Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2010 07:54 - Ленин, Зиновиев, Троцки – марксисткият любовен триъгълник
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 9543 Коментари: 44 Гласове:
19







image










                                                                             Източник:http://bg.altermedia/




     От десетина години насам из руския печат спорадично излизат факти от засекретените архиви на ЦК на КПСС, разкриващи потресаващи факти за сексуалната ориентация на някой от  вождовете на пролетарската революция. Още през 1996 г. са разкрити и публикувани  част от писмата, разкриващи педерастките подвизи на най-високопоставените болшевики. Факти за това, че трима от най-главните диктатори  на Русия –  евреите Ленин /Бланк/, Троцки /Бронштайн/ и Зиновиев /Радомислский/ – са  имали уклон в педерастията, бяха открити и публикувани от историка Соколов.

     За първи път статията на Соколов с любовната кореспонденция между Ленин и Зиновиев е публикувана през 1996 г. във вестник ,,Русский взгляд” бр.3, под заглавие – ,,Ленин – палач на руския народ и обикновен педераст”. След това  същата статия излиза във вестник ,,Русский порядок” /бр.38-40/. През същата 1996 г. откъси от кореспонденцията на педерастите Ленин и Зиновиев се появяват във вестник ,,Наше отечество” /бр.55/, под заглавие „Марксисткият любовен триъгълник”.

     Та , за какво става въпрос?

     И така, пламнала любовта между Ленин и Зиновиев още в Швейцария. Именно там, в своята квартира, Надежда сварва своя мъж  и съратник Володя в обятията на Гришка Зиновиев, като Гришка ,,чукал” Володя. След този неприятен случай, ,,когато тя най-напред ни свари” /по думите на Зиновиев/, срещите на тези двама педерасти-марксисти не прекъснали, но се наложило да бъдат по-внимателни. Крупская, разбира се, е подозирала, че те продължават да се сношават, но била принудена да търпи.

     Ленин и Зиновиев са се срещали и във Франция, и в Австрия, и в Полша. Ленин и Зиновиев заедно са съчинявали книжката”Социализма и войната”, издадена през 1916 г. След февруари 1917-та, Ленин, Зиновиев, Крупская и Инеса Арманд, заедно с десетки още болшевики, пристигат с пломбиран вагон под немска охрана в Русия. За съжаление, те така и  не са написали книжка „За  педерастията в редовете на социалдемокрацията”. Не са написали и книжка „За ползата от педерастични сношения за революционерите марксисти”. Не са написали и книжка „За необходимата пълна свобода за педерастите в бъдещето комунистическо общество”.

     Още с пристигането си в Петроград, Ленин започнал да навива своята партия да завладее властта и за „социалистическа”  революция. През юли 1917 г. не им се удало. След неудачната „бъркотия”, организирана от болшевиките, правителството на  Керенски взема решение за арест на  Ленин и другите ,, революционери”. Правителството обвинило вождовете на РСДРП /болшевики/ в държавна измяна и шпионаж, в полза на Германия. „Водачите болшевики са получили крупна сума пари и били изпратени в Русия, за да създадат анархия в страната и да обезпечат победа на немците на Източния фронт. А след превземането на властта болшевиките се задължават да сключат сепаративен мир с Германия на поставените  германски условия.” Започнало следствие. Трябвало да се крият. На 8 юли Сталин и Алилуев съпровождат Ленин и Зиновиев до станцията Разлив, на 34 километра от Петроград. Ленин и Зиновив отначало се настаняват във вилата на  работника Емелянов. Скоро /както е в официалната хронология/ Емелянов решил, че във вилата  е все пак опасно, съседите могат да видят Ленин и Зиновиев и да съобщят за тях. Ето защо ги скрил на един остров на езерото Разлив и там са им оборудвали спалня в една  колиба. Жената и синовете  на Емелянов са им носили тук храна. Ленин и Зиновиев са живели заедно месец време.

     Защо Ленин и Зиновиев са се оказали заедно, а не са се скрили от Временното правителство по отделно в различни дупки? Главната причина – това е желанието на Ленин да се наслаждава на ласките на ,,милия приятел”.

     Историкът Соколов привежда намерената в архива на Зиновиев любовна записка от Ленин. Писмото е написано още на 1 юли  1917 г. „Григорий! Обстоятелствата  ме накараха незабавно да се скрия от Петроград. Далече да замина не е възможно, работата не позволява.Другарите предлагат едно място, което било напълно безопасно. Но така скучно е да бъдеш самотен,… Присъединявай се към мен, и ние ще си прекараме двамата чудни дни далеч от всичко…Ако можеш да се уединиш с мен, телефонирай бързо – аз ще дам указания да приготвят всичко за двама души.” Зиновиев, разбира се, веднага се съгласил. Ленин и Зиновиев приятно си прекарвали времето сред природата, в колибата на езерото Разлив, отдавайки се на ласки. Къпали се и се препичали на слънце. Зиновиев бил във възторг. Жалко, че в ония времена е нямало видеокамери.

     След месец ЦК отправя своя вожд на още по безопасно място, във Финландия. Зиновиев го наляга силна мъка и през септември пише писмо до Ленин: „Скъпи Вова! Няма да повярваш колко ми е мъчно тук без теб, как само ми липсваш, ти и нашите ласки. Няма да повярваш, не съм се докосвал до никой от мига, в който ти замина. Можеш да бъдеш съвършено уверен в моите чувства към теб и в моята вярност. Повярвай ми, нито до мъж, нито до жена не съм се докосвал, нито ще се докосна. Само към теб, мой най-близък приятел…Пристигай, не се бой, аз ще приготвя всичко по най-добър начин.” Вероятно Ленин не откликва на това писмо и тогава Зиновиев, след седмица, му пише следващото: „Мили Вова!  Не ми отговаряш, наверно си забравил своя малък Гершел. А аз съм приготвил за нас забележително гнезденце.Можем да бъдем там по всяко време, когато си поискаме. Една прекрасна квартирка, където ще ни бъде хубаво и никой не ще попречи на нашата любов. Ще бъде така прекрасно, какти преди. Аз помня какво щастие бе за мен да те срещна. Помниш ли, още в Женева, когато ни се налагаше да се крием от твоята  жена…Никой няма да ни  разбере, нашите чувства, нашата взаимна привързаност… Пристигай бързо, чакам те, цвете мое. Твой Гершел”.

     В края на октомври двамата педерасти отново се срещат в Петроград. Тук болшевиките и левите есери извършват държавен преврат, възползвайки се от пълната безпомощност на идиота Керенски. Ленин изпраща временно Зиновиев в Москва, за да помага за преврата и там. Зиновиев пише на Ленин от Москва: „Илич! Всичко, което ми поръча, изпълних…..Тук е много тежко и сложно, но мен ме топли мисълта, че след броени дни ще те видя и прегърна в своите обятия. Пазиш ли още нашето гнезденце? Да не би да водиш там други? Аз тук много страдам, и само надеждата за твоята вярност ме топли. Целувам твоето марксистко дупенце.Твой Гершел”.

      „При прочита на тези записки – пише историка Соколов – възникнаха два въпроса. Първият – коя е била тая жена, от която Ленин и Зиновиев са се криели в Женева? И втория – кой от тях е бил активният  любовник и кой пасивният.” Коя е била тази жена, скоро се изяснява. През 1918 г. Зиновиев пише за нея по конкретно: „Вова! Всеки път, когато съм далеч от теб, се измъчвам ужасно. Все ми се струва, че аз седя тук, страдам по теб, а ти точно в тази минута ми изневеряваш. Знам те, че си голям палавник. А аз се държа и нищо не си позволявам. А при теб положението е по- отвратително – трябва винаги да бъдеш с Надя. Разбирам те… И колко е трудно да се преструваш пред околните, също разбирам.Сега е по-леко – не е необходимо нищо да крием от нея, както тогава в Женева, когато ни свари  най-напред…”

     Да, в Женева жената на Ленин ги сварила, и тримата били в шок. Вождовете на световната революция вероятно са продължавали да се срещат  тайно от Крупская, но след  време Ленин признал на жена си за своето непреодолимо желание да се наслаждава с Григорий в леглото, и тя се смирила и повече не се противопоставяла. А дали за педерастическия уклон  на Ленин е знаела Инеса Арманд – за това няма никакви данни.

      А от следващото писмо на Зиновиев става ясно кой от тях е активен педераст и кой пасивен. От фронта Зиновиев пише: „Вова! Да не би да срасна твоето дупенце от времето на  нашата разлъка? Да не би да е предало богу дух през това време?..Скоро ще си дойда и ще се заемем с прочистването на твоето мило дупе.”

     През пролетта на 1918 г. Зиновиев /по думите на Сталин/ ,,бе умрял от страх”, когато белите започнали настъпление към Петроград и пише от Нарва на Ленин съвсем откровено: „Вова, скоро се връщам и повече не ще те изпусна от своите обятия. Врагът бяга по всички фронтове. Така че –чакай ме и бързо се подмивай, скоро съм при теб.”

      Къде са се срещали двамата – за това никъде не е писано. Мемориални  плочи, поставени на тези домове няма нито в Петроград, нито в Москва. Дали са се занимавали тези другари с педерастки секс в Кремъл, работния кабинет на Ленин или са се срещали някъде навън – за това няма никакви сведения. Обаче само след няколко месеца в отношенията на двамата любовници настъпва разрив. И както става ясно, възниква ревност. Това става ясно от следващото писмо на Ленин: „Скъпи Гершел! Не ми се обиждай. Чувствам, че нарочно се бавиш в Кавказ, макар че обстановката не го изисква. Вероятно си ми обиден. Но аз нямам никаква вина, всичко е плод на твоите глупави подозрения. А, що се отнася до Лейб и мен – това бе само еднократно и повече няма да се повтори…Чакам те и  ще се помирим в нашето чудно гнезденце. Винаги твой Вова”.

     „Илич – следва незабавен отговор от Владикавказ – това съвсем не са глупави подозрения относно теб и Лейб. Кой ли не видя, как ти се въртя около него в последно време? Аз ли не знам как пламват твоите очички, когато видиш мъже с крупно оръдие. Ти винаги си казвал, че по дребните мъже са с великолепни оръдия… Не съм сляп и виждам прекрасно, че ти си готов да забравиш нашата любов заради романчето ти с Лейб. Разбира се, сега той е редом с теб и не му представлява трудност да те съблазни. Или май ти си този, който го е съблазнил?..”

      Та, две думи за Лейб Давидович Бронщайн. Това е същият този Троцки, който през пролетта на1918 г. бива назначен за министър /нарком/ по военните и морски дела, а след това и председател на Реввоенсъвета на Русия. Вече  му е в подчинение цялата Червена армия. След като от страх местят столицата в Москва, Ленин и Троцки се настаняват в Кремъл. „С Ленин се намирахме през един коридор – пише Троцки в своите спомени. – С Ленин по десетки  пъти на ден се срещахме по коридорите и се посещавахме взаимно да обменяме  мнения.” Но между тях ,,любовен роман,, не се разгаря. Може би съпругата на Троцки е била по-бдителна и по непримирима към педерастките забежки, за разлика от Надежда Константиновна Крупская. А може би Троцки не е бил особено запленен от бледия, увиснал задник на петдесетгодишния Ленин. Та в охраната на бронирания влак, на който е пътувал Троцки по всичко фронтове, са служили смели юначаги в кожени куртки, препасани с револвери и гранати, винаги готови да окажат и сексуални услуги на Троцки, когото те са считали за ,,титан на революцията”. Пък и това са две различни неща – да удовлетвориш своето тщестлавие и похот и да „изчукаш” вожда на „световната революция” и да се обвържеш с постоянна любовна връзка с „този старец”.

А дали е бил Лейб Давидович действително „дребен мъж с голямо оръдие”, както е писал със завист Зиновиев? Това, разбира се, е забавен въпрос. Но за това никакви свидетелства не са публикувани. И какво са разбирали под ,,крупно оръдие” Ленин  и Зиновиев, също не знаем. Достоверно е само едно – и Лейб, и Гершел, са имали ,,обрязани оръдия”, защото и двамата са се родили в иудейски семейства. И на осмия ден след раждането са отрязали краекожието им.

      „Не ми се обиждай Гершел – пише Ленин. – Ти си прав, аз действително не можах да устоя на Лейб. Той е така брутален. Той просто ме омагьоса със своите ласки. А аз толкова се нуждая от такива, особено в този политически момент. Не мога  да живея без тази нежност, а ти замина, негоднико. И ето, аз не устоях. Но ти ще ми простиш тази малка слабост, нали Гершел? Връщай се и ще видиш, че съм преизпълнен с любов към теб. Твоята малка Вова”.

     Скоро над Ленин се извършва покушение. Здравето му се влошава от ден на ден. Започва бързо развитие на атеросклероза на главния мозък. Зиновиев продължава да се домогва до болния Ленин, но скоро връзката им окончателно прекъсва. В средата на 1922 г. Крупская, не много вежливо, пише на Зиновиев: ,,Моля ви да не безпокоите повече моя съпруг със своите претенции. Време ви е и вие да се озаптите.До кога ще търпя вашето безсрамие? Илич е болен и вие прекрасно знаете,че вашите палавости могат окончателно да разрушат здравето му. Моля ви, повече да не го скланяте към това, към което той така охотно се съгласяваше. Надявам се, че ще разберете това мое писмо. То е продиктувано от грижа за моя съпруг.”

     Има доказателства, че Сталин  е знаел за наличието на педерасти в ЦК  на партията, в Политбюро и във висшите органи на държавната власт. През 1999 г. в списание „Чудеса и приключения” /№ 6, стр.34-35/  историкът Герман Назаров публикува писмо на Ленин до Дзержински от гр. Горки. Писмото е изключително интересно. Ленин буквално вопие от драконовската изолация, в която го е поставил Сталин в Горки. В това писмо Ленин се възмущава, че Сталин нарекъл Крупская ,,проститутка и дегенератка”. И още, че той се е превърнал в „личен враг на Сталин”. Пише за ,,заговора” на Сталин срещу него, Ленин, Председателя на Совнаркома. Той умолява Дзержински да го освободи от спецлечебницата, охранявана от агенти на Сталин. В това писмо има и такива интересни редове: „Феликс, Наденка ми каза, че до нея са стигнали сведения, според които Сталин е заявил, че на педерастите в Кремъл им е дошъл краят. Разбира се това било произнесено далеч по-грубо, това се отнася пряко към мен и моите другари”.

     Ленин бил потресен. Откъде Сталин е узнал за ,,педерастите в Кремъл”? И до какви подробности се е добрал за ,,педерасткия уклон” във върховете на партията и държавата? И не са ли откраднали неговите агенти любовните писма на Зиновиев от кабинета на Ленин в Кремъл? От Сталин всичко може да се очаква.,,Наверно ги е откраднал! Нима ги е откраднал?”

                                                  КРЕМЪЛСКАТА ТАЙНА

КРУПСКАЯ: „В един прекрасен ден той сам отиде до гаража, седна в колата и настоя да заминем за Москва….Там  разрови цялата си стая и кабинет. Взе свои тетрадки…. На другия ден се върнахме в Горки и повече за Москва не се спомена”.

МАРИЯ УЛЯНОВА: „По целия път от Горки Ленин препираше шофьора да кара по-бързо…. В своя кабинет и квартира той дълго търси някаква вещ и не я намери. Ленин силно се притесни от това и започнаха конвулсии…”.

     Що за ,,писма и документи” е търсил и не е намерил Ленин в Кремъл? От какво така се е развълнувал, че са започнали конвулсии? Какво е търсил в отчаяние с треперещи ръце? Да, той се е надявал, че Сталин не ще да е успял все още да открадне любовните писма на Зиновиев. Той разбирал, че тези писма са мощен компромат срещу него и неговите другари от педерастката дружинка. Разбирал, че ако Сталин се окаже в опасна ситуация, навярно ще използва този компромат за шантаж като мощно средство да опозори Ленин, Зиновиев и Троцки в очите на руския народ, който в болшинството си презира педерастите. И когато не ги е намерил, когато разбрал, че те са в здравите ръце на Сталин, то естествено се ,,затресъл в конвулсии”.

      И Сталин не забравя да се разправи с „тези педерасти”. На 24 август 1936 г. Зиновиев бива осъден на смърт и скоро разстрелян. През 1940 г. смъртта настига Троцки в далечно Мексико. Пред изследователите стои въпроса  защо Сталин не се е разпоредил да бъде унищожена компрометиращата кореспонденция? Дори  утвърдил Ленинския  култ в СССР. В последните години от живота си той престанал да посещава мавзолея, където лежала дяволски омръзналата му мумия на Ленин. Никаква светлина и творческа енергия тази мумия не излъчвала. Никакви висши знания не давала. Жалки остатъци от трупа на Ленин, ,,свети мощи” за глупавите ,,червени богомолци”. Сталин сам е създал  култа към този ,,бог”, но не е ли дошло време да го повали и него?

      Документите за  педерастията на Ленин биха били могъщо средство за разрушаване на култа към него




Гласувай:
19



1. анонимен - Ето кое
05.07.2010 08:35
ще стане новото знаме на световното гейство ;))) Той ще им бъде вожд.
цитирай
2. haralanov - Интересно...
05.07.2010 09:03
За мен е изумително как така евреи по кръв но не и юдеи по вероизповедание тия другарчета са се обсебвали един-друг в педерастията.Били са за принудително въдворяване в психиатриата.Бъдещите им действия само доказват правотата ми.Спомням си навремето как в училище изучавахме книжлето ,,Ленин в разлив,, и за героичните му подвизи.Как там той бил в творческо вдъхновение...Егати героиката,егати вдъхновението.Трябвало е тогава да ни учат,че е ставало дума за педерастка героика и педерастко вдъхновение!
цитирай
3. monarchism - Всеизвестно. Дори в ЧК е имало отряд ...
05.07.2010 10:13
Всеизвестно. Дори в ЧК е имало отряд само от педерасти.
цитирай
4. boristodorov56 - 3. monarchism
05.07.2010 10:53
Аз съм ошашавен!
Представяте ли си: Станишев, Азис, Вигенин, Ал. Лилов, А.Папаризов, В. Вълканов и цялата политическа гей паплач въоръжена до зъби и до лакти в кръв?

Избиват противниците си и после ги некрофилстват?
цитирай
5. vencivaleri1951 - Борис Тодоров 56
05.07.2010 11:15
Драги Борисе,мисля че един път ти припомних, че в моят учебник за 5ти клас има и можеш да прочетеш написано от Фройд, Юнг/също "гадни " евреи/ които не малко са писали там за войнстващата хомофобия и какво е скрито зад нея. Тези тяхни проучвания са потвърдени от практиката на едни симпатични тебе /мисля си така/ люде които дори пускаха по някой куршум и друг на гейовете или ги поопушваха в газовите камери. Една част/от архивите на Гестапо/от тях е била забелязана с пишка в ръка разглеждайки снимки на донаборници...Не правя никакъв намек, но такава хомофобия в постингите ти може да ги направи интересни за някои психолози. Не би било вредно за публицистиката ти да прочетеш и нещо друго от тези хора освен "достоверната" лична коресподенция захранваща аудиторията с помоща на руските "Уйкенд", "Шок", "Кариера"...Без да те карам да се съгласиш с тях/азнапример с много не съм съгласен/ щеше да видиш в тяхно лице едни блестящи ерудити и да си обясниш стимула за изявите им...В никакъв случай не е педерастията им в която аз лично се съмнявам. Ще ти обясня и защо...За Улянов това е говорено...какво ли не е говорено за него...Протоколите за разпитите на Каменев и Зинонвиев/ те не са ли се...били са много близки/ са запазени. Там освен, че са "заговорничели" срещу СССР има и доста битовизми...някои факти в съвсем противоположна насока... Троцки пък е бил доста голям любител на жените и това е известно на всички които са прегледали множеството биографични материали за него. Да допуснем , че съветската преса по понятни причини мълчи, то западната би ли му простила...а там едни жени...В края на краищата не сексуалната ориентация на тези хора ги прави значими за историята...както и не бисексуалността прави Меркюри велик, нито пък курварлъка Мик Джагър...Мойто лично мнение е, че не сексуалността /каквато и да е/ води до характерови промени , а отношението към нея. Омразата към различните/религия, раса, политическа,сексуалност/ си има име и е много по грозна и опасна от педарастията.
цитирай
6. boristodorov56 - 5. vencivaleri1951
05.07.2010 13:44
Идеята ти е добра, но повторното натякване(първия път се направих, че не разбирам)
говори същото и по посока на теб.
Защо го правя ли?
Каквото искат да си мислят всичките психолози, барабар с теб начело -
все пак някои неща трябва да се знаят от всички.
Факта, че ги крият е показателен.
Чичко ти Улянов(Блант) освен, че е безскрупулен масов убиец е и многоженец -
знаеш за паралелното му съжителство с Инес и Надеждата, нали?
Знаеш за сифилиса му, нали, който изял мозъка му - официалното обяснение какно е?
Знаеш ли го.
Как ти се струва - реално ли е и на какво наистина се дължи?
Като знаеш отлично методите на манипулация на фактите от чекистите -
т.е. червените гестаповци - искаш да ме убедиш, че всичко писано за него - вожда -
е истина.
За такъв наивник ли ме имаш? Това е доста трогателно и смешно.

Това дори галинчето1 нема да ти поверва! Вервай ми.

Що се отнасям до флагманите на свободното слово -
жълтата преса - вярвам им повече от всичко казано от официалната кремъкология на болшевизма и ленинизма + целият интелектуален потенциал на червените педали, а знаеш те са били доста.

Не сравнявай червените педали с хора като Фреди Меркюри, Елтън Джон и т.н.
- много е скверно!

Не мразя хората с различна сексуалност - не понасям кумънизките изроди с подобни наклонности, чийто дела ни вменяваха за пример. Струва ми се още 20 години комунизъм биха били достатъчно да изпедирастят българите до последния мъж -
виж само 45 години, какно ни докараха на главите.

Абе, нали трябва някой да прави децата българчета?

Женята Минчев,
Сергей Станишев,
Вигенин,
В. Вълканов,
А. Папаризов,
Ген. Л. Гоцев - от тях ли очакваш да свършат тази работа?

Отвратително работа - комунист педераст!
цитирай
7. vencivaleri1951 - до Борис Тодоров
05.07.2010 15:03
Сега те разбрах. Лошо е комунист -педераст...Нашите педерасти не са такива...Впрочем звучи ми познато. Преди години когато бритите пизказват мнение пред президента на САЩ, че Нуриега е негодник той перефразира Тачър за пингвините..."Да... негодник, но наш негодник" Виж Борисе, аз не бих казал, че харесвам Троцки, Каменев , Зиновиев, но то е защото не съм съгласен с идеите им, а още повече практиките им. С Ленин имам също "спор", но последното нещо което ме интересува е как и с кого го правят. Станишев пък въобще не ме интересува. Виж с Папаризов се познавам и като можене, и като ерудиция той е като се изразяваш..."висока топка" Той няма проблем със сексуалността...понеже не я е крил никога, дори във време когато това беше табу. Сега за Ленин...Не за друго, а защото си ми приятен като събеседник и не искам да си толкова лековерен. Да, по ръцете му има много кръв...както и по ръцете на Кромвел, Робеспиер, Грозни, Петър1ви, но не зарад "сифилиса" му, а защото такава е диалектиката на революциите. Хайде да погледнем фактите. Говори се за наследствен сифилис от Баща му. Значи и майката е болна...Тя умира около седемдесетте-значително над средната възраст в Русия по това време. Знае се за четри жени в живота му Надежда, Инес, Роза и Колонтай...Умира млада само Роза/разстреляна/, а Колонтай доживява деведесетте...Никак не е нормално за онова време когато антибиотика не е познат да си толкова дълголетен след връзка със сифилистик. Ленин умира на 58 години след кръвоизлив. Близо две години до тогава е ранен изключително тежко от една есерка в областта на главата. Практически от това си ранение той не се и дига. До тогава е бил обаче в желязно здраве. Пословична е издръжливостта му -работел е по 14, 16 часа. Държи многочасови речи, а за това се иска колосална физическа и психическа издражливост. Употребил е около 36000 думи в публицистиката си. Шекспир за сравнение/нищо друго/ 27 хиляди. И това всичко с разяден от сифилис мозък...Помисли Борисе с ума, а не с емоцията си
цитирай
8. boristodorov56 - 7. vencivaleri1951
05.07.2010 15:24
Умните извратеняци като него не могат да бъдат за пример.
Ебати и шекспира на диалектиката!
И нещо се бъркаш за мозъка му - непокъткан си е бил и след неуспешния опит на есерката - нали знаеш за двамата немски патолози дето му правили аутопсия и специално изследвали мозъка му. Изсъхнал бил - и находките говорили за потологията сходна с тази на луд човек.
Не можеш да го оправдаваш с наличието на други кръволоци, защото никой не оправдава техните золуми.
Е да бе, пребивал се е от работа - върху дамите и под "орудието" на Зиновиев и Троцки.


Има нещо откъм което този гениален изверг е куцал -
то се казва - морал!

Анадънму?

И се развяваше митът за него като за най-чистият, най-честният, най-умният, най-моралният.
Всъщност - обикновен и долнопробен негодяй!
Кое свястното, което е останало от него?

Кажи го и да приключваме темата. Май няма такова, с което да се похвалиш?

С всичките си приказки за наши или руски уроди - само това имам предвид и нищо друго - моралната им празнота на антихристи.
цитирай
9. galina1 - Хаха
05.07.2010 17:20
Голям майтап бе Борисе. Отде го измъдри това? Глупости на търкалета.
цитирай
10. анонимен - :-))))))))))))) Остра забележка към Борко!
05.07.2010 17:22
Няма да закачаш светите за vencivaleri1951 комунистически величия, че тутакси започва да носи вода от девет дерета. :-))))Тия юнаци разсипаха света, Ленин, Троцки и прочее, той ги сравнява с Елтън Джон и Фреди. Нерде Ямбол, нерде Стамбол.. Четох те, . vencivaleri1951 и за Че Гевара. Бил борец за идеята и за това, да пренебрегнем щуротиите му. Нали си е твое момче, няма как ... изпоклал този и онзи, но.. грешки на растежа било. . vencivaleri1951, има и други последователи на идеята. Торквемада, примерно. Да не изброявам и други следовници на идеи, но потънали в кръв до ушите. Е, на става така. Че Гевара е светъл касапин, а Торквемада е тъмен касапин. Много хора тачели Че Гевара. Е, да, от далече го тачат. Щото не не се е навъртал наблизо. Ще го разтачат одма.
цитирай
11. galina1 - Касапин ли е бил Че?
05.07.2010 18:19
А да ми кажеш какъв е бил Хитлер? Него сигурно с перце ще го погалите. Като ви гледам какви ги бистрите, значи сте с него. След като издигате на пиедестал времето преди 9.9. няма как да не сте му фенове. Тия комунисти ще ви съсипят бе. Ами ако трябва да говорим за световни кланета и войни да започваме. НО нали сте си хамерихански занаятчии то е ясно, че и войната във Виетнам благославяте. Интересно какво ли ще измъдрите за Фидел Кастро. То кой ли не оплюхте, само той остана.
цитирай
12. vencivaleri1951 - за 8
05.07.2010 18:22
Имаш навика да ми вкарваш думи които не съм изрекъл...нещо повече не съм и помислял. Къде видя да заставам зад Троцки и Зиновиев например...Казах дори че за много неща не съм съгласен с тях, че съм и за много неща в "спор" с Ленин...Мога да се и аргументирам но мястото не е. Единственото по което се опитах "срамежливо" да се намеся бе това, че сексуалността им каквато и да е била не се е намесила съществено в делата им/лоши или добри/. Лековато е , ама много лековато след като не си съгласен с някого да го засегвеш на сексуалност, някакъв недък...Присъщо е на простите жени които не им ли угодиш викат..малък ти е... Виж срещал съм и един двама по сериозни критици на Ленин от теб:) Те му опонират с аргументи, громят го с факти...и макар, че са го познавали добре никога и на ум не им е идвало да засегнат постелята му или да се усъмнят в умствените или ментални особености. Просто исках да ти предложа, ако искаш да водиш дискусия/а това не е лошо ти си четен автор/ води я за съществените неща. Може би няма да ти ръкопляскат така силно отколкото като напсуваш, но ще запомнят полезни неща. Нали това е смисълът за който сме в мрежата. Нали така се създава лелеяното граждански общество. Не вярвам да имаш проблем с мен, не вярвам да имам проблем с теб ако си говориме нормално като хора от 21ият век.Всеки със своите убеждения, всеки със своите различия/сега да не помислиш...не съм. Впрочем взех да се оправдавам...абе знае ли човек.../ Диалектиката не е лошо нещо Борисе...Хегел е диалектик...Впрочем има един много хубав израз и много верен. "Никой не ми е равен" Много го разбират погрешно...бил нарцис, надменен, елитарен..."На баба им хурката" Той просто си казава, че не сме еднакви...или аз ще си послужа и ще взема назаем от голямата книга...."Който не е съгрешил , пръв да хвърли камък"...И понеже ти воюваш жестоко с една, две категории хора ще ти припомня и..."Възлюби врага си" То и това е смисълът на тази книга. С уважение към различията ти.Венци
цитирай
13. анонимен - А да ми кажеш какъв е бил Хитлер? Него ...
05.07.2010 18:32
galina1 написа:
А да ми кажеш какъв е бил Хитлер? Него сигурно с перце ще го погалите. Като ви гледам какви ги бистрите, значи сте с него. След като издигате на пиедестал времето преди 9.9. няма как да не сте му фенове. Тия комунисти ще ви съсипят бе. Ами ако трябва да говорим за световни кланета и войни да започваме. НО нали сте си хамерихански занаятчии то е ясно, че и войната във Виетнам благославяте. Интересно какво ли ще измъдрите за Фидел Кастро. То кой ли не оплюхте, само той остана.

Обожавам отговори от типа "А вие защо биете негрите?". galina1, много лесно се качваш на черджето и се накисваш сама. Вземи, че стани журналистка. Нарочно не споменах германския националсоциализъм. При него има немалко хора, които са правили какво ли не за идеята. На мен не ми понася нито една касапница, между другото. Още повече, че познаваш войската само от филмите. Аз съм и сърбал чорбата. Имай пред вид, че познавам добре историята на болшевизма и националсоциализма. С фашизма не съм съвсем наясно. Е, в детайли не съм наясно. Но, като плюеш омразните ти "Хамериканци", апропо, циганско произношение, вземи, че направи паралел между Хамерика и Хрусия. Хайде да те видя, как си в сравнителния анализ. Няма да те мъча с паралел между СССР и Германия. До 1945 г. и след това, че ще се оплетеш. Отправна дата за паралела - 1933 г. Защо, ще си отгатнеш сама.
цитирай
14. анонимен - Венци, Венци ...
05.07.2010 18:42
Защо баш ти се наемаш със защитата на соц.комунизма. Така и не разбрах. Хем се опитваш да си честен и справедлив, хем поддържаш идеология базирана на класовата борба. "Раб. класа, гробокопач на капитализма". Наистина, що гробове напълниха с капиталисти и не до там, капиталисти. Но врагове. Някога един чаровен плагиат беше казал нещо. "Човек за човека е брат! Разбра ли бе, гад!". Възлюби врага си ... ама преди това си тряснал храма на този, описан в дебелата книга. Не видирам тебе, малък си бил. И същите тези, които трябва да обичам, Не ни даваха един Великден да отпразнуваме. Ама ни караха ,като малоумни да им ходим по манифестациите. Как да не ги обича човек. Вече ти казах какво е станало със семейството ни. Като довърша темата за избитата ни интелигенция, ще видиш една логическа последователност. Ще те питам, дали я забелязваш. Очевадна е.
цитирай
15. galina1 - катана
05.07.2010 19:10
много трудно се качвам на каквото и да било. Не знам с какво съм се накиснала изобщо. И аз не понасям касапницата, нито това което правите вие, но го правите. Не ми отправяй никакви години за паралели и т.н. За мен това е минало. Никой не плюя катана. И американците са хора като всички останали. Има и добри и лоши, но се съмнявам да имат подобни спорове като нас. Трудно се оплитам в нещо, за което не искам да говоря, макар и да съм пуснала въдица. И не съм съгласна с това което се пише за Ленин. Вярното е, че той промени света, а преди него Маркс. Какъв е бил света по времетона Маркс, катана? Защо се е предприела тази стъпка от страна на Марки Енгелс? История братле, история, а историята е това което е. Сега всеки може да си плюе и говори както намери за добре. ИСторията не е виновна за нищо. Така е трябвало да бъде, това е станало. Нима в твоя живот не си правил грешки? Винаги си бил "добричък" и "скромничък". Абе вие сте просто уникати. Нямам думи.... спира ми главния коловоз, оставам безмълвна ..........
цитирай
16. vencivaleri1951 - Катана Катана
05.07.2010 19:12
Пчоваш пак за краставицата...Впрочем говориш и празни работи. Чия идеология не е свързана с изповядащата я прослойка, класа...На робовладелеца, феодала, капиталиста, социалиста...Къде не са хвърчали глави? Не е в това въпросът. В постинга се говореше за сексуалност и аз се усъмних само в това , че тя едва ли е в основата на мотивацията на тези хора. Това и нищо повече...Борис обачеми изясни нещата и аз съм спокоен. Червените педерасти са били кофти работа...другите не.../ Вероятно се връткат по друг начин...не знам. Той е стабилен и знае./ Прочетох ти постингите и се опитах да ти отговоря.в моя блог Ти броиш една част от интелегенцията, аз друга...Впрочем с безмислена работа си се заел, а и аз ти се хванах...
цитирай
17. анонимен - Пчоваш пак за краставицата. . . В...
05.07.2010 19:46
vencivaleri1951 написа:
Пчоваш пак за краставицата...Впрочем говориш и празни работи. Чия идеология не е свързана с изповядащата я прослойка, класа...На робовладелеца, феодала, капиталиста, социалиста...Къде не са хвърчали глави? Не е в това въпросът. В постинга се говореше за сексуалност и аз се усъмних само в това , че тя едва ли е в основата на мотивацията на тези хора. Това и нищо повече...Борис обачеми изясни нещата и аз съм спокоен. Червените педерасти са били кофти работа...другите не.../ Вероятно се връткат по друг начин...не знам. Той е стабилен и знае./ Прочетох ти постингите и се опитах да ти отговоря.в моя блог Ти броиш една част от интелегенцията, аз друга...Впрочем с безмислена работа си се заел, а и аз ти се хванах...

Не е безсмислена работата ми. Търсех дълго нещо за Сергей Румянцев. Не намерих. За Хербст намерих. Но... Не го долюбват него, комунистите. Има една знаменателна фраза за тираниите, запетайките и точките. Като свърша, ще видиш, де. Потрай, имам работа и як зъбобол.
цитирай
18. анонимен - много трудно се качвам на каквото и ...
05.07.2010 19:59
много трудно се качвам на каквото и да било. Не знам с какво съм се накиснала изобщо. И аз не понасям касапницата, нито това което правите вие, но го правите. Не ми отправяй никакви години за паралели и т.н. За мен това е минало. Никой не плюя катана. И американците са хора като всички останали. Има и добри и лоши, но се съмнявам да имат подобни спорове като нас. Трудно се оплитам в нещо, за което не искам да говоря, макар и да съм пуснала въдица. И не съм съгласна с това което се пише за Ленин. Вярното е, че той промени света, а преди него Маркс. Какъв е бил света по времетона Маркс, катана? Защо се е предприела тази стъпка от страна на Марки Енгелс? История братле, история, а историята е това което е. Сега всеки може да си плюе и говори както намери за добре. ИСторията не е виновна за нищо. Така е трябвало да бъде, това е станало. Нима в твоя живот не си правил грешки? Винаги си бил "добричък" и "скромничък". Абе вие сте просто уникати. Нямам думи.... спира ми главния коловоз, оставам безмълвна .......... [/quote]
Един въпрос, galina1. Какво си чела от Маркс и Енгелс? А от Ленин? Нищо не са променили, всъщност. Експериментът им се провали. Както се е проваляло всичко, което е залагало на равенство, геноцид и превъзходство на нещо над друго. Хайде, ще ти меря компетентностите, че ми е омръзнало, право да ти кажа, да се приказва /пише/ без аргументи. Значи, от тук нататък, ще ти отговарям само, ако прилагаш аргументи. Примерно, Че Гевара не е бил масов убиец, защото ..и цитираш източници. Аргументи, че Че Гевара не е масов убиец и садист, защото не е такъв и хората го харесват, не е аргумент. Сега е време за омразния ти Хитлер. Да ти кажа 3 факта. Първи факт-Хитлер е дезертьор от австрийската армия през Първата световна и доброволец в Германската армия. Втори факт - Хитлер е долен страхливец и като такъв е носител на два железни кръста за храброст. И трети факт-Хитлер е бил начело на манифестацията по време на пуча и оцелял след залп по нея.
цитирай
19. анонимен - много трудно се качвам на каквото и ...
05.07.2010 20:00
много трудно се качвам на каквото и да било. Не знам с какво съм се накиснала изобщо. И аз не понасям касапницата, нито това което правите вие, но го правите. Не ми отправяй никакви години за паралели и т.н. За мен това е минало. Никой не плюя катана. И американците са хора като всички останали. Има и добри и лоши, но се съмнявам да имат подобни спорове като нас. Трудно се оплитам в нещо, за което не искам да говоря, макар и да съм пуснала въдица. И не съм съгласна с това което се пише за Ленин. Вярното е, че той промени света, а преди него Маркс. Какъв е бил света по времетона Маркс, катана? Защо се е предприела тази стъпка от страна на Марки Енгелс? История братле, история, а историята е това което е. Сега всеки може да си плюе и говори както намери за добре. ИСторията не е виновна за нищо. Така е трябвало да бъде, това е станало. Нима в твоя живот не си правил грешки? Винаги си бил "добричък" и "скромничък". Абе вие сте просто уникати. Нямам думи.... спира ми главния коловоз, оставам безмълвна .......... [/quote]
Един въпрос, galina1. Какво си чела от Маркс и Енгелс? А от Ленин? Нищо не са променили, всъщност. Експериментът им се провали. Както се е проваляло всичко, което е залагало на равенство, геноцид и превъзходство на нещо над друго. Хайде, ще ти меря компетентностите, че ми е омръзнало, право да ти кажа, да се приказва /пише/ без аргументи. Значи, от тук нататък, ще ти отговарям само, ако прилагаш аргументи. Примерно, Че Гевара не е бил масов убиец, защото ..и цитираш източници. Аргументи, че Че Гевара не е масов убиец и садист, защото не е такъв и хората го харесват, не е аргумент. Сега е време за омразния ти Хитлер. Да ти кажа 3 факта. Първи факт-Хитлер е дезертьор от австрийската армия през Първата световна и доброволец в Германската армия. Втори факт - Хитлер е долен страхливец и като такъв е носител на два железни кръста за храброст. И трети факт-Хитлер е бил начело на манифестацията по време на пуча и оцелял след залп по нея.
цитирай
20. galina1 - ...
05.07.2010 20:42
Добре катана.
1. Аз не мога да ти докажа дали Че е бил масов убиец. Не съм присъствала на разстрели правени от него.
2. Нямам необходимите доказателства и факти за това.
3. Много хора свързват Че с Левски и обратното.
4. Както и да изкарваш Хитлер като храбър и оцелял след пуч, то той се е самоубил. Това вече е факт.

Прекалено се задълбочаваш в неща, които не могат да се докажат. Един човек винаги може да има врагове и приятели. В повечето случаи приятелите правят това, което не могат да направят враговете. А темата е за Ленин. Историческаата ВОСР беше за кратко, но успя. Тя е причина и за създаването СССР, сега вече не съществуващ за ваша радост. И не само тази страна се разформирова, а и много други.Демокрация и глобализация, катана. За това предполагам, че не искаш факти и аргументи, защото се вижда и наяве.
цитирай
21. rustam - Борка
05.07.2010 22:31
а за седесарският педерастки кръжок от Втори адвакатски колектив в София, би ли споделил нещо?
Или си мислиш, че само за болшевиките педерастията е осъдителна? А примерно, когато става въпрос за буржоазни лекета е похвална?
цитирай
22. bogolubie - Преди доста години
05.07.2010 22:37
един партиен секретар ни каза в обикновен разговор, че Ленин умрял от сифилис. Бях шокирана.
цитирай
23. cornflower - Боре,
05.07.2010 22:55
тоя предпоследния от гобленчето много ми прилича на тебе..
цитирай
24. анонимен - Добре катана. 1. Аз не мога да ти д...
05.07.2010 23:55
galina1 написа:
Добре катана.
1. Аз не мога да ти докажа дали Че е бил масов убиец. Не съм присъствала на разстрели правени от него.
2. Нямам необходимите доказателства и факти за това.
3. Много хора свързват Че с Левски и обратното.
4. Както и да изкарваш Хитлер като храбър и оцелял след пуч, то той се е самоубил. Това вече е факт.
Прекалено се задълбочаваш в неща, които не могат да се докажат. Един човек винаги може да има врагове и приятели. В повечето случаи приятелите правят това, което не могат да направят враговете. А темата е за Ленин. Историческаата ВОСР беше за кратко, но успя. Тя е причина и за създаването СССР, сега вече не съществуващ за ваша радост. И не само тази страна се разформирова, а и много други.Демокрация и глобализация, катана. За това предполагам, че не искаш факти и аргументи, защото се вижда и наяве.

Ясно. Навремето имаше един лаф. Да спориш с радиоточка. Не си била на екзекуциите извършени от, Че и за това не можеш да твърдиш , че е масов убиец. Ами ти не си присъствала и на кацането на Армстронг на Луната, примерно. Не си присъствала на много събития още.:-)) За това не са се случвали..:-)))) Ох, вестникарски клишета... Абе, четете, бе хора. Има история. Писана, филмирана, мемоари. Просто трябва да се чете. А не да се мятат глупости. Ей го Венци. Никому неизвистни интелигенти. Как ще са известни, като са ги избили и са унищожили творчеството им. От къде да са известни? Като си толкова знаеща, Да си чела трилогията на Яна Язова? Чукча ни читатель.
цитирай
25. vencivaleri1951 - Катана, Не хитрувай...нали казваш, че тук всички сме евреи...
06.07.2010 00:40
Вадиш думи извън контекста....казах известни и недотам известни... Борис е написал постинг със сексуална насоченост и дайте да си говорим по добре за секс, а не за убити... Впрочем некрофилията май и тя падаше към сексуалните зависимости...Ей Катана ти да не....?
цитирай
26. apostapostoloff - 600 000 педерасти
06.07.2010 05:28
Установено е със сигурност, че Хитлер е избил в лагерите 600 000 педерасти. И става така, че след войната обезкървена Германия много бързо се възстановява. По всички линии. Само след няколко години победената Германия отново има 100- милионно население. Добре или зле е постъпил Хитлер? That's the question.
цитирай
27. boristodorov56 - Да си прочела някъде, че Хитлер е по-различен от Сталин, Че Гевара, Пол Пот, Мао Дзе Дун?
06.07.2010 09:09
galina1 написа:
А да ми кажеш какъв е бил Хитлер? Него сигурно с перце ще го погалите. Като ви гледам какви ги бистрите, значи сте с него. След като издигате на пиедестал времето преди 9.9. няма как да не сте му фенове. Тия комунисти ще ви съсипят бе. Ами ако трябва да говорим за световни кланета и войни да започваме. НО нали сте си хамерихански занаятчии то е ясно, че и войната във Виетнам благославяте. Интересно какво ли ще измъдрите за Фидел Кастро. То кой ли не оплюхте, само той остана.



Всички са от един дол дренки!
Кой е благославял и къде - войни?

А Фидел`чо дето се прави на голям ебач е всъщност един покварен многоженец
и кръволок, но кажи ми скъпи Галинчо1, в коя страна кумънизите не са кръволоци и подпалвачи?

За Че Лайнара - вече ти пратих линк - чети и мисли!
Не ни проповядвай простотии - ние не сме пионерчета!
цитирай
28. boristodorov56 - 24. cornflower -
06.07.2010 09:14
На Троцки?
Възможно е.
Знаеш ли му личната история на тоз перманентен революционер?
Знаеш ли, че той е получил най-големият хонорар в историята на Холивуд за изпълнение на мъжка роля и с тези пари направил октомврийският метеж през 17 година в Петербург?
Мога да обясня, ако друг някой прояви интерес.
цитирай
29. boristodorov56 - Ако беше следил поне отвреме на време писанията ми, щеше да ти е известно, че съм и тяхен критик.
06.07.2010 16:01
rustam написа:
а за седесарският педерастки кръжок от Втори адвакатски колектив в София, би ли споделил нещо?
Или си мислиш, че само за болшевиките педерастията е осъдителна? А примерно, когато става въпрос за буржоазни лекета е похвална?




Рустаме, ти учил ли си в училище учениците си да вземат за пример някой днешен държавник - кой да е?

Ето за това става въпрос и нещата не са съизмерими.

Все пак - има разлика нали?





цитирай
30. boristodorov56 - 23. bogolubie
06.07.2010 16:03
Заблудила си се - Ленин умря в битка със световният империализъм,
а пряк виновник е Иван Костов!

Да живее Леонид Илич Брежнев!
цитирай
31. boristodorov56 - 21. andrei
06.07.2010 16:05
Гиньо Ганев - омбудсмана с червен гъз!
цитирай
32. galina1 - О, Ваше сиятелство Борис Доброплодни!!!
06.07.2010 19:44
Цитати:
"Всички са от един дол дренки!
Кой е благославял и къде - войни?

А Фидел`чо дето се прави на голям ебач е всъщност един покварен многоженец
и кръволок, но кажи ми скъпи Галинчо1, в коя страна кумънизите не са кръволоци и подпалвачи?

За Че Лайнара - вече ти пратих линк - чети и мисли!
Не ни проповядвай простотии - ние не сме пионерчета!"
------------------
Мали, как не остана един свестен човек от мойте. Че, Ленин, Троцки, Сталин - аби всички ли са толкова гламави? То не бяха "лайнари", то не бяха "убийци", какво ли не. Че е моят идол, ако щете ме обесете насред България. Това е положението!!! Че е личност!!! Че е моят кумир!!! Че е човека, който ме кара да правя добро!!! ЧЕ!!! Можеш да ми изтриеш поста Борисе!!!

Няколко изречения от хора, които ще останат винаги в историята:
"Ако в една революция загубя, това не означава, че не е трябвало да се победи." (Ернесто Че Гевара)

"Ако спечеля, печели цял народ. Ако загубя, губя само себе си." (Васил Левски)

"Чакам събуждането на народите и бъдещий Комунистически строй на целия свят!" (Христо Ботев)

Приятна, ползотворна и неконспиративна вечер )))))
цитирай
33. boristodorov56 - Вижте и това!
06.07.2010 20:42
http://hikari.blog.bg/izkustvo/2010/07/06/gei-destinacii.573115#last_comment
цитирай
34. boristodorov56 - 33. galina1
06.07.2010 20:47
Скъпа Галина!

Изпратих ти линк - него коментирай!

Мене ме остави - аз съм значение -
какво тук значи някава си личност!

Ако емоциите ти пречат на умът ти - това си е твой проблем.
Лично аз съм на възраст, в която мисъла ми доминира.

Има една интересна мисъл, на някой гад - естествено:
"Ако на 25 години не си комунист - значи нямаш сърце,
но ако на 35 си комунист - значи нямаш акъл"?

Ти на колко си години, скъпа?
цитирай
35. galina1 - Борисе,
06.07.2010 20:59
много ли те интересуват годините ми? Женен си и си върви по пътя драги. Имам си принципи. Абе ще стана комунистка напук на теб. Точно на ръба на годините съм, когато тези които са комунисти нямат акъл. Ще се запиша в клуб "Че Гевара". Ела и ти Борисе. Предлагам ти оферта.
цитирай
36. boristodorov56 - Галина, не се ядосвай, скъпа!
06.07.2010 21:31
Аз съм без значение.
Някой си!

Сега - за Че Лайнара - по-скоро бих си направил сюнет и станал мислиманин,
отколкото да се запиша в една върколашка секта!
Разбери ме - и аз съм човек!

Да зарежем идеологемите и да мислим като свободни хора! Можеш ли?

Тава дето го е фалшифицирал един пишман писувач е добър опит стил Жданов,
но уви ние знаем, че е измислено от комунист с пропагандна цел - "Чакам събуждането на народите и бъдещий Комунистически строй на целия свят!" (Христо Ботев)

Скъпа Галина - ако ти ми посочиш артефакт, който да доказва, че това е написано от Хр. Ботйов - аз Борис Тодоров - ще стана мислиманин още на другия ден,
но ако не можеш да посочиш - бъди добра в специален постинг да признаеш, че съм прав!

Поздрави!
цитирай
37. анонимен - Скъпа Галина! Изпратих ти линк ...
07.07.2010 10:08
boristodorov56 написа:
Скъпа Галина!

Изпратих ти линк - него коментирай!

Мене ме остави - аз съм значение -
какво тук значи някава си личност!

Ако емоциите ти пречат на умът ти - това си е твой проблем.
Лично аз съм на възраст, в която мисъла ми доминира.

Има една интересна мисъл, на някой гад - естествено:
"Ако на 25 години не си комунист - значи нямаш сърце,
но ако на 35 си комунист - значи нямаш акъл"?

Ти на колко си години, скъпа?

Ще взема да ви питам, кой ли е казал тази фраза?
цитирай
38. анонимен - много ли те интересуват годините ...
07.07.2010 12:28
galina1 написа:
много ли те интересуват годините ми? Женен си и си върви по пътя драги. Имам си принципи. Абе ще стана комунистка напук на теб. Точно на ръба на годините съм, когато тези които са комунисти нямат акъл. Ще се запиша в клуб "Че Гевара". Ела и ти Борисе. Предлагам ти оферта.

Това е явна дискриминация! Защо каниш само него? А мене? И аз искам кашкавал на аванта. Пък и пенсия да ми плащат. Обещавам да се крия, дори и когато не ме търсят. Обещавам да бъда много активен борец. Мога да говоря със руски акцент, мога и с произволно посочен диалект. Мога да бъда интелект като Добри Терпешев.
цитирай
39. анонимен - за 7 Леле, Венци! Ленин и Шекспир на една плоскост.
07.07.2010 14:27
Аз мога да ти кажа и други параметри на Лениновото предъзходство. Носил е повече панталони от Цезар. Ползвал е повече автомобили от Наполеон. Имал е значително по малко коса от Ал. Македонски.
цитирай
40. galina1 - катана
07.07.2010 20:51
Никой не съм канила никъде. Нещо си в грешка. Обаче след като обещаваш да "бъдеш много активен борец", на всичкото отгоре и си с руски диалект, направо затварям очите и така ще чета Горки. Голям смях ми направи тази вечер катана. ))) Обаче къде останаха Ленин, Зиновиев и Троцки? катана, майтапа настрана, но не вярвам на такива писания. Това си е чиста манипулация.
цитирай
41. boristodorov56 - 41. galina1
07.07.2010 21:55
Тебе - лъжа, мене истина
цитирай
42. boristodorov56 - 38. katana
07.07.2010 21:58
Да си кажа честно не съм сигурен нали не е на Чърчил,
защото не съм я срещал в неговите книги, които съм чел.
В случая "Галина 1" е добра мисъл.
От който и да съм я взел назаем - умен е бил човекът.

Прияде ти се кашкавалец?
Де тая мандра днес?

цитирай
43. galina1 - катана
08.07.2010 00:29
мисълта на твоя приятел бористодоров е от свободен превод на пикасо. Поне това прочетох при неговия приятел алекс. Ми да поклюкарствам и аз малко, макар хич даа не си падам по тази дейност, но поне не го правя скришно.
цитирай
44. hatanasov - XXL
11.07.2010 19:22
Тук трябва червена точка. И да се чете на политическата учебна година.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8059489
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589