Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2009 20:54 - ВЛАДИМИР МАЛСАГОВ РАЗКРИВА ЗВЕРСТВАТА НА „МАФИЯТА ФСБ“ (КГБ)
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 1552 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 16.08.2009 20:59


     

      Едно интервю на: Мариан Томов с Владимир Малсагов





      
Пишете книгата си по време на десет годишния си престои в лагери и затвори върху случайни парчета хартия и с остатъци от моливи. Каква е мисията на книгата ви „Мафията ФСБ” – ще промени ли света?

 

      - Мисията на книгата ми „Мафията ФСБ” е да предупредя света, да бъде бдителен и че го грози опасност. С нея искам да покажа истинското лице на разузнавателната служба, която застрашава световния мир. Москва например въоръжава Сирия. ФСБ провокира Америка да започне войната в Ирак, благодарение на което цените на нефта се вдигат и от всичко това печели Русия.

 

     Ще се предотвратят ли бъдещи терористични актове, ако хората знаят за тази книга и тези имена които споменавате в нея?

 

     - Тази книга би могла да предотврати бъдещи терористични актове, ако хората обърнат сериозно внимание на писаното в нея. Например ако френската организация „ОПРА” беше обърнала внимание на нещата които казвах, нямаше да ги има терористичните актове в Лондонското метро. Защото човекът който е взривявал домове в Русия е бил в Белгия и Франция с предтекста че жена му не може да роди, а тя е 50 годишна. Той подготвяше актовете, но никой не ми обърна внимание тогава. Аз информирах властите в Лондон, часове преди да взривят метрото.

 

     Вие обвинявате за случващото се ФСБ. Те обаче ли са виновни и за терористичните актове, които се случиха в училището в Беслан и Московския театър?

 

     - Да, и това е провокирано от ФСБ, както и атентатите в Московския Болшой театър. Твардя го, защото Тимербяев, който е чеченец, е доказан агент на ФСБ. Убиват го след интервюто с журналистката Ана Политковская, за изтичане на информация. Тимербаев е надъхал млади чеченци, като им казва, че те ще бъдат герои защото ще прекратят войната. Дори терористите са носели камофлажни взривове. Освен това, са намерени писма на Михаил Трепашкин, също агент на ФСБ, в които пише, че разузнавателната служба е знаела, че въоръжени чеченци се разхождат из Беслан. Реакцията на ФСБ е дори да охранява терористите, защото всичко е било постановка. Всичко е било организирано от ФСБ. Дори организацията „Майки от Беслан” съди бившият руски президент Владимир Путин заради заповедите които е издавал да се щурмува училището. А там са използвали огнемет, който развива такава температура че металът омеква и става като восък. Съставът на самите терористи пък е бил доста разнообразен. Сред тях е имало и руснаци.

 

     Имате ли реални доказателства за това което твърдите?

 

     - Да имам. Освен че всичко това съм го преживял и видял, в Москва ме търсеха и се опитаха да ме убият, но аз успях да избягам.

 

     Срещал сте се с журналистката Ана Политковска няколко пъти. Ще насоча въпроса си към Лариса Володимерова, която е защитник на човешките права в Хелзинки. Г-жо Володимерова - очаквате ли при последвалото дело за убийството на Ана Политковска да излезне истината?

               image

                            Ана Политковска

 

     - За мен, както и за много хора по света е ясно, кой я е убил. Путин и ФСБ също знаят.След като Политковска започна да събира данни за ситуацията в Чечня, от разузнавателната служба следяха всяко действие на журналистката. Не я зядържаха защото вече беше известна. Убиха я защото се уплашиха, че е близко до доказателства за ролята на ФСБ в Чечня. При последният си разговор с Литвиненко те са знаели, че ще бъдат убити. Три месеца преди да умре – в телефонен разговор с него тя споделя, че има чуството, че няма да живее дълго и го е питала – Саша ще ме убият ли. Отговорът е бил – „Ако попаднеш в списъка за убийство, а ти вече си там – това рано или късно ще се случи.” Това и го е казал без да знае, че още следващия ден самият той ще бъде убит.

 

     Мислите ли , че ще има процеси и ще бъде ли някой осъден за тези зверства, които са извършили ФСБ?

 

     - ЩЕ има – ако западните ръководители, които са в оставка проговорят. Литвиненко е убит след твърденията си, че Путин се е занимавал с педофилия. Аз мисля, че ако се разбере всичко за Путин – западните ръководители ще се срамуват за това, че са се ръкували с него. Писани са писма до холандския премиер до кралицата, но никога не се е вземало отношение по тези въпроси. Изказвана е благодарност за публикуваната литература, но нищо повече. Дори Литвиненко е искал да доиде в Холандия и да даде показания и пред полицията за отвличането на холандски лекар в Дегестан и ролятя на генералите от ФСБ.

 

     Казвате, че България се намира на кръстопът – каква ще е нейната роля?

 

     - На троянски кон защото ще лобира за Русия. Чрез страната ви, която е член на ЕС, Русия се опитва да прокара влиянието си в Европа. Доказателство за това е газовия проект Южен поток. България ще е зависима от интересите на Москва. От този проект ще забогатеят само няколко българина, които ще се превърнат в новите олигарси. Политиците ви бяха купени с руски пари за да реализират този проект. Все пак вярвам, че България ще върви по пътя на демокрацията, на развитието, на свободата. В противен случай тя ще върви по пътя на съглашателството ще изиграе наистина ролята на троянски кон.

 

     Няма ли да се стигне до конфликт между Русия и САЩ след, като Вие твърдите, че в основата на събитията от 11 септември 2001 година стои ФСБ?

 

   -  Американците още от 1945 год. са разбрали и тогава Конгресът им е задавал въпроса как руския разузнавач Рихард Зорге и групата му е провокирала нападението в Пърл Харбър, за да могат американците и те да се включат във войната. Война в бъдеще едва ли ще има, но ако САЩ предприемат икономически санкции – ембарго, в Русия ще може да се ограничи влиянието на ФСБ.

 

     Не се ли страхувате за живота си?

 

     - Всичко е в ръцете на Господ. Искам информацията, която имам да достиге до хората за да може Русия, като империя на злото да се разпадне.

 

     Разкажете за зверствата, които са Ви причинявани в затворите в Русия – какво сте приживял? Защо се оказахте там?

 

     - Чрез баща ми – ФСБ се опитваше да достигне до политическия анализатор Автурханов, за да го унищожи, но това не стана. Тогава те се насочиха към сина му – към мен. Предтекста за задържането ми бе участие в побой. Това е стана през 70 те години, а ме обвиниха едва през 80 – те. Смешна и съшита с конци история. В хода на делото дори свидетелите по случая заявявяха, че за инцидента са информирани от служител на КГБ. Съдийката чието име съм посочил в книгата си – Корабова е получила заповед да бъда осъден. Имам няколко издадени смъртни присъди. В затвора, за да разбере света за мен, а де не ме убият и изчезна безследно си рязах няколко пъти вените. Може да видите. За всичко това – с подробности съм разказал в книгата си.

 

     Какво ще е бъдещето, според вас, на Русия и Чечня?

 

     Русия ще се разпадне. Съпротивата в Чечня се разраства, войната се рарзаства.Докато не победим ние няма да спрем. -

 

     Последен въпрос. Г-н Владимир Малсагов, защо Южна Осетия и Абхазия да не могат да постигнат своята независимост след като Косово я извоюва?

 

     - Чечня е друга работа. Тук от 300 години се води война още от царско време, когато са избивани чеченци, после са се раждали нови и са продължавали да воюват. С Абхазия и Южна Осетия нещата не са точно така защото Южна Осетия е изконна Грузинска земя там са преселвани руснаци. Русия като я отцепва, иска да създаде нещо като берлинска стена, за да може всички тези енергоносители да минават през нея и тя да може да ги управлява.
                          ............................

 


 



Гласувай:
2



1. konstant7 - Прав си ......
16.08.2009 22:05
Пътят към истината е трънлив,но когато тя се знае-човек е свободен и няма право да бъде зомби.
Както винаги си актуален,с пръст върху спусъка на
времето.
цитирай
2. анонимен - Много полезно четиво!
16.08.2009 22:51
Ние все подхождаме емоционално, а трябва да бъдем безпристрастни и прагматични - да имаме поглед от всички страни, защото /убедена съм/ - това ще е следващата Голяма война.И само с "дано се размине" - няма да стане!
Поздрав!
цитирай
3. boristodorov56 - 1. konstant7 - благодаря!
16.08.2009 23:56
Свободата и справедливостта са двете страни на една монета.
цитирай
4. boristodorov56 - 2. tit
16.08.2009 23:58
Истината трябва да се знае,
а не пропагандните клишета!
Винаги има шанс ...
цитирай
5. shtirlic - дали
21.08.2009 02:26
след Беслан, руският президент заяви, че би използвал срещу терористите дори и ядрено оръжие - където и да са те ! - опа ? едва ли би го направил ако идеолозите са в Чечения или в която и точка на Русия да са - в това му изказване се визираше САЩ като спонсор на терористите.
Същото пишат и руските комунисти в онова писмо дето уж до Барака както го нарича баба ми - дето толкова много хора пишат, че им било смешно
В службите има понятие информация, но има и понятие дезинформация, освен ФСБ има и ЦРУ
И нека незабравяме как от трибуната на ООН военният министър на САЩ уж с цел борба с тероризма показа намерени улики, че в Ирак имало оръжие за масово поразяване, после самият той си призна, че го направил уж за добро
Допускам, че от ЦРУ искат да изкарат ФСБ, че са същите главорези като тях - е руснаците не са взривили още нищо толкова голямо като кулите близнаци, така че има още какво да учат от ЦРУ
Съвсем пък съмнително звучи твърдението на човека дето пише книгата, че руските служби са му вдигали мерника ама немогли да се справят с него - от това по-голям майтап не бях чел
Няма човек на земята който би оцелял ако някоя шпионска структора на която и да е страна му вдигне мерника
цитирай
6. boristodorov56 - е руснаците не са взривили още нищо толкова голямо като кулите близнаци
21.08.2009 07:41
Не са разбира се.
Само дето изравниха със земята един 500 хиляден град - Грозни и не само него.
И избиха 2 000 000 души защото искаха да бъдат независими и свободни от руския ботуш.
Всичките ли от тези хора са вербувани от ЦРУ.
И не на последно място - Русия призна официално Чечня по времето на Елцин - международното право не важи ли за кремълските гестаповци?

Какви терористи са борците за свобода на народа си?

А за КГБ - прав си - от Червеното Гестапо никой не е прокопсал - то и този Малсагов няма да види хубаво и той си го знае, но приказките ти доказват неговата теза, а ти го удряш на хвалба.

Щирлиц - парашута дето влачиш след себе си те издава, че си Ордена на милосърдието - не намраш ли?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8125967
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47590