Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2011 15:26 - Гоце подкрепя убийците на сирийския народ!
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 2592 Коментари: 9 Гласове:
17

Последна промяна: 03.08.2011 18:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     
image




        Гоце, върви си с мир, приятелю на Садам, Милошевич и Ал Асад, и дано хората бързо, и завинаги те забравят!
    

   "Георги Първанов
е единственият държавен глава на страна членка на Европейския съюз, който се среща открито с Башар ал Асад.

   На 9 ноември 2010 българският президент не послуша съветниците си и посрещна щедро сирийския диктатор. Асад пристигна с цяла гвардия лични телохранители и придворни журналисти, за да си създаде образа на човек, подкрепян от целия свят. От пресцентъра на Първанов са упрекнали журналисти, задали въпроса как може Асад, който е изцапан до лактите в кръвта на невинни, да получава европейско признание чрез българския президент.(http://nikstan.blog.bg/ )"

   Жалко, че хора като доносника на ДС - Гоце са били лицето на България пред света!


   Аз се срамувам, а вие!


      

     







Тагове:   Гоце,   доносник,   ДС,   Сирия,


Гласувай:
19



1. minavamottuk - Какво да кажем, и полза йок от всичко ...
02.08.2011 16:55
Какво да кажем,и полза йок от всичко казано...
цитирай
2. josarian - Вече всички знаят, че Георги Гоце Първанов е пРезидента на ДС
02.08.2011 19:12
Дай бБоже следващият да не е комунист и безродник.
цитирай
3. haralanov - Гоце е долнопробен доносник на репресивната комунистическа ДС
02.08.2011 20:35
Но не се срамувам,защото никога не съм гласувал за него,нито за крадливата му партия!!!
цитирай
4. men - Откъде тръгва приказката за това, ...
03.08.2011 09:02
Откъде тръгва приказката за това, че Андрей Карлович е евреин?
Той не е роден от съпругата на Карло Луканов. Той се жени за Мария Атанасова, чийто баща е Александър Атанасов, антифашист, убит през 1925г., известен адвокат. Нейният единствен син, за когото се съмняват, че може ми не е от Карло Луканов, а от ген. Иван Винаров се казва Александър Атанасов. Андрей и сестра му Мария са родени от Гутиера-сестрата на жената на Берия. Карло Луканов в Москва е бил един от гаулайтерите на областно или окръжно съдилище на НКВД в района на Москва. След това е зам.началник на НКВД. После с идването си в България става външен министър, н-к Планов отдел. Той пръв провежда в България чистките на Берия, което може да бъде потвърдено и от бащата на Огнян Дойнов, проф. Нако Дойнов, който работеше в Планова комисия, специалист по икономика на транспорта. Оттук и омразата между Дойнови и Луканов. Та Нако Дойнов попада в "черен списък" изготвен от Карло Луканов, заради това, че бащата на Нако бил нявгаш си земеделец и е лежал в лагера "Куциян".
Значи злият гений на България, Андрей Карлович е син на еврейката Гутиера-снаха на евреина Берия,/ чиито грехове пропагандата приписва единствено на Сталин/ и на Карло Луканов. Е, добре де , де юре, майката на Карлович, как така е припознала чуждо дете ?
Това са все пак исторически личности и подобни неща не се разпространяват на всеослушание. Андрей Карлович е един нещастник. Когато идва в България се захваща с търговия, защото е алчен за пари и власт. Тук се жени за Лили Герасимова, дъщеря на прочутият наш професор по химия Михаил Герасимов, вече покойник. Преди това е учил заедно с нея дипломация. Но както ти казах връщайки се в България става търговец.
цитирай
5. vencivaleri1951 - Чакай, чакай...Асад върна визита...На кого???
03.08.2011 14:54
Кой в Дамаск перди 9ти ноември и кой пръв заговори за ток. Иначе кой се е хванал с нас добро не е видял.

Помниш ли Пахлавито...Гостува ни и му спредтаха скоро след това преврат, Индира пък я гръмнаха след посещение в НРБ...Горби му врътнаха пуч. Да не говорим за съюзници...Германци на два пъти се опариха, рашките също...Ето го и новия голям брат какво го сполетя... Едва отърва кожата и то временно...Бъдещето пред ЕС не е , ама никак не е розово. Да се готвят китайците")))
цитирай
6. boristodorov56 - 15. vencivaleri1951 - зарежи това тъпо оправдаване НА ЦИГАНИНА Гоце Пърламанов!
03.08.2011 16:59
Все пак има и хорски срам и морал, бе човек!
Или за комун.онанистическите гаулайтери такива понятия - няма?
цитирай
7. анонимен - OTKA4ALkA
03.08.2011 18:07
OTKA4ALkA
цитирай
8. boristodorov56 - Кич.ел - бъди по-смел и пиши през някой от клонингите си.
03.08.2011 18:15
анонимен написа:
OTKA4ALkA

цитирай
9. bgzemia - абсолютна лъжа. . . . . Асад бил ди...
04.06.2012 22:55
абсолютна лъжа.....Асад бил диктатор окъпан в кръв....информирайте се преди да пишете подобни лъжи.Колкото и да искате да заблудите някой,хората вече са на ясно,че Асад се опитва да спаси мирното си население от терористите,които му праща сащ и няколко други хищника ...срам са нашите властимащи,които подкрепят тези убийства,защото са на ясно кой е виновен и това определено не е Асад. Само в България 400 човека българи със сирийски произход свидетелстват за това,срещу думата на 10 продали се от така наречената "опозиция". Същото е и в Сирия...Милиони излизат по улиците в подкрепа на президента си,а когато пуснахме тук видеото се намери кой да ги спре от интернет,за да не би народа да прогледне и да схване,че пак става въпрос за лъжи....както и в Афганистан, влязоха да им спрат наркотиците,а добива се увеличи със 70%...значи са влезли за да го размножават и продават ,не да го спират и избиха 2 милиона за целта си.....и Ирак,и Либия....сега е същата работа.....малко се осъзнайте какви материали пускате и на кого помагате.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8060483
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589