Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2009 09:35 - БЪЛГАРИЯ - СТРАНАТА НА ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ!
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 5200 Коментари: 20 Гласове:
11

Последна промяна: 23.05.2012 14:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     




           image

      


      Ако преди 20 години някой ми кажеше, че ще дойде време отново да си говорим за партийни серетари - бих помислил, че не е наред и естествено щях да съм сгрешил. 

    Доктриналниат кретенизъм до такава степен се е загнездил в главите на някои от партийните функционери в BG днес, че възможността за трезви политически решения и инжектиране на обществото с нови значими за неговото развитие идеи, и възможности за растеж клони към абсолютната нула.
    От всичките близо 400 политически партии изключвам комунистическите с абревиатура БКП, крипто комунистите от БСП и производните им съпътстващи Пътища за никъде, Евролаици, Алтернатсоциалити и так дальше просъветска измет и мърша.
    Дори не се замислям за стимулираните от закулистните  режисьори на  ДС, самоотлюспени отпадъци на Синята идея, разединените земеделци (o) и т.н.
    Думата ми е за т.нар. и определящи себе си като носители на Синята идея десни партии, чийто лидери и един файтон членове си изпочупиха пръстите от тупане в гърдите да се сочат и идентифицират  като  носителите на искрата, която ще разпали изгастналата вяра на народа за нещо ново, справедливо и работещо.
   Истината е, че няма такива партии!
   Има партии мутанти паразитиращи върху спомена от действието на екзаелтираните привърженици на декомунизирането на страна.
   Има шепа интерисчии.
   Шайка негодници, които си мислят, че някой е длъжен да ги държи на завет и на топло в Народното събрние като консервирани експонати на пропуснати възможности.
    20 години се опитвахме да помагаме с хиляди възможни, в рамките на ресурсите си начини.
    Да агитираме.
    Да правим митинги.
    Да скачаме по митинги.
    Да изгубим съня си за справедливото бъдище на всички ни.
    Да преглъщаме изборните загуби изживявайки ги като лична обида.
    Да вярваме дори когато Костов греши.
    Да гласуваме с омерзение, дори когато Софиянски се усмихва.  
    Надето да хубавее.
    Бат Стоянов, Президента - да поумнее...
    Да  ни писне от платени  спасители, носени на гръб от нас носители, двулични мислители и най-вече от безлични шушомиги и шербетчии и да ни нагорчи от кафеджии.
    Стига вече!
    20 години - стигат!
    Отрочетата на ДС отровиха желанието за борба на хората за нормален човешки живот в рамките на допустимото ни сиромахилство  и го сведоха до границите на примирението с волята на една шепа компрометирани и непотребни партийни секретари!
    
    Хора - събудете се!
    
    Синята идея не е собственост на никой от партийните лидери - тя е нашата изстрадана необходимост, която бе също приватизирана.

    Да си я върнем при нас!
    Нека заявим ясно и покажем, че всички зависят от нас електората - сини, червени, зелени, оранжеви, жълти и пембяни и другояче маркиращи се партии.

    Как да стане това ли?
    Много лесно - не гласувайте за партийни кандидатури.

    Кандидатурата на Теодор Дечев  е тестът за проявена гражданска позиция и маралната оценка на 400 партийни секретари и партийните им свиркаджии.

    Да им покажем откъде духа вятъра!




Тагове:   синя идея,


Гласувай:
11



1. miralyub - Да бъде!
27.10.2009 09:40
Да бъде!
цитирай
2. анонимен - Боре,
27.10.2009 09:49
от твоите уста - в ушите на софиянци!
цитирай
3. veninski - Амин! Поздрави от Родопите!
27.10.2009 10:16
Амин! Поздрави от Родопите!
цитирай
4. zahariada - zahariada
27.10.2009 10:25
СИЛАТА НА ОБРАЗИТЕ, КОИТО ПОДДЪРЖАТЕ В УМА СИ
То е това, което мислите. Разбирате ли, всичко което става във вашия ум, вие го привличате към себе си. Мъдрите хора винаги са знаели това. Може да се върнете назад при хората от древен Вавилон - те винаги са го знаели, но това е била малка група хора. Защо един процент от населението печели около 96% от всички пари, които са в обръщение на Земята? Мислите ли, че това е случайност? Не, никак не е случайно! Определено е да става така. Те разбират нещо. Те разбират Тайната!
И вие ще се запознаете с нея. Най-простият начин за мен да гледам на Закона за привличането, е да мисля за себе си като за магнит и да знам, че магнитът винаги привлича нещо.
цитирай
5. smani - Синята
27.10.2009 10:53
част на текста ме кефи много. Не за друго, а защото е истина.
цитирай
6. анонимен - Безнравствените тъпанари
27.10.2009 11:07
Проблемът в България не е свързан с партийните пристрастия на хорота.Проблемъте, че 99% от българите са " готин" микс от Андрешко и Бай Ганьо. Клакьорите на комунизма станаха първи седесари.В блока, където живея, преди много години прочетох един некролог- нямаше болка на близките, а разказ за мъртвеца, че е участвал във въстанието от 1923 г.,кого е познавал от партийните величия и прочие. След 10 ноември СЪЩИТЕ тези хора се оказаха близки на царя. и първи борци за демокрация. Никога не сме чули, нито тях, нито децата им да имат културни интереси или нормални различни социални контакти. Те нямат мнение или имат мнението на силните на деня. Щом СДС се разклатиха млъкнаха с хвалбите, че познават Софиянски или този и онзи.Тези продажници нямат право да говорят за никого и нищо-те ли ще съдят ком. интелигенция , която е отгладувала обрзованието си и никога не е била с ТАТОВАТА мафия.ПРОБЛЕМЪТ НА ТАЗИ ДОЛНОПРОБНА НАЦИЯ Е НРАВСТВЕН, НРАВСТВЕН, А НЕ ПОЛИТИЧЕСКИ.ТО НЕ УЧИЛО ЦЯЛ ЖИВОТ, НЕ ИЗГРАДИЛО МОРАЛ- ЗА СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА СИ, А ОТВОРИЛО УСТА ЗА ИМОТИ. ВСИЧКИ МОИ ПОЗНАТИ, КОИТО БЯХА ХИТРЕЦИ И МОШЕНИЦИ ПРЕДИ ДЕСЕТИ НОЕМВРИ СА СЪЩИТЕ И СЕГА.
цитирай
7. injir - До анонимен6
27.10.2009 11:23
Но ако има закони и са за всички -подобни хитреци ще си траят в ъгъла. За съжаление и днес Бай Ганьо е жив. Преоблечен модерно, но използващ силата на властта, както си знае. Вече 20 години.
цитирай
8. анонимен - НЕ ЗНАМ, ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ И ВЪВ ЗАКО...
27.10.2009 11:31
НЕ ЗНАМ , ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ И ВЪВ ЗАКОНИТЕ, ТЕ ЩЕ НАМЕРЯТ НЯКОЙ ПОЗНАТ, РОДНИНА, ВСЕ ЩЕ НАДСКОЧАТ НОРМАЛНОТО , ЗАЩОТО САМО ЗА ДАЛАВЕРАТА МИСЛЯТ-ПРОДАЖНИКА Е ЛЕСНОРАЗПОЗНАВАЕМ, А У НАС СА МНОГО, ТЕ ЩЕ РЕШАТ "мЪКИТЕ" НА ИЗМАМНИЦИТЕ, ЩЕ ИМ ПОМОГНАТ ДА ЗАОБИКОЛЯТ ЗАКОНА. БЕЗ НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ И ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА.
цитирай
9. анонимен - И аз - като parasol !!!
27.10.2009 11:54
Поздравления за постинга!
цитирай
10. анонимен - А как ще го направим чрез гражданско неподчинение или чрез...
27.10.2009 12:10
Хареса ми написаното, но каква е гаранцията, че отново няма да стане същото, както стана и преди 20 години. Как според вас може да се променят нещата след като тази прослойка е като олиото във водата...
Както и колкото да разбъркваме течността - мине известно време и хоп олиото отново се вдига над водата!
Как да накараме тази прослойка да работи за всички, а не само за себе си?
цитирай
11. krotalka - Браво Боре!
27.10.2009 12:33
Дано имат очи да прочетат товаили поне доносниците им да им докладват!
Крайно времее да се събудим! Да докажем, че не сме безропотни овчици!
цитирай
12. haralanov - Здравей,Боре!
27.10.2009 14:10
Прочети днескашният постинг на torros(Христо Марков),,ДАНС е мутренска организация,,!От всичко,което се случва,нищо добро не ни чака!
цитирай
13. minchomin - Как да стане това ли?
27.10.2009 15:14
В ЛИЦЕТО НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, ДЪРЖАВНОСТТА СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО ЗА ПРОКАРВАНЕ НА ЗАКОНИ И РЕШЕНИЯ, КОИТО СА В ПОЛЗА САМО НА ОПРЕДЕЛЕН КРЪГ ОТ ХОРА, НАРЕЧЕН „ЕЛИТ”.
БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ РАБОТЯТ ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАД 90% ОТ ГРАЖДАНИТЕ СИ.
ПО ТЕЗИ ПРИЧИНА, БЪЛГАРИЯ Е ИКОНОМИЧЕСКИ НАЙ-ИЗОСТАНАЛАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ЗАТОВА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е НАЙ-БЕДНО И НАЙ-НЕОПРАВДАНО, В СРАВНЕНИЕ С ДРУГИТЕ НАРОДИ. БЪЛГАРИЯ ИМА ДОСТАТЪЧЕН ЧОВЕШКИ И ПРИРОДЕН РЕСУРС ЗА ДА СТАНЕ ИКОНОМИЧЕСКО ЧУДО НА СВЕТА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНА ДЪРЖАВНОСТ, КОЯТО ДА РАБОТИ ЗА ЦЕЛИТЕ И ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА СИ.

ВЪВ ВРЪЗКА С ПОСОЧЕНОТО ПО-ГОРЕ ПРЕДЛАГАМ ИДЕЯТА:

" НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЛЕДВА ДА НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ДА ИМА ПО-МАЛКО ДЪРЖАВНОСТ И ДА НЯМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ДАНЪЦИ. ВСЕКИ ДА ЗАДЕЛЯ И ДАВА ЗА ДЪРЖАВНИ ЦЕЛИ ТОЛКОВА ПАРИ, КОЛКОТО ЖЕЛАЕ, СПОРЕД ТОВА ДАЛИ Е ДОВОЛЕН ОТ ДЪРЖАВНОСТТА И СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ".

ПО ТОЗИ НАЧИН БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ПРЕЦЕНЯВА И ЩЕ ЗАДЕЛЯ СРЕДСТВА ЗА СВОЯТА ДЪРЖАВНОСТ. ДОВОЛЕН СИ ОТ ДЪРЖАВНОСТТА ДАВАШ ПАРИ, НЕ СИ ДОВОЛЕН НЕ ДАВАШ ПАРИ. ВСЯКА РАБОТА СИ ЗАСЛУЖАВА ПАРИТЕ!
цитирай
14. kasnaprolet9999 - Много си прав,
27.10.2009 16:15
идеята за промяна остана само в нашите мечти и коя ли партия не се опита да ги смачка с действията си, не трябва да се гласува за партийните избраници, които в болшинството от случаите са едни и същи лица, които нямат намерение да слизат от политическата сцена и
само мутират от една партия в друга., нещо като партийни професионалисти.
цитирай
15. kalin8 - Цитат от "Службогонци":
27.10.2009 16:49
..."Нашата партия може да остане без членове, но без кандидат- министри- никога!!!"
За съжаление това е актуално...
Б.
цитирай
16. krassko - Не ни трябва! Не виждате ли че не става!
27.10.2009 17:03
Вземете си го в Пловдив като ви е толкова мил.
цитирай
17. universalnite000 - :) Българите наистина са твърдо...
28.10.2009 16:50
:) Българите наистина са твърдоглава работа - правят, струват и все се надяват на някой -изъм или -ство да свърши работата на неволята ... наистина , Илюзията е нещо велико !
цитирай
18. анонимен - Поздрави за постинга!
28.10.2009 23:21
Точно така е!
цитирай
19. jedi - Много съгласен
29.10.2009 17:27
Поздрави.
цитирай
20. krasunata - Гаранция - Франция?
30.10.2009 12:29
А откъде си сигурен, че няма да стане пак така, както го описа 20 години? Страхът замъглява разума, но дава и криле :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8060292
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589