Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2010 17:48 - Тъй нареченото партизанско движение у нас
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 8201 Коментари: 23 Гласове:
24

Последна промяна: 25.11.2010 20:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  
  


      (Из непубликувани материали на Христо Кънчев, политзатворник)

     Това тъй наречено “движение” е една пълна заблуда, плод на комунистическата пропагандна машина. В цяла Европа имаше партизански движения, защото е имало европейски държави, окупирани от германския Вермахт, и тези движения бяха насочени против чужда окупационна държава и против окупационната армия. Белгия, Франция, Холандия, Гърция, Югославия бяха окупирани от германската армия и много или малко в тези държави възникваха партизански съпротивителни движения. Движения, насочени против окупатора и окупационните войски.
     България не е била окупирана от германската армия, а напротив - България беше съюзник на Германия през Втората световна война. В резултат на този военен съюз на България й беше върната, по мирен начин, Южна Добруджа. Освен това Германия води кървава война за освобождението на Македония и Беломорска Тракия, без България да води война, без да дава жертви за освобождението на чисто българските земи и след това Германия върна на България българските земи - един безпрецедентен акт в световната история.
Така, без да води война, България извърши мирно Обединение на българските земи благодарение на рицарството на Германия. Това е безспорен исторически акт, който няма аналог в цялата световната история. След Обединението България запази пълен военен неутралитет, като не изпрати войски на нито един фронт през цялата война до 9. 9. 1944 г.
     Много лъжи се казаха за Хитлер и Германия, но това са безспорни истини, които днешните хора трябва да проумеят - защото единствена Германия е извършила полезни дела в полза на България. Германия воюва в полза на България против Гърция и Югославия без някаква полза за себе си, а освободи чисто български земи. Има ли такъв пример в цялата световна история?
БКП е партия, която имаше през цялото време от 1923 до 1944 г. централно ръководство, намиращо се в Москва, и пряко беше ръководена от Сталин и московските тайни служби. През целия период 1923-1944 г. БКП организираше и пряко ръководеше терористични действия против българския народ и държава. Най-фрапантен случай е атентатът, който извършиха комунистите на 16 април 1925 г. в черквата “Св. Неделя” в София, при който терористичен акт загинаха 160 души военни и цивилни граждани, мъже, жени и деца и над 500 ранени.
     На 1 септември 1939 г. Хитлерова армия и СССР нападнаха заедно Полша и я окупираха и унищожиха, като с този акт запалиха Втората световна война. Заедно. И не Германия едностранно, а СССР и Германия заедно запалиха Втората световна война. И днес СССР (бившият) все още държи под робство полски земи. Това е реалност. Англия, която обяви война на Германия заради поробването на полски земи от СССР, се примири и забрави защо е обявила война на Германия. И всъщност от Втората световна война СССР спечели, тъй като зароби японски земи, китайски земи, полски земи, румънски земи, германски земи ( цяла Източна Прусия) и т.н. СССР е имал за цел поробване на цяла Европа. През 1917-1944, та чак до 1989 г. СССР е най-големият център на световния тероризъм, като КГБ е най-могъща империя и с персонал от няколко хиляди агенти и ръководители на агентите. Единствената робовладелска империя в световната история въздигнала терора в култ.
     През Втората световна война България беше единствената държава в Европа и светът, която само формално, като съюзник на Германия, не изпрати на фронта нито един войник на нито един фронт. Забележете - има държави, които воюваха срещу Германия в същата Втора световна война, но по време на войната се преориентираха и станаха съюзници на Германия и изпратиха на Източния фронт войски, които водиха война в полза на Третия райх.Това са Франция, Белгия, Холандия, Норвегия, Югославия, Чехословакия и Дания, които изпратиха цели армии - така на Източния фронт бяха цялата хърватска и словашка армия.
При такава обстановка в България е нямало никакви причини за недоволство сред народа, както и каквато и да е причина за възникване на партизанско движение в полза на комунизма. В онези години на Втората световна война в България комунистическата партия е наброявала две хиляди членове. От Москва идва заповед за създаване на партизанско движение. Това е налудничава заповед, срещу която се противопоставят самите членове на комунистическата партия. Но заповедта си е заповед и в тази военизирана партия трябва да се изпълнява. През лятото на 1941 г. заповедта за създаване на партизанско движение не беше изпълнена поради много причини: липса на кадри, както и явното нежелание на членовете на БКП да стават партизани. Въпреки тези обективни причини от Москва за България бяха изпратени стотина съветски офицери - бъдещи ръководители на бъдещото партизанско движение. Те бяха транспортирани с подводници и самолети и повечето бяха ликвидирани в първите часове на пристигането им в България или пък бяха заловени и осъдени съгласно законите на България. В резултат на цялата активна дейност на ЦК на БКП и цялата БКП, в България през лятото на 1941 г. излязоха цифром и словом 4 (четири) редови партизани и заповедта за масовизиране на партизанското движение не беше осъществена…Тъй наречените “бойни групи”, действащи в градове и села, не бяха партизанско движение, по простата причина, че “бойните групи” не са били нелегални.
     По официални данни на военното разузнаване т. нар. “партизанско движение”е създадено едва към средата на 1943 г. с обща численост от 745 до 865 души.
Реално т. нар. “партизанско движение” е действало против държавата България и против българския народ. Те не са действали срещу германската армия по простата причина, че в България е нямало германска армия, а малобройните германски военни части, предимно технически, са били в големи градове, в такава обстановка, че партизаните са нямали контакт с тези части и при всички случаи, ако са направили опити за нападение, щели са да бъдат разгромени. Освен това германските военни части са били обект на всенародна обич в България, като съюзници и освободители на българските земи. В тази обстановка нито един партизанин не е можел изобщо даже да си помисли да напада германски войници, защото ще се изправи срещу целия народ.
     През цялото време от 1941 до 9.9.1944 г. реално в България е имало крайно малобройно партизанско движение - през лятото на 1943 до 9.9.1944 г., и то е действало против селското население, тъй като не е било защитено от полиция и армия. Това реално означава, че партизаните, наричани от целия народ шумкари, а не партизани, са действали не срещу германската армия, а срещу невъоръжените български селяни. За защита на беззащитните селяни българската държава е изпращала полиция и войска за залавяне на тези бандити.
     Цялата дейност на шумкарите (“партизаните”) се е изразявала в ограбване на селяните, опожаряване на селските имоти, ниви, горски насаждения, мелници, мандри, селски къщи, ограбване на общини, убиване на селяни, селски учители, кметове, свещеници, селски, полски и горски пазачи и др. и изобщо цялата интелитенция, до която имаха достъп шумкарите и градските “бойни групи”. Това реално е криминален бандитизъм. И няма нищо общо с някаква политика, партии или тай наречената “антифашистка борба”. Заповедта на Москва беше: България да се превърне в една опожарена земя, дестабилизирана и комунизирана, с перспектива да стане Задунайска губерния. СССР официално не беше в положение на война с България, но през 1942 и 1943 г. от север откъм Румъния и Черно море идваха неидентифицирани самолети нощно време и бомбардираха Русе, Горна Оряховица, Казанлък и други населени места, разрушаваха жилища, убиваха хора. Този тероризъм започна преди бомбардировките от английската авиация в края на 1943 г., започнали по изричното настояване на Сталин и съветското правителство.
     В цяла Европа т. нар. “партизанско движение” против германците беше в окупирани от Хитлерови войски държави. Единствено в неутралната държава България, без да има Хитлерови окупационни войски, Москва организира, финансира и пряко ръководи терористичната антибългарска бандитска дейност на шумкарите през 1941-1944 г. В тази дейност шумкарите се оказаха национални предатели, тяхната терористична дейност освен всичко друго беше насочена и към присъединяване на българските земи - Македония, Беломорска Тракия и Западните покрайнини към Гърция и Югославия и не на последно място поробването на България от СССР.
      В края на краищата това и стана - чрез окупирането на България през месец септември 1944 г. от червената армия, тя се превърна в съветска комунистическа колония.
     Поради тази причина партизанското движение нямаше подкрепа сред народа и остана изолирано и дълбоко антибългарско, тъй като служеше на чужди интереси.
Общата численост на всички партизани в България при обща численост на българския народ в Обединена България от 9.4-милионно население беше около 700 партизани, живи, мъртви и заловени и вкарани в затворите.

 Източник: http://pro-anti.net/arhive/arhive-2008/1234-articles-022/654-2008-10-26-07-53-32.html

 



Гласувай:
24



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yotovava - :))))
25.11.2010 18:03
След 10 ноември, вече не помня кой от младити политица тогава, го каза с думи прости - Партизаните са били терористи.

Поздрав
Валя
цитирай
2. haralanov - Партизанското движение...
25.11.2010 18:12
Партизанското движение е било за мандрите,сиренето и кашкавала!Обаче приятелю,то май и Тодор Живков е бил царска агентура(той се е криел,пък него не са го търсъли) тъй както Сталин бил агентура на руския царски режим.После по повелята на Ленин са грабили награбеното.Експроприяция на експропреираното!
цитирай
3. sande - Много ценен материал
25.11.2010 18:29
Той показва колко зле са инфорвирани българите и глаано с промити мозъци от тоталната пропаганда на тоталитарната държава - от детската градина, училището, университетите, казармата, книгите - "научни", белетристика, поезия, мемоаристика, празници -всичко, целият духовен живот е бил подчинен на пропагндата. Обществения, личния, всичко! Медии.
И сега се чудим кои сме и какви сме. И защо и прехода ни е мафиотски и безпътицата на народеца, и бягството на младите на Запад.
Това е истинската криза, другата българите ще я преджапат.
цитирай
4. alchemist - И все пак...
25.11.2010 18:41
Айде, айде не всички партизани са били комунисти, а анархисти, престъпници и други боклуци. Което не попречи бкп да ги нарече комунисти.
цитирай
5. mamkamu - .
25.11.2010 20:40
В общи линии е прав човекът с изключение на някои детайли. Германия не е воювала с Югославия и Гърция заради нас, а поради простия факт, че е искала да има доминиращо влияние в Източното Средиземноморие. Последващия десант в Крит е живо доказателство за това.

Русия всъщност обсебва само районът около Кьонисберг, днешен Калининград, а по-голямата част от Източна Прусия се намира на територията на днешна Полша.

Иначе "партизанското" движение в България наистина е създадено по заповед от Москва, но все пак си остава една от най-рехавите Съпротиви в Европа. Нищо че след 9-ти се нароиха десетки хиляди "борци против фашизма" :)

Така като го чета, авторът е малко пристрастен.
цитирай
6. ketcakuatl - ПОЗДРАВИ
25.11.2010 21:06
И поздравления. Но се стягай. След мен идват ,,анонимните" бетонни глави, които гледай какво ще напишат...(обикновенно така става)
цитирай
7. анонимен - Колко ли парички от данъците ни о...
25.11.2010 21:56
Колко ли парички от данъците ни отиват за пенсийки на деца и внуци на партизани???
цитирай
8. vyordanoff - $$$$$$$$$$
25.11.2010 22:49
Наборе,поместваш тази чужда статия и ако нещо не е така-виновен е автора.Верно е че сме посрещнали германците с цветя,но е верно и за червената армия.Верно е че Германия и СССР нападат Полша,но СССР го прави 2седмици по-късно.Не ме обвинявай само,че оневинявам-просто допълвам с историческата истина.Верно,съюзник сме на Германия,но имало ли е друга възможност?Германия воюва за нас!? и то безкористно!?Партизаните не нападали германските малобройни части-вярно,август месец '44г.,но прочети за Жабокрек.
От баща ми знам,че партизани са нападали немците охраняващи построената от тях радиостанция край Вакарел-вярно,това е било в края на войната,но то и партизанското движение е що годе действащо тогава.Пак заради историческата истина,следва да се каже,че в партизанското движение участва по широк кръг отБКП/или тогава БКП е БРП(к)/-участва ОФ,създава се НОВА/Народо освободителна армия/..Освен от СССР-опити за влияние в партизанското движение има и от Англия-например Г.М.Димитров техен агент.
Нападали мандри,...
Ами вземи/извинявай,далеч съм от мисълта да съпоставям това за което ще кажа-корено различни са нещата/Ботевата чета пък и априлското възстание.Съдбата на Ботевата чета освен трагична е и много тъжна-освен,че никой не се вдига никой не им дава и храна.Бенковски го предава един овчар след като войводата му искал храна.
Каквито и да са били партизаните,дали 700души,според автора или повече не е чак толкова важно.Наборе 21г/пък ако искаш и 65г./.в България не пукна нито една пушха,не се роди нито един Ян Палах,никой не си рискува живота.Никакво дисиденство/говоря за такива живяли в страната,друго дисиденство аз поне не признавам/.Нито един Мунчо ако щеш.Имаме си Гюро Михайлов,ама и той е от времето на партизаните.
А тогава 700 партизани,не малка част заплатили с живота си.Аз лично уважавам всеки,който жертва живота си,дома,семейството за идеал,пък било и илюзия!
От къде толкова непримирими антикомунисти днес,къде бяхте преди 21години?
цитирай
9. boristodorov56 - 8. vyordanoff
25.11.2010 23:40
Бях решил да не коментирам, но отминавайки толкова БЕЗОЧЛИВИ лъжи си е чисто предизвикателство спрямо здравия разум, а ние тук правим всичко в името на истината.

- Германия и СССР нападат Полша след предварително подписан договор за нейното разделяне - Пакта за дружба и сътрудничество между Нацисткия Райх и СССР. Този договор е известен повече с едно неточно клише - Пакта Рибентроп - Молотов. Германия започнала първа, но стигнала до договорения рубеж и спряла, след което червеният башибозук завзел останалата част съгласно договорката.
Това е историческата истина - тя не се учи в учебника по история за 5 клас,
защото я няма.

- Ако сочиш Жабокрек като героизъм - ще се усъмня в нормалните ти човешки възприятия и бих те нарекъл с доста обидни думи. Не мисля, че не знаеш - но да ти напомня - при Жабокрек немските аскери са били ранени, сакати и въобще болни, които се лекували - при това съвсем невъоръжени и беззащитни хора.
Голям героизъм - няма що - да избиваш хора в болница!
Аз не се учудвам - това е практиката на шумкарите преди 9 септември.

За опита да взривят край Вакарел антените на националното радио - където са си и до днес - нямам точно определение. Ще те помоля да се опиташ да си представиш какво би се случило с тези хора, ако този опит беше днес - например по времето на Премиера Станишев и правителството на комунистите и как биха ги нарекли. Аз ще се въздържа от предположения.

- за Нова, партизанско движение, влияние от Запад и т.н. глупости - без коментар - самият ти не си никак убеден - и си личи от написаното.
Г.М.Димитров, ако не знаеш има смъртна присъда от редовен законен български съд -
осъден е на смърт. Знаеш ли защо? Освен това - малко ако се позаинтерисуваш - ще откриеш с изненада, че той е платен сръбски агент и никакъв "антифашист", защото да си тръгнал да отровиш питейната вода на София, ако ще да си пръв приятел на Обама, Путин, Турският султан и т.н. - това не може да те отърве от доживотна всенародно презрение и публично отрепване с камъни - та ако ще дъщеря ти да се казва Мозер или Маузер, или Шпагин.
Неудачен е примера ти с този откровен продажник.


- СЕГА ЩЕ НАПИША НЕЩО, КОЕТО ИСКАМ ДА ИЗКРЕЩЯ ВИСОКО - НЕ СРАВНЯВАЙТЕ КУМЪНИЗКИТЕ БАНДИТИ ОТ ПРЕДИ 9 СЕПТЕМВРИ С НАЦИОНАЛРЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ, ЧЕ С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ПСУВАМ НА МАЙКА ВСЕКИ, КОИТО ГО СТОРИ !
НЕ МИ ПУКА КОЙ КОЛКО Е ОТВЪРТЯЛ УМСТВЕНО И ПСИХИЧЕСКИ ДА ГО ПРАВИ, НО ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ СКВЕРНОСЛОВИЕ, И ГО ПРИЕМАМ КАТО ЛИЧНА ОБИДА!

КАКТО ИСКАШ - ТЪЙ МОЖЕ ДА ГО ПРИЕМЕШ.

- Не била пукнала нито една пушка против комунистическите башибозуци?!!!
За горяните чувал ли си? Знаеш ли колко е бил общият им брой - над 7 000(седем хиляди).

- Ти можеш да уважаваш даалиите шумкари избивали българи в полза на чужда държава, но това показва единствено, че имаш проблеми с морала, общочовешките ценности и българските интереси.

- Къде бяхме преди 21 години ли?
Ами ти борецо за граждански прави и социална справедливост - тогава къде беше?
Знаеш ли колко е наброявала ДС на 9 ноември 1989 год.? 256 000 души! Това е два пъти повече от действащата по онова време армия. Те срещу кого воюваха и колко живота затриха и съдби зачерниха!


Не те е срам да пишеш дивотии!

Ти считаш ли се равен на Ян Палах - сега?
Ако е така - запали се в знак на протест срещу режима - да видим ти къде си след 21 години?



цитирай
10. ploudinperper - 9. boristodorov56
26.11.2010 08:42
Точно, много точно.

Аман от тъпи е немислещи полуидиоти застанали пред компютър -
без да са прочели нищо друго освен История на ВКП(к).
цитирай
11. morko - Аз предполагам, че съм от тъпите ...
26.11.2010 10:08
Аз предполагам ,че съм от тъпите полуидиоти но съм чел доста.Един елементарен въпрос към препечаталия статията-след като всичко е било така защо след края на войната и въпреки ,че в края и бяхме на страната на победителите ни отпраха тия репарации
цитирай
12. boristodorov56 - 11. morko
26.11.2010 13:14
Надявам се да прочетеш постинга - не ще ти дойде в повече и да зададеш въпрос свързан с него.
Репарации са ни били наложени от съюзниците, но май братската съветска помощ се е оказала решаваща. Естествено - България не е трябвало да бъде стъпила здраво на краката си, ако не ще да върви в правилната посока.
Не сме били никога на страната на победителите във ВСВ - просто участвувахме в една ненужна на никому война, но в полза на чужда и враждебна страна, която ни беше окупирала и се намираше в положение на война с нас. Пълен кумънизки абсурд.
цитирай
13. morko - Добре -прочитам постинга внима...
26.11.2010 13:50
Добре -прочитам постинга внимателно.Според мен е много пристрастен и пълен с интерпретации .Научавам ,че всъщност Германия е завладяла Македония,Гърция и Югославия за да ни разшири територията.Ако беше спечелила войната сигурно щяха да ни подарят и нещо от другата страна на Черно море ей така без нищо.Е вярно ,че нашите войски са заместили цяла една германска армия на окупираните балкански държави и тя е пратена на Източния фронт.Не се броят и стотиците влакове пълни с храни ,провизии и дрехи.Тия неща тъпаците дето си разпределиха света след края на войната ги отчетоха като участие на страната на Германия ,но това е защото не са умни колкото автора на статиятаСпоред някои хора обаче това безмислено според теб участие на България във ВСВ и интересите на СССР естествено са спасили България от превръщането и на държавица състояща се от София и малко около нея.
цитирай
14. boristodorov56 - 13. morko
26.11.2010 14:08
Така е малко по-добре, но изводите от последните ти две изречения са прогизнали от идеологемна мъгла, която представя истината само от гледната точка на историята на България, която се е изучавала в 5-то отделение през 1952 година. Интересно кога най-после българите ще погледнат на историята си като българи, а не през постулатите на диамата.
Друга гледна точна не може ли да се избистри във въображението ти?
цитирай
15. apostapostoloff - Аз винаги съм твърдял, че
26.11.2010 17:40
Хитлер е най- големият български политик!

И още... Хитлер напада Югославия, защото тези мръсни сърби нападат преди това... НАС! Бомбардирали са София, Пловдив и Дупница. По- далеч двукрилките им не са стигали.

Като член на Тристранния пакт България моли за помощ Хитлер. Той веднага се отзовава и нарежда немски самолети да излетят от унгарски летища и да сринат Белград. Което и става. Сърбето са смазани за 1 седмица!

С Гърция Хитлер воюва, за да помогне на Мусолини, който напада византийците, но не е успява да се справи с тях и изпада в крайно унизително положение.

И той моли Хитлер за помощ, който веднага се отзовава. Напада Гърция ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ с активната помощ на българските си съюзници. Гърция е смазана само за... 1 денонощие!
цитирай
16. balgarski7vinarki - samo mnenie
26.11.2010 23:23
V Evropa za Balgaria ne znajat mnogo, oshte poveche za tezi neiasni minali raboti. Gledat na nas ot poziziata na kakvo mojem da rabotim i tolko. Kakvo znachenie ima koi kakvo mu se iska da imame v istoriata?Sto se kasae do partizanstvaneto - mejdu 1980 i 1990 g. vsichkite glavni "drugari" s izfabrikuvani geroizmi ot onia godini sa nai mrasnata i obirdjiiska ziganska shaika , obslujila tenekienite kratuni ogt "Sojuza" za izkarvaneto na maksimum pari prez Bulgaria. Taka che za kakvo da rovim nazad?
цитирай
17. vyordanoff - Наистина влизам за последен път в ...
26.11.2010 23:38
Наистина влизам за последен път в блогс ти,дори изчаках един ден да ми размине.Да споря,но простаяки език ми е чужд,а и сега няма да го изплзвам.
По отношение на Жабокрек и Вакарел само съм давл пример в който казвам,че са нападани германци от партизани/в несъгласие с мнението в статията,а едва ли и това са само случеите/ и каквато и да ми е оценката,тя не фигурира в коментара ми.Ще добавя само,че освен от това нападение на радиостанцията,същата е бомбардирана 2 пъти от американците пак тогава..
Г М Димитров е бил английски агент,той предлага пръв да се започне въоражена борба на БРП(к) в качеството си на земеделски лидер,който на този етап не са приели сериозно идеята,точно зарад пакта Рибентроп-Молотов./Това съм имал в предвид за опит за влияние от запад/След,като тази завера на Гемето не успява,прави организация/опит/ за преврат-за което му е и смъртната присъда.Тогава бяга в Англия,а по-късно бягаъки от комунистите се крие в Американската легация и бяга с тяхна помощ.
Пакта освен подялба на Полша,по отношение на СССР касае основно анексирането на Литва,Латвия и Естония.
За горяните си прав,движение в началото на установяването на "Народната власт",тогава е имало и БЗНС"никола Петков" и изобщо опита да съществуват политически партии в първите години.Период за който сме го учили при етапите на социализма-"кой кого"/Аз по "Научен комунизъм" във ВМЕИ/.
Виж ми писанието,пиша за тези 21г и до някъде еуфорично в скоби допълвам с останалите 45г.Добре,изваждам 5 от тях и сметката е точна.Нима не е факт това което пиша.
.Не знам в каква връзка ме оразмеряваш с Ян Палах,и къде правя някаква аналогия м/у мен и него??Партизаните,Ботев,Вапцаров,,..ДА!Никой не може да ме убеди,че човек по собствена воля/не наемник/,залагайки живота си за тази вяра
/без значение-може и да е заблуда/не е достоен!Партизаните с мисъл за апартаменти,вили и привилегии ли са го правили?
Иначе ДА,питам ви къде бяхте вие непримиримите анти комунисти преди 10.11.
Защо,аз?Аз не отп.онова време.
цитирай
18. xloranphyl - Офффф! борисе, само за горяни не ми ...
27.11.2010 14:49
Офффф! борисе,само за горяни не ми говори! Вуйчо ми е бил горянин,4 аудиокасети с разкази направихме с братовчедите. Такава жалка банда са били,че няма на къде повече! Срещмали един овчар със стадо овце,заклали овчаря,после подхванали агнетата и овцете. 17 добичета изяли,на другите само им прерязали гърлата. После армията ги погнала и четата се пръснала,изпокрили се по селата,ама хората ги издали и ги изловили по хамбарите и плевните като мишки. Някои избивали цели къщи за наказание,дето са ги издали,после са си пускали куршума сами. Тъй че,за горяни не ми говори!
цитирай
19. deeppurple - 18. xloranphyl
27.11.2010 20:10
Твоето е лаф от рода на: Питай брат ми!

За шумкари може ли?
цитирай
20. din4o - Tuk moje da sformirate novo Fa6i...
28.11.2010 10:27
Tuk moje da sformirate novo Fa6istko dvijenie. PROSTACI na4elo s tozi IDIOT, gorqnina Boris. Maika mu i ba6tamu sa vinovni 4e ne sa go utrepali s lopatata o6te predi 56 g.
цитирай
21. boristodorov56 - Няма да те трия - да видят хората какви умници е раждал този народ.
29.11.2010 10:03
din4o написа:
Tuk moje da sformirate novo Fa6istko dvijenie. PROSTACI na4elo s tozi IDIOT, gorqnina Boris. Maika mu i ba6tamu sa vinovni 4e ne sa go utrepali s lopatata o6te predi 56 g.

цитирай
22. antivlaks - До 15. apostapostoloff - Аз винаги съм твърдял, че 26.11 17:40
30.11.2010 20:18
"И той моли Хитлер за помощ, който веднага се отзовава. Напада Гърция ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ с активната помощ на българските си съюзници. Гърция е смазана само за... 1 денонощие!"
Драги apostapostoloff , всеки може да си тълкува историята както му се иска ,но никой няма право да я изопачава !
Немските военни действия започват на 6 април 1941 г. с навлизането на немските войски в Гърция през България. Атина пада на 27 април ,но чак на 1-ви юни 1941 година остров Крит е под немската окупация.
Така ,че друг път бъди по-внимателен в изчисленията си !
цитирай
23. antivlaks - Германска любов
30.11.2010 21:11
Всъщност България е била окупирана , понеже в Белведере договорът е бил подписан в 13 часа ,а германските войски са преминали Дунава в 12 ! "Малка техническа грешка" понеже иначе "стрикните германци" не са отчели разликата в часовите зони !
Много показателно за това, колко много е бързал Хитлер да помогне /обладае/на България !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8063505
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589