Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2011 14:37 - Защо и докога ще мълчат: Б. Борисов, Ц. Цветанов и Г. Първанов - сякаш у нас нищо не се е случило?
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 7885 Коментари: 25 Гласове:
48

Последна промяна: 25.09.2011 14:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 image 

   
     Къде са момите Бойко Борисов и Цветан Цветанов?
     Това ли е мъжкарското, за което Стоичков братски ги похвали правейки се на голем пич?
     Иначе за неща, в които не са никак каабат цъфват начаса и позират пред камери и фотоапарати като порно актриси.
     Но в тази ситуация, в която е необходимо тяхното присъствие и обществото чака отговори и действия от тях - те са в цунгцванг или по-скоро в амок,  и се крият гузни.

     Направили били Киро Царя член на Гебр и отговарящ за изборите сред ромите на тази "партия", което означава че имат политическа отговорност за представителите си.

     Подозирам, че кризата и Саркози са виновни!

    

   Прочетете
това:

     Абсолютна истерия обхавана и спецченгетата след като по нареждане трият всяка публикация или коментар, свързан със случая в Катуница и по-специално с това, че цар Киро не просто бил член на ГЕРБ, а и се грижел за циганските гласове в полза на управляващата партия.

 

 

   Ето и част от остатъците от информациите за членството на цар Киро в ГЕРБ, убягнали от бопаджийските пръстчета:

 

     „Защо Боко не каже колко пари получава от Киро циганина, за да го пази ... „

 

 

 

   „Този Цар е член на ГЕРБ и лично покровителстван Борисов и ...”

 

 

 

    „Цар Киро не е просто член на ГЕРБ, а пряко отговаря за ...”

 

 

    „Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а... още скандално известният Кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов”.

 

 

 

 

                                                                               
Afera.bg

 

 


 

 

 

 

 

 

                                                               

 





Гласувай:
48



1. haralanov - Толкова е простичко...
25.09.2011 14:44
Тук в нета лесно се проверява!Ето:"18 септeмври 2009 г. "Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК."

Пита се...Защо му е на този цигански разбойник да става член на ГЕРБ?
Толкова е простичко.Заради две неща.
Първото е да си купи индулгенции за незаконният си бизнес и никой да не го закача!
Второто е да вкарва циганските гласове в полза на ГЕРБ!
цитирай
2. rustam - Нищо не могат да кажат
25.09.2011 14:44
нали се сащаш, че "Гоце" отказа да обяви имената на помилваните от него престъпници?
Мислиш ли, че тгам ще има "дребни риби?" Още преди 18 години, първата помилвана от Желев беше жената на цар Киро.
Какво ли би изскочило днес от списъка на Първанов. със сигурност поне наколко души от обкръжението на Рашков
цитирай
3. andrei - Сега двете централи на ГЕРБ и БСП са се събрали
25.09.2011 15:07
да умуват,на кого да прехвърлят отговорността за убийството в Катуница.Нали и двете образувания са от едно и също змийско милиционер-комунистическо гнездо.В момента пишат и бришат декларации,които Бърдоквата трабва да разучи пред огледалото,та после да издекламира с просташкият си език пред лошият маТриал и курвенската журналистика.
цитирай
4. tit - Бре!
25.09.2011 15:07
Това изявление на Саркози истинско ли е ?
Аз си мислех, че Марин се шегува!:)

Б.Б. и Цвък вземат стратегически решения някъде. Няма никакви новини от селото - сег атрябва да е погребението на убитото момче...ако беше някой мутробарон всички медии щяха да го отразят!
цитирай
5. voxpop - Покрили са се не само те, но и плат...
25.09.2011 15:28
Покрили са се не само те, но и платените им апологети-драскачи и глашатаи, които чакат нареждане от шефовете си. Гнус!!!
цитирай
6. kykowsky - егати какъв коментар прочетох:
25.09.2011 15:36
Joana Ivanova:

Европейската комисия е приела решение за създаване на циганска държава по подобие на Израел. Решението е взето след дълги обсъждания. То е мотивирано с това, че циганите или ромите, са етноса създаващ най-много проблеми в страните от Европейският съюз. В мнозинството си те са необразовани и се изхранват чрез кражби, проституция и просия, като същевременно получават социални помощи, които тежат на бюджетите на страните членки. Самите роми въпреки организираното десетилетие на ромското включване не са положили никакви усилия за да се интегрират и да използват възможностите за образование или придобиване на трудова квалификация. Те не плащат данъци и отказват да живеят според моралните норми на съвременното общество.

Ромите, които наравно с евреите, са били най-преследвани и избивани от фашисткият режим на Нацистка Германия, не са получили същият шанс за развитие, какъвто е даден на евреите със създаването на Израел. Според комисията това все още тежи на съвеста на Европа и създаването на такава държава е единственото решение, което може да доведе до положителни резултати и за двете страни. Още повече съществуващият прецедент с Израел, прави тази стъпка възможна. Според Конвенцията за бежанците на ООН циганите са един от етносите, които нямат своя национална държава, както и индианците в Америка и др. Тези етноси се ползват с особен статут и е много трудно за която и да е страна да им откаже убежище. Затова създаванетно на такава държава, би решило проблема.

По официални данни на ЕС ромските групи образуват най-голямото етническо малцинство в Европа – между 9-10 милиона. Най-големите ромски общности са във Франция, Ирландия, Испания, Словакия, Чехия, Унгария , Румъния и България. В Румъния те са около 3 милиона, а в България – около 1 милион. За тяхното включване, общността е отпуснала общо 335 млн. евро, но въпреки това успехите са незначителни. Европейската комисия, е решила, че тяхната държава е най добре да се създаде на мястото на вече съществуваща такава в рамките на Европа. Според проекторешението най-подходяща за това е България, още повече, че тя е била съюзник на фашистка Германия.

Българите, аргументират се от еврокомисията, са един от най-малоборойните етноси населяващи Европа, но с достатъчно голяма територия на страната, която може да побере всички роми. На българските граждани от неромски етнос, ще бъде предложено като компенсация, да се настанят в която страна от Европейският съюз пожелаят, като ще им бъде осигурена работа и жилище, както и ще бъдат овъзмездени за всяко едно имущество, което не могат да вземат със себе си. Достатъчно е да подадат молби в посолството на страната която са избрали, съпроводени с документи относно трудова квалификация, образование и предпочитания за работа.

Освен това българите създават най-малко проблеми като емигранти в страните членки. Те са трудолюбиви, образовани, търпеливи и изключително толерантни. Българите са един от малкото етноси, който когато е в чужбина не се обединява на етнически признак, а всеки гледа да се справи сам и сам да решава проблемите си, което ги прави идеални за поставената цел. Българите, за разлика от ромите, са застаряваща нация, която и без това е обречена на изчезване, поради демографския срив и това също е натежало в тяхна полза. Освен това българите не са крайни националисти и са изключително миролюбиви. Техният характер на върли индивидуалисти, ги прави етнос който трудно създава държава, а и когато успее да я създаде съществуването и е кратко. Това е още един аргумент в полза на приобщаването на българите към голямото европейско семейство за сметка на ромите.

Името на новата държава ще е Ромелия, а процеса на създаването и се очаква да отнеме не повече от година. В продължение на тази година, ромите ще бъдат екстрадирани в новата им родина, а българите ще бъдат настанявани в страните където са пожелали. Новата държава Ромелия, няма да бъде член на Европейският съюз и гражданите и няма да могат да пътуват свободно из него, но ще се ползва от помощта му, както военна така и административна, докато бъдат изградени управленските органи страната.
цитирай
7. minavamottuk - Много исках това да не е вярно...уви...и ГЕРБ се изгърби ,отврат...
25.09.2011 15:42
haralanov написа:
Тук в нета лесно се проверява!Ето:"18 септeмври 2009 г. "Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК."

Пита се...Защо му е на този цигански разбойник да става член на ГЕРБ?
Толкова е простичко.Заради две неща.
Първото е да си купи индулгенции за незаконният си бизнес и никой да не го закача!
Второто е да вкарва циганските гласове в полза на ГЕРБ!

цитирай
8. minavamottuk - Върха...
25.09.2011 15:44
[quote=kykowsky]Joana Ivanova:

Европейската комисия е приела решение за създаване на циганска държава по подобие на Израел.
цитирай
9. анонимен - Май и това,колкото и да ни е чудно и да не ни се
25.09.2011 15:58
иска,ще се случи.Това е мирният преход...Умирай тихо...
цитирай
10. анонимен - Коментара под номер 9 е мой/Андрей/
25.09.2011 16:11
нямам представа,защо модераторите са го пуснали,като анонимен ?
цитирай
11. boristodorov56 - Това е коментар от новините на Днес.бг за случващото се в центъра на Пловдив!!!
25.09.2011 18:13
"443 добавен от: Боримечката преди 5 минути

Къде са педерасите Бойка и Цветка???
Има ли държавна власт в тази кочина наречена България?
Някой умишлено си играе с огъня!
Хора опомнете се - циганите в Аджесана не са Цар Киро!!!
Не осъэзнавате ли, че някой умишлено ви използва!"



НЯМА МИЛИЦИЯ, НЯМА БОЙКО, НЯМА ЦЕЦКО, НИКОЙ НЯМА!

ТОВА ВЕЧЕ Е ВЪРХЪТ НА БЕЗОБРАЗИЕТО!

ХОРАТА ТРЯБВА ДА НАСОЧАТ ГНЕВА СИ КЪМ ВЛАСТТА, А НЕ КЪМ БЕЗЗАЩИТНИТЕ И НИКОМУ НЕВИНОВНИ ЦИГАНИ В ПЛОВДИВ!

АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА - ПО-ДОБРЕ ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ ПАРЛАМЕНТА И СГРАДАТА НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ!

ТАМ Е КЛЮЧА ЗА БАРАКАТА!!!
цитирай
12. tit - Имам усещането, че знам името на държавата - България!
25.09.2011 18:46
minavamottuk написа:
[quote=kykowsky]Joana Ivanova:

Европейската комисия е приела решение за създаване на циганска държава по подобие на Израел.

Новите граждани ще я прекръстят, разбира се!:(
цитирай
13. hristo27 - Саркози каза от името на белите д...
25.09.2011 20:01
Саркози каза от името на белите държави какво е мнението им за българските цигани. Вместо да се дърлят, нашите управници трябва да вникнат в думите му.
И да докажат, че не са зависими финансово от циганските кланове!
цитирай
14. men - Аз обвинявам всички правителства, ...
25.09.2011 20:33
Аз обвинявам всички правителства, под чието управление съм имал шанса или малшанса да живея, за слепотата, глухотата, пренебрежението и дебелоочието им по отношение на циганите или ромите, както възпитано ги наричат от известно време насам.

Аз обвинявам всички чиновници и кабинетни плъхове, които пишат скъпоструващи и неефективни програми за интеграция на хора, които не желаят да се интегрират.

Аз обвинявам съд, прокуратура и полиция за това, че позволяват безнаказано на безразсъдни мъже да оплождат 12 годишни деца, които раждат други деца с почти нулев шанс за достоен живот.

Аз обвинявам всички просветни и здравни министри, за които се сещате, за престъпното им бездействие, което позволява в 21 век стотици хиляди български граждани да тънат в болести и канибалско невежество, а децата им да не знаят пътя до училището.

Аз обвинявам пресметливите и безскрупулни политици, които умишлено поддържат първобитния статус на стотици хиляди български граждани в гета, в развъдници на проституция, в инкубатори за износ на бебета, в генератори на трафик на хора и всевъзможни престъления.

Аз обвинявам политическите инженери за това, че третират тези хора като безмозъчни роботи за гласуване по време на избори срещу няколко лева, няколко кебапчета и хиляди безмислени обещания.

Аз обвинявам българската църква, че обърна гръб на тези хора и не им подаде ръка, за да ги научи на смирение, обич към хората, страх от Бога и човещина.

Аз обвинявам полицията и нейните шефове, че стискат зъби и търпят да бъдат бити, блъскани, обиждани, ранявани и дори убивани от вечно интегриращите се безработни, безполезни, опасни за себе си и за обществото тунеядци, които изсмукват ресурсите на държавата.

Аз обвинявам фалшивите и лицемерни борци за граждански права, които толерират и подкрепят с помощта на задгранични фондации всички прояви на насилие и безнаказаност от страна на малцинството над мнозинството от българи.

Всички тях ги обвинявам, че България заприлича на една голяма Катуница.

Кой съм аз ли?

Аз съм българин, имам семейство, жена, две деца, имам дом, работя, плащам сметки и данъци, гласувам, спазвам законите и правилата, ако пък ги наруша, си плащам глобите и си понасям наказанията и незнайно защо все повече започвам да се чувствам прецакан в собствената си държава.

И колкото и абскурдно да е, все още се надявам, че ще доживея да видя народни водачи, които да изтръгнат българската цигания из корен и да направят така, че българи, турци, цигани, евреи, гърци, арменци, татари, каракачани да бъдат горди, че са граждани на България.

Докато това не се случи, аз всеки ден ще обвинявам, дори и да знам, че никой няма да ме чуе.

Ах, да. Не се морете. Няма как да ми купите гласа. Парите си ги печеля сам, а кебапчетата си ги приготвям лично.
цитирай
15. hatanasov - Днес е време за ленти!
25.09.2011 21:42
Но докато ББ и ЦЦ режат ленти, народът е с траурни такива.
цитирай
16. boristodorov56 - Това е от тук: http://worldissue.blog.bg/politika/2011/09/25/katunica-kydeto-niama-zakon-ima-car-kiro.825738#last_comment
25.09.2011 22:54
в Катуница горяха незаконните къщи и скъпите коли на един тип, самопровъзгласил себе си за цар, (а сина си за принц), имащ добри връзки както сред политическите кръгове, така и в митницата, полицията и всяка друга институция, която може да се корумпира.
Преди незаконното имущество на самопровъзгласилия се цар да се подпали, негови роднини и наемници убиха умишлено един младеж (впоследствие почина още едно момче) и раниха петима души, сред тях трима полицаи.
Защо ли родата на "Цар" Киро уби безнаказано човек, а преди това тормозеше с години цялото село? Ключовата дума тук е безнаказаност. Нямаше законова сила, която да ограничи Киро. Затова той си вареше ракия без бандерол, строеше си дворци и притискаше съселяните си.
Обаче дойде момент, в който се случи непоправимото - неговите внуци жестоко убиха младо момче и изглежда си мислеха, че по стара традиция ще им се размине, защото мургавия "Цар" пак ще натисне връзките си, за да се потули случая. Да ама НЕ!
На катунци им омръзна, че в селото им няма закон и справедливост, и насочиха гнева си към, както ги нарекоха някои журналисти, "хасиендите" на Киро. Явно никой не очакваше, че местните няма вечно да скланят глава и да търпят. И тогава се разпали огъня. Че се стигна до това не е странно, а даже закономерно. ЗАЩОТО, КЪДЕТО ВЛАСТТА И ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВАТА СА НЕСПОСОБНИ ДА НАЛОЖАТ КОНСТИТУЦИОННИТЕ ЗАКОНИ И ДА СЕ БОРЯТ С ПРЕСТЪПНОСТТА, народът се отчайва, губи вяра в органите на реда и взима правосъдието в свои ръце. Резултатът обикновено е като в Катуница, но с много по-кървави последствия. СЛУЧАЯТ Е ПОКАЗАТЕЛЕН, КОГАТО ЗА КОРУПЦИЯТА САМО СЕ ГОВОРИ, А НЕ СЕ БОРИ. Настава хаос, който много трудно после може да се обуздае.

ОТДЕЛНА КРИТИКА заслужава ВЕЗДЕСЪЩИЯТ Бат' Бойко. Как реагира той? Ами както обикновено: ПРЕХВЪРЛИ ВИНАТА НА ДРУГИТЕ, ОБВИНИ ОПОЗИЦИЯТА, ПОЛИЦИЯТА И НЕДОВОЛНИТЕ ГРАЖДАНИ, А НАКРАЯ... КАКТО ОБИКНОВЕНО СЕ ПОХВАЛИ, ЧЕ Е РЕЗНАЛ НОВА ЛЕНТИЧКА И Е ЛИСНАЛ МЕНЧЕ С ВОДА.

ЖИВОТА СИ ЗАГУБИХА ДВАМА МЛАДЕЖИ, РАНЕНИ БЯХА ТРИМА ПОЛИЦАИ, ЦАР КИРО ПРЕДЛОЖИ НА ЖИТЕЛИТЕ НА КАТУНИЦА ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ, А ПРЕМИЕРА... СЕ ПОХВАЛИ, ЧЕ ПАК Е РЯЗАЛ ЛЕНТИЧКИ.

В държава, в която законите не само се пишат, но и се изпълняват, подобно нещо не може да се случва...
цитирай
17. mikino - Ще им се наложи да ни чуят Бобсън!
26.09.2011 08:57
Хасково - Площад "Съединение " 19.00

СТАРА ЗАГОРА 19:00 - ПРЕД ОБЩИНАТА!
---------------------------------------------
БУРГАС 19:00 Паметник "Альоша"
... ---------------------------------------------
ПЛОВДИВ 19:00 - пл. Съединение
---------------------------------------------
СОФИЯ 19:00 - НДК, Пилоните
---------------------------------------------
ВАРНА 19:00 - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично"
---------------------------------------------
ПАЗАРДЖИК 19.00 - ТОРТАТА!
---------------------------------------------
РУСЕ 19:00 - пл.Свобода, пред общината
---------------------------------------------
ПЛЕВЕН 19:00 - до Часовника
цитирай
18. boliarkabg - ГРОЗНО беше снощи в новините: Ка...
26.09.2011 09:54
ГРОЗНО беше снощи в новините: Катуница разбунена,гори, в траур, а наш Бойко реже ленти на РЕНОВИРАНИ ,забележете, пътища някъде из Разградско! Какво става? Всеки сам да си отговори,щото е ясно,нали? Дори и да е ИНСЦЕНИРАНО И РЕЖИСИРАНО всичко в Катуница, има убити хора,българи, независимо какви по етнос. Всички държавни мъже мълчат като кумунисти на разпит. А Борисов сравнява случая с други блъснати и убити хора в София, дори не се замисля,че електората му е все пак мислещ. Има избити много хора от ПТП, Бог да ги прости, но НЕ умишлено блъснати в знакови населени места. Има убити още МНОГО българи-старци,деца,младежи от цигани. Нека не забравяме и да благодарим на всички хора,които дръзнаха най-после да се изправят и да тръгнат!
цитирай
19. boristodorov56 - 19. boliarkabg - наглостта и тъпотията на Бойко Борисов е неизмерима!
26.09.2011 10:53
Всяко престъпление е персонално.
Вината е на властта, че допуска бандити от този вид - без значение от възраст, пол, класа, занятие, народност и секс - да мародерстват гражданите на Републиката!
Народа крещящо се нуждае от справедливост, а тя се гарантира от държавата в лицето на Правителството и право охранителните органи.
Да сте усетили през тези 20 години тя да е защитила интереса на народа, които е суверен та властта?
Къде са и къде бяха през трите последни денонощия сестрите травеститки Бойко Борисов и Цветан Цветанов?
Време е да се помете властта барабар с отрочетата им местни феодали по места от всякакъв вид и род!
Народа няма какво да дели - тези размирици са инспирирани от задкулисните играчи и управници на България от червеното гестапо и комунистическите гаулайтери - както за всичко случващо се до сега у нас.
Хора не се подвеждайте - те искат народа да е разединен и противопоставен на групи от всякакъв вид - за да не може обединен да им търси сметка.
Разединен народа се управлява изключително лесно и ефективно!
цитирай
20. hamstera - Виновни са!!! ВСИЧКИТЕ СА ВИНОВНИ ЗАЩОТО ТЕ КУПУВАТ РОМСКИ ГЛАСОВЕ!
26.09.2011 11:50
Ето и малко актуална информация, във връзка с протестите днес:
ЗА ДНЕС 26 . 09 ПРОТЕСТИ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА - РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ !
София- НДК, Пилоните 19:00
Пловдив - Площад "Съединение" 19:00
Варна - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично" 19:00
Бургас - Паметник "Альоша" 19:00
Русе - Площад "Свобода",
Общината 19:00
Велико Търново - Общината 18:00
Стара Загора - Общината 19:00
Хасково - Площад "Съединение" 19:00
Враца - Площад "Ботев" 19:00
Пазарджик - "Тортата" 19:00
Плевен - "Часовника" 19:00
Ловеч - СОУ "Климент Охридски" 19:00
Шумен - Входа на Градската градина 19:00
Сливен - Площад "Хаджи Димитър" 19:00
Казанлък - Парк "Розариум" 19:00
Ямбол - Общината 19:00
Монтана - Паметник Васил Левски 19:00..
Благоевград 18:30ч. пред Общината
Велико Търново 18:00ч. пред Общината!!!!
цитирай
21. feq - Копирано, с разрешение на автора Ивайло Диманов
26.09.2011 14:17
Ай сиктир, цар Кир!

Снощи в интервю по БТВ наглият ром от Катуница Кирил Рашков тегли една майна на репортера. Със самочувствието на бедуински цар, който има право да изяде своите поданици. 20 години, вместо да гние в затвора заради 30-годишната си присъда, тоя тарикат, самопровъзгласил се за цар, прави каквото си поиска и сякаш няма сила в тая държава да озапти недосегаемия престъпник. Кой храни самочувствието му, кой държи чадър над плешивото му теме? Гледам една снимка из Фейсбук - цар Киро, Бойко Борисов и Лечков на сладка раздумка. Трудно е да различиш кой е ромския лидер, снимката не е ясна. Но е съвършено ясно, че царят от Катуница има покровители в съдебната и държавна власт. Инак защо е на свобода, питам аз и отговор не искам!
Премиерът нарече проблемът с циганите криминален. Нищо подобно! Проблемът е геополитически. И не е от вчера. Демократична Европа хем ни размахва пръст за толерантност към ромите, хем ни ги връща обратно с наложен платеж. А държавата не смее да ги озапти. Което пък ражда безграничната им наглост! Те влизат в трамвая като в сарай. Контрольорите свалят българите, а циганите не закачат. В името на етническия мир! Те влизат в бостана и овощните ни градини като в бащиния, разбиват домовете ни, грабят и плячкосват, а осъдени - йок! В името на етническия мир.
Плюя на етническия ви мир, докато цигани безчинстват из българските села и градове! Докато мародерстват и изнасилват, убиват професори или невръстни деца. Ей, господа политици, престанете да ги ухажвате заради изборния им глас, купен с евтини кебапчета. Тия кебапчета ни излизат през носа! А ти, Рашков, стягай катуна и се махай от Катуница. И от държавата!

Ивайло ДИМАНОВ
цитирай
22. kostadin - Много интимен момент сте успяли да ...
26.09.2011 14:43
Много интимен момент сте успяли да уловите!Браво!
цитирай
23. hamstera - ВАЖНО!!!! ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ У...
26.09.2011 14:58
ВАЖНО!!!!
ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ УЧАСТВАЩИ В ПРОТЕСТИТЕ: БЪЛГАРИ, В СТРАНАТА ВЕЧЕ ИМА МЕДИИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА И СВЕТА. ПО НЕОФИЦИАЛНИ ДАННИ ЗНАЕМ ЗАСЕГА САМО ЗА 2 ТЕЛЕВИЗИИ: "CNN" И "REUTERS". ИЗКЛЮЧЕТЕЛНО ВАЖНО Е ДА ВНИМАВАМЕ КАК СЕ ДЪРЖИМ!!! САМИ ВИДЯХМЕ КАК НАШИТЕ СОБСТВЕНИ МЕДИИ ОТРАЗИХА СЛУЧАЯ. ПОРЕДНИТЕ ЖЕРТВИ НА ЦИГАНСКОТО НАСИЛИЕ И ПОЛИТИЧЕСКО БЕЗХАБЕРИЕ И КОРУПЦИЯ В БЪЛГАРИЯ БЯХА ДАДЕНИ И ПЛАТЕНИ С НАШАТА КРЪВ, А МНОГО ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ НИ ВМЕСТО ДА ГОВОРЯТ ЗА ТОВА КАК 19 ГОДИШНО МОМЧЕ БЕШЕ ЗМАЗАНО КАТО КУЧЕ, ГОВОРИХА КОЛКО ЛОШО БИЛО, ЧЕ СА ЗАПАЛЕНИ КЪЩИТЕ НА КИРО ЦИГАНИНА!!!! И ТОВА БЯХА НАШИТЕ СОБСТВЕНИ ТЕЛЕВИЗИИ....ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СЕГА КАКВО ЩЕ КАЖАТ ЗАПАДНЯЦИТЕ! САМИ ЗНАЕТЕ ТЯХНОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАС И НАЙ-ВЕЧЕ КОГАТО СТАНЕ ВЪПРОС ЗА ЦИГАНИ!!!!! МЕДИИТЕ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА НАПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ЗА ДА ПРЕДСТАВЯТ ПРОТЕСТА КАТО СБИРЩИНА НА ПИЯНДЕТА, НАРКОМАНИ И ФАШИСТИ, А НЕ КАТО ОТГОВОР НА ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД СРЕЩУ ЕДНА МАФИОТСКА ВЛАСТ И ЦИГАНСКИ ТЕРОР. ВНИМАВАЙТЕ МНОГО КАК СЕ ДЪРЖИТЕ И КАКВО СКАНДИРАТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ. ЕДНО "ХАЙЛ ХИТЛЕР" И ЕДНА НАЦИСТКА СВАСТИКА ДА СЕ ВИДИ И ВСИЧКИТЕ ПРОТЕСТИ В СТРАНАТА СА ОБРЕЧЕНИ. БЕЗ ДА ИМА ПРИЧИНА ОБВИНИХА НАРОДЪТ НИ И НИ НАРЕКОХА ФАШИЗОИДНИ ФУТБОЛНИ ХУЛИГАНИ, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО НЯКОЙ ИЗЛЕЗНЕ С ФАШИСТКИ СВАСТИКИ!!!! ПОМНЕТЕ ЗА КАКВО СЕ БОРИМ...! БЪДЕТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВМИНАТЕЛНИ И СЛЕДЕТЕ КАКВИ ХОРА ИМА НА ПРОТЕСТИТЕ...ОТЛЪЧВАЙТЕ НЕЗАБАВНО ХОРА, КОИТО СЕ БОРЯТ НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, А ЗА НЯКАКВИ СИ БОЛНИ ИДЕАЛИ.....НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ Е СЪВСЕМ ВЪЗМОЖНО - ДА НЕ КАЖА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ ДА ПЛАТЯТ НА ХОРА, ЗА ДА САБОТИРАТ ПРОТЕСТИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДА СЕ ПОЯВЯТ В САЙТОВЕТЕ И ДА ОБЕЗКУРАЖАВАТ ПРОТЕСТИТЕ!!!!!
цитирай
24. анонимен - http://biasbiasov. blog. bg/d...
27.09.2011 11:04
http://biasbiasov.blog.bg/drugi/2011/09/27/pomognete-na-lok-da-se-preorientira-ovreme.826510
цитирай
25. canis - Щом си държавен служител и получ...
30.09.2011 21:46
Щом си държавен служител и получаваш заплата от правителството, защо плюеш по този който те храни?
Напусни работа и си изразявай личното мнение колкото искаш. А в момента хапеш ръката дето ти дава хляба.
Ти си морален отпадък. Това е положението. Гнус ме е от такива двуличници. Отвратителен си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8059523
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589