден.
Не съм убеден, че 200 млд. ще са достатъчно за да стигнат русите да се изравнят с нас по жизнен стандарт.
цитирай
16. vencivaleri1951 - Някой ден всичко ще се разпадне Борисе-диалектика майна:)
20.02.2012 12:20
boristodorov56 написа:
Силната Русия е заплаха за суверинитета и националната на България!
Русия ще се разпадне някой ден.
Не съм убеден, че 200 млд. ще са достатъчно за да стигнат русите да се изравнят с нас по жизнен стандарт.


Аз говоря за тенденциите в момента. Те са определено към връщане в една или друга степен в постсъветското пространство. Бъди уверен, че в мандатите на Путин това ще стане. Борисе това за стандартите ти наистина ли го мислиш ими си решил да подадеш молба за кооптиране към някоя ППО/в сектор онаниране:)/ Русия в момента е 6тата икономика. Прицелила се е в този Му мандат да влезе в петицата. Покупателната способност на хората е равна с тази на французите. Има половин трилион валутен резерв, практически няма външен дълг. Остави номиналния размер на заплатите/макар, че по номинал са по високи също/ Виж какво може да си купат с тях. Виж аз имам приятел и състудент в Краснодар с когото си гостуваме. Той е чиновник среден калибър на областно ниво. Взима около 1200 долара заплата. Жена му е директор на селско училище и взима около 800долара заплата. Селското училище има два балона. Единият е с плувен басеин, другия е многофункционален. Тя като учител получи правото на нисколихвен кредит/4%/ за жилище и си направиха къща в предградието. За около 200кв м плаща около 100долара на месец кунсумативи. Храната им е приблизително на нашите цени. Хайде сега сметни запладата на един зав отдел в общината ви плюс даскал/без рушветите разбира се/ как със заплати ще си построят двуетажна къща, ще плащат ипотека, ще държат две коли в гаража и няма да откачат радиаторите
цитирай
17. boristodorov56 - 16. vencivaleri1951
20.02.2012 22:24
Не ме впечатлява мястото на икономиката им в нетен размер, нито на Китай, нито на Индия. Не знам къде си чул и чел за тези заплати, но съвсем не са в тона на истината - можеш сам да видиш колко е мин. работна заплата там : http://news.mail.ru/economics/8153431/?frommail=1
Както и друг път съм го казвал - Русия е Горна Волта с атомно оръжие. Обратното би било по-впечатляващо.
Не мога да избегна от клишето да ти пожелая на теб и всички, които я хвалите - да живеете в прекрасното място, и с висок жизнен стандарт, наречено Русия!
Поне една година.
Ама не в губернските центрове. Да ви е сладко!

Чудя се твоите деца що са избрали Голандии, а не Русь?

Усещам какъв ще бъде проблема на хамериканците като се юрнат да се заселват в Сиберия и останат хептен без негри.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8111088
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589