Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2012 06:06 - Анонимус Нострадамус
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 5589 Коментари: 35 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

    
     Питам защото и аз не разбирам:

     1. Какво означава точно маската
     2. Защо Сульо и Пульо я носят по събрания и какво печелят като се “крият” зад нея?
     3. Какви са идеите на движението, освен да се протестира срещу тоя дето духа?

     Anonymous съществува като хакерска група - дейността, числеността и структурата й са измерими, направиха няколко готини атаки. Оттам насетне? Предлагат вечно да сме в анархия и революция? Къде свършва рекламната кампания и започва истинската промяна? Окупирай Илиенци?

     Какво свързва няколко души хакери с лумпените, които се “борят” и се молят на Бойко бензина да поевтинее с 10 стотинки?

 








Гласувай:
34



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ;)
09.03.2012 07:27
http://www.monitor.bg/article?id=326837
цитирай
2. syrmaepon - От това ,което прочетех,предполагам
09.03.2012 07:55
анонимен написа:
http://www.monitor.bg/article?id=326837


тази маска символизира честност и във връзка с интернета - протест срещу това да се използва и предоставя някому чужда лична информация.
Що се отнася до антиглобалистическите протести в България едва ли те са добре осъзнати.

И ако протестиращите не са организирани в "партия" с платформа - какво от това? И на "партии с платформи" , преписани едни от други се нагледахме...Резултатът също е нулев
цитирай
3. syrmaepon - и това ми се вижда точно - "сини" срещу "червени"
09.03.2012 07:59
http://asthfghl.blog.bg/zabavlenie/2012/03/08/cello-wars.917116
цитирай
4. анонимен - Маскирано ли е -
09.03.2012 09:40
нещо левичарско е. Няма друг филм.
цитирай
5. анонимен - Боре, че да те светна за някои подробности
09.03.2012 09:46
Зад "Сила", които протестират по странен начин - да карат на първа скорост и .... да качат разходите за гориво в пъти, стои Трактора. Трактористи са.
На някой прави ли му впечатление, че а се настъпят интересите на Русия, мигом скачат десетки НПО-та, еколози и антиглобалисти, които заставет директно срещу интересите на България? Абе, аз знам за някои от тях. По-точно, как са се финансирали. Какви крупни суми от проекти са оставали в тях. И как са окупирали цели сектори и не допускат други. За еколозите мога книга да напиша.
цитирай
6. анонимен - Икономист
09.03.2012 11:48
Добър ден!Само да кажа,че катана е готов за новият Рюмин.И тук,съзря,разплете,разкри и оповести руско-комунистически,анти български и анти прилепски заговор.Хвала!Само че скъпи Саво-Поаро,когато някой финансира нещо иска резултати.А от тия мухлюзи резултати никога няма да има.Други дърпат конците.
От друга страна всички протестиращи тъпаци,не разбират простата истина на пазара и обвъзаността със законите.
Но тъй като българите сме лесно манипулируеми ниихилисти,при това страхливи, протестираме срещу неща за които знаем че мутрата,няма да нахъси полицията да пердаши.
А от тия протести има файда,колкото от козел мляко.И резултатите от тях са само свързани с почистването на улиците след шествията им.
Иначе маската ми прилича на Салвадор Дали от времето когато се е мерил по гениалност с Пикасо.
цитирай
7. liliyanaandreeva - Това мирише на: 1 - ислямска ре...
09.03.2012 12:11
Това мирише на:
1 - ислямска република, която мрази електрониката и даже електричеството
2 - маоисти, анархисти, които мразят Ватикана и религията
3 - сатанинска секта, която прави жертвоприношения, но преди това мъти обстановката със саботажи
4 - садистични лигльовци
цитирай
8. анонимен - Вторият по величина /след мен/ коментатор се изказа.
09.03.2012 12:25
анонимен написа:
Добър ден!Само да кажа,че катана е готов за новият Рюмин.И тук,съзря,разплете,разкри и оповести руско-комунистически,анти български и анти прилепски заговор.Хвала!Само че скъпи Саво-Поаро,когато някой финансира нещо иска резултати.А от тия мухлюзи резултати никога няма да има.Други дърпат конците.
От друга страна всички протестиращи тъпаци,не разбират простата истина на пазара и обвъзаността със законите.
Но тъй като българите сме лесно манипулируеми ниихилисти,при това страхливи, протестираме срещу неща за които знаем че мутрата,няма да нахъси полицията да пердаши.
А от тия протести има файда,колкото от козел мляко.И резултатите от тях са само свързани с почистването на улиците след шествията им.
Иначе маската ми прилича на Салвадор Дали от времето когато се е мерил по гениалност с Пикасо.

Резултати си има, ама кой да ги види.
Да започнем от НПО-тата за интеграцията на римляните. Римлянин още не се е интегрирал, но НПО-тата си се интегрираха, и то как.
Шистовия газ., също като пример.
Сега са на ред Правата на човека, Акта,Пакта, Пикта и Покта.
Кога ли и с тебе ще се обзаложа на нещо си, че съм прав в твърденията си?
Въпреки един облог, който така и не изпълни.
Кой е Рюмин?
От известно време ме тормозите с руска и съветска литература, а аз не съм и баш фен.
цитирай
9. анонимен - Икономист
09.03.2012 12:49
Катана,човек трябва освен самочувствие да има и срам!Облога през 2010 г. беше,че през следващите години икономическата ситуация ще се влошава и хората ще "търсят левчета по улиците".Така ли е? Е кое питам не се случи?Храните,горивата,медицинското обслужване,лекарствата,комуналните разходи или нещо друго,намали или поне запази цените си? Заплати,пенсии,помощи или каквито и да са други приходи се увеличиха? Безработицата намаля? Увеличиха се чуждестранните инвестиции? Бюджета се напълни с пари от вземания? Резерва нарастна,та опряха до сребърния фонд? Хората живеят по-добре?
Да не живееш в кратера на "Армстронг" на Луната?Катана,размерът на линията на бедността у нас е 211 лв.270 лв. е минималната работна заплата.Повече от 42% от българските домакинства живеят с до 250 лв. на член на домакинство месечно.Това катана е любимата ти статистика.Знаеш къде да намериш инфото.
Много си ербап,ама да приемаш буквално словосъчетанието "да търсиш левчета по улиците",като мотивация за неизпълнен бас от твоя страна или е проява на пристрастен герберски гьон суратлък или проява на висша стиснатост.
Първото ми е трудно да допусна,защото не си глупак,а и се пишеш ментор на пишещите в мерена и немерена реч и знаеш значението на лингвистичната форма "хипербола".
Като се има в предвид,че ставаше въпрос за по една ракия и по три кебапчета,вероятно и теб яко те е натиснал "икономическия просперитет".Просто си кажи и ще почерпя не защото аз съм загубил баса,а защото ти си загубил състезанието с "Неимоверната икономическа криза"-по признанието на любимият ти премиер.
А че си пръв по величина коментатор,в това няма съмнение.Аз просто съм регистратор.
цитирай
10. blackpredator - Как Рюмин бе Икономисте?
09.03.2012 13:00
Той е като Месяцев. Имаше го на снимка с една балерина...:))
цитирай
11. анонимен - Икономист
09.03.2012 13:00
Рюмин Михайл Дмитириевич - Старши следовател по особените дела на МГБ,измислил,скалъпил и довел почти до край сталинския фалшив процес срещу "лекарите вредители".И той е бил такъв фантазьор по конспирациите като теб!
цитирай
12. анонимен - И за двама ви. Имате възможност да се поупражнявате по темата и по мене
09.03.2012 13:45
Рюмин ли Мясецев ли, да ви кажа право, не ми дреме кои са и с какво са се занимавали. Освен това не считам за сериозно и да се хващам на бас, защото... Щом има един неизпълнен бас, ще има и втори, нали така? :-)))))
Ако бяхте по-наблюдателни, щяхте да се досетите от къде знам това. Ама не сте.
Освен това вашате религиозност и вяра в чудеса е са похвала. Да знаете от мене, че активист на двежението Че Гевара и същевременно един от лидерите на протестите против шистовия газ е напълно случайно и сал Бог, будна съвест и чисти помисли са го накарали да поеме тегобата за протестите.
Хайде, със здраве и продължавайте с остроумията.
Поздрави на Рюмин и Месяцев от Драйфус.
цитирай
13. usandthem - маската е от филма на Алън Мур
09.03.2012 14:17
"V for vendeta". Всяка генерация в задоволените материално общества си има своя романтичен, хипарски период. След, което живота ги вкарва в коловоза , хората запретват ръкав и се грижат за семействата си и бизнеса. Щеше да е сериозен протест, ако се бяха включили някогашните бунтари, например Пол Макартни и Мик Джагър ! :)
цитирай
14. boristodorov56 - В допълнение на katana за организаторите на тези протести "против"
09.03.2012 14:37
Има един пловдивски челайнарец Павел Иванов, които в прав текст пишеше във Фейсбук, че е един от организаторите и двигателите на палежите на къщите на Киро Царя в Катуница, а съдиха за тези престъпления други участници.
В основата на всички протести, които нямат ярко изразена политическа линия стоят комун.онанистически пари и подстрекатели. Те имат ресурсите и завиден конспиративен опит да правят золуми и създават напрежение, но не и точно срещу каквото трябва, а така по принцип за да се подгрява публиката и се предизвикват определени "справедливи" позиции от комун.онанистите.
Това се стимулира от тях, защото младежите на искат да се обвързват с никоя политическа сила, а всъщност организаторите в сянка използват справедливия им гняв в своя полза.
Така де - избори идват.
Протестите против високите цени на горивата са най-точното доказателство за твърденията ми.
Да се протестира против търговски фирми, вместо да се призовава към бойкотиране на бензиностанциите на Лукойл - е толкова плитко скроена за немислещи и буйни младежи манипулация, че от това повече - няма накъде.
цитирай
15. boristodorov56 - Пол Макартни и Мик Джагър са достойни хора, но по-скоро биха финансирали справедлива кауза
09.03.2012 14:40
usandthem написа:
"V for vendeta". Всяка генерация в задоволените материално общества си има своя романтичен, хипарски период. След, което живота ги вкарва в коловоза , хората запретват ръкав и се грижат за семействата си и бизнеса. Щеше да е сериозен протест, ако се бяха включили някогашните бунтари, например Пол Макартни и Мик Джагър ! :)


Освен всичко друго са мултимилионери и със стари кокали.
цитирай
16. анонимен - Икономист
09.03.2012 14:40
Поздрав и от Емил Зола на Драйфус.
Иначе си устат,ма по аргументите ми за загубения от теб бас или изобличаването ми в лъжа по това което съм писал по-горе ,ни дума.За съжаление това не е остроумие а факт, а това че подминаваш с мълчание аргументите ми, е повод за остроумие!
цитирай
17. анонимен - Икономист
09.03.2012 14:53
Смея да потвърдя тезата на г-н Тодоров,за нихилистичната незаинтересованост на младежта от днешните вмирисани политически трупове.Гледам го по моите наследници!Те са абсолютно индеферентни по отношение на мазните гърчове на псевдо политическата класа и издрайфаните им лозунги,обещания и борби.
Само че се питам,кой ли е виновен за това? Само комун.онанистите или има и други?
цитирай
18. анонимен - Като не разбираш чети в нета. Пол...
09.03.2012 15:48
Като не разбираш чети в нета. Ползвай гоогле! Кво питаш?
цитирай
19. анонимен - По Нова година /по-миналата/ нямаше хора, които да събират монети от по лев по улиците
09.03.2012 16:48
анонимен написа:
Поздрав и от Емил Зола на Драйфус.
Иначе си устат,ма по аргументите ми за загубения от теб бас или изобличаването ми в лъжа по това което съм писал по-горе ,ни дума.За съжаление това не е остроумие а факт, а това че подминаваш с мълчание аргументите ми, е повод за остроумие!

До март не започна строежа на АЕЦ Белене, Южен поток още не е тръгнал. Всичко това ти беше казал с фиксирани периоди. Така ли беше или да ровя в Днес за облога? На базата "хипербола" не се хващам на облог. Само на определени паламетри. Май ще ровна за облога.
цитирай
20. анонимен - Икономист
09.03.2012 17:59
Ровни,катана!През тези години,аз вярно загубих баса!Аз лично живея по-добре.Не зная защо,вместо да ровиш за точната формулировка,не погледнеш собствените си писания,в който перманентно се оплакваш.Ако не те е грях,кажи,че народеца живее по добре от 2010 г. днес.Декларирай го писмено и ще те призная публично за победител!!!
цитирай
21. apostapostoloff - Когато няма идеал,
09.03.2012 18:40
концепция, платформа, краткосрочни и дългосрочно програми, когато не се набелязва някаква крайна цел, със сигурност си имаме работа със сбирщина от лумпени, неудачници и аутсайдери. Мисля, че случаят е точно такъв.
цитирай
22. анонимен - Защо точно ти и венци оставяте /и насаждате/ впечатлението, че се оплаквам?
09.03.2012 18:44
анонимен написа:
Ровни,катана!През тези години,аз вярно загубих баса!Аз лично живея по-добре.Не зная защо,вместо да ровиш за точната формулировка,не погледнеш собствените си писания,в който перманентно се оплакваш.Ако не те е грях,кажи,че народеца живее по добре от 2010 г. днес.Декларирай го писмено и ще те призная публично за победител!!!

Виж сега. Това вече си е чист популизъм от Станишев тип. Народеца живее "по-добре". Ти част от народеца ли си? Щото и аз си живея по-добре.
Станахме двама. Като гледам как не мога да си намеря място вкръчмите, народеца го е закъсал страшно. И денем са пълни кафенетата. Това ли е закъсването?
Да не се подиграваме с хората, доста от тях не живеят добре. Но аз си мисля, че трябва да разберат защо не живеят добре. И тук ще спомена, както при Венци /по памет/. В един от районите на България, славещ се с висока безработица, 30 човека са предпочели да не започнат работа при сравнително високо възнаграждение. Стартово, около 500 лв. + осигуровките, в германска фирма защото .... е трябвало да се работи плътни 8 часа. Ако ще се хващаш на бас че лъжа, давай. Ще те запозная лично с организатора на обучението. Аз все пак съм мил и любезен в случая. Но се накефих да чуя жена, която псуваше, като работник от чистотата.
цитирай
23. boristodorov56 - Точно, прекалено точно!
09.03.2012 18:54
apostapostoloff написа:
Когато няма идеал, концепция, платформа, краткосрочни и дългосрочно програми, когато не се набелязва някаква крайна цел, със сигурност си имаме работа със сбирщина от лумпени, неудачници и аутсайдери. Мисля, че случаят е точно такъв.

цитирай
24. анонимен - Боре, извинявай, че се отклонявам от темата, ама на Икономиста ще му рекна нещо
09.03.2012 19:21
Ама забравих да подсетя Икономиста, че в неговата безбрежна загриженост за народеца, все пропуска едни мили хора, които пак са тук и са силни. Валентин Захариев и Горубсо. Да не казвам, че и едни профсъюзи има, майка плаче.
цитирай
25. vencivaleri1951 - Катана, чуй:
09.03.2012 19:40
"Не трогай шурина, кокой ни есть,
но он родня..."

Както се досещаш става въпрос за "шурина" Че. Та той е вече в логото на рекламата на Мерцедес Бенц драги.
Ако си спомняш и аз бях участник в баса. Не обичам да губя, но този бас бе един от случаите през които бях готов да поръчам "скатерь белая"...:) По мизерна гледка не мисля че сме били ни по турско, ни по фашистко, ни по комунистическо... И не е въпросът само в бедността на трапезата...Ние сме свършени като нация след като се примиряваме след всичко което ни се случва. Да обвиняваш хората , че не искали да работят когато близо 2млн напуснаха да гастербайстват по чужбина е цинизъм Катана. То и вожда ти мисли така...Как беше..."Наслагали парите в банки и живеят от рента" Хаиде той е безмозъчен, а ти защо. Нима не си си извадил сметките от фирмата, ите на депозит защото няма какво да правиш с парите си. Мдичко е затапено , поне лихва да тече... Щерка ми катана се хвана на подобно обучение през събота и неделя за по хиляда лева на уйкенд. Няколко пъти се върна разстроена , но паричките взимаше. Та събрали на майната в града "римляни" от Столипиново и ги ограмотяват как да регистрират фирма, как да започнат бизнес. Ромите седят , иначе помоще няма. След това им попълват формуляри, предлагат им помощ при регистрация ...Абсолютно е ясно, че това няма как да стане, че ромите с помощите си няма как да отпочнат бизнес, а и това саотписани хора от реалния живот. Трябва с децата и внуците им да се работи. Въпреки всичко им се провежда обучение, КОНКУЛТИРАТ ги с едничката цел да гепят пари по програмата. За няколко седмици лекторите /а те са общо взето ниско ниво/ взеха по няколко хилки. След време някой ще каже, че тези там са обучени, консултирани, но ги мързи да работят. Това е общо взето обучението по тези програми Катана. Състудентка на дъщеря ми работи в това направление и я поканила да изкара бързи и лесни пари. Това не са някакви ничии, европейски пари както много ще кажат. Не това са нашите пари...
цитирай
26. анонимен - Не чувам и не разбирам руски. Виж коментар №24 /мой/ Иначе не ми се коментират есета. Хващаш ли и ти баса?
09.03.2012 19:52
vencivaleri1951 написа:
"Не трогай шурина, кокой ни есть,
но он родня..."

Както се досещаш става въпрос за "шурина" Че. Та той е вече в логото на рекламата на Мерцедес Бенц драги.
Ако си спомняш и аз бях участник в баса. Не обичам да губя, но този бас бе един от случаите през които бях готов да поръчам "скатерь белая"...:) По мизерна гледка не мисля че сме били ни по турско, ни по фашистко, ни по комунистическо... И не е въпросът само в бедността на трапезата...Ние сме свършени като нация след като се примиряваме след всичко което ни се случва. Да обвиняваш хората , че не искали да работят когато близо 2млн напуснаха да гастербайстват по чужбина е цинизъм Катана. То и вожда ти мисли така...Как беше..."Наслагали парите в банки и живеят от рента" Хаиде той е безмозъчен, а ти защо. Нима не си си извадил сметките от фирмата, ите на депозит защото няма какво да правиш с парите си. Мдичко е затапено , поне лихва да тече... Щерка ми катана се хвана на подобно обучение през събота и неделя за по хиляда лева на уйкенд. Няколко пъти се върна разстроена , но паричките взимаше. Та събрали на майната в града "римляни" от Столипиново и ги ограмотяват как да регистрират фирма, как да започнат бизнес. Ромите седят , иначе помоще няма. След това им попълват формуляри, предлагат им помощ при регистрация ...Абсолютно е ясно, че това няма как да стане, че ромите с помощите си няма как да отпочнат бизнес, а и това саотписани хора от реалния живот. Трябва с децата и внуците им да се работи. Въпреки всичко им се провежда обучение, КОНКУЛТИРАТ ги с едничката цел да гепят пари по програмата. За няколко седмици лекторите /а те са общо взето ниско ниво/ взеха по няколко хилки. След време някой ще каже, че тези там са обучени, консултирани, но ги мързи да работят. Това е общо взето обучението по тези програми Катана. Състудентка на дъщеря ми работи в това направление и я поканила да изкара бързи и лесни пари. Това не са някакви ничии, европейски пари както много ще кажат. Не това са нашите пари...

цитирай
27. анонимен - 208 000 по - малко осигурени от 2009 ...
09.03.2012 20:52
208 000 по - малко осигурени от 2009 год. до края на септември 2011 год. / спад на осигурените със 7.8% / според НСИ.

Това е реалният ръст на безработицата за 21 месеца!
цитирай
28. blackpredator - Стига бе Венци,
09.03.2012 21:04
Катана е като прокрустен ром. Иде от Прокруст. Та в неговото ложе, Вальо Захариев, Вальо Златев, или Вальо Топлото, все не са по мярка на кревата. Нито читателя...

Шефката на бюрото по труда в града ни, ми е бивша колежка. Що компютърни специалисти с курсове за преквалификация са произвели, то в нашият град, всеки втори е Бил Гейтс, а останалата половина Стив Джобс.
Но като попиташ нея, или някой от управляващото котило, джобса го има по дукимент, ама в действителност е дуки. Ни в Тайгър джобс, още по-никак в страната.

Стига ти само руския, за да си направиш извод...
цитирай
29. usandthem - венци - Стига с тоя Че и Мерцедес,
09.03.2012 21:23
както винаги казваш само половината истина. Ето ти и другата половина .

http://www.speed-press.com/Mercedes-Benz-%D1%81%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%A7%D0%B5-%D0%93%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B0/?pageId=20190
цитирай
30. анонимен - И ти ли, Бруте? Питай си съученичката, какъв е формата на обученията.
09.03.2012 21:32
blackpredator написа:
Катана е като прокрустен ром. Иде от Прокруст. Та в неговото ложе, Вальо Захариев, Вальо Златев, или Вальо Топлото, все не са по мярка на кревата. Нито читателя...

Шефката на бюрото по труда в града ни, ми е бивша колежка. Що компютърни специалисти с курсове за преквалификация са произвели, то в нашият град, всеки втори е Бил Гейтс, а останалата половина Стив Джобс.
Но като попиташ нея, или някой от управляващото котило, джобса го има по дукимент, ама в действителност е дуки. Ни в Тайгър джобс, още по-никак в страната.
Стига ти само руския, за да си направиш извод...

Малко не те разбрах, дори никак. Ще бъдеш ли така любезен да питаш Венци и подобни, как виждат започването на собствен бизнес. Или ти как го виждаш. От къде започва процеса?
цитирай
31. vmir - Някой ще ми каже ли по кои улици са посипали пари, не че толкова ми трябват, ама ако е наблизо,
09.03.2012 22:58
защо да не отида да си посъбера малко пари евентуално...
цитирай
32. vencivaleri1951 - Бъркаш в известна степен
10.03.2012 09:20
анонимен написа:
208 000 по - малко осигурени от 2009 год. до края на септември 2011 год. / спад на осигурените със 7.8% / според НСИ.

Това е реалният ръст на безработицата за 21 месеца!

По лошо е. Това значи и хора с някакво препитание , но неосигурени. Безработните ги осигуряват в рамките на времето в което получават помощи.
цитирай
33. vencivaleri1951 - Парите които се крадът по тези курсове за преквалификация са страшно много.
10.03.2012 09:46
blackpredator написа:
Катана е като прокрустен ром. Иде от Прокруст. Та в неговото ложе, Вальо Захариев, Вальо Златев, или Вальо Топлото, все не са по мярка на кревата. Нито читателя...

Стига ти само руския, за да си направиш извод...


Впрочем ако говорим честно , преквалификацията вмного случаи е била източник главно за допълнителни приходи на провеждащия още от соц време. Например пращал съм /имаше момент когато към мен беше и протокола на един институт/ доценти, професори на курсоне на Запад за млади научработници, асистенти.../ И тук към преквалификациите, специализациите се трупаше излишен хорариум само и само да има повече часове...тоест пари.. Имаше план по квалификациите, но предприятията пращаха обикновено хора които не са им много нужни в работата за да отбият номера. Не изпълниш плана няма премии...бонуси:))) Сега обаче с еврофондовете нещата заемат застрашителни размери. Трудно би намерил курс да кажем за проф шофьор, дърводелец, електротехник и прочее/от каквито има нужда например/ а учиш разни маргинали на неща които те никога няма да използуват в бита си защото дори и не разбират за какво става въпрос. Примерно дъщеря ми ив четеше бизнес-английски. То програмата е направена за хора ползващи езика , но затруднямащи се в някои специфични термини да кажем. Да ама там им бяха изправилихора които и български не знаеха.... Ето например Масларова я подгониха преди време за неща за които не могат да я барнат. Има технически ръководител, има инвеститорски и строителен контрол ...Тя е принципал и това е един от стотиците обекти. Тя нито физически е в състоятие да го контролира, нито има квалификацията за това, пък и кинтите не са чак толкова много в сравнение преквалификацията. Там ако съвестно се направи проверка/а тя , и предшественичката и са ст нс и днаят да какво стана въпрос/ просто и двете биха лежали дълго време близо до "Сините камъни" Ефективността от това обучение е близка до нула, а парите стотици милиони
цитирай
34. boristodorov56 - 33. vencivaleri1951
10.03.2012 10:25
И що венци хората нямат препитание?

Ама не ми говори за безработицата в момента и колко са лоши хората на власт, защото управляващите са комун. онанисти - каза го Боянския Вол в прав текст - що никой не го забеляза?

Направи сравнение с Полска - каква е разликата и що ние сме калпави?
цитирай
35. анонимен - Случайно минаващ:)
14.03.2012 10:02
Катана-замълчи за тия обучения, моля те. Ти бил ли си там? Наясно ли си, че човек на 24-25 години не може да ме обучи как да...правя примерно собствен бизнес или как да се реализирам добре в живота.
Относно как живеят хората-проява на абсолютен цинизъм от твоя страна е да твърдиш, че нещата са по-добре...с тая безработица? С намалелите доходи? извинявай, но преди 2-3 години не можех да си представя, че ще има хора в София да работят на 400 лв. в офис, а сега това е масова практика за стартови заплати.
Дали аз съм по-добре? Да, аз съм по-добре, но ако беше ВСЕКИ(под всеки разбирай даже оная измислена партия РЗС, или пък ДПС...абе ВСЕКИ) един друг на власт щях да съм още по-добре. Каквото хубаво ми се е случило последните две години е било въпреки правителството. И поне 2 лоши неща(финансово лоши) с директно отношение към доходите ми се случиха тия две години.
По-слабо правителство НИКОГА, ама НИКОГА не сме имали...лошото е, че вярвам, че между ГЕРБ и БСП няма особена разлика, та си задавам логичният въпрос-абе къде им отидоха икономическите кадри на БСП, че така управляват държавата?!?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8085113
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47589