Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2011 07:52 - До Комун.онанистите, Мюслеман аналистите и другите цървул прогресити
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 14026 Коментари: 49 Гласове:
5

Последна промяна: 22.03.2011 08:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image


Виждам - загрижени сте за жертвите на тази излишна война.
Гледам плачете за Шантавия Камилар.
Чувам воплите ви за бъдещето на Либия.

Защо бе, велики хум. онанисти, пространни  анал. лизатори и прочие  екс. хибиционисти - един от вас не се сети за избитите хора от режима на Шашавия Хамилар?

Заща не направихте едно предположение за съдбата на бунтовниците, ако би липсвала намесата на Франция?

Прочетох внимателно коментарите.
Няколко пъти се опитах да се утеша с внушението, че бъркам, но повод за това не намерих. Някой дори обвини бунтовниците -  "С какво право, аджеба, тези дриплювци си позволиха да развалят рахатеца и комфорта на полковника птица? -  и ги обявиха за неблагодарни нехраникамиларковци.
Опитвах се да си припомная как дойде на власт Пророкът на народовластието, Отецът на пазителите на ислама, Камшикаджията на камиларите и не можах да си спомня. Помогнете ми де, за да си дам кураж и оправдая "народната" воля, която го тури начело на новаизмислената религия - пишман бабаитизма!

Кажете ми , де, жалки оплаквачки на един диктатор и търсащи на оправдания за неговото спасение!!!

Не знам нъл`знаете, че в Хамерика бият негрото, дори либимица ви Байряк Банана?


image








Гласувай:
35



1. monarchism - Комунягите са се загрижили, защото ...
21.03.2011 10:19
Комунягите са се загрижили, защото за пореден път САЩ влизат в ролята на световен полицай.

Либия не е български проблем, освен ако либералите от ЕС не ни "увеличат" нацията с няколко хиляди либийски имигранти...

По-важното е, след като свалят Кадафи, кой ще дойде на негово място. Ситуации подобни на Иран не са нужни никому.
цитирай
2. анонимен - КАК НЯМА ДА ПЛАЧАТ ,КАТО...
21.03.2011 10:25
ЛИБИЯ , БЕШЕ ЛЮЛКАТА НА ТЕРОРИЗМА В АФРИКА!!???
МАЙ СТЕ ЗАБРАВИЛИ ЗА СИСТЕМАТА ОТ ТРЕНИРОВЪЧНИ ЛАГЕРИ НА НЕЙНАТА ТЕРИТОРИЯ!
ПОЛКОВНИК КАДАФИ , БЕШЕ ТАРТОРА НА ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИЧНИ БАНДИ!
КОМУНИСТИ И ВСЯКАКВА ДРУГА ЛЕВИЧАРСКА ИЗМЕТ ....ПРЕДИ ДА СТАНАТ ТАКИВА СА ...ЛЮБИТЕЛИ НА СИЛОВИТЕ /ТЕРОРИСТИЧНИ/ МЕТОДИ, ЗА СВАЛЯНЕ НА ВЛАСТТА!
ДЪЛБОКО В ДУШАТА СА СИ БИЛИ ВИНАГИ ...ОБИКНОВЕННИ ПРЕСТЪПНИЦИ И АВАНТЮРИСТИ!
СПОМНЕТЕ СИ ЗА АЛ. УЛЯНОВ И др.КОБА....ПРИ КОМУНИСТИТЕ И ЛЕВИЧАРИТЕ --НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО!
цитирай
3. mt46 - Че кой разумен човек -
21.03.2011 10:27
кой би оправдал безумията на Бясното куче?!... Светът не може да гледа безучастно как един маниа-калнен Дикта-тор унищожава своя народ, изправя свои срещу свои, МАНИПУЛИРА либийския народ /като ги зомбира, настройва ги срещу своята опозиция, срещу ООН и световната общественост/... Едва ли в по-новата история има толкова ОТКРОВЕНО НАГЪЛ и ЛУД ДИКТАТОР...
Марин Тачков
цитирай
4. stoineff - Не ми пука за Кадафи
21.03.2011 11:27
и камиларския му народ. Да си се трепат и да си живеят както им е кеф. Не искам да плащам за тая война! Това си е война за за петрол ... каквито и да ми ги разправят
цитирай
5. haralanov - Здрасти!
21.03.2011 14:43
Г-на Кushel да отиде да се сражава на страната на Кадафито!
Това е мойто предложение...
цитирай
6. анонимен - Ти направо ме уби, Графе! Какво е ...
21.03.2011 18:24
Ти направо ме уби,Графе! Какво е станало с теб,човече?
цитирай
7. ketcakuatl - А, ТАКА
21.03.2011 19:11
Бравос и сполай ти.
цитирай
8. анонимен - 1
21.03.2011 20:18
Действай, обаче и аз се питам "с какво право развалят рахата на либийците". Кажи Тодоров? Виж сега, не е лъжица нито за твоята, нито за моята уста. Ама изобщо. Муамарчо ги държеше здраво, сега обаче при демокрацията, ако им дойде, ще стане битер нас. Обаче нямам никакво намерение да говоря каквото и да било. А Муамар на младини беше готин. Аха. Това,че хамериканците си правят техните войни е лошо, защото третата започна. Запиши се доброволец срещу Кадафи ако ти стиска. Разбираш ти от ислям, колкото аз от слагане на паркет. Мдаааа...... :)
цитирай
9. анонимен - джихад
21.03.2011 22:00
А Вие boristodorov56 как се оправяте в тази еврейска каша. Майката на Кадафи е еврейка, майката на Обама също е еврейка, а Саркози е етнически евреин роден в Унгария. Как така при този авторитарен режим в Либия (Кадафи е получил военното си образование в Англия), подкрепян от Англия, Франция и Италия за два дни се създаде опозиция и то въоръжена. Това го лансира Английската телевизия Ал Джазира. И понеже явно сте напред в материала, разкажете каква е връзката и противостоянето на комунисти и мюсулмани (Ал Кайда ако изобщо съществува) от една страна но също семити и прогресивния еврейски запад , т.е., също семитски.
цитирай
10. blakpredator - Заглавието е дружелюбно като охраната на Кадафи.
22.03.2011 05:45
цитирай
11. d3bep - Аве имам въпрос. Некой може ли да ми я ...
22.03.2011 09:59
Аве имам въпрос.
Некой може ли да ми я покаже тая "опозиция" в либия.
Ама не ухилените 17 годишни идиотчета с автомати и картечници.
А програмата за бъдещето на Либия, кои са я съставяли, колко хора са , какви кой си е сложил името че ги подкрепя???
2-3 купени министъра пролет не правят...
Аз не видях такова нещо, опозиция.

Само некакъв призрак, по който всички надават вой и рев и който се захранва от медиите.
Не видях и не чух масови убийства и бомбардировка на демонстранти - странно, местни хора пишат по форумите че даже по време на протеста триполи било спокойно... И никой от "милионите" демонстранти против Кадафи ли немаше камера на телефона че да я заснеме тая бомбардировка?
Само едни и същи снимки във всички западни медии. Танк, обгърнат от огън, тъй че да не може модела на танка да разбереш, камо ли къде е и кога е...
И се изумявам как така по официални данни с началото на размириците всички журналя напуснаха Либия. А Сега се оказва че всички медии оразяват... Нещо си.

Та кв ое то опозиция?
Възстание в Либия е едно, ама ако не е действително възстание на купени наркоманчета - както ги обвинява Кадафи, очаквам, след като имат подкрепата на целия див запад, да излезат по некоя телевизия и да чуем ТЕ какво предлагат за бъдеще на Либия, щом са опозиция.
Тогава ще станат опозиция...

Предлагат сигурно пълна концесия на находищата на петрол и заем от МВФ и Валутния борд... За възстановяване на щетите от "опозицията"...
цитирай
12. анонимен - добре бе, чиче Борисе,
22.03.2011 13:00
а ти кво си се загрижил за съдбата на бунтовниците? да, Кадафи е диктатор! да, умират хора! е, и? хора умират и в Япония в момента, хора умират и в Африка - от глад, хора умират и у нас, по пътищата - ужасяващо много хора. и какво? такъв е животът в днешния свят! защо не изпратиш САЩ по всички споменати от мен места, за да въдворят ред - С НАСИЛИЕ? Либия, Борисе, е суверенна държава! ако нацията й има проблем с водача си - да го решават, както си знаят! щяло да има жертви? - ами няма свобода без борба и борба без жертви! и още нещо - когато САЩ и Коалицията бомбардират, да не би да няма жертви?
цитирай
13. momchil - Прав е d3bep. Как е възможно да не ...
22.03.2011 13:01
Прав е d3bep. Как е възможно да не вярваме, когато Кадафи казва, че са наркомани? Та той винаги казва истината. Казваше я, когато твърдеше, че няма нища общо с самолета над Локърби, казваше я и когато предаде атентатора на Англия. Казва ше я и когато обвини нашите сестри и после когато ги пусна. Кои си ти бе Борис тодоров, че да не вярваш на Кадафи.
Праве е d3bep да пита за програмата. Ами то и Априлското въстание не е имало програма. Някой да я е виждал? Един Левски казал "чиста и свята република" ама той бил обесен 5 години по-рано.
Ами ако е вярно, че възстанието е станало случайно щото криминалният престъпник Каблешков не е искал да бъде арестуван от законната власт? Има и данни, че след завземането на конака в Копривщица народа е пиел ракия /щото тогава не са знаели, че има трева, ако знаеха щяха да се напушат/. И не е ли вярно, че царска Русия само използва "кланетата" за да излезе на топло море.
Има ли поне една снимка от "анкетната комисия" от същите тези велики сили, които сега атакуват Либия? Няма. Само емоционални статии и речи на Гладстон и Макгахан, както виждате пак англичани и американци и то пак от"свободни"медии.
Как пък не се намери един фотограф да заснеме камара трупове и един вестник за да сме сигурни, че това се е случило. Десет години преди Априлското въстание снимали Левски и други легионери в Белград, а тогава нищо не заснели.
Затова не вярвайте на "свободната" преса. В Либия всичко си беше наред. Ако не е било съвсем либийците са си го заслужавали. Няма демонстрации няма насилие. Има само наркомани без програма. Всичко е еврейска шашарма за петрола. И в Афганистан е еврейска шашарма, но без петрол. И в Чечня, ама пак без петрол. Въобще има няма петрол все е еврейска шашарма, и на МВФ, и на Уол стрийт, и на Ситито, и на Билдербергите, и на масоните и на илюминатите, и на транснационалните корпорации, ама те са еврейски, така че еврейска шашарма.
цитирай
14. d3bep - Аде нов полит пропагандатор. . . ...
22.03.2011 13:17
Аде нов полит пропагандатор...
Сега пък априлското възстание :) Романтична нотка...
Поне да го беше разбрал де...

Сестрите в Либия.
Братята в сащ...
Загуба на време да обясняваш, мисля аз.
цитирай
15. анонимен - 14. d3bep
22.03.2011 13:48
Дзверо, да си беше писал за анхиалското наречие отразено в монетосечението до времето на Третия Гордиан, където безспорно си по-силен.

Кажи ясно и на разбираем език - за режима на Кадафито ли си или против?
цитирай
16. d3bep - Против войната оттук съм, а за или ...
22.03.2011 13:54
Против войната оттук съм ,а за или против режима мога да се изкажа ако съм живял там и го познавам наживо, такива теленовелни тапиризми не са за мене. Просот е.
После, перфектно ми е ясно ,че цялата простотия означава само едно: пак ще участваме във война и ще плащаме чужда сметка.

Война, която все още е незаконна, а като я узаконят, съмнението остава...
Прости неща.

Дали разбирам повече или по - малко, не очаквам твоята оценка.
Факт, в темите досега - на мамка му и кушел, познах с точност почти до час висчко, коеот предстои да се случи. началото на войната, безпричинността, декларациите н иче няма да участваме в бойни действия, и включването с фрегатата.

Даже големи държави пратиха кораби и самолети с уговорката, че седят гаранционно и не участват в бойни действия.
Гордата и могъща българска армия НЕ НАПРАВИ такава уговорка...

Прости неща, приятелю анонимен, коиот не успяваш изобщо да прозреш, че мен да оценяваш...
Войната касае НАС.
Аз съм против ТОВА.

Разгледай темите на мамка му и кушел, да видиш колк онеща съм познал ПРЕДИ да са се случили.

Аз съм го гледал тоя филм, разбирам ,че ти не си искаш да се забвляваш на тихо, но аз пък искам да не въвличаш мен!
Каот искаш, оди, фащай ластиката и гони Кадафи, НА ТВОЯ ОТГОВОРНОСТ И ЗА ТВОЯ СМЕТКА!
цитирай
17. boristodorov56 - 11. d3bep - г-не Стефане Симеонов,
22.03.2011 14:23
поради респекта, който ми внушаваш с постинга си: Съживете тракийския кон! - не мога де те класифицирам към онези, към които образно съм адресирал постинга си, а ти знаеш, че това е коментар от надприказването в блога на Кич.ел на тема Шантавия Камилар.
В същото време и аз като теб все бързам да кажа какво ми е на сърце.
С една дума повече емоция, но да оставим емоцията и да се съсредоточим върху справедливите ти въпроси.
Напр.:
"Некой може ли да ми я покаже тая "опозиция" в либия."
Тя тази опозиция комай влезе в Триполи и завладя почти цялото средиземноморско крайбрежие и петролни находища - не я ли забеляза?
Не забеляза ли, че армията се беше някак си изгубила, тоест - беше дала свободно на харем социалиста да си пасе хамилътъ? Разбира се до момента, в който Камшикът на Камиларя засвири, чрез цръните наемници от ЧАД, които явно не са страдали от скрупОли да поизтрепят малко "хомата" и "наркоманчета".
На всичко тава, дето га казвам - въобще не може да се вярва, но пък на последните думички - цитат на Камиларя - требе да се вярва.
Естествено.
Дори много естествено.
Защото истината излиза само от устата на най-великия вожд на Африка и камилски водач - пръв брат и съмишленик на нашето философско и човешко чудо - Тодор Живков - да му осигури Аллах на оня свят всичките прелести на Рая като пръв атеист и 99 девици, които не му иска апартаменти срещу путка!
Прав си - това е безспорно, признавам.
Нема опозиция - само наркомани, федаини, бедуини, шешляци, тюфлеци, фукари и
екстремисти.
Знаеш ли,
спомням си вечерта на 14 декември 1989 год. пред сградата на Парламентото -
една тълпата хора -
дрогирани,
пияни,
морално пропаднали,
крадци,
убийци,
нехранимайконци,
идиоти,
фашиски
и т.н. антисоциални елементи дето си плачеше да бъде изпомачкана с танкове,
но и се размина... и с това се спасиха и до днес...
Та питам се що всички диктатори,
които дължат властта си не на народен вот, а на силата на оръжието не се различават почти по нищо, а си приличат като едноячни близнаци сякаш са сечени с една брадва?

Та г-не Стефане Симеонов,
задаваш правилните въпроси, но пак ще ти задам въпроса от постинга - за хората дето 40 години Шашавия Хамилар яздеше като животни - що не плачете за тях? Щото тя - улицата помете като едното нищо режима на сияйната звезда на исляма, но си беше ясно, че с голи ръце са си жив курбан за неграмонтият писач на зелени корани и оранжави талмуди.
Защо не плачехте за този народ, кето уж го нямаше, а великия дрънкалник толкова се у,плаши, че се свря в миша дупка дакато закарат парите на наемните канибали?
Защо не плачехте за този либийски народ, преди Франция да реши, че няма да търпи един мародер и шизофреник да избива народа си, когато вече му е дошло до гуша от него?
Нима тогава нямаше нефт, газ и камили?

Не пращай хората, които за против Лудото Кадафи, Камиларчето - има кой да свърши тязи работа,
но това на теб не ти харесва явно.

Впрочем много точно и на място ти е отговорил 13. momchil.
И това не е пропаганда.
Не можеш да пренебрегваш една напълно логична позиция.
Мен ме зарежи, не си заслужава да си губиш времето - с некакви си въпроси - например елементарния - Защо не си за бунтовниците, които имат всичкото законово и обичайно право да сменят натрапника си по същия начин, по който е дошъл на власт - за да не се дава повод на империалистите да се захващат с разоряването на Либия, още повече да се не налага да пращаме "Дръзки", без връзки, да се губи из океаните и моретата без на кърмана му да стои д-р Борисов(Рапоня) и да сочи - тамо е Лукойл?
Шъ съ изгубят!

А, ти си против войната!
И аз!
Ти си бил и срещу войната на Сащ провив Сърбия - и аз бях.

Но за съжаление на всички камилари чавката им е изпила по един и същ начин акълът и се имат за началото и края на света,
а кръвта я лее същия онзи народ, които дори не ги е искал, нито някой ги е питал искат ли ги.

Парадоксите на идиотизма.

цитирай
18. d3bep - Кадафи воюва половината си мандат с ...
22.03.2011 14:45
Кадафи воюва половината си мандат с Чад, не знам как реши че трибите от ЧАД го подкрепят.
Изобщо не виждам какви са твоите мераци в тая война, както вече казах. Надъхан си за глупости.

Ако мен питаш, "режима на живков" също малоумници и наркомани го махнаха. ТОчно така си беше.
В следствие на това:
- българия изтегли люти кредити, които се пишеха на Живков, докато беше жив - за пред будалите;
- унищожиха се индустрии, водещи в Европа и света и се продадоха на парче;
- ликвидира се поминъка на народа;
- обездържав исе държавата и попаднахме в силов терор;
- раздаде се земя, като първо се разграби ,второ, се изкупи масово на безценица и това беше предвидено и дирижирано с инфлации иниски доходи, щото като нямаш за дитету, ше продаваш, де ше одиш;
- унищожи се здравеопазването;
- унищожи се образованието;
- унищожиха се всички социални и обществени системи;
- единствено банковата система лупна нагоре.

ФАКТИ. Това СА ФАКТИ.
За мен пред итова беше по - добре.
Единственото по - добре днес от тогава ,е че видео и автомобилната техника са с 30 години по -модерни, ама това така ии инак щеше да се случи...

Така че аз изобщо не мисля че споделям надъханите концепции.
Даже според мен оправията в тяо случай знаеш ли каква е?
Един месец без вестници и телевизия... И ще почнеш да разсъждаваш върху въпросите.

Не знам, Борко... Може и да си от 2-3% облагодетелствани от новия режим... За сметка на всички останали.
Но да кажем ,че новият е по -човечен, е ЧИСТА ЛЪЖА.
Това ги чака и в Либия... Не знам дали там ще има и облагодетелствани сред нас.
цитирай
19. d3bep - И досега, акто видя няко йда реве ...
22.03.2011 14:50
И досега ,акто видя няко йда реве против "комунизма", който послужи точно на тея ,дето го махнаха, и ми се плаче....

Народът е изтрещял и малоумясал, приятел.
Всеки 2-3 поколения някакви диригенти го зоват към "революция", тотално променят курса му и го каат да забрави и отрече ВСИЧКО, ПОСТРОЕНО ДОТОГАВА.
И да почне отначало...

И не виждате по -далеч от носа си, субсидирате тая безкрайна игра... На комунисти, антикомунисти, демократи и антидемократи, която е против нас и служи за да ни контролират по добре, и ние да почваме от нулата ,други, от все по -високо...
Утре това пак ше се случи, пак ше скачате.... Като павиани. Даже апвианите скачат със собствен замисъл.

30 години по късно, да чувам пак думата "мръсен комунист" или долу комунистките педерюги - касаеща това, що вдигнаха бащите и дядовците ни и което ние днес не можем дори да боядисаме само, е знаеш ли какво?

Ясен сигнал, че лицето трябва да се прибере и да се постави под перманентни грижи.
Само лъжец може да твърди, че днес живеем по -добре в България.
Само психически неуравновесен може още да го мъчи тоя комплекс.
цитирай
20. boristodorov56 - 18. d3bep
22.03.2011 15:20
Виж, сега - да уточним -
харем социалиста Кадафито -
никога не е имал мандат от либийският народ!!!

Никога!


Пиша го два пъти за да го разберат и онези, разбират само от народна демокрация.

И понеже виждам, че аргументите ти против бунтовниците срещу самозвания метежнически режим в братска Либия ги черпиш от българската действителност, която не приемаш и осъждаш,
но не уточняваш ПРИЧИНАТА -
казвам, че либийците си имат своето право, дадено им от Бог, да уреждат нещата както намерят за добре и по свое усмотрение, но това ти знаеш, че Живият Бог и петгърба Камила Кадафи не разрешава.
И с право - как така - без той да разреши!
Та да не преливаме от пусто в празно -
позицията, че тази война касае нас е недостойна,
още повече че невойната в Либия също ни касаеше,
но явно човешкото у доста хора е закърняло и се възбужда от неморални рефлекси.


Следващият ти коментар ще го коментирам по някой друг повод.

цитирай
21. zaw12929 - ЕТО, ТОВА Е ПРОБЛЕМА
22.03.2011 15:53
С НАСИЛИЕ? Либия, Борисе, е суверенна държава! ако нацията й има проблем с водача си - да го решават, както си знаят! щяло да има жертви? - ами няма свобода без борба и борба без жертви! и още нещо - когато САЩ и Коалицията бомбардират, да не би да няма жертви?
цитирай
22. d3bep - За мандата ше пиша като дойде време ...
22.03.2011 16:12
За мандата ше пиша като дойде време за изборите ,какво ми е мнението.
Социалиста - Кадафи беше единственият човек в света, някога дал на реСпублика българия концесия над петролно находище...
Ни си избрахме да сме врагове с него, преди много време, покрай ембаргота и чудесии.

В смисъл, не бях аз де...
А за атентатите в локърби и незнам си къде ми омръзна всяка година да чувам различни версии, според международното положение. Преди три години, преди сестрите в Либия, беше доказано, че взривът е бил от куфари, нямащи нищо общо с двамата либийци/ После друго, после по - друго...
Доказани атентатори са само ЦРУ, Мосад и Ми6, трите дето го обвиняват...

Изобщо съм далеч от мисълта да хващам страна в тоя спор.
Без да говорим ,че поне две от тях имат директен опит за покушение върху него(Кадафи), и това се счита за благородна кауза, а май са загинали други хора.
цитирай
23. boristodorov56 - 21. zaw12929
22.03.2011 16:21
Кой каквото ще да казва - в Европа има само един държавник истински мъж -
Саркози - за да измие срама от позорното търпене безобразията на физофреника баш камилар!
Ако той не беше решил да "Франция да поеме историческата отговорност" -
до сега сигурно нямаше да има жив бунтовник, а канибалите щяха да търсят да изколят близките им до девето коляно, каквато е традицията на петгърбата камиларщина.

Сложете си ръка на сърцето и преценете чистосърдечно колко сме му задължение - ние - българите!

цитирай
24. boristodorov56 - 22. d3bep
22.03.2011 16:31
Камилара трябва да бъде номиниран за Нобелова награда за мир,
но докато дойде време за номинациите - ще е ритнал бакърчето или ще са го ритнали по ахилесовите кокалета -
участ, която отдавна си е заслужил!

Е те - за тази концесия нашите пирани от българското гестапо правеха всичко възможно възела заплетен със сестрите да не се разплата, та да лапнат колкото може повече от акумилиратана в нея аванта.
Нали Българията виде файда от нея не съм чувал.
Ти да знаеш нещо по въпроса?
цитирай
25. анонимен - Икономист
22.03.2011 16:44
Безспорно ече Мемоар Кадаиф е луда гад!Но...,възникват куп въпроси от сегашната ситуация.Както се вижда черната печка и Съвета на началник щабовете на УСА,нещо бият от бой.До сега няма сатрап паднал от власт,без сухопътна операция.Та кой не разбрах, ще се разходи през Либия?
Ако Саркози прати Чуждестранния легион, и регулярни части, ние може до живот да сме му задължени, но французите след първите 100 трупа ще го изхвърлят с шутове.Английските аристократи въобще не ги слагайте в сметката.Камерън не е лейди Тачър.Талиянците ги знаеме какви са солдати.Та кой?
Ако останат на този етап с надеждата,че самите либийци ще свалят Кадайф,ще му развържат ръцете, тайничко и без много шум да се разправи както може с който трябва.Египтяните и суданците ще се върнат на работа в петролните сонди и файрум.
Палеативните и половинчати действия винаги завършват с фиаско.Освен петрол,ще почне да изнася за Европа и доста бежанци.
цитирай
26. d3bep - Фиаското се разплита. ООН явно няма ...
22.03.2011 17:41
Фиаското се разплита.
ООН явно няма засега да признае операцията в либия.

Два сценария виждам:
1. Съприслужното на САЩ НАТО поема командването и ние ядем гьона, защото за да е легитимна натовската окупация ще принудят съюзниците на колкото се може по -голямо участие , за да не изглежда всичко че е на ползу америку, и фрегатата няма да им стигне....

2. И нато не поема командването и войнътъ приключва...
Сащ е сърдита, фалшивата й икономика е в криза и няма отърване. В криза е и япония, неин сателит. В недобро дередже е и китай, па ксателит....
Та се чудя дали няма порад ипричина че сащ са сърдити на Европа, Ал Кайда да срине некоя европеидна държава и да се почне...

Макар че има и вариант 3:
Театро за неколко дена ,в което в крайна сметка ООН ше "кандиса" и ше се разцелува с Обама....

Тва е...
Иначе изобщо не ме интересува къв е Кадафи.
Първото и основното, той е американско английско отроче от спец службите.

Второ, вече се наслушах. Ахемединджи - незнам кво си би леди си какъв, Саддам бил едисикакъв, шейх едикой си бил едисикакъв, Кадафи бил такъ, Мубарак онакъв, Бхуто и тя каква била... Абе всичк иса некакви, само братята са винаги готини.

Другите са такива, акквито САЩ ни кажат.
Май при Сталин е имало повече свобода на личното мнение, а? Отколкото днес, у демокрацията. Днес направо акзват, тоя е едисикакъв, и го почват...


Не ми трябва някой да ми казва кой какъв е, войни не ни трябват и във войни не участваме.
След като на САЩ или Великото Британия Кадафи им е едисикакъв, ДА СЕ ОПРАВЯТ САМИ.

ПП. ЧУдно, ако войната спре и сащ се оттеглят - слабовероятно при положение че са на зор да започнат война, НЯКОЙ ЩЕ СЕ СЕТИЛ ИДА САНКЦИОНИРА САЩ, ЧЕ НАРУШИХА ВСИЧКИ СВЕТОВНИ ДОГОВОРИ, УНИЖИХА ООН И ПРЕДПРИЕХА АГРЕСИЯ???? ЧЕ ИЗБИХА ПОВЕЧЕ ЦИВИЛНИ ОТКОЛКОТО ТВЪРДЯХА(БЕЗ ДА ДОКАЖАТ) ЧЕ ИЗБИЛ БЕЗПРИЧИННО КАДАФИ?
цитирай
27. d3bep - Наскоро чух, че евродепутат се к...
22.03.2011 17:52
Наскоро чух, че евродепутат се купувал за скромната сума от 100 000 евро в директни преговори, де да знам...
Имат ли Хамериката 100 000 евро за евродепутати или нямат... Знае ли човек. Може до няколко дни да съберат...
цитирай
28. momchil - Абе тоя Дзвер умора нямя ли? На за...
22.03.2011 17:57
Абе тоя Дзвер умора няма ли? На заплата ли е при някой да коментира Борис Тодоров? Работният ден свърши, айде утре пак.
цитирай
29. boristodorov56 - Мисля, че първо всичко се стане пустиня, па после ще тръгнат да играт критек, канкан и безбол.
22.03.2011 18:07
анонимен написа:
Безспорно ече Мемоар Кадаиф е луда гад!Но...,възникват куп въпроси от сегашната ситуация.Както се вижда черната печка и Съвета на началник щабовете на УСА,нещо бият от бой.До сега няма сатрап паднал от власт,без сухопътна операция.Та кой не разбрах, ще се разходи през Либия?
Ако Саркози прати Чуждестранния легион, и регулярни части, ние може до живот да сме му задължени, но французите след първите 100 трупа ще го изхвърлят с шутове.Английските аристократи въобще не ги слагайте в сметката.Камерън не е лейди Тачър.Талиянците ги знаеме какви са солдати.Та кой?
Ако останат на този етап с надеждата,че самите либийци ще свалят Кадайф,ще му развържат ръцете, тайничко и без много шум да се разправи както може с който трябва.Египтяните и суданците ще се върнат на работа в петролните сонди и файрум.
Палеативните и половинчати действия винаги завършват с фиаско.Освен петрол,ще почне да изнася за Европа и доста бежанци.

цитирай
30. boristodorov56 - 26. d3bep - Аман, бе г-не Стефане Симеонов,
22.03.2011 18:12
толкова си се развълнувал от хамериканците, които този път се дърпат на втори план, че се чуда каква ти е позицията за Либията, харем-социалиста, и живеещите в тази държава?

Има по-прости разсъждения и обяснения.
цитирай
31. анонимен - Икономист
22.03.2011 19:43
То и сега, всичко си е пустиня, играят крикет на камили,кан-кан в джалабии и бейсбол с калашници.Преди малко едва не се задавих с биричката.По най-нарпредничавата телевизия - "Европа", казаха,че Германия предложила за Либия да се обяви......"петролно и газово ембарго" . Мисля,че германците вече се габаркат.
цитирай
32. анонимен - Цитат: "Има по-прости разсъждения и обяснения." 1
22.03.2011 20:41
Мнооого правилно. А който изобщо се опитва да разсъждава тук се е хванал на голяма въдица. Борис пак пусна червейче и рибите го налапаха. Едва ли трябва да се разсъждава по нея, като се види точно заглавието. Борис, не манипулирай аудиторията.
цитирай
33. d3bep - Борко, е закво ми задаваш 3 пъти в...
22.03.2011 21:15
Борко, е закво ми задаваш 3 пъти въпрос, на който три пъти отговорих :) Искаш ме обявиш за терорист ли ?
Казах ти, не съм видял режима и не го познавам ,за мен това че медиите го осъждат изобщо не е достатъчно, факт е че нашите сънародници там ясно покааха, че остават.

Ако ме питаш обаче предпочитам да има 2-3 локални такива идиота някъде по света, които да са заплаха за глобалните идиоти, които не милеят от нищо, освен от кинтите, отколкото да са само онея и да се разпореждат свободно. Не мисля, че е клал и драл живи своите, освен може би в годините, когато е изпълнявал разпорежданията на САЩ.

Икономист:
Тва много интересно. Само не се разбра туй ембарго кво значи.. .Че те на нас нема ни дават петрол и и газ или че ние на тях?
Такова ембарго е лют смях, Либия напълно си самозадоволява нуждите, а не й е тумнало да изнася, да не говорим че това ще вдигне цената на петрола в света ,а в Либия ще го понижи...
цитирай
34. boristodorov56 - 33. d3bep
22.03.2011 21:37
Това, че шепа отродили се българи остават там, защото тук ще са безработни не може да бъде критерий за оценката ти какво е положението там. Бъди сигурен, че ако не бяха арестувани мед. сестрите също сигурно щяха да са още там. така , че ... се надявам да бъдеш малко по-реалистичен и критичен.
Но пък ако ми обясняваш, че там е мед и масло - хич няма да бъдеш убедителен, особено сега, когато кашата започна да загаря.

Но мисълта ти за 2-3-4-ма локални идиота могат да бъдат заплаха за некакви си глобални идиоти(не знам ти извън глобалното световно село ли се намираш - някъде в дън гори тилилейски) ми се вижда доста смешна, вервай ми. Та каква зяплаха могат да бъдат молоумни шизофреници от калибъра на харем-социалиста Върбан Камилев, освен да платят за взривяването на някой боинг, дискотека, небостъргач и т.н. и изтрепат маса съвсем неподходящи хора и то по причина на непрапорционален противовес, е повече от первезно и съвсем по интернационалсоциалцървулпрогресистки мурафет.
Оправдание ли е за тебе да колиш народа си по нечия поръка. Не съм чувал да е бил по егидата на Сащ и хамериканците за да ги вкарваш тях и точно сега в една химерична ситуация, досущ като в нечия лумпенска делюзия.
Ти все пак не си Кич.ел!!!

Нечувано наивни и посредствени доводи използваш, момко - свалил си гарда, май!

Няма вариант, в който освен от няколко леви лумпен прогресисти, да бъде оправдаван режима на хамираля-слънце за цяла Африка и вината за войната да бъде хвърлена в двора на империалистите.
Нема, братче!
Не се мори излишно!


цитирай
35. d3bep - Па хубуу, аз ти казах, щом си такъв ...
22.03.2011 21:54
Па хубуу, аз ти казах, щом си такъв мераклия, оди го думни, само че:
ОТ ТВОЕ ИМЕ И ЗА ТВОЯ СМЕТКА.
Просто е.
Не от мое име и за моя сметка.
Щото аз ако ти кажа тука сега ,скарах се със съседа и го утрепах, ти плати масрафа, ти ше го платиш ли?
Мисля, че ти в озлоблението си отиваш към елементаризъм. Изобщо не съм длъжен да споделям политикантските ти възгледи, още по - малко ДА ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТ И ДА ПЛАЩАМ ЗА ТЯХ.
Когато зорлям ме вкарваш във война, ме принуждаваш точно на второто. Защото утре самолета няма да каже, "аз ше стрелям по борко, ама не по дзверко", ами ше каже: "аз ше стрелям по България".
Или, в по вероятната версия, ше кажат, бюджетен недостиг(ногу пари платихме за войната), аре вдигаме данъците. Икономически недостиг на суровини, свят в криза, айде вдигаме цените и аз ше плащам твойте простотии?

Превръщате се във вредители с надъханата си позиция... ПОчвам да си мисля, че следва да ви изолираме некъде да си мраизте кадафи на спокойствие.

Нито кадафи харесвам, нито Обама, нито Осама, обаче който търси разправии с тях, НЕ ПРЕЗ МЕН!

Съответно нема и как да седя безучастен, докато промивате мозъка на тълпата с тея простотии...
Защото в чудната ви демокрация утре тълпа малоумници + тълпа цигани може да реши съдбата ми вместо мен...
цитирай
36. boristodorov56 - 35. d3bep
22.03.2011 22:04
Добра идея да се изолирваш от света и да не ти пука за ставащото около нас,
но да му държиш сметка - като кривата селянка Т. Дончева.
Но като не ти пука за тези личности - що ги защитаваш и осъждаш?
Казваш - ебал съм им майката на всичките - не ме интерисуват -
вместо да ме убеждаваш в правотата на една или друга кауза,
да ми вменяваш вината за един или друг развой на събития,
които не зависат от мен, но съм имал неблагоразумиято да одобря или укоря.
Нещо взе да не си толкова праволинеен, а витиеват и като харем-социалиста Върбан Камилски.
Освен това, ако искаш да бъдеш стерилен от опастността, а то си е реален факт - други да решават вместо теб - направи нещо, което би ти помогнало реално, а не ме обвинявай в ненаправени от мен грехове.
Ази също съм невинен освен, ако не съществува презумпция да нямам право да разсъждавам различно от теб.
Лека нощ!
цитирай
37. d3bep - Не мога да подхранвам безумия във ...
22.03.2011 22:10
Не мога да подхранвам безумия във всичките им форми. Търпях като избирахте бойкича... Търпях каот избирахте и тея преди него... Търпях като реституткирахте... Мутрите търпях... Кражбите търпях...
Обаче сега и войните ви и омраза между мен и съседа, с който няма мкакво да деля, не мога да търпя...
Ако и сега си мълча, значи съм риба и дишам през хрилете.

Освен ак о, разбира се, не си толкоз глупав да си въобразяваш, че приказките ти за наказание на Кадафи, демокрация и справедливост, не могат да имат политически последствия...

Лека и на теб.
цитирай
38. boristodorov56 - 37. d3bep
22.03.2011 22:16
Делюзията ти е нелечима.

Не се бъркам в отношениета ти с комшията ти -
не се бъркаш в отношениата ми с байрям-социалиста Камил Върбанов.

Дори и да не съществуваха тези реалности,
а те съществуват,
извора на злото не съм аз, и недоволните от харем-социалиста или хамериканците.

Съвземи се.
Извора на злото е обречения хамилар и кервана от бедвините му.
цитирай
39. d3bep - Истината е, че без диктатори, уп...
23.03.2011 08:56
анонимен написа:
Истината е, че без диктатори, управлявали по 35 и 40 години без алтернатива, при същата изходна база на своите дадености, България и Либия щяха да имат други шансове.
България вероятно нямаше да е на дъното на европейските класации ( след като преди съветската окупация е била най-запазената от разрухата на войната европейска икономика), а Либия със своите петролни залежи и близостта си до пазарите на Европа и Близкия изток можеше да е уважаван съсед, вместо сега да е бомбена площадка

Пълни щуротии.
Производството и стандарта на живот , който сме имали 1985 г днес имаме да го гоним...
И кой беше злия диктатор у нас, Тодор Живков?

Това да не е нещо като мита, че Чаушеску избил ненам си колко хиляди румънци и ял от мъртвите, ограбил ги а после избягал с лимузина с десет милиона долара в злато. пък жена му, дето я застреляха горката, идваше на посещение в българия с един... нещо като пенюар и едни биташки джапанки?
Тия митове много се харчат... по будалите.

Обаче да направим рекапитулацията. Тошо управлява към 35 години, капитализмът скоро ще го догони, на практика той изтърва управлението към 1985.

При дедо ви Тошо:
- колко километра магистрали и пътища се направиха, и колко сега?
- колко километра жп линии и инфраструктура се направи и колко сега?
- бяхме първи в света по : електрокари и космическа храна. Бяхме сред първите по селскостопанска продукция, оръжие, рози, цветни метали. Произвеждахме и изнасяхме ток и компютри. Днес къде сме? даже по рози ни няма в класацията. Държавата на розите...
- индустрията? В градове като Видин ефективно работеха по три завода, с износ. На практика всеки областен център имаше поне по един завод от източноевропейско значение, и не се знаеше кой е най - големият индустриален център в България, дали Кремиковци, дали Перник, дали Дебелт, Нефтохима, Плама или Соди или некое друго е по - голямо и по - мощно. В момента как е????
- колко безработица имаше при него и колко сега?
- и как, щом комунизма не работеше, днес правим сгради, които сами падат, тогава правихме сгради, които днес не можем да взривим ?Нали соц работникът бил тъп, мързелив??? Защо кадърните ви управници дори не могат да ремонтират свястно пътищата, който той построи??? Да не говорим да не вдигнат нови... Псувате панелките - единствените сгради в България, способни да понесат земетресение, въпреки че са на по 40-60 години...

Ай а не говорим...
Телевизия, интернет и вестници трябва да се забранят на хора, които трудн оса избутали в училище...
Водят до отклонения в здравия разум...
Това, коеот разивавате тук, е евтина пропаганда.

Простата сметка всеки с елементарна култура може да я направи...
Диктатор...
Де един такъв диктатор в България, вместо таз диктатура на мафията?
За кадафи не знам, но като ви слушам мненията почвам да се колебая дали и той не е свестен. Щото девиацията е в главите на хората...

Диктатор...
По скоро вие сте глупаците...
Защото не разбирате, че има не повече от 5% от българите, които са по - добре.
И това са тапирите, които не осъзнават, че техният "отличен статус" изобщо не се дължи на невероятните им качества. На голямата предприемчивост. И ум.
А на това ,че играят каквото се иска от тях в играта, осъждаща децата и внуците им на робство...
цитирай
40. d3bep - Айде стига сr ревал бе!Преди нефта ...
23.03.2011 09:05
анонимен написа:
Айде стига сr ревал бе!Преди нефта да стане жизненоважен Кувейт и Либия и т.н. са били едни малки бедни емирства пълни само с пясък и камилари!
Сега не си знаят парите!Бил съм в Кувейт и не е истина за какво става въпрос!
На всички им трябва нефт и щом си плащат не виждам какъв е проблема!
Отделно чалмите нямат нито технологиите нито специалистите за да си експлоатират находищата!Кадафи е на власт 42 години!
Навремето Лудия Върбан бесеше хора по стадионите!Подигра се с нас!Как може да го защитавате!???
Немислещи каузисти!

С такива мозъци каот тебе, скоро нас ше ни бесят по стадионите и нищо не можем да направим.
Е*ем ви и демокрацията, в която моята съдба ше зависи от такъв като тебе :) Това не е демокрация, а всеобща машина за кайма...
цитирай
41. boristodorov56 - 40. d3bep - г-не Стефане Симеонов, олял си се до пъпа от захлас по влашкия циганин - Тодор Замфиркьов.
23.03.2011 09:22
Искрен съм и за съжаление номерата ти да пропагандираш цървулпрогресизма на моя територия(изкаш да вкарваш голове от засада - и то като гост - сакън! - нема да стане) е доста плитък за да ме въвличаш мен, пък и себе си, в тази драматургия!
Но пасаран, венсеремос и да живее Цола Напикойчева! - не се приемат като лозунги носени от нормални хора.

Момко,
ако си наистина мислещ направи си сам сметката -
с 2,5 милиона души днес България произвежда БНП колкото през 1988 год. - само, че тогава го правеше с 5,8 милиона души.

Сравняването на натуралните показатели е малко некоректно направено от теб.
Има един индекс, който твоите лични неприятели от CIA използват.
Бих те посъветвал и влезеш в официалният им сайт(няма да те ухапят) и да се поразтършуваш за едни годишни статистики, които те редовно публикуват. Поразгледаш, равичкаш се, премисляш и правиш съответните сравнения с народи от нашия калибър.
Жизненият стандарт, на който се позоваваш не е точно това, което показваш.
Абе, не че не е същото, само дето нюансите не са същите, а цветовете хептен се различават.


Па да не говорим що си отиде куМънизма и защо се гътна сам.

Ако искаш да обясняваш колко лоши са тези дето дойдоха след Влашкият Цървул - трябва да убедиш аудиторията, че не са същите недобитъци и недоклатеници от червените гаулайтери и червеното гестапо интернационалцървулпрогресистите.

Да си имаме уважението!

Високо изкрещяните непремислени приказки - звучат доста разобличаващо и самоуличаващо, не намираш ли?
цитирай
42. d3bep - Що не ходите в Америка, ами се връ...
23.03.2011 10:30
Що не ходите в Америка, ами се връщате оттам тогава, ми кажи?
Като при това там още изобщо не се е почнало.
Америка не ограбва гражданите си.
Просто ги трепе.
цитирай
43. d3bep - Бухахаха. Изцепките на мъдрите ...
23.03.2011 10:52
Бухахаха.
Изцепките на мъдрите американски медии и образованият американски народ.

Земетресението и цунамито в Япония било:
КАРМА ЗА ПЪРЛ ХАРБЪР!
http://www.pwsnt.com/2011/03/12/karma-for-pearl-harbor/
http://www.spawnies.proboards.com/index.cgi?action=display&board=generaldiscussion&thread=1623&page=1
http://blogs.villagevoice.com/runninscared/2011/03/facebook_imbeci.php

Е*ати из*одите мръсни.

Ами да се молят тогава на когото почитат там тях да не ги фане кармата за Хирошима и Нагазаки и за тоя кратичък и непълен списък войни
http://kushel.blog.bg/drugi/2011/03/22/koia-e-vsyshtnost-quot-imperiiata-na-zloto-quot-sasht-ili-ss.713955

Изобщо не са промити мозъци, неееее...
И ти не си, Боре... Изобщо хич не си продукт на тяхната пропаганда, сам си разсъждаваш...

Немам какво повече да добавя... Разговорът приключи.
Бляяях...
цитирай
44. boristodorov56 - 48. d3bep - г-не Стефане Симеонов,
23.03.2011 13:37
Страхувам се, че ми отговаряш сякъш разчиташ ника си - D3 BEP,
казваш неща, които само ти си способен да възприемеш.

И ти не си продукт на никаква пропаганда, момко - ти мислиш само за себе си.

Да, разбира се - приключи, но въпросите ми в # 43 - висят, както скелетите на тракийските коне в историческата морга и даже стоичестата ти райзсейка не помага.
цитирай
45. ok3223 - Боре, боре
24.03.2011 12:55
Къде с този език бе човек. Клатени, недоклатени и пр.пунгашки бисери.
Пред Д3ВЕРА вие сте палета бе.
Човека ви казва 100%ви истини.
Не мога да се освободя от усещането че си католик или протестант.
Такъв религиозен бяс изригва от твойте буквотворчества.
Либия е Е ПЕТРОЛ И НИЩО ДРУГО.
Затова са се струпали чакалите около КАДАФИ, защото не им дава да грабят, а по-малко, за да има за либииците 100год.
Ако ги пусне ще изгребат нефта за 0 време и либийците ще станат отново това което са били-бедстващ народ.
Дреме му за опозицията на еврейчето Саркози.Той е аут от 2-ри презид.мандат, изгледите му са нулеви.Ако заграби либийския петрол и бензина на франсетата поевтинее,белким има шансчета.Затова се пеняви толко.
Къде там в Африката, Азията има ЕС демокрация. Никъде. тАМ СА СЕ ОТБОР ДИКТОТОРЧЕТА И ШЕЙХОВЕ, И ЦАРУВАТ НАД МИЗЕРСТВАЩ НАРОД.Що народ погина по африката и в момента гине по манифистации и на никой не му дреме, не се трогва от това.
Фанали се за Кадафи. А той ДИКТАТОР,ама им напълни гушите и коремчетата с папкане по 3 пъти на ден. Тока,отоплението,образованието, здравеопазванито,квартирите и пр. екстри са без пари.Живеят си живота ората. Сичко подсигурено от...Кадафито.Може и да е презадоволен, ама оставя многу и за другите. И ИМА.
ЦРУ,МОСАД,англетат е франсетат му спретнаха бунтчето и готово. Започват да гасят огино с бензин.
ЧАКАЛИТЕ ПОЧВАТ ТРЕТА ВОЙНА,БЕЗ ДА СА ЗАВЪРШИЛИ ДРУГИТЕ ДВЕ.


цитирай
46. ploudinperper - mamkamu, vmir, gantree, boristodorov56,
24.03.2011 14:49
моля ви,
отавете го този бълнуващ антиглобалист и червен гъз - d3bep - не отговаряйте на коментарите му.

Не си заслучават усилията - не е възможно да го вкарате в нормален разговор.
Губите си времето и му давате повод за изява - пяната от устата му потече ...

Как го траете!


Вижте му блога - с какво се занимава и сравнете коментарите.
цитирай
47. ok3223 - Хей ploudinperper
24.03.2011 19:28
Защо чукундурино шопски бъркаш у чужди гащи, кво търсиш там,а. С твоя пилешки акълец че даваш ум и разум на бат. Борис. Много си малък за таз работа и с КИ мноогу минусово. Наляга си парцалките и снасяй патешки яйца в твоя блок и не се навирай на шамарите. Мъти яйцата и си трай. Когато ги измътиш дай сигнал с паа-пааа.Чааак тогава. Разбрано.
цитирай
48. ploudinperper - ok3223 - Нещо смислено няма да е излишно. Като например: защо, кога и как?
25.03.2011 11:55
Ще го духаш ли ако ти го подам?.
цитирай
49. nkf - Че кадафи е боклук и трябва да бъде ...
31.03.2011 12:15
Че кадафи е боклук и трябва да бъде обесен, в това няма съмнение,обаче въпросът е какво иде след него?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8059460
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589