Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2009 16:34 - ИМА НЕЩО ГНИЛО В БЪЛГАРИЯ!
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 1611 Коментари: 5 Гласове:
11

Последна промяна: 25.10.2009 16:36


        image



      
Два факта от нашето ежедневие, илюстриращи нагледно драматичния срив в ценностния статус, липсата на всякакви задръжки и нравствената уродливост на обществото ни.

Първият:
бургаският бизнесмен Стоян Стоянов е отвлечен и убит заради имотен спор за някакви си пършиви два декара и половина. При това - забележете - не става дума за злоупотреба или неизпълнение на задължения от негова страна. Става дума за това, че си позволил да откаже да ги купи.
     Поръчители на убийството са Галин Костов - бивш съдия от Окръжния съд във Варна, и Станислав Михайлов, бивш изпълнителен директор на Агенцията за държавни вземания. Съдия и висш държавен чиновник. Та те наели съответните мутри, които пък наели съответните изпълнители на мокри поръчки. След което взели да се ослушват с плащането и когато единият от реалните убийци - Манол Хаджиев, започнал твърде настойчиво да си търси полагащите му се за свършеното 30 000 евро, двамата държавни ВИП-персони решили казуса, като разпоредили и той да бъде убит.

Вторият:
 Трима полицаи от областната дирекция на МВР Разград, командировани на морето, извършили блудствени действия с малолетна. Въпросното момиче било избягало от къщи и се обърнало към тях за помощ, защото някакво момче се опитало да я изнасили. Вместо да получи помощ, била заведена в бунгалото на полицаите, които извършили блудствени действия с нея, като на всичкото отгоре заснели сексуалните си подвизи с камерите на мобиините си телефони.
     Тук просто няма нужда от коментар. Когато съдия поръчва убийство, а помолени за помощ полицаи водят обърналото се към тях малолетно момиче да го чукат в бунгалото си, вече е ясно едно: не живеем в държава. Живеем в джунгла, където вече нищо няма значение - и всичко, буквално всичко е възможно. И може би думата не е точна: не живеем, гнием. И се чудим защо отвсякъде дъхти на гнило в нещото, което някога наричахме родина
.
                                                                          

                                                                                                 Едвин Сугарев



Гласувай:
11



1. kass - Боре,
25.10.2009 16:39
направо потресаващо...
цитирай
2. kasnaprolet9999 - Чух за тези случаи и
25.10.2009 18:42
аз съм изумена, просто нямам думи, сякаш вече сме на дъното, ама хич не ми се ще да е така.
цитирай
3. stefanni - да
25.10.2009 21:05
да много е гнило всичко това...има доста елеменит които не са от правилната страна на решетките , за съжаление
цитирай
4. universalnite000 - Такива "картинки" на ...
25.10.2009 22:26
Такива "картинки" на безобразия са заложени от тези, които се имат за световен елит - масово програмиране на човешкото съзнание, за да получим такива резултати :

Отвличане на вниманието на хората от истинските проблеми; потискане на умствената им дейност; въвеждане на некачествени учебни програми по математика, логика, икономика и инженерни дисциплини; обезсърчаване на техническото творчество.

2. Експлоатиране на емоциите на хората, усилване на склонността им да си угаждат, да задоволяват своите физически и емоционални желания (на ниво първична сигнална система). Тази цел се постига чрез:

а) непрестанни емоционални атаки и насилие (психически терор) посредством масирана пропаганда на секс, насилие и войни в медиите — особено по телевизията и в пресата.

б) задоволяване на първичните им желания в излишък, задръствайки ума с храна-боклук и лишавайки хората от истинската духовна храна, от която те имат нужда.

3.Пренаписване на историята и законите, атакувайки широко известни факти и изконни ценности и втълпявайки на хората твърдения в противоречие с общоприетото до този момент. По този начин се атакува здравия разум — вместо да се концентрират върху истинските проблеми в търсене на изход, мисълта им се насочва към изкуствено изфабрикувани външни приоритети.

Този механизъм на психическа агресия блокира способността на хората да разсъждават трезво и предотвратява евентуалното разкриване на “тихите оръжия” и технологията за автоматизиране на обществото.

Основното правило е, че от хаоса се извличат дивиденти — колкото по-голяма обърканост цари сред населението, толкова по-голяма изгода могат да получат управляващите от създадената ситуация. Следователно, най-добрата стратегия е да се създават проблеми и след това да се предлага решение.

цитирай
5. kobata - Понякога се чудя, как още не се е р...
26.10.2009 01:51
Понякога се чудя, как още не се е разпаднало това нещо, в което живеем...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8080350
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589