Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2009 16:13 - ДЕНЯТ, В КОЙТО РИБИТЕ ИЗПЛУВАХА!
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 1713 Коментари: 7 Гласове:
9

Последна промяна: 18.02.2011 19:18


     


image      Изплуваха, да.  
      Пираните от Държавната сигурност - червеното гестапо на комунистите, продължението на ръката на Кремъл.
     Навириха муцуните  си и защракаха с челюсти, а се правеха, че пеят елейни псалми - пък то си бяха приспивните песнички на Сънчо!
     Истината е, че на 10 ноември 1989 год - вечерта нямаше нито един недоволен и всички се радваха, че Тодор Живков си отива. Винаги преди това съм си мислил, че аз ще си умра, а той ще продължи да си управлява - до второто пришествие на Ленин.
     И така започна 20 годишния маскин бал - влъците наденаха овчите кожи, смениха гаулайтера си и изкараха по разни стъгди и мегдани тайните си ялови дзвиски на мимикрията и подлудиха народа като го 
оцветиха го контрастно, принуждавайки го като зомбиран на масови митинги  да скача до припадък крещейки  "Долу!" и "Да живее!".  Междувременно се кръстосаха с пчелите и започна едно невиждано  никъде по света и нечувано в исторически план роене,
плодене, множене  на БКП-то - та се стигна до умопомрачителната цифра 400 политически партии. Голям зор е видял д-р Менгеле от Симеоново в политическото си франкинщайнстване. 
     Но те отдавна го подготвяха!
     И успяха да го осъществят твърде успешно.
     Когато през 1987 год.  др.Тодор Живков оповести
т.нар. Юлска концепция на БКП, в която се говореше за промяната на собствеността, политически плурализъм, политически партии, гласност, излизане на БКП от "ешелоните на властта" никой не обърна внимание на този план за действието на управляващата комунистическа върхушка в условията на конвертиране на социализъма в капитализъм. Хората бяха обръгнали от разни безполезни пленуми на "промяната" -  експерименти все на техния гръб и не обърнаха внимание на най-важното събитие, което щеше да оказва влияние на живота им през следващите 30-40 години.
      Народа си беше  тъй дресиран - други да мислят и решават вместо него.

     Така се и случи през онези години.
      
      Ако днес някой не признава, че има ограмна разлика от преди 25-30  години - значи е  слепец,  но ако продължгава да не вижда кой, защо и как направи промяната - на гърба на наивността и глупостта на българския народ - значи е абсолютен тъпак.
     Такива бяхме всички вече 20 години - независимо от политическите си виждания щом сме я докарали до тук - една шепа нехранимайковци със спечеленото от народа да са неговите най-големи янкисаджии.
     Ограбиха всичко ценно, но не са богаташи, а тунеядци и крадци.
     Прибраха банките и парите - но не са бизнесмени, а мазни
и безплодни ченчеджийчета.
     Приватизираха икономиката , но не са индустриалци, а тлъсти чорбаджии.

     Вече всички го знаят и никой не ще ни е виновен - ако продължаваме да рециклираме комунистическата измет. 
Това ще си е изцяло за наша сметка и бъдещето на децата и внуците ни, а може би  и на България!

     Преди 20 години бяхме неподготмени и наивно вярващи.
     Днес няма разлика - само сме наивно чакащи и
търпящи.Тагове:   социализъм,   БКП,


Гласувай:
9
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. djgator - боре
09.11.2009 16:39
Днес и аз си дадох равносметка за тези 20 години.
цитирай
2. flyco - ъ!
09.11.2009 16:44
Къв осми март?
цитирай
3. haralanov - Здравей,Боре!
09.11.2009 17:37
Не ми е десето-ноемврийско!Знам как можем да се оттървем от комунисто-пишман капиталистите,макар да ми се струва невъзможно!Имат си твърд 700 000 електорат,както и партий плод на ,,политическо инжинерство и клониране,,.Мислех си днес да пусна пост за вината на Европа.Следвоенна и сегашна Европа.Следвоенна,която на салфетки и цигарени кутийки ни даде без съпротива,курбан на кървавия Сталин!И сегашна Европа,приела комунистите като реформирали се и разкаяли се хора!А такова нещо няма!Ако знам,че още 20 години така ще я караме...Разбирай както искаш многоточието ми.Поздрави!
цитирай
4. haralanov - И още нещо...
09.11.2009 17:49
Гледайки физиономийте на тези тримата от снимката си мисля,какъв ли мрак е бил при тях,щом са затрили толкова човешки души..?Особенно Митьо Гестапото!
цитирай
5. krotalka - Боре,
09.11.2009 19:07
те си бяха уплели кошничката доста преди 10.11.1989 год. Ние бяхме тези, които "промяната" изненада. Дано младото поколение, родено след тая дата, успее да се пребори с тях.
цитирай
6. monarchism - Там е проблема, че 20 години преход и ...
09.11.2009 20:22
Там е проблема, че 20 години преход и все още хората се лъжат по приказките на разни псевдо-антикомунисти;

20 години преход и все едни и същи БКП функционери, ченгета, а напоследък и отгледаните от тях млади комсомолци или направо наследници.

Порочният кръг се състои в това, че политика се прави с пари, а парите са изцяло в ръцете на червените капиталисти - каквото подкрепят, това ще гледаме на политическата сцена.

Интелигенцията на България е все така червена, пълно с болшевики професофи и доценти по университетите. На какво ли биха могли да научат младото поколение - това което ще се пребори с комунистите?
цитирай
7. injir - Да живее 8-ми март!
11.11.2009 11:00
Да живее 8-ми март!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 6458284
Постинги: 1534
Коментари: 20145
Гласове: 47544