Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2011 16:02 - Време ли е за турския султан?
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 6887 Коментари: 21 Гласове:
36

Последна промяна: 24.09.2011 21:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

         image



     Въпроса е: Кой позволява безнаказаност за Киро "Царя" вече толкова години?
     Къде са милиционерите, прокурори, съдии, кметове, бойкоборисовците и цялата отвратителна гнус, която е купена с мръсните пари на този цигански "барон" рецидивист и отявлен криминален престъпник?
     Хората са в правото си да искат правосъдие и справедливост, но ако милиционерите и бойковците продължават да се държат неадекватно в ситуацията - има опасност от истински размирици.
     Всяко престъпление има персонален извършител и виновник и трябва бързо, незабавно и справедливо да бъде наказано, но във всички случаи най-големия виновник е властта, която оставя безнаказано лица или група хора, независимо от етноса им, да се чувстват над закона и по този начин над нас, само защото са си платили на определени личности на властови позиции с пари откраднати от нас!
     Не бива да се допускат саморазправи и лична вендета особено на етническа основа само за да се потули случая и остави без последствия. Защо да се принуждават обикновените хора да проливат кръв и саморъчно да раздават правосъдие за понесени от тях щети?
     В такъв случай защо плащаме данъци и даваме власт на един и ли друг политически боклук, ако не могат да осигурят мир и спокойствие на хората.
     Кому са нежни те?
     Кому е нужна държавата тогава?
     Май е най-добре да дойде турският султан!!!










Гласувай:
36



1. andrei - За изборите ще се нагледаме на управленски идиотщини.
24.09.2011 16:15
Да му мисли овчедушният народ,който е готов на всяка мутра и престъпник да отстъпи властта.Щом не му увира главата,ще си носи последиците.Жалко...наистина.Полицията вместо да арестува самозваният циганин,се саморазправя с пострадалите от Катуница.
цитирай
2. minavamottuk - Уместно питане...
24.09.2011 17:21
и все още не са овладяли ситуацията...ква гадна дума...цигански работи в българската власт...това не е от вчера ,зрее отдавна и тоя набеден цар го дават по телевизии ,обръщат му внимание акто на нещо голямо...и плаши с етнически размирици ,гледах нещо с него и не може да се изкаже от простотия ,но плаши ,обаждали му се от хиляди места в страната ,идвали при него да го защитят навяро ,но не бил такъв ,етническият мир пази ,старо явно ...що не му кажат на тоя каквото трябва ...да му се не знае и самочувствието...
цитирай
3. sherif - Киро Царят не е наказан
24.09.2011 17:57
поради една много проста причина - той е цар. Кой наказва царете?
цитирай
4. alegatora - 3. sherif
24.09.2011 18:37
Така е - и царя и пъдаря са ментета.
цитирай
5. deeppurple - Изумителна градация! Цар Киру - това не са циганите у нас.
24.09.2011 18:47
Пъдаря - премиер,
циганина цар!
цитирай
6. nkf - Уместни и точни въпроси, но цига...
24.09.2011 18:52
Уместни и точни въпроси,но циганският проблем не може,а и не трябва, да се разглежда отделно от проблема с милиционерите,бойковците,милиционер-милионерите и т.н. чавета от котилото на комунистическата банда на копанарина т.ж..Нещата са свързани.Така че не бива да се чака от тиквата-милиционер,доскорошен пазвантин на копарина живков,каквото и действие.Пък и законите на Линч не са чак толкова лошо нещо.Все пак нали народа е суверен?Защо да не приложи законите на естетсвеното право?
цитирай
7. haralanov - Циганския проблем в България е нерешим
24.09.2011 18:56
Писал съм го и друг път.Циганския проблем в България е нерешим.Вече толкова години,никакви интеграционни програми не са дали никакъв резултат!
цитирай
8. padmeto - Кви програми, ве, Минчооо,
24.09.2011 19:37
haralanov написа:
Писал съм го и друг път.Циганския проблем в България е нерешим.Вече толкова години,никакви интеграционни програми не са дали никакъв резултат!

тия на сапун...а върхушката в Сибир...само така ще настъпи светъл ден за България :)
цитирай
9. mt46 - Боже,
24.09.2011 21:16
пази ни от "царя"! От катуни, тикви и кратуни!...
цитирай
10. lisa19 - Откъде накъде
24.09.2011 21:43
един самопровъзгласил се мангал за "цар" ще се величае и от нашите телевизионери. Днес нарочно гледах новините във връзка с Катуница. По К1 всеки пък казваха "Цар Киро". ЗАЩО??? Той не е никакъв цар. България е парламентарна република и какъвто и прякор да бъде даден на някой, то преди всички трябва да се казва неговото име. Възмущението ми е от говорителите по К1 и предаването "По света и у нас". Това е недопустима грешка!!! Даже не е и грешка. Това е обществена телевизия и би трябвало да се говори с имена, не с прякори. Толкова ли приятно им беше да споменават думата "цар", и въз основа на какво през цялото време казваха нея, а не името му.
цитирай
11. lisa19 - Не, не бих допуснала никакви султани в България.
24.09.2011 21:48
Само бих искала всичко що е българско да се вземе в ръце - както високостоящите, така и нискостоящите. Всичко това което е става е следствие. Някои си превишават правата повече отколкото трябва. Не може да се газят хора на пътя просто ей-така и да останеш ненаказан.
цитирай
12. hristo27 - Когато циганията вземе връх в една ...
24.09.2011 21:57
Когато циганията вземе връх в една държава, редно е управляващите да отговорят защо е така!
цитирай
13. kentoff - Защо МВР мълчи?
24.09.2011 22:17
Защо при солидна охрана от жандармерия се допусна ескалация на събитията и палежите?

Къде отиде пожарната?

Последвалите събития и развоя на драмата към настоящия момент ме карат да си мисля за широкомащабно активно мероприятие на тайните служби.

Във всички случаи случващото се в момента не се знае накъде ще се насочи, но отговорността за случващото се от сутринта е изцяло на Правителството и МВП.

От тази дивотия печелят само едни хора?

Познахте ли кои?
цитирай
14. hatanasov - Кой създаде Цар Киро?
24.09.2011 22:58
Бай Тошо и ДС. Той изпълняваше поръчките на БКП и ДС по пласиране в други страни и у нас на наркотици, алкохол, цигари... А също и търговия с деца и робини зад границата. А /на/родната милиция кого пази? Народа или спонсора си?
цитирай
15. boristodorov56 - Какво се случва във Фейсбук: ...
25.09.2011 08:50
Какво се случва във Фейсбук:

Абсолютна истерия обхавана и спецченгетата след като по нареждане трият всяка публикация или коментар, свързан със случая в Катуница и по-специално с това, че цар Киро не просто бил член на ГЕРБ, а и се грижел за циганските гласове в полза на управляващата партия.





Ето и част от остатъците от информациите за членството на цар Киро в ГЕРБ, убягнали от бопаджийските пръстчета:



„Защо Боко не каже колко пари получава от Киро циганина, за да го пази ... „



„Този Цар е член на ГЕРБ и лично покровителстван Борисов и ...”



„Цар Киро не е просто член на ГЕРБ, а пряко отговаря за ...”



„Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а... още скандално известният Кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов”.





Afera.bg
цитирай
16. ploudinperper - 127 задържани след погрома в Кат...
25.09.2011 10:01
127 задържани след погрома в Катуница /обновена/

127 души са задържани в Катуница за вандализъм, хулиганство, палеж, рушене на чужда собственост. Няма пострадали при сблъсъците тази нощ.

Над 2000 души, предимно фенове на пловдивските футболни отбори, нападнаха с камъни и коктейли "Молотов" имоти на ромския бос Кирил Рашков и напълно ги унищожиха. Преди погрома полицията успя да евакуира Кирил Рашков - цар Киро и родата му. Единият от имотите е на покойния син на Рашков. Вторият от имотите е преотстъпен на другия му син, а третият е на внука му Йорго. Преди това беше запалена и т.нар. лятна резиденция на Кирил Рашков на 3-4 километра от Катуница и къщата на сина му в селото. Футболни фенове нахлуха в двора на къщата му. Те хвърляха камъни и коктейли "Молотов" и крещяха "Убийци". След това запяха българския национален химн и се оттеглиха.

Към протеста се присъединиха и членове на ВМРО, които поставиха плакати пред дома на Рашков срещу Цветан Цветанов. Те го питаха: "Цветанов, кого пази жандармерията"?

Пет редици жандармерия бяха обградили къщата на Цар Киро - Кирил Рашков в село Катуница. Жандармеристите бяха в пълно бойно облекло с каски и щитове, имаше и камион с вода за борба с безредици. Те се опитваха да успокоят феновете, но не използваха помощни средства. Главният секретар на МВР Калин Георгиев се опитваше да преговаря с протестиращите, но без успех. Той пристигна по нареждане на премиера Бойко Борисов, който призова случаят да не се политизира и че е криминален. На въпрос трябваше ли полицията да стои безучастна, докато вървят погромите, той отвърна: "Не могат да се овладеят 2000 души така, както вие си мислите. Ние имаме специална тактика".

Калин Георгиев обясни по-късно, че тактиката на жандармерията е била да остави нападателите да вилнеят в имотите на Кирил Рашев (Цар Киро), за да не се стига до сблъсъци с полицията и ранени. "Питат ни кого защитаваме и моят отговор е, че сме задържали и хулиганите, и извършителят на инцидента от петък," каза още главният комисар. Той допълни, че действията на тълпата "не са справедливост" и описа, че са задържани 127 души, 17 от тях - "директно на площада при хулигански действия, 7 на КПП, някои - в автомобили с видими следи от сажди, дим и т.н."

Би Ти Ви съобщи, че екипът им е бил нападнат от опожаряващите, техниката е била повредена и журналистите са наричани "родоотстъпници", защото наричали в репортажите си маскираните "хулигани".

Напрежението в Катуница избухна в събота, когато 19 - годишен младеж е бил прегазен от микробус "Форд", в който били хора на цар Киро. Според очевидци автомобилът връхлетял върху момчето и го влачил няколко метра, после избягал в неизвестна посока. Пострадалият бил откаран в болница, където по-късно е починал.

Задържан е шофьорът на буса, убил 19-годишния Ангел в Катуница, съобщи главен комисар Калин Георгиев, главен секретар на МВР.

На входа в Пловдив откъм Катуница 10 патрулни коли с миниум 50 полицаи спираха и проверяваха колите, които се връщаха в града сред размириците в селото. Спрени били над 30 коли с младежи. Повече от пътуващите били пускани, но колите и лица, будещи подозрения, са били отклонявани встрани за внимателна проверка.

Започнали са производства за установяване на деяниятя, извършени от задържаните. Продължава работата по издирването на още извършители на хулигански прояви. На място е окръжният прокурор на Пловдив Иван Даскалов, който ще прецени какви обвинения ще бъдат повдигани на хулиганите.

Погребението на 19-годишния Ангел Петров от Катуница е днес в 15.00 часа. Поклонението е тази сутрин в църквата в Катуница.
цитирай
17. sriv - Хубав постинг.
25.09.2011 12:36
Но ще те питам нещо -в Пловдив не са ли много по-вредни от царя мангал
честните бизнесмени милиардери Георги Гергов и Ветко Арабаджиев, които не си знаят милионите и са лични приятелчета на гоце?
Айде стига вече с един прост циганин - бедствието за държавата са разни Черепи и Литексовци.
цитирай
18. borjanmljakov - Уви,
25.09.2011 12:45
така става с конфликти, в които едната страна са провинциалисти, а другата - цигани.
цитирай
19. boristodorov56 - 17. sriv
25.09.2011 13:50
Що оставам с впечатлението, че не си чел постинга?
цитирай
20. sriv - Четох го, само посочвам,
25.09.2011 14:32
че гневът на хората се насочва към дребни риби, както в случая, а истинската мафия не е цар киро, а олигарсите.
цитирай
21. swanlake - Отнемането на човешки живот вече не ...
25.09.2011 15:48
Отнемането на човешки живот вече не е кой знае каква новина в тази измислена държава поради измислените " правителства " които са я тласкали и вече почти са я докарали до бездната.Тези,които още не са посегнали сами на живота си ги убиват от глад,мизерия,липса на адекватно здравеопазване , а също и защото са се скарали с неподходящия "човек". Белгия живее без правителство от известно време и все пак там хората хивеят спокойно и нормално. на нас ни пишат по вестниците,че министрите ни били "мъжкари?!?" Появиха се мъжкари на цирка в Катуница наистина,но това бяха привържениците на най-големите футболни клубове в България. по-големи мъжкари се оказаха и 80 годишните старци тръгнали сами да защитават правото,свободата и децата си. Това ,което става не е спор на етническа однова.Това е следствие от беззаконието в държавата започнало не от вчера и ще има още страшни последици ако няма едвакви и страшни закони за всеки престъпник. Няма по-стпашно нещо от тълпата - тя не може да бъде спряна,защото няма какво да губи.Ако е отнет хляба и ,ако убиват децата и , ако палача и се надсмива ,защото е останал ненаказан няма какво да я спре,защото достойнството и е погазено ,а правото и на човешки живот е отнето. Много ми се иска някой псевдо министър да помисли над това докато пее песни по предизборните си кампании.дано има светлина за душите на тези дечица!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8060206
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589