Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2009 17:51 - Помощ! Славчо - протежето на Гоце за бъдещ Президент на България!
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 3747 Коментари: 18 Гласове:
10

Последна промяна: 29.11.2009 12:16


image





     Кметът под Тепетата Славчо Атанасов ще е кандидат за президент с протекцията на Първанов. Така чрез него държавният глава ще продължи участието си в политиката, научи BNews. Новината бе потвърдена от пловдивския бизнесмен и общественик Петър Станчев.
„Славчо Атанасов многократно е казвал пред приятели и приближени, че ще е президент на страната. Той дори обяви това официално по пловдивски медии”, разказа Станчев. Бизнесменът обясни и какъв точно е сценарият за този план. Идеята била Атанасов да овладее партия ВМРО, която в последствие да бъде част от президентската формация.
      На кмета пък бил обещан най-високия пост в държавата. „Славчо Атанасов е в постоянна комуникация с един олигарх. Казва се Николайчо Гигов, който му пълни главата с идеи от такова естество”, добави Петър Станчев.
     Освен Гигов обаче зад цялата тази схема стои и червеният олигарх Георги Гергов. Той е част от коалицията на ВМРО и БСП, която управлява в Пловдив. Гергов има стратегически позиции, защото хем е в ръководството на БСП, хем е близък до Първанов, хем участва в управлението на Пловдив. Самият Славчо Атанасов стопанисва втората по големина община в страната с протекцията на Георги Гергов. Коалицията ВМРО-БСП пък дава възможност на Славчо да се впише в битката на Първанов с ГЕРБ.
     BNEWS научи още, че две седмици преди конгреса на ВМРО кметът на Пловдив е имал среща с близкия до Първанов Румен Петков. Самият президент пък отдавна таи симпатии към формацията на Красимир Каракачанов. Освен това не случайно като агент на ДС той избира войводския псевдоним Гоце. А като историк се занимава главно с македонската тема.
     Пловдивският депутат от БСП Захари Георгиев също е забелязал амбициите на Атанасов. „Политическият му път беше бърз и бурен – от нула до кмет на втория по големина град. За някой това е достатъчен факт да си помисли, че може да стане и президент”, коментира социалистът.
     Захари Георгиев припомни и някои събития от епохата на Командира. „Навремето Иван Костов извади отникъде Петър Стоянов и го направи президент. От 2003 г. насам извадиха отнякъде Славчо Атанасов и го направиха кмет на Пловдив. По тая логика защо някой да не си помисли, че може да го направят и президент?”, риторично попита той. Според Георгиев Славчо като типаж бил някаква разновидност на настоящия премиер, а именно – човек от народа.
    
     Всъщност, ако Славчо наистина се добере до кандидат-президентска номинация, това би било истинско спасение за него. В момента той е доста недолюбван от съгражданите си и често става обект на критики. Градът тъне в задръствания, а ремонтите, започнати още от Чомаков, не са стигнали доникъде. Културната общност в града също го низвергна, защото кметът откри тоалетна с духова музика и направи опит да изгони чешкия художник Давид Черни. Най-голямата му гордост е заводът за преработка на отпадъци, който откри край Шишманци, и така отмъкна 20 млн. лв. от държавния бюджет.

             Ето и целия разговор с Петър Станчев:

    - Г-н Станчев, носят се слухове, че кметът на Пловдив Славчо Атанасов имал амбиции да става президент. Вие чули ли сте подобно нещо?

 

     Да, той си е казвал, че ще е президент на страната. При приятели, приближени, това в Пловдив се знае. Той дори и официално по пловдивските медии си обявяваше, че ще бъде следващият министър-председател и след това президент на страната. Той официално го обяви. И не само го е обявил по медиите, ами си вярва и го разправя постоянно.

     -  Кое му дава основания да си мисли така?

     - Мога да ви дам моите разсъждения по темата. Те са в посока на това, че лицето Славчо Атанасов е в постоянна комуникация с един олигарх. Казва се Николайчо Гигов, а не Николай, както го пишат, който му пълни главата с идеи от такова естество, за да може да изпълнят една политическа поръчка. Президентска най-вероятно. Която трябва да се консумира чрез пловдивската структура на ВМРО, в последствие тази партия да бъде в основните корени за реализацията на политическо бъдеще на президента. И на тази основа Славчо да порасте в политиката и, след като президентът Първанов си отиде, да бъде президент на страната. Това е идеята в общи линии.

     - Защо наричате Гигов Николайчо?

     - Николай Гигов го пишат, а по паспорт той е Николайчо. Защото той се е галено момченце.

     - Значи това не са само слухове.

     - Абсолютна истина е това, което се говори. За мене обаче кметът на Пловдив е човек с болна психика. Тя има и физиологически измерения – преди две години му отрязаха тестисите, писаха го в „Галерия”. В главата му се борят мъжки и дамски хормони. Той просто е болен човекът и аз мисля, че дори трябва да има и закон в такива случаи. Когато има нещо, което ти пречи да изпълняваш служебните задължения, човек да бъде отстраняван.

     - Това, което говорите е деликатна тема, не е редно така.

     - Ама вижте го във в.”Галерия”, описано е, доктора, който е направил операцията, как е станало… Всичко го има черно на бяло. Това не е скрита информация. Нито е опровергана, нито нищо, това е самата истина. Когато човек има такъв физиологически проблем, той губи здравата си психика. На Славчо тези неща му ги внушават, а той обича да вярва на внушения. Те му внушиха, че може да превземе и ВМРО. Видяхте какво стана. Първо каза, че който и да спечели, той ще го подкрепи. В последствие, когато загуби, започна да плюе по Каракачанов и да върви в посока съдебни процедури и т.н. Той на първо място излъга пловдивчани, че е десен. На второ място предаде ГЕРБ, след това предаде пловдивчани и се свърза с БСП. Цялата си предизборна кампания прави против Гергов, който му беше конкурент… А на втория ден след изборите замина със същия човек в Италия на задгранична командировка. Е, какво да говорим! Той е просто един долнопробен предател! По-смешен кмет от този Пловдив е нямал! Пловдив ще го запомни с откриване на тоалетни и паметници.



                        ..............................................
                                          bnews.bg


Тагове:   Гоце,


Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gothic - Боре, снимките махат глави. Нов...
27.11.2009 17:56
Боре, снимките махат глави. Новината - също :)))
цитирай
2. tili - Дойде ли пак
27.11.2009 18:01
времето на Филибето? Там да нямате техникум за президенти? Я, дай линк да му видим профила и програмата!!!
цитирай
3. boristodorov56 - 1. gothic
27.11.2009 18:05
Главата Славчова - няма да стане държавна глава!
Погледнато откъм Пловдив.
цитирай
4. boristodorov56 - 2. tili -
27.11.2009 18:07
Селски ПУЦ - за неуспели и бъдещи "президенти".
цитирай
5. mamkamu - +
27.11.2009 18:17
Тоя Славчо е егати дивния балкански субект! Преди няколко месеца се опита да забрани достъпа на оня чех Черни с клекалата до обществено място в града. Обидил се бил!

Обаче Петър Станчев, не беше ли собственика на сметосъбирателната фирма, дето и прекратиха договора с общината преди около две години? Има и личен момент май :) А?
цитирай
6. konstant7 - Боре,
27.11.2009 18:43
Що за дивотия е това,Славчо - президент.
Ама тези хора са слънчасали-акъл за 5 пари нямат.
цитирай
7. boristodorov56 - 5. mamkamu
27.11.2009 18:49
Абсолютно си прав за П. Станчев, но по-важното е, че
май казва истината по въпроса.
Лично аз също съм чувал тази версия за бъдещото му на политик. Още повече, че е спонсориран от Г.Гергов ,
а веднага след избирането му за кмет се прегърна с комунистите и в момента се ползва с протекцията на БСП в Общинския съвет.
цитирай
8. boristodorov56 - 6. konstant7
27.11.2009 18:50
Това явно е намерението на Гоце.
Другите знаят за какво става въпрос - поне в Пловдив.
цитирай
9. анонимен - Ако е слух е весело,
27.11.2009 20:52
но ако е истина е трагично.
цитирай
10. boristodorov56 - 9. andreshko
27.11.2009 21:00
Боя се, че е трагично.
цитирай
11. sestra - Не знам...
28.11.2009 12:25
Убеден бил, че ще е президент.Той добре си вярва, ми защо трябва и аз сега да го мисля...? ;)
цитирай
12. bamby13 - Ако би имало
28.11.2009 12:50
face control не би бил избран и за председател на ТКЗС, камо ло за Президент на държава. Дано това да е поредната партенка, а не новина. Самото му номиниране е обида!,
цитирай
13. lion1234 - Ха-ха-ха!
28.11.2009 21:37
Информацията на ,,Галерия'' никак не е за подценяване! Все ми се струва, че Славчо е проблем не толкова на политиката, а по-скоро на медицината!
Колкото до Първанов, трябва окончателно да е изтрещял, щом си готви такъв палячо за приемник!
Поздрави!
цитирай
14. stefanni - )))))
29.11.2009 00:46
От тук , от брега на Дунава , трудно мога да преценя що за птица е , но щом като е протеже на Г.Първанов и щом съгражданите му викат Помощ...знами не е стока ....Пък и погледа му не е поглед на държавник , определено ...
Е , поне нека повече хора четат тук и навсякъде където се коментира този господин , защото все пак ние ще гласуваме , нали ...само с протекция от президента няма адсе спечели електората ...наистина от нас зависи кой да ни представлява там горе...
цитирай
15. boristodorov56 - 11. sestra
29.11.2009 09:11
По-отрано - за да не го мислим после четери години.
цитирай
16. boristodorov56 - 12. bamby13
29.11.2009 09:14
Нали знаеш, че фейс контрол на село няма.
А като започне надуването на балона - всички искат да полетят.
Права си - самото му номениране би било обида, но кой ще го е дерт за нашите емоции? Първанов?!
цитирай
17. boristodorov56 - 13. lion1234
29.11.2009 09:18
Бил е полит-офицер в армията. ЗКПЧ.
Освен всичко друго е и педофил - много бързо потулиха историята с малолетната циганка в училището, в което е бил учител.
цитирай
18. boristodorov56 - 14. stefanni
29.11.2009 09:20
Това е истинската гражданска позиция!

Всичко зависи от нас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8059558
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589