Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2010 06:00 - За какво служат жените???
Автор: boristodorov56 Категория: Други   
Прочетен: 4193 Коментари: 8 Гласове:
21



image



   След като разбрахме за какво служат мъжете,  време е да видим какви са ползите и от нежния пол. Силният пол с удоволствие отвръща на удара и подбира специалните ползи и особености на дамите, пише британският The Times. Само една жена може да намери нещо, достойно за комплимент, в мъжката външност. Например - „Боже, какви прекрасни възглавнички на ушите имаш!” Ако не бяха жените с техния вечен шопинг, хиляди хора щях да останат без работа.
   В колата дамите са невероятни навигатори: ”Не, не това ляво, а другото!”. Освен това вечно се притесняват, че бензинът ще свърши.
   Само жена може да бъде английска кралица,  Том Круз и Хю Грант никога нямаше да станат актьори, ако не бяха жените. Благодарение на жените бракоразводните адвокати се радват на добри доходи. Само и единствено на жените
не отиват мустаци и брада! Само зоркото женско око ще забележи следите от червило на яката на мъжката риза.   Жената може да бъде доста приятна причина да закъснееш за работа. 
   Никой освен дамите не знае кога точно трябва да се сменят чаршафите и на коя програма да се пусне пералнята. Само те умеят за разговарят с цветята (тук си имаме едно БГ изключение - Костов и неговите теменужки, бел.ред.), животните и бебетата. Ако не бяха дамите, мъжете щяха да си останат без нови чорапи и слипове.Само женският глас може да извие във фалцет:
"Кой остави дъската на тоалетната чиния вдигната?"
   Жената е алманах – тя помни рождените дни на всичките ти роднини и приятели. Кого щяха да пощипват италианците, ако ги нямаше жените? Само жените ги боли главата в най-неподходящия момент. Те имат невероятното умение да ви разбият сърцето, а после може да си легнат с най-добрия ви приятел. Една жена ви обича истински, когато устои на изкушението да сподели броя на мъжете, с които е спала.
   Жената е най-добрата профилактика срещу старческо слабоумие, като кара мъжа си да мисли денонощно за какво му се цупи. Само Тя може да накара един мъж да се почувства като рицар на бял кон, макар да няма от какво да я спасяват. Тя те ревнува от бившите ти и може да ти насади такова чувство за вина, че Дон Жуан репи да яде. 
   Само и единствено на жените не отиват мустаци и брада! И накрая – без жените не може да се продължи човешкият род.
Или поне все още не са измислили как!

..................................................................

          Източник:http://www.sibir.bg/blog/gogo01/?catID=2121




Гласувай:
21



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tit - За това служат!:)
22.01.2010 09:48
Но са мечта!:))
Прозата започва, когато принудиш мечтата да ти служи!:(

Ако погледнем от веселата страна - много човешко!:)))
цитирай
2. tili - Хехехех ;-)))
22.01.2010 11:38
Доста точно!
цитирай
3. kass - ха ха ха
22.01.2010 14:12
жените служат за да може мъжът да се чувства мъж, иначе би бил просто нищо... :)
Един приятел казва на шега: "Уж аз командвам вкъщи, пък каквото каже жена ми това става"... В общи линии, колкото и мъжът да смята, че е господар на живота си, без господарка той не би имал живот или просто не би знаел какво да прави с него...
цитирай
4. анонимен - xm-m-m-m
22.01.2010 14:44
naprotiv znae kakvo da pravi
prosto taka mu e po lesno.
цитирай
5. анонимен - Женен
22.01.2010 15:25
Има два вида мъже - такива които слушат жените си и такива които не си го признават.
цитирай
6. анонимен - фалцет
22.01.2010 15:58
Едо уточнение, само мъжете "извиват" фалцет :)
цитирай
7. kasnaprolet9999 - Жените не би трябвало да служат за каквото и да било.
22.01.2010 18:21
Те са родени, за да бъдат обичани. Когато една жена се чувства обичана, тя може да даде много от себе си и в този смисъл да послужи и за нещо друго-да купи нови слипове и чорапи на половинката си, да пусне пералнята, да сготви и това няма да й дотежи. Когато обаче не се чувства обичана, всичко и тежи и не желае да върши нищо в къщи, защото губи смисъла. Така че мъже,стягайте се, от вас зависи за какво може да ви послужи една жена :))
цитирай
8. razkazvachka - Като по-горното:
23.01.2010 18:59
не служат за нищо на мъжете и за всичко на децата си. И още някои и други неща - ама сега няма да издаваме тайните на групата...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8059558
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589