Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2011 06:07 - "Rock`n`Roll историята на Бай Тошовата младеж" - Тне Carpenters
Автор: boristodorov56 Категория: Музика   
Прочетен: 984 Коментари: 1 Гласове:
15

Последна промяна: 13.06.2011 07:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


      Дуото Тне Carpenters - сестрата и братът Карен и Ричард, започва музикална си кариера през 1968 г. от Лос Анжелис.
   От 1970 г., когато се слага началото на световната им популярност и през следващите години са продадени грамофонни плочи по света с техни записи в над 100 милионен тираж.
   Двадесет и два от песните им стигат в топ 10 в класации, а това е времето на 70-те, когато по света са издигнати в култ рок изпълнители като
Джанис Джоплин и Джими Хендрикс!

         

image
          




    Те печелят: 1970 -
Грами за песента "Close to You"; 1970 - Оскар за най-добра песен "For All We Know"; 1971 - Грами за най-добро изпълнение.

              Дискография:

      "An Old Fashioned Christmas" (1984)

      "Voice of the Heart" (1983)

      "Made in America" (1981)

      "Christmas Portrait" (1978)

      "Live at the Palladium" (1977)

      "Passage" (1977)

      "A Kind of Hush" (1976)

      "Horizon" (1975)

      "Live in Japan" (1975)

      "Now & Then" (1973)

      "A Song for You" (1972)

      "Bless the Beasts and the Children" (1971)

      "Carpenters" (1971)

      "Close to You" (1970)

      "Ticket to Ride" (1969)






Тагове:   rocknroll,   boristodorov56,   тне carpenters,


Гласувай:
15
0



1. apostapostoloff - Изпълнители с трагична
13.06.2011 10:36
съдба, уви...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 6456312
Постинги: 1534
Коментари: 20145
Гласове: 47544