Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2010 22:43 - Дети Ленина и Интернационала!
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 10549 Коментари: 57 Гласове:
21

Последна промяна: 09.10.2017 18:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      

   С другарски поздрав към г-жа 
galina1!





      



37. boristodorov56 - Галина, не се ядосвай, скъпа!
21:31
       Аз съм без значение.
     Някой си!

     Сега за Че Лайнара - по-скоро бих си направил сюнет и станал мислиманин, отколкото да се запиша в една върколашка секта! Разбери ме - и аз съм човек!

     Да зарежем идеологемите и да мислим като свободни хора! Можеш ли?

     Тази фалшификация на  един пишман писувач е добър опит стил Жданов, но уви ние знаем, че е измислено от комунист с пропагандна цел - "Чакам събуждането на народите и бъдещий Комунистически строй на целия свят!" (уж Христо Ботев).

     Скъпа Галина - ако ти ми посочиш артефакт, който да доказва, че този текст е написан от Хр. Ботйов - аз Борис Тодоров - ще стана мислиманин още на другия ден, но ако не можеш да посочиш - бъди добра в специален постинг да признаеш, че съм прав!

    Поздрави!




Тагове:   Ленин,


Гласувай:
21



1. vencivaleri1951 - За Борис от Жданов 1май Букурещ- 1874-"Знаме"
07.07.2010 00:45
Драги Борисе ето предполагам Галина откъде те е замерила с подобно Ботево очакване. В него/очакването/ само Чакам е Ботево...Останалото е от един мижав според твойта скала автор. Вероятно е и хомосексуален...впрочем хомоксексуални са почтените хора...този сигурно е гаден червен педераст. Само, чесе чудя къде ще причислиш Ботев след като прочетеш цитираното . Май и той не е читав...а? :)"Само разумният и братски союз между народите е в състояние да унищожи теглилата, сиромашията и паразитите на човешкия род и само таков союз е в состояние да водвори истинна, СВОБОДА, БРАТСТВО,РАВЕНСТВО ищастие на земното кълбо...Правителството и правилигированите класи у секи народ ще да мъчат и притесняват сиромахът, ще да поядът неговът труд,ще го държат в невежество, ще увеличават в квадрат и куб неговите исторически глупости и в заключение на сичкото това ще го изпровождат да бие и изтрябва брата си...Разбира се ако народите биха могли да разберат веднъж за сякога де лежат изворите на техните страдания те биха се убедили , че главните техни врагове са самите техни правителства и онзи клас паразити които за да могат да прекарват своя празен и вредителски живот са станали душа и тяло с тираните и под покровителство на "законите" упражняват законите и кражбата смучейки потът на сиромаха" Основата на сяко господарство е кражбата,лъжата и насилието....и завършва статията с ...Чакам "събуждането на... Сега Борисе ще ти кажа защо не си го видял и не си гочел...Ама защото четеш самокнижки издадени през Татово време...Не са ти оставили библиотика от преди 9 ти септември. Аз си имам лично роднини и книжки за всяко време:))) А сега сериозно...Ботев по политичиско убеждение е бил анархо-комунист и за това определена част от публицистиката му не, че е била скрита но не е представяна на широкия читател. Виж в института на Първанов/по БКП и сериозно ти говоря/ можеш да намериш не само литературата за която пращаш Галя, но и критики срещу увлеченията на Ботев Успех в търсенето
цитирай
2. gothic - vencivaleri1951
07.07.2010 01:53
Пич, по Ботево време може и да се е вярвало, че свободата, равенството и братството могат да се постигнат чрез "братски союз на народите". Сега аз мога да ти заявя отговорно че точно тези неща се постигат единствено, когато народите са съставени от свободни физически, духовно и морално личности. Просветени, заможни и със самочувствие, необременени от идеологически норми. Качества, неприсъщи на което и да е тоталитарно общество и най-вече на комунистическото, в каквото, смея да твърдя, продължаваме да живеем най-малкото като манталитет на голяма част от народа ни. Да, Ботев е бил анархо-комунист. В това няма нищо лошо. В тази връзка не е лошо да се поинтересуваш какво се е случило с анархистите в съветските Русия и Украйна. Четенето, по принцип е прекрасно нещо. Но само придружено с мислене....
цитирай
3. vencivaleri1951 - за 2 gothic
07.07.2010 02:36
Пич!?...Драги господине...В триадата свобода, равенство братство са вярвали много преди Ботев, много вярват и сега...аз също...Между анархистите и анархо-комунистите драги общото е че не признават държавата...от тук нататък само различия. Махно и последователите му пък от анархизъм разбират точно толкова колкото путиловските бараби от марксизъм. Анархокомунизма е Мерцедесъ на анархизма...Гладни блондинка и анархокомунист няма...:) последният като правило е много умен, интелегентен, образован и има стабилна професия. Лично на мен за да разбера теорията им как би функционирало едно обществобез държава/като администрация/, без закони, без собственост...ми отне доста време. Никак не е лошо като краен резултат, но пътя до него/резултата/ е жесток...не се спират пед нищо. Впрочем под двление на анархокомунистите биват ликвидирани в тъй наречените от теб анархисти от Украина. Болшевиките ги е било страх от тях, защото са владеели тълпата...както ти казах.образовани, интелегентни и речовити. Когато укрепват обаче/болшевиките /ги ликвидират защото онези не признават държавата...
цитирай
4. boristodorov56 - 1. vencivaleri1951
07.07.2010 06:00
Няма оригинален Ботйов документ, който да представя т.нар., уж написано в кооусилия с Величко Попов, символ, та верую и не щеш ли - на българска комуна, което както е прието навсякъде по света означава, че подобен текст не съществува. Следователно онзи (Георги Бакалов през 1924 год.), който е популяризирал тази лъжа е манипулатор - каквито са всички "теоритици" на марксическият идиотизъм.
Ако мислиш, че само ти си чел истинската публицистика на Х. Ботйов - се превъзбуждаш прекалено егоистично, за това по памет ти цитирам(защото не помня точно къде да го намеря в момента, но текста реално съществува, но беше крит от фалшификаторите на всичко у нас) един ботйов израз: "безродниците социалисти" и т.н.
Впрочем можеш ли да посочиш къде точно и кога Хр. Ботйов се е самоопределил и характеризирал като "анархо-комунист"?

Бих бил признателен ако ми отвориш очите?
цитирай
5. boristodorov56 - 3. vencivaleri1951
07.07.2010 06:08
Татко Махно е бил етническо българче.
Хората от отбора на знаещите са чували, че гълчал пред войнството си на чист български език, а идейната му платформа едва ли ще я прочетеш в истинският `и вид, по същата причина, поради която съществува и измисленото символ-верую.
цитирай
6. анонимен - Няма оригинален Ботйов документ, ...
07.07.2010 10:05
boristodorov56 написа:
Няма оригинален Ботйов документ, който да представя т.нар., уж написано в кооусилия с Величко Попов, символ, та верую и не щеш ли - на българска комуна, което както е прието навсякъде по света означава, че подобен текст не съществува. Следователно онзи (Георги Бакалов през 1937 год.), който е популяризирал тази лъжа е манипулатор - каквито са всички "теоритици" на марксическият идиотизъм.
Ако мислиш, че само ти си чел истинската публицистика на Х. Ботйов - се превъзбуждаш прекалено егоистично, за това по памет ти цитирам(защото не помня точно къде да го намеря в момента, но текста реално съществува, но беше крит от фалшификаторите на всичко у нас) един ботйов израз: "безродниците социалисти" и т.н.
Впрочем можеш ли да посочиш къде точно и кога Хр. Ботйов се е самоопределил и характеризирал като "анархо-комунист"?

Бих бил признателен ако ми отвориш очите?

Отдавна се знае, че че "Символ ,веруюто е фалшификат."
цитирай
7. анонимен - Икономист
07.07.2010 10:08
до boristodorov 56,gotic Проблема Ви господа изобщо не е в Ботьов,поезията и прозата му, а в думичката / в прочем изпразнена от теоритически и практически смисъл в наше време / "комунизъм".Значението на думата "комуна", /вероятно/ можете да прочетете и сами от речника.От там на татък, започва термидорианското желание да противопоставяме хората на "комунисти" и "антикомунисти" с използуването на идеологеми и лепенето на печати" ти си .........".Елементарно е да се сетите, че във всяка обществена формация от първобитно-общинния строй и до днес, винаги е имало и ще има комуни.Само,че в определението за комуна влиза и принципите на управление на общноста.По тази логика винаги и на всякъде има комуни и комунизъм.Във форума има един кръжок от хора като Вас, които, за да докажат сбственната си значимост, непрекъснато правят дисекция на "комунизма"/ както Вие го разбирате"/и от мъртвото му тяло вадите разни ракови чудовища и плашите с тях народеца.Да ама , ядец!Народеца въобще не му пука.За това членовете на Вашия кръжок са все по-малко, но все по-надъхани.А що се отнася до Ботьв - четете "Моята молитва" и сравнете по точки : т.1, т.2 и т.н. с наши дни! И друго, пишете, не ни жалете, Вашето мнение въобше не ни интересува.
цитирай
8. vencivaleri1951 - Борисе...Борисе....
07.07.2010 10:18
Катана обичада казва...: -Моля не хитрувайте, тук всички сме евреи... Това което съм ти извадил е течение на вестник и няма как да е фалшифицирано...Ти попита Галина къде Ботев е казал -Чакам всеобщий... и аз ти посочих къде...Между впрочем в статията натам се говори /по смисъл .../ за това как "паразитите" разделят "сюрмасите" и те неуки и глупави се хващат един срещу друг вмесо да смъкната тиранията... Борисе, не е нужно Ботев да каже аз съм, или не съм...Той преди всичко е поет и публицист, а след това революционер...Той дори не е бил последното ако искаме да сме точни...Разликата в това отношение с Раковски , Левски е огромна...Той е бил мечтател, романтик и авантюрист до някъде поред мнозина...Той и се лута много в търсенията си...Той си е смятал , че можем сами да се освободим, а не от Русия или когото и да било...Отношението му към русия е подобно на Костовото:), и то също се базира на лична неприязън зарад това, чеса го изгонили от Одеса като студент... В статиите му обаче има ясна следа към какво е имал афинитет....Непризнаването на правителство, монарх/тиранин/, държава ако щеш...призоваването за обединение на народите и свалянето на правителствата...законите разглежда като ярем и инструмент за подтискане на "сюрмасите" и ги отрича...Възхвалява също така и Парижката комуна...Това ако не ти говори към какво е бил ориентиран или си/а ти не си/ или "хитруваш"...За социалистите е писал още по лоши неща/Маркс също е писал против тях/ но камунисти, да не говорим за анархокомунисти са воювали ожисточино с тях и се е стигало до бой в кафенетата...да не говорим какво е ставало по късно/съдбата на есерите в Русия, социалдемократите след44та в България.../ Впрочем социалистите са най требената партия:))) Те и за това за да оцелеят правят доста компромиси и сега са водеща сила в западните демокрации...Те са кротки, диалогични, мъчат се да намерят с вдеки общ език...и от там безродници...не като не /обичащи държавата си,/ а склонноста им да си партнират с всеки
цитирай
9. vencivaleri1951 - за Борис
07.07.2010 10:58
Сега за Махно...Нали знаеш, че той завършва дните си в Париж, че там е неговата любов...Интересно кой е унищожил писанията му за анрахизма...Не той не е писал нищо съществено по въпроса...дори трудно е пишел/това не го умаловажава...напротив/ Не знамдали знаеш но той е осъден на каторга за убийство...Там попада при политическите /при това случайно...получава гърч и го оставят да умре и не продължава с групата/ Оживява, впрочем спасява го лекар сред политическите...Той се заслушва в разговорите им и приема анархизма...по своему. Лично аз мисля, че той така и до края на живота си не схваща същността му..."Гуляй поле" не е модел на анархията...по скоро е територия владеена от една банда/макар и силна и подържана от населението. Впрочем какво да прави населението.../ и наложила собствени правила и закони. Това не е анархия...Впрочем анархия като практика е много сложна работа...В България има сведущ човек по въпроса/Г Константинов ако не бъркам беше името му.../ П Стоянов го предложи преди време за член на комисията по досиетата Той е професор от Сорбоната по физика и математика...Поговори с него по въпроса/достъпен е, а и коректен в разсъжденията си/ Бедният бате Петьо, той си няма представа какво ще му се случи ако професорът /хипотетично разбира се/вземе властта...
цитирай
10. vencivaleri1951 - За 7 Икономист здравей
07.07.2010 11:16
Къде изчезна? "Присмехулник съм" Не скачай срещу Борис...Той само се прави на лош, а и държи петиция в ръцете си, а я е пуснал а отидоха пендзийките на родителите ни. Виж подарил ни е постинг"дети Ленина" където да извисим тънките си гласчета. Станишко и тази възможност не ни дава. Виж онази "трудна" кобилка където ми изостана от Първа конна онзи ден се ожреби...Роди се жребче...едно червеничко и готино/цвета наистина е такъв./ Зарад Борис исках да го кръстя Будьони, но баща ми щеше да ме попилее...Разсърди се и не обядва, не вечеря...Водка пие обаче "куманиза му проклет" Водих преди малко преговори за "Кремъл"...май ще кандиса...хапна едно шкембе...Пак в чест на Борис...а и на ББ за яростния му отпор срещу попълзновенията на руската енергетика...Катана губи втори бас май...:))) Докато се върна в София май ще загуби още няколко...Ще си ходя безплатно в "Славянска" дълго време...Зарежи борсите...Боце ще ги контролира...ела даловим риба и печем ракия...На близо са направили и тенис игрище...нямаш проблеми
цитирай
11. анонимен - Икономист
07.07.2010 11:49
Здпавей "vencivaleri 1951" Знам те кой си!Както и да се криеш под разни партизански никове, нали знаеш, че съм гереушник?За жребчето ти предлагам да го кръстиш "Интепнационал" /не на хотела/, въпрос на консенсус е дали ще е Първи, Втори и т.н.За баса и katana / samata ще се обърна към международен арбитраж, понеже пустия му самурай не пада по гръб.Не се признава за загубил.Но това са неговите "барски замашки", които ние вече познаваме.Не случайно всяко мое обръщение към него съм се зарекъл да започва с "Извинявай SAPATA", дано се почувства удовлетворен. А колкото до петициите, за Борис епо-добре да почне с "Един призрак броди из Европа".Иначе - бития бит и.....бития бит.За поканата благодаря,но имам доста работа.Бях за една седмица до Германия.Ядох "дебелия варен", пих биричка и страдах в кризата.Случайно бях там като избираха президент.Няма такова нещо да ти кажа.Тези хора са се излекували от политиката и бюргерското самодоволство и непукизъм ги е съхранил и от криза и от катастрофа.Но от разговорите ми там, за Русия чух само уважително отношение, лишено от кретенска идеологическа окраска.Нищо лично - просто бизнес.И учудващо - в Трептов парк паметника стои и с цветя, моля ти се.А тръбата по дъното на Балтика напредва.Абе, въобще европейци някакви се сдружили с азиатци.Тениса ще си го млатя, за да поддържам форма.Току виж някой ден ми се наложи от бургаския залив да поема с "Хей тамо лодка" на уста, покрай тръбата на петролопровода към ........
цитирай
12. vencivaleri1951 - за 11
07.07.2010 12:42
Абе за тръбата заГърция и аз не съм съгласен. Далаверата ни е никаква. Това не е нова идея. И руснаците, и Папандрео, и Карамнлис юркаха за нея Тато, но той въртеше,
сучеше, но се измъкваше...Отначало поиска канал до там от черно море, но кандиса и на бърза железница от морето ни по трасето с преференции на портовете в в Солун/ниски сборове/ Като преглеждах документацията ги е въртял около десетина години и повече...Накрая кандисват, но руснаците се хвърлят в Авганистан и паричките ...ку...ку...Тогава проектът би бил изгоден и за нас, но Станишко и Първанов , а и Боце нямат дупе да държат такава позиция. Тя е изгодна и за Русия, а за Гърция в тази и ситуация би била лечение направо...Иначе на руснаците им е необходима тръба...По миналата година един клиент/и приятел/ си взе втора ръка лодка от Истамбул...Чакахме три дни да минем пролива.Ужас е. Това с екологията е блъф...Опасността от замърсяване с терминал буй в открито море е нищожна...далеч по малка от маневриращ танкер в залива който зарежда рафинерията...Виж в Босвора е наистина сложно при тази гъчканица...и в наш интерес е да се поразредят нещата...В края на краищата на 100 км е и с попътен вятър:( Руснаците ще направят тази тръба и без нас, но не искат всички яйца в една кошница/Турция/ Американците пък точно това искат...Все още контролират турците/до кога ли?/ и за това мушкат пръти...Боцесе върти и не знае какво да прави...Щерка му живее в Щатите, Си банк...знаеш...Не му е лесно:(
цитирай
13. анонимен - za Boris40
07.07.2010 13:11
TOZI LUD LUD 4OVEK STANAL VE4E NA GODINI,O6TE MU SE PREVIJDAT KOMUNITSI. NQMA KOMUNISTI OT KAKTO TAKIVA KATO NEGO NAVREMETO STAVAXA PARTIICI. BADETE SIGURNI 4E NAVREMETO E PRAVIL SVIRKI NO E BIL NEDOOCENEN. ILI PAK XRANI POMIQR DA TA LAI. SASIPAXA BG TAKIVA KAT NEGO VSI4KOZNAIKOVCI ,NAJIVQXA SA PO TATOVO VREME , LIGLIO DRAT
цитирай
14. boristodorov56 - До присмехулника искономист!
07.07.2010 13:38
Аз, енциклопедисте, съм анархо-консерватор.
Скоро едно младо ме пита кво означава това.
Ти как мислиш?

"Впрочем можеш ли да посочиш къде точно и кога Хр. Ботйов се е самоопределил и характеризирал като "анархо-комунист"?

Бих бил признателен ако ми отвориш очите?"


Ако трябва да се ръзсъждава върху действието и мисълта на Ботйов ще стигнем до доста интерести заключения. Но да оставим на синодалните феодалисти от БАН да промиват мозъците на празноглавите лековерници - тези теми край нямат.

Що се отнася за проблема "комунист", "антикомунист" - считам,
че да бъде антикомунист е чест за всеки честен човек!
Май иде ред да ме убеждаваш, че тези - не са онези комунисти и едните не са като другите, и, че въобще става въпрос за друг биологичен вид.
Хайде, холан!

Просто е отвратително пещерни кумънизи да ме отварят безродниците на тема Ботйов и да ме убеждават, че видиш ли - бил някакъв комунист, анархо при това.
Да ме отварят за разликата между анархо и анархо-комунизма!

Пичове, не сме на селския мегдан! Съпикасвайте се!
Глупостите се възприемат до едно време - после стават непоносими!

По-добре кажете виц за Петка и Чапаев и ще ви разбера. Другите също.
Майтап да става, но за сериозни неща - Будьони не го сочете и Втора Канна армия
я знаем. Тя управлява до вчера СССР-то и свършека му бе логичен!

Знам я и Германия - живях две години там и бюргерите знам, и доста паметници съм видял, но не съм разбрал Химлер и Гестапо да са я управлявали след `45 год.
Вие да знаете нещо за това? Да знаете кумънизите да са управлявали във Виена например, където има подобен паметник?
А Трептов не беше ли в Източната част на Германия?
Да, да - и аз чух само уважителни неща за Путинова Русия - особено от Шрьодер.
Тук ще го чуем същото и от Гоце Пърламанов - боклука циганин - дето е Президент-
но с четворен кур за нас.

И сега можете да си пеете "подмосковские вечери" където и да е!

А-а, Истамбул - не е като Ямбол!

цитирай
15. boristodorov56 - 13. анонимен
07.07.2010 13:41
Ти си неграмотен никой!
Дори не ме впечатляваш. Но си живей волно, мужик!
цитирай
16. анонимен - Икономист
07.07.2010 14:20
Не мислех да Ви отговарям, но някак си, не е учтиво , щом пиша във Ваша тема.Ще ме прощавате господине, но вероятно Вие сте от ИстаМбул.Аз съм от Истанбул.И великодушно ще пропусна граматическата, смислова и историческа / меко казано / неграмотност, в обръщението Ви към скромната ми личност.Освен това нищо няма да Ви стане, ако се обръщате към непознати на ВИ.Дори да следвате заблуждението си, че "Икономист" и "Присмехулник" са еднин и същи "беологичен индивид".Ако това по-горе е Ваш портрет, още Ви личат синините под очите от безсънните нощи от трета смяна на миене на чинии в Германия.Но това не значи, че сте разбрали, че Трептов е в Германия.Не е зле да поупражнявате и руският си език - ще Ви трябва.Особенно ако искате да сте екзактни при цитати: пише се "Подмосковные вечера".Ако чуждите езиците не са силната Ви страна, то поне научете селския си диалект т.е. "съпикясайте се" г-не.
И Вие може да си пеете новият хит на Веско Маринов.Нали сте любител на рока!!!
цитирай
17. анонимен - за 14 Боре, Боре...пак яхна мелата
07.07.2010 14:45
То и Катана ми казваше , че съм безродник докато не извадих кръстовете и ордените от всички войни на рода ми...Впрочем медал имам и аз от казармата. Ще ти предложа и на теб...Дай в реално време, на реално място да сравниме отличията на фамилиите ни ни за ползу роду и ...Кажи къде и кога само...После и виц за Петка и Чапай ще ти разкажа...С " икономист " сме различни, да не ме вкараш отново в шизофренни персонажи...Иначе се знаем " кумъниз" та дрънка и много знае, а и не е мекичък като мен...Той в Москва е завършил, няма моя аристократизъм и може и да псува даже...Виж Боре...анархо -консерватор и аз не знам какво е...За това може би не те разбирам...Звучи ми като "нова традиция","дървено желязо"...струва ми се че едното обезмисля другото...Виж да оставим Ботев на мира...Много е голям...!!! Ти просто попита галина къде е употребил този израз и азти цитирах статията. Да той не е анархокомунист, попресилих нещата изглежда...Той интуитивно и емоционално е на страната на Парижките комунари, тои емоционално е за братство между народите и против потисниците на сиромасите...Той няма нужда да се определя какъв е...Той е Ботев Политическите му лутания са подобни на повечето интелектуалци...Той не е определен, не се и е определял, но публицистиката му, а и "Моята молитва" както правилно ни насочва "икономист" меко казано му придават левичарски отенък . Втора конна отдавна не е на въоръжение, не знам за щастие или нещастие...С нея обаче СССР щеше да си е още цял и ти , и аз щяхме да минаваме на 7ми ноември пред мавзолея. А и мавзолея щеше да си е там...Бъки вероятно щеше да бъде по подръжката обаче...Бил ми е подчинен за кратко. И тогава си беше активен-оглавяваше там нещо на земеделците...а и си взе за жена щерка на секретар на Пазарджийски окръг. После възникнаха класови противоречия с нея на тема бодигард от НСО, едни бижута, едни пари...Отнесе го мавзолея...Прав си е Бъки "куманизите" винаги ще те изработят при сгода, па дори и с бодигард...пожарникар...
цитирай
18. анонимен - за Борис и "икономист" Моля, моля господа....
07.07.2010 16:26
Ето това не харесвам на постингите. Единият каже нещо, другият с "опакото на ръката"...или както баба казваше "Дума , дума влачи" Екзактен...ха..ха..ха..На нашата възраст по добре е да не бъдем екС/актни/...:))) Колко ни остава да бъдем пълноценни, а комунист, антикомунист...всичко това е вятър работа...Вижте каква трагедия наново с това момче от "Овча купел"...Ето утре да отидем пред "Коня"...специално от село /барабар с диалекта си/ ще дойда, да изпием по едно, две/няма мач/ и да си кажем приказката. Катана сигурно ще ходи...Никакъв арбитраж не го спасява. Санкция има вече и от Брюксел...катастрофирали сме. За догодина само реактор, подстанции, тръби и цимен и арматура ни спасяват от по голям дефицит. Сборове солидни ще влезат. А сега Борисе ето ти и виц който казваш че би разбрал...Петка се връща от военна академия във Франция. Чапаев го вика и го пита как е при франсетата, какво най му е харесало...Петка казва, че сексът най го е впачатлил. Защо бе Петка-пита го Васил Иванич...-Ами отивам при една женска...изкъпа ме, нахрани ме...след това намаза пениса ми със сметана и шоколад ...и почна да смуче...След дълъг размисъл Чапаев отсякъл...Ех Петка такъв и аз бих засмукал... Та въпросът ми господа е дали както е тръгнало няма и ние да си мечтаем след време за такъв...
цитирай
19. анонимен - до boristodorov 56, gotic Проблема ...
07.07.2010 17:25
анонимен написа:
до boristodorov 56,gotic Проблема Ви господа изобщо не е в Ботьов,поезията и прозата му, а в думичката / в прочем изпразнена от теоритически и практически смисъл в наше време / "комунизъм".Значението на думата "комуна", /вероятно/ можете да прочетете и сами от речника.От там на татък, започва термидорианското желание да противопоставяме хората на "комунисти" и "антикомунисти" с използуването на идеологеми и лепенето на печати" ти си .........".Елементарно е да се сетите, че във всяка обществена формация от първобитно-общинния строй и до днес, винаги е имало и ще има комуни.Само,че в определението за комуна влиза и принципите на управление на общноста.По тази логика винаги и на всякъде има комуни и комунизъм.Във форума има един кръжок от хора като Вас, които, за да докажат сбственната си значимост, непрекъснато правят дисекция на "комунизма"/ както Вие го разбирате"/и от мъртвото му тяло вадите разни ракови чудовища и плашите с тях народеца.Да ама , ядец!Народеца въобще не му пука.За това членовете на Вашия кръжок са все по-малко, но все по-надъхани.А що се отнася до Ботьв - четете "Моята молитва" и сравнете по точки : т.1, т.2 и т.н. с наши дни! И друго, пишете, не ни жалете, Вашето мнение въобше не ни интересува.

Няма да мърда никъде, Катана. На антибиотик е и със свиреп зъбобол.
цитирай
20. koleff69 - Анархията е сложна философия, а не "мать порядка"
07.07.2010 17:53
Всъщност Махноу Нестор Иванович има толкова общо с анархизма, колкото и Георги Първанов с комунизма (социализма). Защо бъркате нещата? И Гуляй поле и "батько Махно" - украинец, между другото, са една фасада на чисто финансови интереси. И доколкото може да се вярва на сподвижниците на атамана - на умерена форма на душевно заболяване, което се изразявало в подчертан стремеж към лидерство. Това не е препрадка към вождизма на някои нашенски ръководители, а само историческа справка. Та безвластникът Махно едва ли не ката ден е сменял политическата формация, която подкрепя: ако има интерес - с "червените", ако има друг - с "белите". Анархията, без да се абсолютизира понятието, е отрицание на всяка власт. А и болшевиките, и поддръжниците на отломките от Романовата династия са отявлени поддръжници на тежката диктатура: едните на пролетарията, другите - на 300-годишната инперия. Е, за какъв анархист говорите?
Ако става дума за Русия името, които трябва да се свързва с тази политическа платформа е на Петр Алексеевич Кропоткин. Една забавна история, свързана с теоретика на нархизма. Когато през февруари 1921 той напуска този свят, всички анархисти са в затвора. Вдовицата му отива при всемогъщия ръководител на ВЧК Дзерджински и го моли да ги освободи - за да могат да изпратят в последния път учителя. Железният Фелик строява анархистите на двора на Бутирка и взема честна дума от тях, че след погребението ще се приберат обратно в затвора. На вечерната проверка няма отсъстващи. Има ли нужда от коментар.
Дразня се когато ставам многословен. И за да не гледаме само на Изток и Запад - у нас също има ярки фигури, свързани с анархизма (без да подценявам Георги Константинов, лежал в затвора за взривяването на паметника на Сталин). Достатъчно е да почетете малко и ще откриете самородния бисер на българския анархизъм Георги Шейтанов, великолепните му философско-политически и публицистични произведения. За да напомня на онези, които се опитват да забравят....
цитирай
21. koleff69 - Анархията ІІ
07.07.2010 17:57
...Георги Шейтанов загива от ръцете на фашистките палачи (по-друга версия - от хората на Ванче Михайлов, което пък си е едно и също) през май 1925. По същото време, когато от същите кървави ръце падат приятелят му Гео Милев, Христо Ясенов, Сергей Румянцев...
Спирам, защото се разлях като Дунав на пътя Арчар - Видин. Ставам досаден и на себе си.
А за Ботйов... Не бих си позволил да пиша! Него можем само да го четем и да се прекланяме.
цитирай
22. анонимен - Прочетох всички постинги.
07.07.2010 18:00
Другари, в една държава ли живеем? Или имаме различни очи? Много ви моля, да не се опитвате да ме изкарвате сляп, малоумен, с амнезия, неграмотен и прочее качества, които да ми пречат да виждам и анализирам. Да не използвам силни думи, но от време на време постъпвате нагло. Защо? Ще ви кажа.От Ботев ще започнем. Ботев е българин и е умрял за България. Приятел на Левски, който е рекъл: "Кой ще ни освободи от освободителите".Приликата между Комуна и Комунизъм е приликата между Канада и Канализацията.По нататък. Идеологията на Комунизма е идеология на унищожението на база Класи. Всичко останало е мотив за унищожение на "Другите". Никакви размахани "кървави ризи" или олевяване на електората не оправдават геноцида.Ами, прочетете си историята на собствената партия и ще видите. Национални катастрофи, князе, царе и монархофашисти. Защо не погледнете с очите си посрещането на българските войски в Южна Добруджа и Македония? Това да не ви е Тодор Живков се запознава с бригада "Чавдар".Как ще обясните моралната сила на българските офицери и войници? До 9.9.1944 г. Прост народ, нали? Не са чели за интернационализма. Как ще обясните войнишките бунтове в Унгария? Или те са грешки на растежа? Кой нормален политик би избил офицерите си по време на война? Да прескочим период от време и да питам. Защо фалира комунизма? Ефективна икономика не фалира. Тук и къде ли не викахте за дългове и прочее. Какво ще кажете за вътрешния дълг по времето на соца? И към края на поста. Като зарязяхте борбата против капитализма и станахте капиталисти, не е ли редно да платите сметката? Като се назначихте опозиция, мислите ли че не го знаем? Бъки, Костов, Софиянски и други. Че те са си ваши хора,бе. Що ги ругаете? Да се хванем на въдицата? Няма да стане, знаете. Присмехулника знае историята на рода ми. Така,че не на мене тия. Отделно ще отделя внимание на Маркс, защото ми омръзна да го величаете. Защото е заложил тероризма във ком. идеология. Не вярвате, а? :-)))) Ще си направя труда да ви го кажа.
цитирай
23. анонимен - Маркс и тероризма
07.07.2010 18:04
"Революционния тероризъм е единственото средство за да се намалят,опростят и концентрират предсмъртните мъки на старото общество и кървавите родилни мъки на новото общество" К.Маркс "Нов рейнски вестник" ноември 1848 г. Нали ви казах, че по въпроса за ком. идеология някои неща ми минават трудно. И не вадя неща от контекст. Просто ги навързвам.
цитирай
24. анонимен - За koleff69
07.07.2010 19:10
Чета те за анрхизма и Нестор Махно. Май си прекалил с "Червените дяволчета" и съветската пропаганда. Има малка част, вярна. Останалото е толкова преиначено, че... Поразгледай украинските сайтове и прочето за Махно, Петлюра,Скоропадски и други т.н. " Украински националисти".
цитирай
25. анонимен - na toz 4ovek mai komunizma mu e bolna ...
07.07.2010 19:15
na toz 4ovek mai komunizma mu e bolna tema,i mozaka mai mu e bolen . N e go zaka4aite.
цитирай
26. boristodorov56 - 16. анонимен
07.07.2010 19:37
Съпикасвай се, в групата "Да помогнем на В.М. да спре да пее" съм във фейсбук.
Е така е, аз съм неграмотен, който иска да мине за полуграмотен, който знае и Станбул и Ямбол.
Не можах да ви излъжа. Хванахте ме, уви.

Но кой си ти - никой - за да съм длъжен да бъда учтив - ти, си ли?

Никой = нищо - дори на руски се разбира - ако, че е написано на български.
цитирай
27. vencivaleri1951 - Катана ,Катана....не зъбчето е болно
07.07.2010 19:59
Ще ти разскажа една история....Микоян имал изтърсак когото много обичал и глезел/като наш Сергей/ Онзи за разлика от нашето момче бил доста буен и въобще не учел. Достигнало това до ушите на стария бакински комисар и той една сутрин отива в МГУ. Влиза в аулата и се обръща към сина си пред всички:-Как тебя зовут
-Анастази Микоян отговаря синът-Как тебя зовут-отново пита старият-Анастази Микоян отговаря отново Микоян най-младши...-Анастази Микоян съм аз-посочва към себе си комисарят-а ты Анастази говно пока-след което излязъл-Младшият от двойкаджия завършва с отличие след случая....Казвам ти го това зарад родовете ни...Те са взели дали, ние на там отиваме...Важното е в момента какво ще оставим на децата, внуците...Нямам предвид материалното, макар, че и то е важно...Ще ги оставим ли с нашата омраза, разделени което значи безпомощни. Ще ти кажа история и с мен...През 92ра станах председател на БСП в района. Изпокриха се като мишки всички. Само в моита кооперация/пряка на Скобелев/живееха няколко члена на ЦК/двама от които професори/ Бяха се наакали от страх...Та като и да е...Имаше събрание, а аз бях ядосан и притеснен в работата си...Не знам как стана, но избих нервата си с говорене...Започнах със /впрочем и завърших със/СДС...Та говоря аз на моите "еноряши" Как тези нищо не им признават...труда, идеите...как мислят да върнат средата на тридесетте, напомних и за Ястребино, за танците около отрязаните партизански глави, за катастрофите от войните...че тези това искат да върнат...Риторично попитах ще позволим ли всичко това...Неее каза "енорията"...Ефектно излязох от залата под шума на аплаузи...На другия ден аз още спя, в апартамента нахлува баща ми и пита какво си направил вчера...Гледам го и викам...пиййнах малко и си легнах...Жена ми пак ли се е оплаквала нещо...Той ми вика ставай чакам те отвън...Слизам, а той ме води пред клуба на СДС...Целият помлян...Вечерта се били, няколко души в Пирогов, един едва прескочи трапа...А аз само си изкарах яда . СДС нипричом
цитирай
28. boristodorov56 - 17. анонимен
07.07.2010 20:23
Много насериозно се вземаш, но да ти кажа разтрояването си е нещо повече от шизофрения.
Въобще нямам намерение да се сравнявам с един комунист в нелегалност - без име, лице и единтичност. Нито пък потеклото си.
Добре, е че осъзна дивотиите, които се опитваше да вмениш на Хр. Ботйов,
но защо не обясни с каква цел Г. Бакалов се опита да фалшифицира творчеството му и измисли тази дивотия "символ - верую" на българите от някаква комуна - преди да се слагаш в неговата кожа интуитивно за да ми обясняваш неща, които той не е казал или написал никъде, а ти искаш да ме убедиш в обратното.
Да тълкува "Моята молитва" в твоя стил и да спекулира идеологически с Ботйов може да го направи само закоравял комунист!
Безсрамник и циник при това, всички случаи, жалко рубладжийче!

Втора конна - не си разбрал намека ми - но ти си лей сълзите за Съветския съюз.
Не ми пука нито за Бъки, нито за проповедници като теб
цитирай
29. boristodorov56 - 18. анонимен
07.07.2010 20:29
Струва ми се, съвсем недиалектно казано - ти си все още с руска пишка в устата.
Щом ти е сладка - кой ти пречи - радвай и се!

Аз съм политически нетолерантен простак - анархо-консерватор, затова друг път - умната с пишките!
цитирай
30. galina1 - Здравей другарю boristodorov56
07.07.2010 20:36
Пускам ти нещо и го прочети съвестно,после да не ми казваш, че трябва да пиша опровевржителен пост. Ето ти другарю мой:

"Символ-верую на българската комуна!

Вярвам в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо, за да твори добро.

И в единний комунистически ред на обществото, спасител на сички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свобода и равенство.

И в светия животворящ дух на разума, укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма чрез революция.

И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти.

Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото.

Чакам събужданието на народите и бъдащий комунистически строй на целия свят.

Галац, 20 април 1871 г."

Това надявам се е напълно достатъчно Борис. )))
цитирай
31. galina1 - катана
07.07.2010 20:40
Цитат катана: "Другари, в една държава ли живеем? Или имаме различни очи? Много ви моля, да не се опитвате да ме изкарвате сляп, малоумен, с амнезия, неграмотен и прочее качества, които да ми пречат да виждам и анализирам. Да не използвам силни думи, но от време на време постъпвате нагло. Защо? Ще ви кажа.От Ботев ще започнем. Ботев е българин и е умрял за България......"
-----------------
Ама другарю, очите ми станаха на палачинки и стомаха ми се вкорави от смях. Добра реч катана. ))))))))))))))
цитирай
32. galina1 - vencivaleri1951
07.07.2010 20:43
Много си чел, много знаеш. Браво!!! Признавам си, че съм поне 100 стъпала надолу. Всъщност моята ориентация е в по-друг аспект като познание. Знанията ми не са чак на такава висота. Приятна вечер. )))
цитирай
33. boristodorov56 - Галинче скъпа, та това го е измислил Г.Бакалов. През 1927 год. , май беше. Не знаеш ли?
07.07.2010 20:51
galina1 написа:
Пускам ти нещо и го прочети съвестно,после да не ми казваш, че трябва да пиша опровевржителен пост. Ето ти другарю мой:

"Символ-верую на българската комуна!

Вярвам в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо, за да твори добро.

И в единний комунистически ред на обществото, спасител на сички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свобода и равенство.

И в светия животворящ дух на разума, укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма чрез революция.

И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти.

Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото.

Чакам събужданието на народите и бъдащий комунистически строй на целия свят.

Галац, 20 април 1871 г."

Това надявам се е напълно достатъчно Борис. )))




Много е смешно за да е истина, Галинче!



Къде го е публикувал Ботйов?

Би ли била малко по-обстоятелствена?
цитирай
34. boristodorov56 - 22. katana
07.07.2010 20:53
Без коментар!

Но ще го прочете ли Галинче1?
цитирай
35. boristodorov56 - 25. анонимен
07.07.2010 20:55
Прав си безличнико,
болен съм - имам морал и съвест!
цитирай
36. galina1 - Борисе,
07.07.2010 21:01
след малко ми започва двубоя на годината и ще бъъда крааткаа защото отивам да го гледам. Имам една книжка за Ботев и първата страаница започва точно с този абзац. В момента обаче ми се губи книжката, но като я намеря ще бъда по-обстоятелствена. И не е смешно изобщо. Този Г. Бакалов да си гледа работата. У нас имам доста книжки Борисе и трябва да търся. Когато ми падне, тогава вече ще го препиша от нея. Приятно гледане на мача. )))
цитирай
37. boristodorov56 - 36. galina1
07.07.2010 21:11
Чакам събуждането на дрогираните и оздравяването на отровените?


Правилно ли разбра въпроса ми?

Къде го е публикувал Ботйов?

Питам - самият Ботйов - къде го е публикувал, а не Партиздат!
Радвам се че имаш много книги.
Прочети ги.


И още нещо - за сведение -
поета революционер се казва и подписвал като Христо Ботйов ,
а не Ботев както го преименувахте комунягите!
цитирай
38. idimitrov - До товарЩите русоЛЮБЭ
07.07.2010 21:16
Ми вие си знаете.
Едните пеят в топа "Роден в Америка",
Други се задоволяват с березки, калинки и Ванинскы порт...
Аз пък искам дацета ни да куфеят на РОДЕН В БЪЛГАРИЯ!
Както казала калинка мАя - ако щеш Магадан с калинките на черни очи...
ака щеш ТОВА http://www.youtube.com/watch?v=xQWHgkEPO6M&NR=1
цитирай
39. janvaljan - Пак пусна цензурата, нещо маи се по ...
07.07.2010 21:19
Пак пусна цензурата,нещо маи се по притесни .Стара школовка си ти колега.
цитирай
40. boristodorov56 - 39. janvaljan
07.07.2010 21:39
Викторе, Юго - как е Пеньо? Пита ли баща си за него. Не ми отговори?
А Чернозем?

Ква цензура - я как свободно си пишеш.

В неделя - на Инджеза.

Цетката е друга бира.
цитирай
41. vencivaleri1951 - за Борис
07.07.2010 21:41
"Икономист" ти предложи да бъдеш "екзактен", но то не значи да метафоризираш с детеродни органи, най малкото защото звучи инфантилно в устата на мъж прехвърлил педесетте. Можеш просто да кажеш не посещавайте блога ми, аз ще си говоря само с "анархо-консерватори" и всичко ще е ОК. Монякога забравям да се регистрирам и не се изписва името ми, а "анонимен" Така, че "изящните" ти думи са за мен. Благодаря, вероятно съм ги заслужил с коректността на изказа си към теб и всеки друг опонент. Разбрах каламбура за "Втора конна" и го продължих. Ти май не си разбрал. Извинявам се, че те поканих да изпием по едно...не съобразих, че клубът на "анархо-консерваторите " е затворен за плебса...Да обвиниш няколко пъти/аз деликатно си премълчах/ Бакалов, че е фалшифицирал "символ-верую" не е много умно. Можеш да намериш течениеята на вестника през 1871 в "Кирил и Методий", поне два инситута на БАН, а си мисля дали не са се запазили чернови. Спирам до тук защото ти казах, че Ботев е прекалено голям да го въргаляме в паразитни спорове. Колкото до рубладжийството пак няма лошо...за разбиращите е ясно, че никак не е лоша/поне в момента/ тази парична единица. За съжаление /освен стипендия/ животът така ми се е сложил, че не са ми плащали в нея. Долари, франкове, два вида динари,но рубли ...ьок! Не ми се искаше да те оставям със свит пестник, но всеки има правото да се чувства щастлив/написано е в конституцията на янките/ и кой съм аз, че да ти преча...
цитирай
42. boristodorov56 - 41. vencivaleri1951
07.07.2010 21:51
Неучтиво е да се подвизаваш като нелегален бандит отпреди 9.9`44!
Разтрояването, ако не `и четворене, си е чиста конспирация.

За кой вестник и течението му от 1871 година говориш?
Конкретно?
От това по-точно, дори екзактно не може да бъде!

Аз ли ти преча да се чувстваш щастлив в смисъла на Декларацията на независимостта на САЩ?
Това диалогични ми приятелю, е автоимунна болест!

Как можеш да се впечатляваш от един откровен реакционер прикрил се като анархо-консерватор?

цитирай
43. galina1 - Борисе,
07.07.2010 23:40
Искам да прочетеш пак това което си писал в 42. Нещо не е наред. Яко си потънал да знаеш. Престани с 9.9. Излизаш извън рамките на нормалните човешки взаимоотношения. Изтрезней!!!

Намерих книжката. Що се отнася до Символ-веую на бългалската комуна след материала имасамо "Галац,20 април 1871 година". След него обаче има още един материал, който се казва"Смешен плач". Ще го пусна в моя блог, а тук щети кажа следното: Прочети го добре, осмисли го и недей да лицемерничиш. Историята е това което е писал Ботев. Искам да видиш точно какво е писал.
цитирай
44. din4o - Ostavete go da si po4ine toz 4ovek, ...
07.07.2010 23:55
Ostavete go da si po4ine toz 4ovek ,ili da se napie ot maka za zagubata na Germancite. Pak kato zaspi negovite drugari Komunizite pak 6te go navestqt
цитирай
45. анонимен - Много си чел, много знаеш. Браво!!! ...
07.07.2010 23:57
galina1 написа:
Много си чел, много знаеш. Браво!!! Признавам си, че съм поне 100 стъпала надолу. Всъщност моята ориентация е в по-друг аспект като познание. Знанията ми не са чак на такава висота. Приятна вечер. )))

О, ти си много стъпала на долу. Пътем ще те светна, намери факсимилуто на Символ-веруюто и виж подписа. Моля те, Галина или каквото си там, ако излизаш на сблъсък със по-знаещи, прочети си урока.
цитирай
46. анонимен - след малко ми започва двубоя на г...
07.07.2010 23:58
galina1 написа:
след малко ми започва двубоя на годината и ще бъъда крааткаа защото отивам да го гледам. Имам една книжка за Ботев и първата страаница започва точно с този абзац. В момента обаче ми се губи книжката, но като я намеря ще бъда по-обстоятелствена. И не е смешно изобщо. Този Г. Бакалов да си гледа работата. У нас имам доста книжки Борисе и трябва да търся. Когато ми падне, тогава вече ще го препиша от нея. Приятно гледане на мача. )))

Не се хаби да преписваш. Ще ти го намеря на картинка.
цитирай
47. janvaljan - кьв инджеэ ква бира, аз пия само вода ...
08.07.2010 00:12
кьв инджеэ ква бира ,аз пия само вода от Хисар ОМОТАЛ СИ СЕ. А Пеню те познавал
цитирай
48. анонимен - За Венци Пост 27
08.07.2010 00:15
Чудесен апотеоз на правоверен БСП-ар. Яктребинчета, глави, хора и прочее. Както се казва, едно си баба знае, едно си бае.Но не отговори на въпросите ми в двата поста.Освен това, за времето, за което говориш, вашите го бяха овладели.Петко Симеонов, ако го помниш. Поне 2 партийни секретари, които познавам лично бяха видни седесари. Единия си беше правил труда да донася за мен и в ДС.Него го хванах за гушата тогава и напуснах вашето СДС.Ами, ти си търкаляй главите в Яктребино, аз пък ще разказвам за проявения героизъм на вашите, спрямо родителите ми.Друго си е като акт за благородно отмъщение, пак за глави, да понахраниш прасета с хора. А кого сте нахранили с тези прасета? Колкото и да се мъчиш, не можеш да ме убедиш, че борбата ви е била за справедливост.Просто виж от къде са днешните капиталисти. Това е положението.Липсва ви усет за справедливост. Аз не бих живял в твое жилище, ако са те изхвърлили като враг на народа.Нито пък родителите ми. Въпрос на морал и съвест.
цитирай
49. анонимен - Без коментар! Но ще го прочете ...
08.07.2010 00:23
boristodorov56 написа:
Без коментар!

Но ще го прочете ли Галинче1?

Те вярвам да го прочете.Пък и е трудно да намери фектите.И да ти кажа, ако ще учи история, да се запише да следва. Няма да я уча аз, я.Само припомням как наричаха Стамболов по наше време.И го споменаваха на фона на Дим. Благоев.Аз си пазя една История на България от онова време.Автори, все мастити учени.Ей за това пискам. Лъгали са, а се пишат учени.
цитирай
50. boristodorov56 - Галенче не се превъзбуждай! Не коментирай какво казвам други му. Или сте един човек?
08.07.2010 00:29
galina1 написа:
Искам да прочетеш пак това което си писал в 42. Нещо не е наред. Яко си потънал да знаеш. Престани с 9.9. Излизаш извън рамките на нормалните човешки взаимоотношения. Изтрезней!!!

Намерих книжката. Що се отнася до Символ-веую на бългалската комуна след материала имасамо "Галац,20 април 1871 година". След него обаче има още един материал, който се казва"Смешен плач". Ще го пусна в моя блог, а тук щети кажа следното: Прочети го добре, осмисли го и недей да лицемерничиш. Историята е това което е писал Ботев. Искам да видиш точно какво е писал.



Галинке, калинке, на това, което четеш, ако пише 16 февруари 682 години - ще ли му повярваш? Впрочем не пишеш кое е издателството и годината на издаването на книгата. Не играй селски номера като за пред вашата низова партийна организация.
Давай да видим с какво разполагаш.
Ще играеш ли честно или по другарски?

Можеш ли да си представиш, че съм чел Ботйов?
Можеш ли да си представиш, че имам фототипни издания на всичките му вестници?
Можеш ли да си представиш, че познавам по-добре от теб творчеството на Ботйов ?

Айде холан, Галенче - надценяваш се, а се вижда, че е съвсем неоснователно.
цитирай
51. boristodorov56 - 47. janvaljan
08.07.2010 00:32
Ако нямаш филия хляб в Чернозем - не я кради от невинно дете!
ЖанГарабедян.
Като ползваш служебния компютър ще те усетят, че го ползваш не по предназначение
и ще изгориш барабар с пожарната.
цитирай
52. boristodorov56 - 48. katana
08.07.2010 00:40
Криминалната паплач на страната - това са били шумкарите.
Нехранимайковци, вагабонти, продажници, безродници, хайдуци, пладнешки убийци,криминални типове, хора от кол и въже, безродници, боклуци и т.н.
Ако бяха свестни хора щяха да работят, а не да се продават на чужди страни и да убиват българи задоволявайки чужди интереси. Ето защо Иван Михайлов ги е трепал в Пиринско като вдигнали септемврийският метеж против волята на ВМРО.
Губене на време си е разправията с тях - щото това не е диалог, нито спор.
Виж Галинчето1 - чете ми учебничето си за 5 клас и срама няма акъл да дава като низова Оф - активистка.
Да запиши задочно история и да се учи.
Прав си.
цитирай
53. boristodorov56 - Морал и съвест!
08.07.2010 00:46
Това е дефицита на нашите кумънизи.


Тук е мястото да напомня, че нямам нищо против обикновените партийчета,
въпреки, че и те имат грехове, но от друго естество - обикновено визирам комунистическата номенклатура и гаулайтерите им.
цитирай
54. galina1 - Какво правя аз средтолкова морално извисени хора.
08.07.2010 01:12
От този момент нататък сте забравени.

Катана, играеш с двоен аршин. На едни места пишеш едно, на други, друго.

Останете си със здраве. Разбрах ти намека г-н Тодоров. Безмислено е повече да се напрягаш. А и говориш все едно и също. Чао.
цитирай
55. boristodorov56 - 54. galina1
08.07.2010 08:04
Скъпа, какво стана с доказателствата?

Не даде никакви - сиреч - съзнателно участваш в разпространението на лъжа.

Едно са приказките, друго личните наподки, трето да стоиш зад думите си.

Като всеки комунист - нищо не си разбрала, скъпа Галинче!
цитирай
56. анонимен - От този момент нататък сте забра...
08.07.2010 10:50
galina1 написа:
От този момент нататък сте забравени.

Катана, играеш с двоен аршин. На едни места пишеш едно, на други, друго.

Останете си със здраве. Разбрах ти намека г-н Тодоров. Безмислено е повече да се напрягаш. А и говориш все едно и също. Чао.

:-)))) Като стана дума за обучение, плащане и други възмездни действия, Галинче1 ни забрави. Тава не значи, че няма да си покрадва по някоя информацийка, де. Борко, много са зле от към доказателствена фактология. Карай... Чрез нашия институтще ги обучаваме.
цитирай
57. hatanasov - Скъпа, какво стана с доказателствата?
12.07.2010 02:48
Комунистите първо убиват, а после осъждат убитите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8059374
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589