Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2010 10:01 - Да живее Цар Григор I!
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 6594 Коментари: 42 Гласове:
24

Последна промяна: 21.07.2010 16:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

              image


     Появилата се в софийски вестници новина за самопровъзгласяването за Цар на България на някой си мераклия, не я прави комична или сензационна, а просто отрязява една отдавна назряла реална необходимост.
     Може да си мислим, че е луднал човека, да се присмиваме на наивността му, дори  го обругаем, но това е единствената възможност  на българите да се измъкнат от пипалата на октопада на Държавна  сигурност наречен с евфеизма "република България".
     Нека си дадем сметка за този шанс.
     Нали всички разбират, че най-високо ще квикнат политиците добрали се до яслата на Народното събрание. Естествена реакция - да им вземеш белия хляб от ръцете на хрантутените с наши пари тумбели и нехранимайковци си е непоправима загуба за тях. Както и за цялата политическа пасмина нароила и налоила се в последните 20 и 45 г. преди тях.
     Каквито и смислени аргументи да се изкарват, колкото и менци света вода се извадят от девет дерета все ще бъдат крайно  недостатъчни за да ни убедят в защита на ефективността на  сегашната  политическата система в България - те  по-скоро ще доказват трагичността на ситуацията и отдавна назрели мерки за промяна.

     И понеже съм монархист  и искам да бъде спасена България, и да има българи `и у нас - Да живее Цар Григор I!



Тагове:   България,   ЦАР,   монархия,


Гласувай:
24



Следващ постинг
Предишен постинг

1. him - :)
21.07.2010 11:13
Преди години ми попадна новината за някакъв българин, който започнал да си сече монети със собствения лик, сложил ги в сейф и ги закопал. И по този начин да влезе в историята, когато евентуални бъдещи потомци намерят монетите ;)
цитирай
2. sestra - В България -
21.07.2010 11:47
колкото монархисти, толкова и мнения. Следва най-вероятната хипотеза - ще се нароят неизброими подобни кандидатури, което ще доведе до всички познати досега ситуации в политическия ни живот след 10.11.1989 - пълен крах на доверие към избраниците. Народът ни показва всички признаци на недорасляк в преклонна възраст с доста налудничави мании в главата вместо ценности. Никаква система на управление не го оправя, все се чувства "оправен" после. Иначе и аз съм монархистка. И съм, защото монархията е институция с най-дълбоки, следователно и най-надеждни традиции. Всеки роден монарх бива гледан и обучаван като такъв всяка минута, да не кажа секунда от своята младост. Той или тя продължава да живее така през целия си съзнателен и несъзнателен живот. И подчертавам, че няма как някой, поразровил коренището си и получил от този акт на самоопознаване прилив на оптимизъм, да притежава това нещо. За всички нас, немонархическите особи няма достъп до там. На народа остава да пази ценността монарх в сърцето си. Ето това не го виждам в народеца си.
цитирай
3. haralanov - Изненадваш ме...
21.07.2010 12:52
Изненадваш ме,че си монархист.Не го знаех.Не е хипотеза.Можеше да е реалност.Представи си цар да ти бъде Крадлив дедо.Дъъъълги години.И не можеш да го бутнеш от тронът му.От облаците не можеш го бутна.Тогава..?Вероятно има монархически особи по-големи дембели и от него!Тогава..?А иначе съм съгласен,че целият политически ситуейшън е сбърканяшки.Кофтарски.Идиотски.
цитирай
4. анонимен - хъмм..
21.07.2010 13:15
абе да ти кажа, че според мен човекът се забавлява. и то здраво. защото попрочетох какво ги прави и как ги съди и да ти кажа - направо може да ги отнесе. ще изкара някой лев в страсбург, повярвай ми.
и това е само защото т.нар. съдебна система е малоумна))))
браво на човека)))

п.с. след Крадлив дедо от мен по-убеден републиканец няма! Никакви царе повече, ндам))) (освен ако не е баба ти Елизабет, ама не ме иска за поданик, гадината...)
цитирай
5. boristodorov56 - 4. haralanov
21.07.2010 13:23
"Царъ" не го брой - той компрометира монархията в България!
Нали знаеш, че нашенските дебили са уникални -` и републиканците, `и монархистите.
Въпросът е за смяната на системата, а монархията е и по-евтина и по-добре функционираща.
Въобще не си представям Симеончо - уникален боклук - да бъде цар, или някой от неговите неговорещи български език потомци.
Пък не знам и кой да направим цар по точно тези съображения, които излагаш.
Едно време се е знаеле потеклото и възпитанието и рамките, в които ще оперира един монарх. Нямам предвид тези от началото на третата Българска държава, а от времето на първото и второ царство. Тогава, знае се, те съвсем не са били самодържци в руския смисъл, а са управлявали в една добре изпитана система на контрол, пък и царят(сюбигиканът) е подлежал на утвърждаване от своеобразен парламент, макар, че достойнството му се предавало по права линия. Малко се знае за тези факти, но те са именно факти.

Всъщност днес формата може да бъде само президенстска република от типа на САЩ, която със избора на държавния глава при двукамерен парламент и съд на съдебни заседатели би решил всички проблеми, които съществуват у нас.
цитирай
6. boristodorov56 - 5. alexalex
21.07.2010 13:25
Бих се радвал, ако играчката се превърне в плачка за политическите ни дебили.
цитирай
7. boristodorov56 - 3. sestra
21.07.2010 13:26
Народеца не знае на кой свят се намира, камо ли да мисли република ли му трябва или реконтра!
цитирай
8. boristodorov56 - 1. dalida
21.07.2010 13:28
Казано честно доводите му са доста добре аргументирани,
а наште "съдии" леваците въобще няма да се потрудят и ще се наложи да осъди България в европейски съд, с което ще докаже , че е прав и - ето го- Цар Григор I!

Да живее Цар Григор I !
цитирай
9. monaliza121 - Приказки от 1001 нощ...
21.07.2010 14:20
Този цар е крадлив, ще си изберем друг. Другият и той ще е крадлив, вЕрвайте ми!:)))))
цитирай
10. haralanov - За втори път ме изненадваш...
21.07.2010 14:31
Президентска република.Вярно е,че си уточнил ,,от типа на САЩ,,.Нооо...Нали се досещаш накъде бия?Я си представи(а то не е и нужно,защото е реалност) президент да ти бъде Гоце(на Седефчо от Сирищник сина) и този същият за два мандата ,,Президентска Република,, докъде ще я докара държавичката ни?Питам те сериозно!Можеш ли да си представиш този доносник на ДС при едни разширени и ясни пълномощия докъде може да баталяса България а..?
цитирай
11. boristodorov56 - 11. haralanov
21.07.2010 14:44
Нещата са несравними със сегашната терористична управленческа система.
Все пак при реално действуващи Сенат и Конгрес трудно ще е не само на Гоце Пърламанов то и на, които и да е да безобразничи двулично.
Пример Обама.
При една реално разделение на властите, каквото се осигурява единствно с двукамерен парламент и съд на съдебни заседатели - не е страшно дори Пърламанов да бъде, а в подобен случай той няма да бъде, президент.
Сега между изпълнителната и законодателната власт няма разлика и разграничаване.
Да не говорим, че съдебната система е зависима от всички останали институции,
от която се възползват всичките институции и негодници от всякакъв цвят и калибър.

Смисълът е в система, в която има взаимен контрол и истинска възможност за бърза смяна на ненужните и компрометирани личности, тогава политическата окраска е почти без значение.
цитирай
12. boristodorov56 - 10. monaliza121
21.07.2010 14:46
Не си напълно права.
Краде онзи, комуто се даде възможност да го прави и то институционално подсигурено.
цитирай
13. анонимен - Да подходим с исторческа перспектива
21.07.2010 14:51
Аз предлагам Цар Киро!
Човека поне има автореитет сред циганите.
цитирай
14. анонимен - до оня опулен смешник от снимката
21.07.2010 14:57
ей смешник. да, ти, който ме гледаш с тоз опулен поглед. аз на теб не ти ли казах нещо? не ти ли омръзна все някой друг да ти е виновен затова, че си явно некадърен, и водиш очевидно жалък животец. вместо да се стегнеш ти обвиняваш комунистите, ДС, марсианците, маите и незнам си още кой. жалък човек си ти, жалък. я само да те питам нещо. значи по твоята логика ДС още дърпат конците в държавата. ДС е октопод, който е обхванал цялата държава с пипалата си. е тогава, хайде само едно ми кажи. ако това което фанатизирано и с пяна на устата повтаряш дори и на сън е вярно, как тогава не са те спипали. пишеш какви ли неща за тях, а си още на свобода. е как така? ако това което казваш е вярно, то как тогава не са те спипали? нали сам каза, че не можеш да избягап от пипалата на ДС. нещо май много прозаично се разкри, че си един жалък самотен , безделен провокатор-спекулатор. ти си чичко тип "аз разбирам от всичко" вземи малко смени плочата. може пък и да ти потръгне живота, ако си извадиш главата от......ъъъъ...където и да е завряна.... :)))
цитирай
15. boristodorov56 - 15. анонимен
21.07.2010 15:22
Обичам анонимните безличници.
И големия им кураж да ме обиждат, като се крият зад преграда, не зарад друго,
а заради това, че са илюстрация на срама, които изпитват от това, което пишат.
Доста пъти съм го казвам - пак го заявявам - над тези жалки опити за лични обиди съм - не можете да ме нараните, защото как човек да се сепне от др. Никой.
Никой всякога си е никой!
Питаш ме защо не са ме спипали още ДС.
Че защо съм им аз - далаверата ли мога да им разваля или изсмукването на последните ресурси на хорицата като пиявици?
Всички които им пречеха ги избиха или купиха - не знаеш ли.
Не си създавай грешна представа за мен -
няма от какво да се оплача в живота си.
Ако казваш всичко искрено - добре - дори ми пълниш душата,
но не мога да бъда докрай хуманен с подобните на теб и да сменя плочата
твърде закоравял съм и на възраст за да се излагам след като до сега не съм го сторил.
Съжалявам, че не мога да ти услужа, въпреки любовта ми към анонимните безличности!
Бъди жив и здрав и приеми мъжки ситуацията -
не си в положение да ме съдиш или поучаваш, колкото и да ти се ще!
цитирай
16. анонимен - павлин крумов до чичко всезнайко
21.07.2010 15:26
доста зряло от твоя страна чичко всезнайко. :D:D:D иронийка, сарказъм и нищо кнкретно. попитахте кратко и ясно. щом ДС още диктува всичко в държавата, защо не са те спипали, след като говориш против тях????? нали те са октопода в държавата, защо оставят някой да си пише спокойно глупости против тях????
а колкото до името....:D:D:D верно си много смешен. един смешен чичко всезнайко. има ли значение някой дали ще си напише името отгоре, или не. аре ако толкова много те интересува ще ти кажа - Павлин Крумов. това ми е името. все ми е едно дали ще повярваш. най-вече искам да ми отговориш на въпроса.
цитирай
17. boristodorov56 - 17. анонимен
21.07.2010 15:45
Приятно ми е - аз се казвам Крум Павлинов!

Пак прочети - казано е, онова, което те вълнува.

Не се вълнувай, не бленувай, не бълнувай!
цитирай
18. sestra - Борисе,
21.07.2010 16:00
да смятам ли, че отговорът ти на моя коментар означава потвърждение на казаното и по този начин обезсмисляне на тезата ти, научна дет викаш, че монархия е добре да има, но монархът е под съмнение? Това би означавало, че не разбираш монархията в нейния еволюирал вариант, а именно демократична система, в която монархът е просто коректив,не управлява, народът със свои сили се самоуправлява чрез нея. И без обидни квалификации, напомням ;) Тези изрази, използвани в такова ниво на разговор винаги са ми вдъхвали най-силно недоверие за това колко е разбран проблема. Иии това: изказвания от рода "няма оправяне" за мен са чисто измъкване.
цитирай
19. boristodorov56 - Защо приемаш прекалено буквално и лично нещата?
21.07.2010 16:26
sestra написа:
да смятам ли, че отговорът ти на моя коментар означава потвърждение на казаното и по този начин обезсмисляне на тезата ти, научна дет викаш, че монархия е добре да има, но монархът е под съмнение? Това би означавало, че не разбираш монархията в нейния еволюирал вариант, а именно демократична система, в която монархът е просто коректив,не управлява, народът със свои сили се самоуправлява чрез нея. И без обидни квалификации, напомням ;) Тези изрази, използвани в такова ниво на разговор винаги са ми вдъхвали най-силно недоверие за това колко е разбран проблема. Иии това: изказвания от рода "няма оправяне" за мен са чисто измъкване.




Разбирам монархията във вариант, в които би помогнала на народа да надмагне глухата улица в която се е забил.
Не мисля, че изречението, с което ти отговорих е обида.
Позволих си да направа една вариация, но ако те обижда смисъла, на написаното - съжалявам.
Моля да бъда извинен - ако е нетърпимо за теб - кажи и ще го изтрия.

По темата - моля те, прочети всичките ми коментари, които съм направил и ще разбереш, че въобще не бягам от нищо което ми е поставено като въпрос - пряко, ясно и точно.
Какво точно не отговорих на теб?
цитирай
20. sestra - Проблем с обиди нямам,
21.07.2010 17:22
но много лошо звучат те към съществуващия монарх. Единствено възможния, за уплах на що демократ има наоколо. Беше им терсене, додето не му намериха цаката - дебелашки бой по аристократичната глава. Останаха сега само имотите и това милото "крадлив дедо". Ами като и тоя балон се спука де ще ходите, та си не натискахте парцалите? Отдавна да сте рахатясали, ама пусто тарикатлък мори, ама не пуска. Борисе, на теб благодаря, че повдигаш темата, както я разбираш. Е, аз така я разбирам :)
цитирай
21. boristodorov56 - 21. sestra
21.07.2010 17:37
Разбрах те, сестро - няма да търсим духа на Караджата.
Що се отнася до т.нар. "Царъ" - не споделям определено мнението ти за него,
но бих казал моето.

Проблемът Цар Симеон II лично за мен приключи в момента,
който се включи в играта на комунистите,
което затвърди всеобщото, не само моето, мнение, че този човек е палячо в руски ръце.
Вервай ми - неговата се е свършила в момента, когато се е заигравал с КГБ-то,
защото тази игра е била единствено в полза на клана му, а не на Короната.
Не ме интересува аристократичната му кръв, щом предаде народа си!
Не ме интерисува дори, че ще го ощетят за да се направят на негови противници отнемайки му неща, които му принадлежат по наследство, защото народа също имаше право по наследство да уреди някак си бъднините си, а той го излъга.
Няма народ, който да прости такава мерзост!
Историята на Кобуготите у нас приключи. Завинаги.

Бог да пази България от скакалците!
цитирай
22. sestra - Недоказуемо
21.07.2010 19:24
и невъзможно. Комунистите нямат обща игра. Те си играеха игрите, докато пускаха компромати в тълпата. Но спряха с ефтините компромати, когато видяха това да правят новоизлюпените български демократи. Потънаха още по-надълбоко.
И някак по руски го разбираш народа ни - все безправен, все излъган, и мерзости му правят... Ами за толкова години не понатрупа ли малко опит тоя народ, малко по-независим не стана ли?
И последно - един бърз поглед върху имотите - Симеон Сакскобургготски какво си прави имотите и средно богатият нашенец какво ги прави, та си заожалвал втория. Но се радвам, че все повече хора не се връзват на журналистически колажчета.
Предпоследното ти изречение не мога да коментирам. Нямам достъп до понятия като никога и поглед върху историческия момент, който имам чест да споделям с всеки и всяка, които познавам - реално и виртуално.
Боре, до тук съм. Благодаря, за сладката раздумка :)))
цитирай
23. ploudinperper - Истината за пъкала
21.07.2010 20:17


Иван Милев

Природният закон ще обясня
истината за пъкъла
силните вилнеят
слабите – натикани във ъгъла

хилави овце със малко
повечко мозък
са се обявили за пастири
слепи водачи
лицемерни малоумници
със същност на фъшкии

еволюцията се основава на гаврата
еволюцията се основава на използването
празникът на силните
вселенска, гладна оргия
тържество на пошлото .



цитирай
24. ka4ak - Боре,фалът стана с Великото народно събране!Просто трябваше да отменят референдума и да върнат Търновската Конституция!
21.07.2010 20:32
Всичко следващо е трагедията ни на прехода и повредата нанесена ни от комунизма!!!:((((((((
цитирай
25. blackpredator - !?
21.07.2010 20:52
Тоя с уж синята кръв, трябваше да си тръгне от БГ с насинен задник. Защото освен гори, той открадна 4 години от живота на всички нас. И ГоцеБоцетата продължават.

Активният живот на всеки от нас е десетина мандата.
Как лесно им го даваме!?
цитирай
26. boristodorov56 - 25. ka4ak
21.07.2010 21:03
Владо, прав си.
И работата тръгна наопъки от 14 декември`89.
цитирай
27. boristodorov56 - 26. blackpredator
21.07.2010 21:05
Много откраднаха от нас.
Повече от децата ни.
И май всичко на внуците!

И ние сме виновни, че го позволихме.
цитирай
28. net - :)
21.07.2010 22:01
С цар или без цар- все едно. Видяхме, усетихме какво е и цар да те оправя, и то повече от 800 дни.
цитирай
29. monarchism - За каква монархия говорим при по...
21.07.2010 23:21
За каква монархия говорим при положение, че народът мисли демократичното управление за "дясно"? Демокрацията и комунизмът са скачени съдове, едното е немислимо без другото. Неосъзнаването на това пък говори за липса на зрялост и ниска политическа култура.
цитирай
30. ok3223 - Абре, Боре
22.07.2010 03:03
По глупава приказка не бях срещал скоро в Инт., а тук е пълно с малоумници. Не се конкурирай с тях.
Монархията и само монархията щяла да оправи Бг, а и тази недоклепана sestra-монархистка ги мрънка едни. Рразмърдаха се изтърсаците, наследници на бившите царедворци и царски мекерета от блаженото време, царуването на Фердинанд и синчето му.
Монрхията е отречена от историята. Такива малоумници и гадове са се докопвали по наследство и ставали крале, царе и императори. Оставили са такава кървав диря в историята, че са отвратили човечеството завинаги от тази форма на управление.
Наследявал е престола по право и закон първородния. Често се е случвало да е негоден извратеняк и малоумник, като Нерон и Калигула, като Хенрих VІ или нашия слабоумен манияк Фердинанд І, или внука му Симеон ІІ. Да отрови и разсипе живота на цели народи и погуби стотици и хиляди невинни, с водене на войни и безумни политики.
Несменяемостта на монарха, неговата претенция за богопомазаност го прави опасен. Получава поста не поради къдърност, добра подготовка и висок интелект, а по наследство и с измислно право.
Оказал се негоден, не поддлежи на смяна. Добър или лош, остава на власт до животно. Може да бъде сменен не кротко и мирно, а само с преврат, убиство и тн.
Президентските републики, каквито са руската и на САЩ, при които президента е цар за един -два мандата от по 4-5 год., с огромни пълномощия, който отговаря за всичко, назначава и уволнява всеки и по всяко време е, по-добрият вариант. Ако се справя добре и е добър президент, бива преизбиран, ако не се справя, не се преизбира, а има и мирна процедура за неговото отстраняване, когато се окаже явно вреден и негоден за президент. С изтичане на 2 мандата си отива. Идва друг и тн., с пресни сили и нови идеи.
Монархията и монархизма нямат бъдеще. Отречени са от човешкия разум и историята.
цитирай
31. eien - Предизборно време е, трябва да се мисли върху отработения и действащ винаги вариант да има повечко кандидати,
22.07.2010 03:07
повечко възможности за отклоняване на гласове. Започва се с кандиодат и неговите петнаъсетина роднини-симпатизанти...стига се до 368-ия и нагоре....броят на "симпатизантите" расте непропорционално.
цитирай
32. zaw12929 - Имаме си цар достоен
22.07.2010 06:00
идеята ви е прекрасна и ще спестим милиони?!
Царят ни е достатъчно богат, а като Цар ще раздава,.. както прави дядо му
С Цар ще се затвори една тема , как да спечелим президентските избори
ВАШАТА ИДЕЯ Е НАВРЕМЕННА И ПОЛЕЗНА!
ПОЛИТИЦИТЕ НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛЯТ, А НАС КОЙ НИ ПИТА?!

:Монархията и монархизма нямат бъдеще." = Отречени са от човешкия разум и историята. Да!!! От историята и разума, но не и от действителността, щом избраните дейстрават като царе,командири, докато всички са загубили разум
от страх и раболепие- качества на време царско, недоизживяно...
Нали Бойко избрахме, като цар, като, Бог даже и той оправдава очакванията ни, но около него пъдарчетата... пречат
"Царя дава, пъдаря не дава!"
Верното име на чиновника е пъдар. а на Премиер- Цар! извода е верен
цитирай
33. boristodorov56 - 29. net
22.07.2010 07:56
Тоа не беше царо!
цитирай
34. boristodorov56 - 30. monarchism
22.07.2010 07:59
Според мен идеята за монархия е компрометирана и не би могла да се случи в обозримото бъдище.
Хората дори нямат представа какво е монархия, а я свързват с боклука Симеончо.
цитирай
35. boristodorov56 - 31. ok3223
22.07.2010 08:08
Сашко, де се изгуби?
Дори от брагоприличие не мога да се съглася с основните ти тези.
Значи у нас монархията я приключиха кумънизите, по заповед на Сталин.
Второ защо смяташ, че монархията не е демократична система.
Като хвалиш руският вариант на републиката ми обясни с какво е по-фел геспаповеца Путин от Цар Александър II?
Богапомазаността и несменяемостта при монархията е израз на върховенството на държавата и гаранция за нейната цялост и дълговечност. Виж България - има Цар - има България, няма Цар - няма България.
Я изброй тук в коментар монархиите в Европа и ги сравни с Путинова Русия във всичките им показатели определящи качеството на живот на хората.
цитирай
36. boristodorov56 - 33. zaw12929
22.07.2010 08:12
На път съм, както никога до сега, да се съглася!
цитирай
37. monarchism - Според мен идеята за монархия е к...
22.07.2010 11:22
boristodorov56 написа:
Хората дори нямат представа какво е монархия, а я свързват с боклука Симеончо.

..."липса на зрялост и ниска политическа култура."...
цитирай
38. ok3223 - Твоят
22.07.2010 19:12
монархизам ме разсмива. Според историческата статистика, на един свесен "богопомазаник"-монарх, се падат по двадесетина малоумни и преверзни богопомазани
монарси модел Фердинонд І или Хенрих ІІІ, които с безобразията и насилията, които са вършели, са били като чума и божие наказание за собствените си народи. Смяната им е била проблем и ставала често с много кръв и насилия, ЗАЩОТО СА БИЛИ БОГОПОМАЗАНИ И НЕСМЕНЯЕМИ.
Ако вземеш даже нашата собствена история; от многото десетки ханове, канове, князе и царе, само няколко са оставили добро име в историята. Хан Крум, Иван Асен ІІ и, надали има още някой.
Това се повтаря във всичики страни по света мот-амо, където са царували и властвували самообявили се за богопомазани царчета и величетва.
Затова елините и римляните са измислили републикиките и републиканските закони, избираемоста и мандатността на техните управници, подмяната им след изтичането на мандата.
Премахването и разпаданто на републиките в Атина и Рим, и създаването на монрхии в една или друга форма, е довело да загиванет и банрута на тези древни цивилизации.
Републиките, мандатността, възможността за периодична смяна по законен и мирен път на върховните управници, след изтичане на мандата, а при проява на явна непригодност или злоупотреба с власт, възможнстта за отстраняване на негодния управник със законна процедура каквато е епийчмънта, прави управлениетона държавата разумно и предсказемо.
Сега са на мода конституционните монархии, които не са лишени от недостатъците на неконституционните. Много едостатъци и крайности са смегчени, но основния, несменяемостта- остава.
Трона не се заема от най-умния и кадърния, а от първото отроче царско. А това прави и днешните монархии импотентни и неадекватни новите времена.
Историята погреба големите монархии. Тук-таме се мотаят няолко десетки, като останки от миналото, но и те бързо намаляват.
Президентските републики вършат днес много по-добра работа от монрхията.
цитирай
39. liliyanaandreeva - Защо цар ?...
22.07.2010 20:19
Обявете за спасител Лиляна Благоева - бабата , която идва да продължи делото на Димитър Благоев - дядото. Той - дядото предрече, че социализма ще бъде поставен на научна основа, но тя инж. Лиляна Благоева - бабата го постави на мястото му , т.е. - на научна основа.Това е истинското ми име , а на всичко отгоре съм потомка на македонски бежанци от гр.Кукуш.
социална = соц . ал . на = 687 евро . 13 заплати . 72 години = 643 032 евро всекиму - виж блога ми
цитирай
40. boristodorov56 - 39. ok3223
23.07.2010 07:33
Сашко,
лично за мен всяка демократична монархия е по-добра,
от днешната ни автократска република на плутократите.

Много ограничено затваряш кръга на възможностите на монархията.
цитирай
41. boristodorov56 - 40. liliyanaandreeva
23.07.2010 07:36
Да живее Лиляна Благоева - Бабата!

Съгласен съм дори на Да живее Царица Лишляна Благоева I -
стига това да е спасението на България и българите
от изпаденето им в безвремието.

Аз цар не искам да съм.
И така съм си добре.
цитирай
42. ok3223 - Тук си прав.
26.07.2010 11:40
Но Симо с неговите изтърсаци и Кубратовци разни. Това е по-лошо от СПИН .
На този Кубрат, брокер в английска банка, след продажбата(подаряването на БТК от шебека Василев на упазарения купувач за 280 милиона),посредническата банка на другата година му подари премия от 20 милиона английски лири
Крушата не пада по-далеч от дървото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8060927
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589