Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2011 09:09 - Илюзии
Автор: boristodorov56 Категория: Други   
Прочетен: 1295 Коментари: 2 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

        Илюзиите и комуфлажите на Emma (Jane) Hack.
   Там където са решени проблемите с поменниците - хората си шарят телата и правят изкуство, а ние тук се дърлим с пиянски ентусиазъм за бетонни и метални кютуци...



image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image







Тагове:   арт,   илюзии,   комуфлажи,   emma jane hack,


Гласувай:
22



1. анонимен - от Севт Непримиримии
17.07.2011 19:22
Чудесни са!
Това са творби от бъдещето,когато ще бъде надскочен сексизмът и хората ще общуват помежду си почти...ангелски - без долнопробното деление "мъжете са такива и жените онакива..".Защото това наистина е просташко, плод на низша степен на духовност.
Бог е пратил частица от Разума,Божий Дух и временно го е вселил в плът.Тази плът е тленна е Духът ще се яви отново пред Бога,за да отговаря за деянията си земни.Глупаво и почти животинско е,да се делят хората по пол,защото на фона на Вечността това няма значение!
Има и още една съществена причина,която ме прави върл враг на сексизма - жената е ЖЕНА ЗА ЕДИН МЪЖ И МЪЖЪТ Е ОТДАДЕН НА ЕДНА ЖЕНА! ,за всички останали те са просто ЧОВЕЦИ!
Та това е вложила художничката,това усещане за ЧОВЕК,неповторим като светоусещане,като колорит,като настроения......но почти ангел - без пол и възраст!Така мисля...
цитирай
2. анонимен - от Севт Непримиримии
17.07.2011 21:35
http://www.pravoslavieto.com/bible/nz/1kor.htm

Свети Апостол Павел прави пълно разяснение на съвършеното общение,като разграничава хората на ДУШЕВНИ И ДУХОВНИ и изрично споменава,че не е възможно духовното да бъде разбрано от душевното..Съвременния човек е по - скоро душевен,тоест не е преминал в по - визша еманация- ДУХОВНОСТ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8111904
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589