Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2010 13:59 - Как да бъдем оптимисти без да сме идиоти
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 5406 Коментари: 14 Гласове:
24

Последна промяна: 17.09.2010 23:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

     Всеки оптимист, ако алигатор захапи лявата му ръка,   с изпълнен с радост и  надежда глас ще каже:
     -  Е, това не е твърде лошо! Не че ми е излишна лявата ръка, но поне няма да ме питат левичар ли съм или десничар.  
     Но повечето от нас биха крещяли: "Ах, ръката ми! Ръката!"

                                                      Лемъни Сникет



   image




     Водата се мътеше, сменяше цвета си, пресъхваше, беснееше в руслото си,
а когато се вля в блатото изгуби същността си.

     Промивачите на мозъци от ДС с лекота успяха да осъществят разделение на сини и червени, леви и десни, българи и небългари. Тази мръсна режисура бе сръчно поставена в най-добрите традиции на  пропагандите мероприятия  на червеното гестапо и бе 
превърната в перфектно втълпено клише за консумация и манипулация на лумпенизирания и държан съзнателно в политическа стерилност и заблуди български народ.
   
     Това изяде главата - дебелата глава  на българите - самоотдаването на регулираните и насочвани иззад завесата политически  процеси от сръчните и опитни алхимици на ДС.
     Комунистическите гаулайтери се освободиха от идеологията и  вината си, а тя  бе поета от  редови партийци и дребни апаратни чиновници -  в повечето случаи все жертви на режима и собствената  си алчност и ограниченост.

     Някакви странни птици с неповторимо мунчовско излъчване  си играят на рекли-казали...    


 


 



Тагове:   оптимисти,


Гласувай:
25



Следващ постинг
Предишен постинг

1. haralanov - Идиоти у нас бол но няма нито един Достоевски
17.09.2010 15:05
Трудно е да бъдеш оптимист тук и сега в България!Следва разбира се и съвсем нормалния въпрос.На какво отгоре?На какво отгоре да сме оптимисти?Eлементарните отговори и те са ясни.,,Ами най-сетне погнаха престъпниците,, или ,,Вече излизаме от кризата,, или ,,На Олимпиада по математика пак сме най-добрите,, или ,,Покрай откриването на светите мощи България отново е забелязана,, и т.н и т.н. безумия.Подобни отговори в различни вариации от години направо ще ни удавят.Рисунката от постинга съм я виждал преди 30 години.Смисълът и също е ясен.Този каубой е мъртъв ако прояви оптимизъм пожелавайки в мислите си индианката...
цитирай
2. inalii - Няма начин!
17.09.2010 16:56
Няма начин да си оптимист - без да си идиот!
На теб успешен ден /дни/!
цитирай
3. yotovava - и аз си мисля,
17.09.2010 18:41
че няма начин да си оптимист без да ти дрънчи канчето...
:)

Весел уикенд
Валя
цитирай
4. ok3223 - Здравей!
17.09.2010 19:57
Добро е като литература, даже много добро, но от фактическата страна силна куца.
Много опростенческо ти е виждането. За всичко е виновно ДС и точка.
Ама така е лесно. Не ние, не ти и аз, не българският народ като цяло и на части, изкусно направени несъвместими, от пропаганда, дирижирана и платена от местни и чужди, за да си разиграват игрите и ни доят, КАКТО ТЕ СИ ЗНАЯТ.
ДС, десето, и квакаме като жаби в блато тази куха мантра вече 20 години.
И ДЪРЖАВАТА НИ ЗАПРИЛИЧА И СТАНА МРЪСНО БЛАТО, В КОЕТО МОШЕНИЦИТЕ ЦАРУВАТ И ЖИВЕЯТ ЦАРСКИ.
НО НЕ И НАРОДЪТ, ВСИЧКИ НИЕ...
А днешните герои на прехода, натрупали стотици милиони и милиарди, обрали народ и държава си живеят кротко, необезпокоявани и ласкаани и почитани от всичи, обсипани със благородна завист, почести и ордени.
Те са почетните строители на съвременна капиталистическа България.
Не са виновни за нищо. Сакън.
За всичко е виновно ДС...
цитирай
5. анонимен - Здрасти, Боре
17.09.2010 20:15
:-))) Както винаги, на място е казаното. Според политически слухове, договорката в Малта е руснаците да се оттеглят 20 години от нашия регион. Този период отмина миналата година. Това обаче, не им пречи да оставят достатъчно мощно свое лоби тук. Там е разковничето, в Москва. А нашите богати гъзолизци са просто техни слуги. Богати, но слуги. Те се държат и като такива. Временно пребиваващи тук и временно живеещи.
цитирай
6. dolsineq - Няма начин, Боре! Покажеш ли хар...
17.09.2010 22:55
Няма начин, Боре! Покажеш ли характер и се запознаваш с Всевишния...:)
цитирай
7. vencivaleri1951 - Поздравления За поста. Грабващ и остроумен но...
18.09.2010 11:51
ако се върнем във времената когато ДС не е имало например при Шишман и Срацимир...впрочем там еврейката...Добре в началото...Защо сме "похарчвали" най доброто от нас в ползана Тангра. Най личния момък, най личната девойка са отивали курбан. Не се ли е превърнало това в народопсихология. Вековете след това го доказват. Казваш ДС. Ами ако погледнеш малко по внимателно ще видиш какъв бой има межу десарите. У-ние срещу у-ние. Първо бе шесто на мушката, да ги компрометират, да ги извадят от предприятията/кой го е еня какво казал Коритаров за Райчев или Кеворкян за Гарелов, Инджев...но звучи добре/ и да ги обезкостят. Вървят битки и мужду останалите управления. Ако ДС скара нас, кой скара ДС. Катана сочи веднага виновния Кремъл с неговото лоби. Да но ето преди два дена/аз тогава го прочетох/ излезе изследване на едикой си депертамент в САЩ... Българите се оказва че харесват в 87% Москва. Само ЕС/но не и страна в нея-всички са под 60/е с 89% Тоест харесваме Русия почти колкото себе си. Сащ е някъде около40%. Повтарям американско изследване , а не на Райчев и КО. Последния определено щеше да занижи процентите. Излиза лоби на руснаците сме повечето от нас. Значи не са и руснаците, ДС се млатят като за последно и трудно биха повлияли на мислещ и знаещ човек. Катана пак ще се спра на психологията/но не на недостижимия Камо Сутров:)/ Някои отлъчени ученици/десари навярно/ на Фройд, Юнг говорят за родови травми. Тоест за паметта, чувствата на ембриона и новороденото. При стресова ситуация/неправилно поведение на родители, 9ти юни, 9ти септември,10 ти ноември.../ правят /ембрионите/ тъй нареченото свиване и се обграждат с "брони".За момента това е продуктивно/ембриона не позволява емоцията да го убие/но останат ли след това той губи връзката с себе си, а от там и с действителността. Тоест остава в състояние на отричане завинаги-"Етакова животно нема" Едни викат няма 9ти юни, други 9ти септември...американците , не руснаците виновни...ДС също-само да отласкаме вината от себе си.
цитирай
8. ran - поздравления венци51-ия
18.09.2010 13:56
Нека се върнем още по_в_началото.
Когато безцветното чехълче плувало с недооцветеното чехълче.
"Омаскарени сте всички - казала 51-вата еуглена - нищо, че не ви достига цвят. От гледна точка на Вечността, закона на джунглата е по-велик от закона за гравитацията."
Потупала се 51-вата по рамото и отишла да си хапне планктон от гишето на Трето главно управление.
цитирай
9. анонимен - BUSH
18.09.2010 16:01
Ако ДС разрушават България, то те правят това по нареждане на САЩ-победителите в Студената война! Никой в БГ не може да заеме ръководна длъжност без това да се съгласува със САЩ. Нито една политическа сила не смее да промълви и дума срещу американските бази, когато повечето хора са категорично против.Всеки политик знае, че за него няма бъдеще, ако поставя въпросителни за разрушителната активност на САЩ в БГ.Затова и президент и премиер и министри и депутати вече 20 год. дума не обелват по адрес на САЩ.В такава обстановка съществуването на независимо българско ДС е абсолютно невъзможно!!! Заключенията на другаря Борисов са продиктувани от животинската му омраза към Русия и всичко руско, към което се числи и ДС разбира се.
цитирай
10. анонимен - ХА,ХА,ХА,........ ...ТЪПИЧКО,БЕ......№11, и "умен-1951"!!!!
18.09.2010 18:06
ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ ПУБЛИКУВАМ ВЕСТНИЧЕТО,НА КОЕТО СТАНИШКО СЕ ХВАЛЕШЕ, СЛЕД ВИЗИТАТА СИ В САЩ,/СЛЕД РАЗГОВОР С БУШ/,НЯКАОАЛКО МЕСЕЦА ПРЕДИ ДА ГО ИЗБЕРАТ ЗА ПРЕМИЕР, С ДУМИТЕ....:
"......МЕНЕ МЕ ХАРЕСАХА ,ЗА ПАРТНЬОР!"
ЗАПАЗИЛ СЪМ СИ ГО!..СТРАШНО МЕ КЕФИ!

ВИЕ СТЕ ДУПЕДАВЦИ И ПРЕДАТЕЛИ ПО ДУША, ДРАГИ.......НЕЩО КАТО ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНИ ПРОСТИТУТКИ!
НА ГЕШЕВ, ТРЯБВА ДА МУ СЕ ИЗДИГНЕТЕ ПАМЕТНИК!!!!
ТОЙ ,БЕШЕ СТИГНАЛ В ИЗСЛЕДВАНИЯТА СИ ,ДО ДЪНОТО НА УВРЕДЕНАТА ВИ КОМУНИСТИЧЕСКА ПСИХИКА!
ПРЕД НЕГО----СТЕ СЕ ПРЕДАВАЛИ ,ЕДИН -ДРУГ....ДОБРОВОЛНО ,СЪС СЪЛЗИ НА ОЧИ!!!!
ЗНАЕШ ЛИ,КОИ СА БИЛИ ,ПОСЛЕДНИТЕ ДУМИ НА "МАЛЧИКА"-АД.АНТОНОВ?

...."МАМО.... ,МИЛА МАМО.....!!"-----НИЩО ОБЩО, СЪС КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОСТОТИЙ, НА СКАПАНАТА ВИ ПРОПАГАНДНАТА ВИ МАШИНА!

ДС......НАЛИ ВИ ЗНАМ, КАКВИ ПОМИЯРИ СТЕ ВСИЧКИ!
99% ОТ ТОВА ДС,ПРЕПИСВАХА И СЪЧИНЯВАХА /СЕКРЕТНА/ИНФОРМАЦИЯ ,....ЗА ДА СИМУЛИРАТ ДЕЙНОСТ!
ПЪЛНИ ,НЕКАДЪРНИЦИ!
цитирай
11. анонимен - BUSH
18.09.2010 20:56
анонимен написа:
ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ ПУБЛИКУВАМ ВЕСТНИЧЕТО,НА КОЕТО СТАНИШКО СЕ ХВАЛЕШЕ, СЛЕД ВИЗИТАТА СИ В САЩ,/СЛЕД РАЗГОВОР С БУШ/,НЯКАОАЛКО МЕСЕЦА ПРЕДИ ДА ГО ИЗБЕРАТ ЗА ПРЕМИЕР, С ДУМИТЕ....:
"......МЕНЕ МЕ ХАРЕСАХА ,ЗА ПАРТНЬОР!"
ЗАПАЗИЛ СЪМ СИ ГО!..СТРАШНО МЕ КЕФИ!

ВИЕ СТЕ ДУПЕДАВЦИ И ПРЕДАТЕЛИ ПО ДУША, ДРАГИ.......НЕЩО КАТО ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНИ ПРОСТИТУТКИ!
НА ГЕШЕВ, ТРЯБВА ДА МУ СЕ ИЗДИГНЕТЕ ПАМЕТНИК!!!!
ТОЙ ,БЕШЕ СТИГНАЛ В ИЗСЛЕДВАНИЯТА СИ ,ДО ДЪНОТО НА УВРЕДЕНАТА ВИ КОМУНИСТИЧЕСКА ПСИХИКА!
ПРЕД НЕГО----СТЕ СЕ ПРЕДАВАЛИ ,ЕДИН -ДРУГ....ДОБРОВОЛНО ,СЪС СЪЛЗИ НА ОЧИ!!!!
ЗНАЕШ ЛИ,КОИ СА БИЛИ ,ПОСЛЕДНИТЕ ДУМИ НА "МАЛЧИКА"-АД.АНТОНОВ?

...."МАМО.... ,МИЛА МАМО.....!!"-----НИЩО ОБЩО, СЪС КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОСТОТИЙ, НА СКАПАНАТА ВИ ПРОПАГАНДНАТА ВИ МАШИНА!

ДС......НАЛИ ВИ ЗНАМ, КАКВИ ПОМИЯРИ СТЕ ВСИЧКИ!
99% ОТ ТОВА ДС,ПРЕПИСВАХА И СЪЧИНЯВАХА /СЕКРЕТНА/ИНФОРМАЦИЯ ,....ЗА ДА СИМУЛИРАТ ДЕЙНОСТ!
ПЪЛНИ ,НЕКАДЪРНИЦИ!

Точно така! Станишев никога нямаше да може да стане премиер без удобрение от САЩ! Ясно му е казано какво може да прави и какво не. Как е възможно САЩ да назначават премиер и президент, а да позволят независима ДС, която да ръководи България? За какво бълнуваш седесарско говедо! Каква Държавна сигурност те тресе? Ако имаше ДС, щеше да има държава! Това, което ти наричаш ДС се ръководи и канализира от Вашингтон, за да стане БГ още по-нищожна.
цитирай
12. ok3223 - A 12-ко
19.09.2010 06:02
Я го гледай ченгето. Не ти е минало дежурството, а.
Некадърници били. Нямяше наркомани, кражбите бяха около 0-та, убииствата рядкост, проституцита 0. Ред във всичко и навсякъде. ДС никого не се е занимавало с кокошкарски работи като вас. И не приемаха случайни, а само кандидати с висок КИ. И вашият вожд ББ се кандидатира за там,но ядец. Не му стигна бъгажа и го пренасочиха за пожарникар. Това да казва нещо .
След вашите кокошкарски изпълнения и разните "октоподи" "Нагли" и прочие се умълчахте като посрани. Арестувате хора без сериозни доказателства, БЕЗ УЛИКИ И ФАКТИ И СЪДИИТЕ ГИ ПУСНКАТ ВСИЧКИТЕ. На това ли му викаш работа, а. Да арестувате и тормозите невинни хора.
Кражбите,измамите и наркоманията растат със скокове. Половината от вас са с престъпниците и помагат. Секретната информация тече като река от вас към мафията. Да сте разкрили някое от знаковите убииства, а те са с много десетки... ипр. Обрахте и продадохте БГ за жълти стотинки.
Можеш да чукаш по клавиатурката, но акъла ти е пилешки.

цитирай
13. vencivaleri1951 - за аноннимник 12
19.09.2010 09:56
Вероятно майка Ви Ви е раждала със стонове в прослава на Бойко Борисов и с аплаузи към пазарната икономика. Така се държат най вече "десните" при трудни моменти-раждания, смърти, изтезания... Никой не знае как се е държал човека пред когото се прекланяте/Гешев/ в последния си миг,но най вероятно е умирал с"...Боже пази царя..." на уста този велик човек изтрепал садистично ръководството на РМС/главно студенти и хлапета/. Този смелчага е бил обгрижван между впрочем с охрана надвишаваща тази на Боци:) Всвоите изследвания той почти е копирал великия Леонардо, самодето е правел " аутопсиите" не с взет материал от моргата , а с живи хора. В средновековието по тези методи не е дин "светъл" ум е признавал и за сношения с дявола. Не знам доколко сте запознат с биографита на Гешев, но той в началото е бил социалист. Именно склонноста му радикализъм, фанатизма са причината да бъде спряно развитието на кариерата му при "левите", което обстоятелство по късно го превръща в яростен враг на последните . Или както казва негов съподвижник пред следствието на Народния трибунал: Гешев е виждал переспективата в бъдещо управление на социалистите, но тъй като последните му отреждат роля в миманса се хванал с техното унищожаване.../цитирам по смисъл/
цитирай
14. анонимен - http://www. afera. bg/index. p...
19.09.2010 22:13
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=13743&Itemid=1
http://www.duma.bg/duma/node/4760
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8062178
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589