Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2010 06:06 - Празника на Йосиф Хитлер и Адолф Сталин?!
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 14536 Коментари: 38 Гласове:
22

Последна промяна: 22.02.2010 07:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


     Виктор Суворов 
     
     "Последната република"

     част III   -    "Разгром"
      


       Предисловие


       Изгочник  http://ichkeria.info/content/view/5829/71/
    image
Знамето на Хитлер е червено.
И на Сталин е червено.
Хитлер е управлявал от името на работническата класа, партията на Хитлер се нарича работническа.
Сталин също е управлявал от името на работническата класа, неговата система на властта официално се нарича диктатура на пролетариата.
Хитлер е ненавиждал демокрацията и се е борел с нея.
Сталин е ненавиждал демокрацията и се е борел с нея.
Хитлер е строил социализъм.
И Сталин е строил социализъм. Хитлер е смятал своя път към социализма за единствено правилния, а всички останали пътища – за извращение.
И Сталин е смятал своя път към социализма за единствено правилния, а всички останали – за отклонение от генералната линия.
Съпартийците, отклонили се от правилния път, такива като Рьом и обкръжението му, Хитлер е унищожавал безпощадно.
Сталин също безпощадно е унищожавал всеки, който се отклони от правилния път.
При Хитлер има четиригодишен план.
При Сталин има петилетки.
При Хитлер на власт е една партия, останалите са в затвора.
И при Сталин на власт е една партия, останалите са в затвора.
При Хитлер партията стои над държавата, страната се управлява от партийните водачи.
И при Сталин партията стои над държавата, страната се управлява от партийните водачи.
При Хитлер конгресите на партията са превърнати в грандиозни представления.
При Сталин – също.
Главните празници в империята на Сталин са 1 май, 7-8 ноември.
В империята на Хитлер – 1 май, 8-9 ноември.
При Хитлер има Хитлерюгенд – млади хитлеровци.
При Сталин има комсомол – млади сталинци.
Сталин официално е наричан фюрер, а Хитлер – вожд. Прощавайте, Сталин – вожд, а Хитлер – фюрер. Преведено, това е едно и също.
Хитлер е обичал грандиозните съоръжения. Той започва в Берлин най-голямата сграда в света – Домът за събрания. Куполът на сградата е 250 метра в диаметър. Главната зала е трябвало да събира 150-180 хиляди човека.
И Сталин е обичал грандиозните съоръжения. Той започва в Москва най-голямата сграда в света – Дворецът на Съветите. Главната зала на Сталин е по-малка, но пък цялото съоръжение е много по-високо. Сграда, висока 400 метра, е нещо като постамент, над който се издига стометрова статуя на Ленин. Общата височина на строежа е 500 метра. Работата по проектите на Дома за събрания в Берлин и Двореца на Съветите в Москва е протичала едновременно.

Хитлер е планирал да разруши Берлин и на негово място да построи нов град от циклопски постройки.
Сталин е планирал да разруши Москва и на нейно място да построи нов град от циклопски постройки.
За Германия Хитлер е бил външен човек. Той се е родил в Австрия и почти до самия момент на идване на власт не е имал германско гражданство.
Сталин за Русия е външен човек. Той не е руснак, даже не е и славянин.
Понякога, много рядко, Сталин е канел чуждестранни гости в своята кремълска квартира, и те оставали поразени от скромната обстановка: обикновена маса, шкаф, железен креват, войнишко одеало.
Хитлер наредил да публикуват в печата фотография на неговото жилище. Светът останал поразен от скромната обстановка: обикновена маса, шкаф, железен креват, войнишко одеало. Само дето сивото одеало на Сталин е на черни райета, а хитлеровото – на бели.
Впрочем, в уединени места сред приказна природа Сталин си е правил доста уютни и добре защитени резиденции-крепости, които никак не приличат на отшелнически килии.
И Хитлер в уединени места сред приказна природа си е правил непристъпни резиденции-крепости, без да се скъпи за гранита и мрамора. Тези резиденции никак не приличат на отшелнически килии.
Любимата жена на Хитлер, Хели Раубал, е била 19 години по-млада от него.
Любимата жена на Сталин, Надежда Алилуева, е била 22 години по-млада от него.
Хели Раубал се самоубила.
Надежда Алилуева – също.
Хели Раубал се е застреляла с хитлеровия пистолет.
Надежда Алилуева – със сталиновия.
Обстоятелствата около смъртта на Хели Раубал са загадъчни. Има версия, че я е убил Хитлер.
Обстоятелствата около смъртта на Надежда Алилуева са загадъчни. Има версия, че я е убил Сталин.
Хитлер е говорел едно, а е правел друго. Както и Сталин.
Хитлер започва управлението си под лозунга: «Германия иска мир». След това превзема половината Европа.
Сталин се бори за «колективна безопасност» в Европа, без да жали нито сили, нито средства. След това превзема половината Европа.
Хитлер има Гестапо. 
Сталин има НКВД.
Хитлер има Освиенцим, Бухенвалд, Дахау. Сталин – Гулаг.
Хитлер има Бабий Яр. Сталин – Катин.
Хитлер изтребва хората с милиони. И Сталин с милиони.
Хитлер не се е кичил с ордени, и Сталин не се е кичил.
Хитлер е носил полувоенно униформа без опознавателни знаци.
И Сталин е в полувоенна форма без опознавателни знаци. Може да се възрази, че след това Сталин се е увлякъл по военни звания, маршалски лампази и златни еполети. Вярно е. Но Сталин си дава званието маршал в 1943 година, след победата при Сталинград, когато става ясно, че Хитлер губи войната. Тогава Сталин е на 63 години. Маршалската униформа облича за пръв път на Техеранската конференция, когато се среща с Рузвелт и Чърчил. Не можем в този случай да сравняваме Гитлер и Сталин просто защото Хитлер не е доживял нито до такава възраст, нито до такива срещи, нито до такива победи.
А всички останало съвпада. Сталин е без брада, но със знаменитите си мустаци. Хитлер е без брада, но със знаменитите си мустаци.Къде е разликата?

 


Разликата е във формата на мустаците.
А също така разликата е в това, че светът смята действията на Хитлер за върховни злодеяния. А действията на Сталин смята за борба за мир и прогрес.
Светът ненавижда Хитлер и съчувствува на Сталин.
Хитлер превзема половин Европа и целият останал свят му обявява война. Сталин превзема половин Европа и целият свят го приветствува.
За да не може Хитлер да задържи завладените европейски страни, Западът потопява германските кораби, бомбардира германските градове, а после стоварва на Европейския континент и свръхмощна армия.
А за да може Сталин да завладее и задържи другата половина от Европа, Западът му подарява стотици бойни кораби, хиляди бойни самолети и танкове, стотици хиляди от най-добрите в света автомобили, гориво, продоволствие... 
Как стана така, че Сталин загуби войната, която подготвяше през целия си живот? Защо влизането на Съветския съюз във Втората световна война е толкова блестящо, а края толкова печален? Защо Втората световна война свърши за Съветския съюз с така наречената «велика победа», която се оказва по-лоша от всякакво поражение?       *******************************************

      Вижте и това:
      http://boristodorov56.blogspot.com/2009/02/blog-   post_23.html
imageГласувай:
22
01. haralanov - Здрасти!
22.02.2010 09:32
При всякакви изложени аргументи,продължавам да не разбирам,защо западните съюзници,САЩ и Канада,още преди началото на Втората световна война,предпочитат и вземат страната на Сталин...,,По-малкото зло,, в случая просто не е по-малко зло!Чудовищния свят на Сталиновият комунизъм е в пъти по-зловещ от Национал-Социализма на Хитлер!
цитирай
2. анонимен - ...
22.02.2010 09:37
Тези хора върнаха Света със хиляди години назад....
цитирай
3. nicodima - Имало е едно глупашко залитане в САЩ през 30-те години
22.02.2010 09:57
към колективистичното общество на Русия, на което са виждали само фасадата. Пропагандните филми са си свършили работата, а също и доста заблудени американски интелектуалци, посетили Русия. Като четох биографията на Айн Ранд, останах изумена от факта, че никой не е приемал сценариите и в Холивуд, защото разкривали изключително нелицеприятните страни на Сталинова Русия, на всичкото отгоре тя е и свидетел от първа ръка на тези събития.
цитирай
4. boristodorov56 - 1. haralanov
22.02.2010 10:19
Всяка страна е играла собствена игра - в защита на интересите си, както са ги разбирали по онова време.
САЩ си играха на неутралитет надявайки се Германия и СССР да воюват помежду си, Англия също, но практически са помагали на Съветския съюз още преди да започне войната.
цитирай
5. boristodorov56 - 2. starbuck69
22.02.2010 10:20
Пророкуваният Антихрист - това е Съветска Русия.
цитирай
6. injir - Чудовищното понякога не е за вяр...
22.02.2010 10:23
Чудовищното понякога не е за вярване. Обикновената човешка мисъл всякак изхвърля от себе си чудовищното, възприемайки го като невъзможно. Което е грешка. И днес не мога да възприема как педантичното записване на имената на избитите в камерите на смъртта е възприемано за добре изпълнено професионално задължение?!А в сибирските лагери човешкият живот също е бил без стойност.
цитирай
7. boristodorov56 - 3. nicodima
22.02.2010 10:28
Затова пък след войната започват тотален поход срещу комунизма на собствена територия чрез тъй наречената Комисия по антиамериканизъм, водят се няколко процеса против леви и комунистически интелектуалци. Дори Ч.Чаплин е изгонен от САЩ като бивш член на компартията.
Просто са били изплашени прекомерно, когато разбират, че интересите на СССР и САЩ се противопоставят и вземат драстични мерки. Периода е известен като Макартизъм по името на председателя на сенатската комисия.
Освен това се разкриват на много високо равнице внедрени шпиони на КГБ - Рудолф Абел.
Семейство Розенберг предава проектите на водородната бомба на съюза.
цитирай
8. lado - Евтушенко, бидейки по работа в ГДР, ...
22.02.2010 10:37
Евтушенко, бидейки по работа в ГДР ,влиза в магазин за колбаси.
В този момент една женица с басмяна рокля,тип съветска, припада пред щанда . След като се съвзема, напръскана с водица от персонала, проговаря на руски ( оказва се колхозничка, наградена с екскурзия в ГДР) - "И само като си помислиш - ние ли спечелихме войната?". А Евтушенко кротко й спестил сравнението с подобен магазин във ФРГ.
Поздрави!
цитирай
9. boristodorov56 - 6. injir
22.02.2010 10:38
В Съветска Русия човека не струваше пукната пара.
Човека беше ресурс като природните изкопаеми.
цитирай
10. анонимен - Двете лица на една
22.02.2010 13:03
и съща монета. )))
цитирай
11. rat - Боре, отново инфантилна проява. ...
22.02.2010 13:34
Боре, отново инфантилна проява. Имах усещането, че чета съчинение на деца от втори клас, на тема "по какво си приличат Буратино и Пинокио. Никой не отрича престъпленията извършени от Сталин, но да се опростяват по толкова елементарен начин, големи исторически събития и личности е уникално безмислено. Между тези два субекта няма нищо общо, освен мустаците и униформите. Ама той и Де Гол е ходил с униформа. Кога Сталин е имал намерение да господства в цяла Европа. :)))))) Какви огромни войски са стоварили съюзниците, че нещо ми се губи. Руснаците са дали 20 000 000 жертви, а американците опищяха света за 5 000 от пърл харбър. Само диктатор като Сталин начело на СССР можеше да се противопостави успешно на диктатор като Хитлер начело на Германия.
Аз все си мисля, че светът отдавна е осъдил Сталинисткия режим. Самата Русия не го е направила, но това е в рамките на нормалното.
От векове насам все руските войници вършат черната работа, а британците се появяват, когато трябва да се подписват спогодби и договори.:)))))))) Последното е в кръга на шегата.
цитирай
12. rakurs - М.м...да
22.02.2010 13:35
Това са били нашите съюзници или друго яче казано ние сме обединителното звено.Наще били наще и репарацийте за нас.
цитирай
13. boristodorov56 - 11. rat
22.02.2010 13:46
Въобще не си в час за какво става въпрос.
цитирай
14. boristodorov56 - 12. rakurs
22.02.2010 13:51
Интересна гледна точка.
цитирай
15. rat - Въобще не си в час за какво става в...
22.02.2010 13:52
boristodorov56 написа:
Въобще не си в час за какво става въпрос.


Е ти си в час винаги. :))))))))))))))))))))))))))
Позабавлявах се с това сравнение, но тук можеш да добавиш още доста световни диктатори.
цитирай
16. lado - СССР беше империя. "Империя ...
22.02.2010 13:57
СССР беше империя. "Империя на злото".
Но се замислих (а може и да ми се е сторило) - и след като проверих файловете си, установих, че "Империя на доброто" не е имало. Странно, а?
цитирай
17. lambo - Сещам се и за некои разлики
22.02.2010 16:21
1) Нацистите взеха власта с избори, а болшевиките с въоръжен преврат

2) Нацистите не подложиха на гонения църквата, а юдо-комунистите избиха стотици хиляди свещенници и разрушиха хиляди църкви

3) И по време на най-големите победи Хитлер си остана ефрейтор, а Сталин накрая се само-повиши в генералисимус

http://lambo.blog.bg/politika/2009/04/21/120-godini-ot-rojdenieto-na-adolf-rotshild-hitler.325248
цитирай
18. ok3223 - RAT
22.02.2010 17:31
ти го каза с 2 думи.
Първокласно елементарно и сигурно добре обгрижено.
Безплатни обеди няма.
Руснаците смачкаха райха, и Рузвелт в последния момент дотърча да дели...плячката.
Е помага със самолетчета, автомибилчета, с по някой танк...2-3% от въоръжението на съв.армия.
Както казала мухата." Помагах на вола. Той оре, а аз бръмкам около него и му пея. Кацам ту под опашката, ту на рогата. Ако не бях аз, нямаше да изореме толкова много."
Та и американците във 2-та световна.
От Сталин и режима наложен от него, пострадаха най-много руснаците.
Сталинизма няма нищо общо с мърксизъма, още по-малко с някакъв комунизъм.
От милиони руснаци не се намери един, а се оставиха да ги мачка и смачка един недоучен и слабограмотен грузински семинарист.
Само в Русия е възможно да се случи подобно нещо...
цитирай
19. demokratizator - Разликата е много тънка
22.02.2010 17:36
И според мен тя се корени в това кой пръв е натиснал спусъка. Знае се, че и Хитлер, и Сталин са целяли да превземат повече територия, за да разпространят 'революциите' си в Европа. Хитлер обаче е тръгнал пръв да напада, защото е знаел, че не му остава много време - след 1935 г. е разбрал, че е болен от паркинсон и може да не успее да изпълни грандиозния си замисъл. Затова се е наложило да избърза и по този начин се е наложил като 'по-лошият' от двамата, докато Сталин пък се възприема като 'по-добрият', понеже се е борил с 'лошия' агресор Хитлер.
цитирай
20. baletlnetpepas - и все пак
22.02.2010 17:46
защо единия спечели войната, а другия я загуби?
Защо когато единия превзе половин европа света му обяви война, а другия приветства?
Защо на единия му потопяват корабите, а на другия му подаряват?


Освен това, бих посочил една много съществена разлика между двамата. Докато единия, четеше Шопенхауер и се представяше света като воля, която може да понесе на гърба си целия исторически процес - затова и беше изключително харизматичен; Другия харесваше Маркс и смяташе историческия процес на предопределен, а човека просто за пионка - затова и бе по-скоро чиновник
цитирай
21. boristodorov56 - Това са май единствените разлики
22.02.2010 18:12
lambo написа:
1) Нацистите взеха власта с избори, а болшевиките с въоръжен преврат

2) Нацистите не подложиха на гонения църквата, а юдо-комунистите избиха стотици хиляди свещенници и разрушиха хиляди църкви

3) И по време на най-големите победи Хитлер си остана ефрейтор, а Сталин накрая се само-повиши в генералисимус

http://lambo.blog.bg/politika/2009/04/21/120-godini-ot-rojdenieto-na-adolf-rotshild-hitler.325248


И различния им край.
цитирай
22. boristodorov56 - 18. andrei
22.02.2010 18:14
Прав си.
цитирай
23. boristodorov56 - 19. ok3223
22.02.2010 18:19
Най-много обичам фундаменталистите на марксизма - ленинизма и техния най-висок теоретичен връх - сталинизма, когато научно обусновано доказват, че това не е било комунизъм, а извратена форма на нещо друго.
Например юдо-масонството.
Без него коментара ти губи аналитичната си значимост.

С огорчение трябва да констатирам, че знаеш за Сталин точно толкова, колкото са писали жълтите многотиражки.
цитирай
24. boristodorov56 - 20. demokratizator
22.02.2010 18:31
По същество си прав.
Шикългрубер е знаел нещо, което никой по онова време не е разбирал - факта, че ако не нападне изпреварващо Сталинска Русия - тя ще го направи и никой не може да спре завладяването на Европа от Червената чума.
За съжаление не е успял, а и никой не би могъл да го направи, но е обезкръвил достатъчно звяра за да не му стигнат силите да осъществи мечтите си за световната социалистическа система.
И до днес не го разбират.
Правят се на неразбиращи.
По линията на юдо-масонството.
цитирай
25. boristodorov56 - 21. baletlnetpepas
22.02.2010 18:54
Това ли са най-силните аргументи на лявата интелектуална блогова мисъл?

Кото изключим идеологоческата обосновка на различията, която е изсмукана от палеца на левия крак, ще ми позволиш ли да не се съглася с визията ти за новия паметник на Сталин, който се опитваш да ми пробуташ под формата на идеен проект?

Приветстваха Сталин след войната, но и издигнаха Желязна завеса - заради опасност от заразата и започнаха Студена война срещу него.
Всички знаят как завърши.

На другите две защо - си отговори ти - прост е отговора.
цитирай
26. ok3223 - За съжаление
22.02.2010 19:24
трябва да те разочаровам.
Без да се хваля, познавам проблема по-добре от много от пишещите.
Сигурно знаеш кой е Виктор Суворов и на кой Господ срещу какво служи. Подполковник от КГБ, спазарен от аглииските МИ-та и изведен от тях, и предал, каквото е могъл, на служба и прехрана, и стабилна охрана при тях.
Професионален шпионин преквалифицирал се с помощта на МИ-тата в писател, историк, злобен и гаден клеветник на всичко руско.
Забавното е. Едно време, за омразата към към Русия, руските предатели намираха оправдание в режима. Комунизъм, социализъм... А сега?
Пее по ноти, писани по материали на МИ и редактирани от тях. Трябва да му се признае, с завидна находчивост и усърдие, и сигурно прави добри пари от услужливо издаваните книжлета.
НОО...историческата им стойност е повче от съмнителна, под всяка крититика.
И това го знае всеки, който поназнайва история щто-годе добре.
Когато професионален шпионин, предал родината си на чужда държава и нает от нея да и служи, стане историк, е повече от съмнително.
Съмнителни са неговата научна обективност, честност, и професионалната му етика на истински историк.
цитирай
27. krizata - До отказът на Сталин да приеме Бр...
22.02.2010 19:51
До отказът на Сталин да приеме Бретън Уудските съглашения той съвсем не е толкова лош, колкото след това.
Едва след този сакрален отказ започва налагането на тезата за "Империята на злото" и както за пореден път се убеждавам, в България също има работници на тази кауза.

САЩ не са подарявали оръжие на СССР, а са го продавали на много изгодни условия, както, впрочем, и на всички останали участници във Втората световна война (на някои не толкова явно и чрез многобройни посредници). Това дава огромен тласък за излизане от депресията (предшествана от четиригодишен спад на икономиката).

Сталинските лагери ГУЛАГ не са по-лоши от трудовите лагери на Рузвелт, където практически безплатно работят (при непосилни условия) милиони нещастни американци (направете справка каква част от тях не доживяват излизането от депресията, а полагат костите си за изграждане на съвременна Америка).

Въобще, Великата депресия заличава животите на около 5 млн. американци, докато хлебното зърно се потопява в океана, за да не се допусне падане на цените на продоволствията.

Да не забравяме, че според най-авторитетното списание за времето си (сп. Times) Хитлер е човек на годината за 1938 г. и този избор е аплодиран от всички демократи от това време.
цитирай
28. lambo - Да не забравяме Дрезден
22.02.2010 20:00
http://lambo.blog.bg/politika/2010/02/15/65-godini-ot-bombeniia-holokost-nad-drezden.493738
цитирай
29. boristodorov56 - 27. ok3223
22.02.2010 20:03
Струва ми се не можеш да надскочиш идеологическите клишета наложени от комунистическата пропаганда.
Съмнявам се, че познаваш, а ако познаваш че правилно тълкуваш посланията на книгите на Богдан Резун.

Бъркаш отношението му към болшевишката религия и официалния комунистически клир в Кремъл и това към руския народ.
Учудващо е да даваш оценка за неговата обективност, честност, етика и стойност на историк без да си посочил поне едно доказателство и това ми намирисва на пещерен комунизъм.
Докога интоксикираните от комунизъм не ще правят разлика между комунистическите гайлайтери и върколаци в Кремъл и неговите жертви - народа?
Ако беше чел поне една книга на Суворов щеше да си разбрал, че той прави разликата, която вие не можете да направите и знае, че угнетителите не са част от народа , а от неговите проблеми.

Вече посочвах няколко пъти на други места - за бягството си от комунизма той получава от Съветската власт три смъртни присъди, които да приемем, че са справедливи, но сега, когато вече 20 години няма СССР - смъртните му присъди не са отменени от правосъдие и той не може да посети Русия, дори родната си Украйна, под угрозата, че ще бъде убит.
Защо, ако не е страшен за историческите дадености и комунистическите идиотии Путинова Русия не гарантира неговата сигурност и му позволи да ги посети? Пък белким оборят теориите, които не им допадат на господа другарите.
цитирай
30. boristodorov56 - 28. krizata
22.02.2010 20:11
Партийната учебна година ли е започнала?

Не забравяй, че блог .бг не е мегдана на село.

Но щом сравняваш Гулаг с трудовите лагери в САЩ -
значи интоксикирането ти е необратимо и непоправимо, а най-вероятно разчиташ на факта, че хората не знаят за какво става въпрос.

Като казваш за "Times", нали не искаш да ни убедиш, че е равнозначен на "Правда" или самият ти не намираш разлика?
цитирай
31. krizata - Всичко, което написах като коме...
22.02.2010 20:21
Всичко, което написах като коментар е историческа истина, а доколкото разбирам от Вашата вметка за селския мегдан, Вие смятате, че става въпрос за слухове и злостна партийна пропаганда.

Не забравяйте, че историята се пише от победителите и ако наистина сте безкористен интелигент, борещ се истината да възтържествува, сигурно ще можете да отделите време, за да попълните някои бели петна от Вашите познания за света.

А ТИ-кането можете да оставите за друго място, (както Вие самият го казахте - не за пространството на блог.бг).
цитирай
32. boristodorov56 - 32. krizata
22.02.2010 21:30
Ти тълкуваш историческата истина много едностранчиво, но ще го приемем като наш недостатък.
Истината не е тълкуването на историческите факти, а защо мислиш че не сме отделяли достататъчно време за проучване на белите петна на червеното тълкуване на истината.
Ти, тоест вие комунистите се безнадежден случай на откровено промиване на мозъците.

цитирай
33. анонимен - Я, тука се напълнило
22.02.2010 23:25
с леви историци! Боже, какъв оксиморон!
цитирай
34. boristodorov56 - 34. parasol
23.02.2010 07:33
Те знаят историята като История на РКП(б) - Кратък курс - автор Чичо Джо.
цитирай
35. herrvasko1 - четете повече
23.02.2010 08:43
Аз съм имал неудоволствието да чета схоластичните трудове на бащата на народите-тов.Сталин.Мъка!
За делата му няма да говоря,който иска -чете.За пръв път прочетох истината в сп.Огонек и бях потресен.
Автора прави интересна аналогия,за съжаление твърде повърхностна,което означава две неща-невежество или недобронамереност.Изберете сами.
Аз винаги съм бил на принципа да пия вода сам от извора.И затова сле д като имах щастието да пия от мътното сталинско кладенче,много години по-късно,благодарение на интернет се запознах и с трудоветена ефрейтора.Та мощ съвет е,вкл. и към автора на блога-четете сами и анализирайте сами.На сайта der-fuehrer.info всеки може да прочете какво е писал ефрейтора и какво е искал да направи.Та,четете!
цитирай
36. ok3223 - РАЗСМИВАШ МЕ...
24.02.2010 05:36
Да се занимаван с писаниците на този Суворов, Резун и тн,.кой знае още колко номера и псевдоними има. Като му знам биографията и подвизите, на кой и за какво служи, кой му редактира и издава "съчиненията", кои са му кукловодите. Всичко ми е от ясно по-ясно. Прочел съм няколко от тях. Както те е посъветвал hervasko, предпочитам да пия вода от чист извор, а не мътна британска помия, с марка В. Суворов.
Британските МИ са добре познати с техните пропагандни наемници от всички цветове на спектъра. Ноо, британската империя умря, лека и пръст, и напъните на МИ-5,6 и пр.,и помагачите им в Бг да я реанимират частично, поне във виртуалното пространство, са смешни.
Да му усигурели охрана да посетел...родната Украина. Да си го усигурява и пази МИ-5, както прави десетки години, па може да посети и луната ако иска. Техен си проблем.
цитирай
37. boristodorov56 - 37. ok3223 - щом смяташ, че знаеш ...
24.02.2010 07:49
37. ok3223 - щом смяташ, че знаеш всичко - безмислено е да спориш с мен - незнаещия и продал се на МИ5.
Горещи роздрави на ДС!
38. spasymyr - всеки човек има проблеми, особено онези, които не забелязва в себе си, а намира в другите.
България е била преди Русия и ще я има след нея - въпреки напъните и да ни няма.
Поздрави от В.Путин!
цитирай
38. анонимен - Горещо
24.12.2010 12:09
haralanov написа:
При всякакви изложени аргументи,продължавам да не разбирам,защо западните съюзници,САЩ и Канада,още преди началото на Втората световна война,предпочитат и вземат страната на Сталин...,,По-малкото зло,, в случая просто не е по-малко зло!Чудовищния свят на Сталиновият комунизъм е в пъти по-зловещ от Национал-Социализма на Хитлер!

Горещо ти препоръчвам да прочетеш трилогията на Игор Бунич "Операция "Буря"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 6458345
Постинги: 1534
Коментари: 20145
Гласове: 47544