Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2010 15:00 - Пъ Къ Лъ
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 6688 Коментари: 25 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

     image
 
На 9 ноември да кажем „не“ на Паметника на комунистическата лъжа ( ПъКъЛъ)
                                           Автор:    Иво Инджев  

     “ Ако идва края на света, бягайте в Мекленбург – там той ще дойде 100 години по-късно“, шегувал се с изостаналостта на този севевереоизточен край на Германия канцлерът Бисмарк. Шегаджията казал и някои неприятни неща за нас, българите… 
    
И на мен не ми е приятно, но трябва да призная: ние сме сред най-изостаналите европейски народи, които отдавна се пребориха с тоталитарното си минало. И първото нещо, което направиха, беше да сринат тотемите му, около които танцуваха не само червено-кафявите шамани, но и караха да маршируват цели народи.
    
Преди 21 години падна Берлинската стена. „Падна ли“? Не точно – сринаха я хората, които по логиката на българските защитници на съветското наследство би трябвало цял свят да нарече „вандали“, но нарича всъщност „борци за свобода“. Няма по-ярка символична раздяла с комунизма от премахването на разделителната преграда, издигната от комунизма, за да спира обитателите на неговия „рай“ в порива им към свобода.
    
У нас това все още не е станало. Берлинската ни стена стърчи над всички нас все така самоуверено. И което е по-лошо- ние така сме свикнали с нея, че дори не се впечатляваме, но иначе вкупом се гневим на факта, че властта у нас с лъжа се взима и с лъжа се упражнява върху нас. Този феномен, уж загадъчен и необясним, си има свой символичен топоним, който трябва да бъде „разгадан“ и развенчан. 
    
От търпимостта ни към лъжата по-зле няма накъде, ще каже някой. Обаче…има. Ние не само не регистрираме факта, че лъжата размахва оръжие над главите ни, но и приемаме за истина онова, което тя символизира: „освобождението“ на България. А на „освободителите“ благодарим писмено с издълбани в гранита топли думи и то от името на целия български народ. Без изключение.
    
Колко и да сме изостанали в премахването на българската Берлинска стена все още можем да покажем признаци на чувствителност към великата лъжа за „освобождението“ на България от червената армия, която нахлува в неутрална България и без нито един изстрел срещу нея я окупира, за да я предаде в ръцете на свои протежета за десетилетия напред. Раболепните й слуги издигат 10 години по-късно паметник на тяхната партийна благодарност за тоталитарното насилствено заробване на българския народ с помощта на чужда военна сила и се подписват под тази благодарност от името на всички българи.
    
Този паметник е уникален в Европа защото никоя друга страна не посреща през Втората световна война войниците на Сталин мирно и в никоя друга столица няма изграден монумент на несъщестуващи жертви – навсякъде, където червената армия се е сражавала, е дала хиляди, дори стотици хиляди убити, които дават основание за съответната монументална символика. У нас жертвата е единствено свободата на българския народ и истината за онова, което му е било наложено.

     Искаме ли да продължаваме да се държим като покорни жертви?

     Инициативен комитет от несъгласни да търпят голямата съветска лъжа организира Празник на годишнината от падането на Берлинската стена на 9 ноември пред паметника на Сталин – Паметник на комунистическата лъжа( ПъКъЛъ), замаскиран като Паметник на съветската армия.

     Желаещите да се присъединят, са добре дошли от 18 часа!

    П.С.

     Като един от поканените да говорят пред свободолюбивите българи искам в аванс да кажа на останалите: никой не желае да тревожи костите на загинали съветски войници. Мое лично мнение е, че те си имат костница в софийския квартал „Лозенец“ ( макар там да са положени останки на хора, които не са загинали в България – камо ли пък за „свободата на България“). Докато Паметникът на комунистическата лъжа ПъКъЛъ е изцяло замислен, построен и действащ като плашило за демокрацията (ни). Той няма място в свободна европейска България.


                                          източник:  http://ivo.bg/




Гласувай:
20



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Не е пъкъл.Аз сбърках.
05.11.2010 15:20
Не е пъкъл.Аз сбърках.
цитирай
2. atila - 100кг. Тротил и проблемът с този паметник на позора ще се реши проблема...
05.11.2010 16:14
100 кг. Тротил и паметника няма да го има, отломките му ще западат чак в Москва река.

Но като се знае след това какъв рев ще настане, два реда сълзи, три реда сополи, на разните му там леви резби и наркотизирани човечета с комунистическа отрова, че не ми се мисли какво ще бъде след това.

Като приказвам че мнозина в тази държава са си роби по дух, за луд ме обявяват. Но сами себе си не се виждат, че издигат в култ, една червена пияна паплач, сгрешено наречена армия, подтискала ги с десителетия наред, но върви и го обясни на интоксикираните наркомани, че това е паметник на позора и робството, а не исторически паметник който трябва да го пазим и чистим на централните си места в собствените ни градове.

Но за комунист и кокошка, няма превъзпитание за тях, а само дебелият край на дървото заслужават мамицата им сгрешена в главата.
цитирай
3. liliyanaandreeva - Недостойни помисли за зрели и възпитани хора.
05.11.2010 16:35
Това не е гробница на мумия,която не само грози,но плаши,стряска и е кощунствено нарушаване правото на екологично чиста околна среда и правото на човешко щастие!
Това е скулптурна композиция,която дори не е грозна!И е символ на мечтата на хората за свобода и справедливост.Да не горим суровото със сухото!
цитирай
4. vyordanoff - Журналист на ГъЗъ
05.11.2010 18:24
Номер 5 е много лаконичен!НаБоре,Иво Инджев заслужава доста по-сериозно внимание от това което му отделяш.Няма да се уморя да повтарям кой е Иво Инджев- 1)син на активни борци/не съм чул да се е отказал,нито от тях,нито от техните соц.придобивки/;2)съпруга/първа/-агент на ЩАЗИ; 3)Брат Ясен Инджев-партиен секретар/ако не се лъжа на съюза на журналистите или на БНР/:той-член/бивш/на БКП,агент Ивайло,завършил в Москва.Боре,запитвал ли си се,защо ивайло никога не нарича любимият си герой по статиите си-Гоце-може би защото ще трябва също да ползва псевдонима си Ивайло.НаБоре,ако можеш кажими/ударението на "а"/,как така,аз мразил комунизЪма никога не членувал там,търпял пред мен да вървят плужеци, като тоз,като Любомир Коларов/внук на оня Коларов,мой комшия-баща му, личен секретар на Г.Димитров-днес те по-демократи от мен,аз комунист?Впрочем Коларов поне не съм чул да е сменил резбата с дясна-това поне му прави чест.Колкото до паметника,честно-харева ми и като паметник и като архитектурен комплекс/за разлика от музея и вашия Альша/,но не бих бутал нито паметника,нито музея,а Альша бих търсил политческо решение да го преместя по ниско.НаБоре,ако не знаеш тоз паметник е в едно каре от булеварди-Руски,Толбухин,Гурко и България, бул.България преди "44г. е бил бул.Хитлер./Това само като любопитна информация/Връщм се на моя любимец,виж му речника:Президент на РъБъ,сега паметник ПъКъЛъ, абе да го таковам в ГъЗъ./Сори,не съм циник но тоз ми е афродизиак./
цитирай
5. bven - Искам само да допълня, че
05.11.2010 20:24
Съветската армия не навсякъде у нас е посрещана с цветя и целувки. Много патриоти са давали отпор с оръжие в ръка - навсякъде окупаторите са окупатори!
цитирай
6. анонимен - "Костница" в Лозенец?!?
05.11.2010 21:00
От къде авторът черпи сведение за това, че войниците под този още по-срамен паметник в "Лозенец" не били загинали в България? Вероятно поради името ли - "загинали"? Да, действително, там не са загинали съветски войници, а са... екзекутирани мародери, носещи мундир на съветски войници и позорящи, срамещи същия този мундир... Затова са и били разстреляни там и заровени в обща дупка, без надгробен паметник.
А сервилните дупедавци, прикриващи зад респектиращото име "комунисти, членове на БКП" решили да им издигнат невероятно внушителен паметник... На мародерите - съветски войници, мародерствали на наша земя и безславно екзекутирани!!!
На тях ли решихте да им издигнете паметник, а национални предалтели?!?
Че такъв внушителен паметник нямат нито Българските опълченци, нито Великият Наш Български войник!?! Засрамете се от вашия сервилен слугинаж - на презряни гъзолизци на Русия!!!
Информацията ми е достоверна, така че, авторът трябва да преразгледа своята...
цитирай
7. анонимен - Защо не коментирате писаното от автора, а плюете човека.
05.11.2010 21:22
Колко хора работили за ДС го признаха публично, казаха че се срямуват и поискаха прошка, както направи И. Инджев?
В каквото и да го обвинявате той постъпи като нормален човек и може да погледне всички право в очите.
Това никога не могат и няма да му простят стотиците хиляди от преторианската гвардия на комунистите действащи, замразени или активирани.

В каквото и да го обвинявате - достойнството на човек идва от мотвацията на постъпките му, а не от оценката на лумпенизирани маргинали.

Съвземете се - имате ли поне малко човешко в себе си.
цитирай
8. vencivaleri1951 - Има...На бул "Черни Връх" под "Японския" и "Орбита"
05.11.2010 22:34
анонимен написа:
много ми е интересно на кого е коментар 10. анонимен - "Костница" в Лозенец?!?


Разбира се това за мародеите е пълна лудост и идиощина. Наистина не са се водели боеве на наша територия, но войници умират и в полевите болници:( Това са жертви от предишни сражения .
цитирай
9. vencivaleri1951 - Бореее..."Не вярвай на данайците когато ти носят дарове"
05.11.2010 23:00
Ти наясно ли си кого разпространяваш? Инджев драги ми приятелю е това срещу което пишеш катадневно. Кадровата му характеристика е далеч по добра от тази на Първанов например. Произход-семейство на активни борци. Завършва МГУ журналистика./ако мислиш, че там се влиза както да кажеч,математика, икономика ..грешиш За Дипломация и журналистика се искаше и благословията на вътшния отдел на ЦК/Мирчо Спасов/ След това разпределен в БНТ и то външните редакции. Кандидатства и го приемат и в КДС. За мен нищо лошо до тук Боре, но за теб!? За мен лошото идва после. Изведнъж като духна вятъра на промяната той едва ли не почна да се представя за десидент. Признал си бил, че е ченге...Той е интелегентен...осветиха първата му съпруга, знаеше, черано или късно ще разсекретят и него. Как така всички се промениха изведнаж след 10 ти бе Боре. Както едни други активни които станаха антифашисти след 9 ти септември. Знаех, че малко си объркан в съжденията си :), но имах усещане, че държиш на хигиената. С този пост ме изненада определено.
цитирай
10. galina1 - Това вече е кощунство!!!
06.11.2010 00:18
Не знам изобщо кога българската ни психология ще претърпи промени в положителен план. Не става дума за партия, а за народ!!! Докога ще манипулираш общественото мнение Тодоров??? Наистина ли си толкова вглъбен в неадекватната глупост и простотия??? Докога българина ще сее примитивизъм и ще съумее ли да израстне, и най-вече да порасне??? Това, което си пуснал и не само ти, показва малката душа на българина. Неговото недостойно поведение и малодушие пред собствената си страна. Едва ли България се нуждае от подобни хора, които не могат да оценят собствената си свобода и я превръщат в слободия. Нямаш нито повод, нито мотив да пускаш подобни нелепици. В твое лице и в още подобни, виждам падението на една нация, на един народ. Защо правите всичко това??? От омраза или за сеир??? Всемогъщата ви пропаганда не е нищо повече от едно паднало достойнство. Ако имаше поне малко от него едва ли би пуснал подобна простотия. В коя друга държава стават подобни неща освен в България? До кога ще има хора, които ще бъркат в калта и ще калят всичко що касае история, род и родина??? Мисли си каквото искаш, все ми е тая. С подобни мръсотии се губи полезното. С псуване и ограничен мозъчен капацитет една държава губи своята мощ. Всеки, който иска да направи нещо за Нея, да промени бъдещето, започва първо от себе си. Постоянно някой плюе, недоволства, негодува за това какво е било в минало време? Не сме живяли тогава, но историята не може да се върен назад, за да я поправиш евентуално. Дали преди 100, преди 30, преди 20 години - всичко ни се пише на гърба. Сега е времето да израснем като нация, като народ. Но при такъв батак откъм низост и мисловно падение няма растеж. Няма!!!
цитирай
11. boristodorov56 - Обичам комунистите,
06.11.2010 07:50
с техният неотразим пример на безродни боклуци и продажници са ярък пример за това къкъв човек не бива да бъде.

Интернационалпрогресвцървуланковци - готови да целуват всеки чужд ботуш
като се почне от султанските и се стигне до хамериканските. Да ви е сладко.

Пример - Гоце Пърламанов.

Много изродство и откровено малоумие са нужни за да си такъв,
но аз съм ви безкрайно благодарен с нагледният си пример!
цитирай
12. galina1 - Не, не ги обичаш!!!
06.11.2010 07:58
Ако ще се обиждат хората на боклуци, то ти си един от тях в такъв случай - без извинение този път. Изродството е написаното от Инджев, а ти поддържаш. Ти си нямаш на представа какво е това комунист, затова не продължавай да дрънкаш глупости. Падаш и олекваш повече отколкото е необходимо. Мрази хората щом ти е приятно. Що се отнася до "безроден боклук" ти си пример за подобна проява. На всичкото отгоре издигаш плакат с наименование "СПРАВЕДЛИВОСТ" - махни тази дума от блога си. Нямаш си на представа какво е това. Изобщо!!!
цитирай
13. boristodorov56 - Спокойно, пощръкляхте - дайте разумни аргументи, че сте българи - па тогава обиждайте.
06.11.2010 08:46
Няма друг сорт хора, които да са издигали паметник на собствените си окупатори и унищожители като българските кумънизи!

Вие па направете червена задушница на 7 ноември ,червени безродници.
Палете свещи, плачете за призрака, псувайте демократите, изпадайте в екстаз,
мастурбирайте със диалектика-синилно вдъхновение!


Интернационалцървулпрогресисти.
цитирай
14. boristodorov56 - 24. galina1
06.11.2010 09:02
Ако глупостта летеше - ти щеше да си Ту 144.

Без извинение.
цитирай
15. vencivaleri1951 - за 13 Боре никога не е късно да станеш за смях...
06.11.2010 18:44
Паметници на съветската армия /а и руската/ има не един в Европа и да го говориш ти , който си живял навън е непочтено. И в Берлин има, да не говорим каква раскошна компози;ия е във Виена. Не това искам да кажа. В Полша преди 10 ина години бях изумен в какво безупречно състояние се подържа едно руско военно гробище и паметник на съветската армия в града. Мисля че във Вроцлав беше. А към Полша и Русия, и СССР имат много грях. Поляците за товва на всякъде ги уважават...Защитават си интересите, но като добри християни с мъртвите не воюват. Да буташ паметници е война с мъртвите Борисе. Инджев е ясен. Преди 10ти експлоатираше шансът си да се роди в червена фамилия, дипломата си от МГУ, пагоните в КДС, а след 10ти успя дя наложи мнение за себе си, че е бил инакомислещ, че непрекъснато го репресират уволнявайки го несправедливо от тук и там. Стана "специалист" по Путин, Първанов и Русия. До такава степен "намрази" Русия , че и всепризнатия в цял свят Александровски хор започна да го дразни. И ето го ще бута паметник. Ти също ще буташ :) Разликата мужду теб и него е, че твоето "бутане" е безплатно, а той "бута " след като му платят.

Борисе, защо са необходими тези изстъпления. Сам знаеш, че това няма как да стане. След това болшинството от българите обичат Русия. Според изследване/някакъв американски департамент/ побликувано преди месец 87% от българите смятат Русия за близка страна. Никоя друга няма такива проценти. След това как би реагирала Русия на такъв акт. Какъв е шансът на едно правителство да оцелее което се изправи срещу народа си и срещу държава откоято зависи до голяма степен честотата на пулса на икономиката . При това извършвайки вандалски акт срещу тази държава. Много често спекулираш с окупирането на Б-я през 44та. А каква щеше да бъде съдбата ни ако не бяхме окупирани, ако руснаците нямаха интерес към нас. Обичаш историята казваш.Погледни тогава исканията на Запада по отношение на нас на мирните преговори. Наполовина щяхме дасме. Около Пд КПП:(
цитирай
16. xloranphyl - Внимание - джебчии!
06.11.2010 21:40
Venci, заеби го тоз лудия! Човека не е наред. Пошла работа.
Този и parasol са ми пращали закани и обиди на лични,цензурират критиките,а бе, с две думи - луда работа! Не се занимавай с тези,няма смисъл...
цитирай
17. boristodorov56 - 16. xloranphyl
07.11.2010 16:47
Клонинг.
Матрьошка!
Долнопробен лъжец!
цитирай
18. boristodorov56 - 15. vencivaleri1951
07.11.2010 17:35
Като направят русите срещу мавзолея на сифилистика Улянов паметници на Хитлер и Наполеон и на невинните им войници, преди всичко на ранените - тогава ще ме агитираш за паметника на Червената армия и Альошката.

Ако обичате Русия и Червената армия повече от България и Българската армия - това си е ваш проблем, но поне не го афиширайте публично.
За национално достойнство няма да говорим, защото то е явно криворазбрано от цървулнационалпрогресистите у нас.

Какво друго да кажа.

Аз не приемам паметници на войска, която окупира България и, който факт промени изкуствено историческата съдба на народа и към гибел.


А ти си пиши глупостите като за пред партийно събрание за подобните "паметници" в Берлин, Виена, Варшава.

Това нито е пример, нито ме интерисува, макар че мога да ти обясня защо е така, но е безсмислено.

А глуостите за евентуалното разполовяването на България - не са за сериозен коментар, а за кръчмарско надприказване, след третата водка.


цитирай
19. proj4o - ДКМС
07.11.2010 21:44
Борисе, изтри ми постингите, ама аз пак да те попитам, разкажи, моля те, как смело се изказваше по конференциите на районни и градски комитети на комсомола и громеше гнилия империализъм. Сега ще кажеш, че всички сме били в ДКМС. Вярно е, ама не всички бяха на трибуната и в президиума, а ти беше там.
Наистина, зъбрани свободното писание в блога си . Това е твое право. Но за 36 4аса падна с почти 10 места в класацията, след 3 дни изобщо няма да те има там. Само това да е резултата от нашите коментари, чудесно е.

А на твоето "цървулнационалпрогресистите" аз отговорих като наричам хората от твоя тип "/С/Лизести плюнкопроизводители". Пък на всичко отгоре си останахте само с лизането и плюенето, нищо не можахте да изкярите, ни от лизането, нито от плюенето.

Наистина си губя времето с теб, няма по циментена глава от пребоядисалите се фурнаджииски лопати.

Остани си със здраве.
цитирай
20. galina1 - И стига с този сифилис.
08.11.2010 01:27
Ленин умира на 21 януари 1924 г., като през последните две години преди това е на практика неработоспособен, получава удар и прекарва времето си в инвалидна количка в градчето Горки край Москва. Някои хора продължават да се водят по акълите на американските извадки и манипулации. Ако не ви е известно какво значи "удар" може да се консултирате с лекар. Значи ли това, че всеки получил удар е "сифилистик"? Както френската, така и руската революция дадоха тласък на света да се преобрази. Иначе не се знае до кога щеше да съществува този феодален строй. При наличието на толкова разруха в собствената ни страна, то май се върнахме точно в това време. И тези, които прокламират лъжи, не правят нищо друго, освен да изтъкнат собствената си малокалибрена душица.
цитирай
21. boristodorov56 - 19. proj4o
08.11.2010 08:17
proj4o написа:
Борисе, изтри ми постингите, ама аз пак да те попитам, разкажи, моля те, как смело се изказваше по конференциите на районни и градски комитети на комсомола и громеше гнилия империализъм. Сега ще кажеш, че всички сме били в ДКМС. Вярно е, ама не всички бяха на трибуната и в президиума, а ти беше там.
Наистина, зъбрани свободното писание в блога си . Това е твое право. Но за 36 4аса падна с почти 10 места в класацията, след 3 дни изобщо няма да те има там. Само това да е резултата от нашите коментари, чудесно е.

А на твоето "цървулнационалпрогресистите" аз отговорих като наричам хората от твоя тип "/С/Лизести плюнкопроизводители". Пък на всичко отгоре си останахте само с лизането и плюенето, нищо не можахте да изкярите, ни от лизането, нито от плюенето.

Наистина си губя времето с теб, няма по циментена глава от пребоядисалите се фурнаджииски лопати.

Остани си със здраве.





Скъпи ми инжинер Пройчо от селският комитет на дкмс - изтрих анонимните ти групости - не че явните ти коментари са по-смисвени, но поне ще се знае кой какво пише, а не да се промъква като шумкарин към мандра.

Пройчо, инжинере, като гледам как ти се върти в главата кумънизкия сленг бих те заподозрял момента, че ти си някъде там някъде в ерархията, за която говориш, но на мен ми се струва, че си просто махленски агитатор - за да е пълна гушката ти.

Можеш да наричаш, когото си искаш, както си искаш - това не ми пречи - нито ме обижда. Не приемам квалификации и категоризации от хора от нета, които не ме познават - това съм писал поне 5 пъти тук.
Свободен си да мислиш, каквото си пожелаеш за мен - щом ти прави удоволствие - аз ще съм удовлетворен, че това те сгрява.
Аз за теб нищо не мисля.

Бъди щастлив, който и да си, какъвто и да си.

Бог да помага на теб и подобните ти.

цитирай
22. boristodorov56 - 20. galina1
08.11.2010 08:27
Шороко калибрена летяща Галина, като виждам знанията ти, които демонстрираш по въпроса ми се струва, че ако се облягаш на тях в стремежа ти за идеологически летеж - ще се треснеш у земю и ке се утепаш.

Вярно, че низовите агитаторки на ОФ-то не са задължени да знаят какъв е бил краят на олигофрена изверг Улянов, нито път за правените изследвания на разваленият му мозък, но не са ли ви казвали да имате малко поне уважение към себе си - за да ви уважават и другите.

Ще ти го кажа за трети път - ако глупостта можеше да лети - ти ще си Ту 144.

Време ти е да излезеш от махалата и да се огледаш - тия мантри от 30-те години на линалия век за края на този масов убиец и откровен идиот вече са смешни, не защото са невярни, а защото издават ниското ниво на разпространителите им.

Лети щастрила, като червена птичка на комунизма!
цитирай
23. galina1 - Хм,
08.11.2010 09:18
олигофрен, изверг.... Ти не си добре човече. Може да си казваш мисълта колкото си пъти искаш, проблема си е твой. Замисли се над твоите глупости. На теб ти е време да спреш да четеш лъжлива литература, от която не поумняваш нито грам. Истината и справедливостта не са ти приоритет. Ако изобщо държеше на тях нямаше постоянно да ръсиш лъжи.
цитирай
24. boristodorov56 - 23. galina1
08.11.2010 10:40
Галинче птичке летяща, ограничен е кръгозора ти.
Не си чела правилните книги, но ти продължавай с Улянов -
кат свърши тока да казваш, че социализъма е болшевишка власт + електричество.

Ако глупостта можеше да лети - ти скъпа, щеше да си Ту 144!

Дерзай из махалата - тук ще ти е трудно.
цитирай
25. анонимен - ТЕМАТА Е ТЪПА И ИДИОТСКА ......
11.11.2010 20:07
....ТЪЙ ,КАТО НЯМА И ЕДИН УБИТ РУСКИ ВОЙНИК НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!
ИМА УМРЕЛИ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ И ПРЕПИВАНЕ С БРЪСНАРСКИ ОДЕКОЛОН, ПОРАДИ ФАКТА ,ЧЕ ТЪПИТЕ РУСНАЦИ ,СА ГО МИСЛИЛИ ЗА КОНЯК!
ИМА УМРЕЛИ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ И ДЕЗИНТЕРИЯ ,ЗАЩОТО СА БИЛИ ГЛАДНИ КАТО ВЪШКИ--ВОЙНИЦИТЕ СА СЕ ХРАНИЛИ , САМО С ВАРИВА И ГЛАВНО С ЕЛДЕНА КАША!БИЛИ СА ГЛАДНИ ,КАТО ВЪШКИ.ТОВА Е ГОЛАТА ИСТИНА!
ТАКА, ЧЕ ТОЗИ ПАМЕТНИК Е ЕДНА ВЕЛИКА ГЛУПОСТ И ТО ,В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И ПЛОВДИВ!
КАТО ЗНАЕМ ВЕЧЕ ,ЗА ГЛУПОСТИТЕ И ПРОСТОТИЙТЕ НА КОМУНИСТИТЕ, ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, ТОВА Е.... ЕДНА МИНИМАЛНА ЧАСТ ОТ ВСИЧКО, НАПРАВЕНО ОТ ТЯХ!
ЛОГИЧНО Е ТАЗИ ГЛУПОСТ,/ПАМЕТНИКА/, ДА БЪДЕ ПРЕМЕСТЕНА НЯКЪДЕ В ПОКРАЙНИНИТЕ, А НА НЕГОВО МЯСТО ДА СЕ ИЗДИГНАТ,ДЪРЖАВНИ ,УЧЕБНИ,ФИРМЕНИ ИЛИ ДРУГИ ОБЩЕСТВЕНИ ЗАВЕДЕНИЯ!
НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ,ДА СЕ ХАБИ ЦЕННОТО МЯСТО ЗА НЕНУЖНИ ПАМЕТНИЦИ НА
КОМУНИСТИЧЕСКАТА ,МЕГАЛОМАНЩИНА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8059989
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589