Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2009 06:00 - ОБЯСНИМАТА ЛЮБОВ
Автор: boristodorov56 Категория: Политика   
Прочетен: 1646 Коментари: 10 Гласове:
8

Последна промяна: 06.10.2011 19:41


 

 

image

 

 

 

       ... *  

    

         Обичам комунистите! 

 

     Обичам ги, защото са елементарни, познаваеми и разгадаеми. Обичам ги, защото ме мразят, а тяхната омраза е най-категоричното доказателство, че съм истински човек.
     Обичам комунистите, защото са категоричният фактор разделящ човечеството на две – на нормални хора и на тях, и аз съм от другата им страна!
Ще мине време, не чак толкова много, не повече от пет-шестстотин години, и човечеството ще се договеди, че е преодоляло най-страшната опасност за своето съществуване-комунизмът! Във всичките му изродени левичарски форми.  За комунизмът тогава ще се говори като за пандемия, за комунистите-като за неизлечимо болни хора.
    А Маркс, Енгелс и Ленин най-после от полезни, ще се превърнат в безполезни, дори вредни идиоти и ще заемат полагащото им се херостратовско място в човешката история.
  

 

 

 

 

 

    Чудесно е човек да е наясно, че просто случайно минава точно по тези места точно по това време.
И че казва или написва точно тези думи, които ще прочетат десетина, но няма да прочетат стотина.

 

 

 

 

 

 

 

    Истината е, че истината не започва с никого и ни свършва с никого.
    Тя винаги е до нас и винаги е близо до някого и далеч от другиго.

 

 

 

 

   Важното е ние къде сме. 

   Всеки от нас  ! 

 

 

 

 

   ...


                                       
        ....................................
                                
* откъс от постинг в:  
http://tovae.to/   

 





Тагове:   отвращение,


Гласувай:
8



1. romanov - Добро утро:))
05.11.2009 06:41
Ама че си им набрал:)))
цитирай
2. анонимен - Вярно е всички са увредени генетично!
05.11.2009 08:02
Виж само президента и какво наследство е сина му - закононарушител.
Виж какви отклонения е дал Станишев.
Ами Пирински.
А Боковите издънки... и т.н....
цитирай
3. nadezda - Било доказано, че Ленин и Сталин са ...
05.11.2009 08:32
Било доказано ,че Ленин и Сталин са били шизофреници!Поздрави!
цитирай
4. krasunata - Умът е мутация на битието, а комунистите - мутанти?
05.11.2009 11:31
Всички умни хора ли са непредвидими? Да създадеш хаос се иска, освен склонност към правене на свинщина, и само малко акъл... :)
BTW: "Обичам ги, защото ме мразят, а тяхната омраза е най-категоричното доказателство, че съм истински човек" > Що те мразят комунистите?
цитирай
5. haralanov - Здравей,Боре!
05.11.2009 14:50
Не знам откъде я знам тази история!Но знам,че е истинска!По времето на Франко(в краят на Гражданската Война в Испания) екип от лекари правят проучвания върху мозъците на комунисти в плен.Тези опити включвали и редица тестове,за интелигентност,за вземане на правилни решения,за нормалност каквото и да означава това.Резултатите били покъртителни.Самият мозък на тези хора реагирал по-съвършенно различен начин.Били всичките хора с отклонения.За някои може да е несериозно!Но жизненият ми опит ми подсказва,че е било точно така!Защото,(написал съм го и в последният си постинг)как е възможно една партия да срине Държавата ни(1994-1996)и след няколко години стотици хора да я припознаят,като готова да управлява..?Това си е чиста лудост!Лудост е разбира се и да повериш Властта в ръцете на човек,който от 1947 г.не е бил в България!Лудост е да повериш Властта в ръцете на човек,нямаш нито един работен ден зад гърба си!Лудост е да повериш Властта в ръцете на една Мутра!Нямам и обяснение,защо някои прихващат от тази болест,а други-не!Коя е причината за това..?Самите испански лекари тогава,не са могли да дадат медицинско обяснение на този клиничен случай!
цитирай
6. boristodorov56 - 5. haralanov
05.11.2009 16:50
Двама немски учени са изследвали мозъка на Улянов/Ленин/ и до днес никой не е видят истинските
резултати. Същите в интервюта за западни вестници са казвали, че мозъка му бил атрофирал вследствие на сифилиса и нищо повече...
Ние, обаче знаем повече за медицинско обяснение от испанските и немските учени и то се нарича обикновен комунизъм.
Опитват се, всячески се опитват да лустросат имиджа на неговите "апостоли" - но им е трудно по света.
У нас такъв проблем няма - то не е заразно, но човек живял в такава среда преживява влиянието му като свинския, птичия и кравешкия грип. Отдавна съм стигнал до извода, че като го отделиш от религията народа остава без съпротивителни нравствени сили.Затова не може да различава добро от зло и покварата на комунизва става всепроникваща и способна да унищожи homo sapiens като биологичен вид. Като своеобразен морален HIV вирус.
Това ще да е!
Радвай се, че имаме естествени съпротителни сили!
цитирай
7. universalnite000 - :) Сега поне всеки знае, че циони...
05.11.2009 18:43
:) Сега поне всеки знае, че ционистите дадоха пари на Ленин за революцията , както и факта, че Маркс и Енгелс са техни издънки ....
цитирай
8. asthfghl - Интересно нещо
05.11.2009 23:56
е истината. За всеки тя е различна. И всеки си има своя си истина.

Омразата също е много различна. Едни си набелязват определена група или идеология и се скъсват да я плюят с омразни думи, след което я обявяват за елементарна, предсказуема и пълна с омраза. Иронията в това е неизбежна и очебийна.

Пожелавам ти да похабиш по-малка част от живота си и по-малко ценни моменти в изпитване и изразяване на тази омраза. И повече моменти в съзидание.
цитирай
9. asthfghl - Отдавна съм стигнал до извода, че ...
06.11.2009 00:04
boristodorov56 написа:
Отдавна съм стигнал до извода, че като го отделиш от религията народа остава без съпротивителни нравствени сили.Затова не може да различава добро от зло


Това беше покъртително. Наличието на религия бе приравнено с наличието на морал и нравственост. Това е в пряко противоречие с безбройните примери за аморални религиозни хора и деяния, намерили за извинение религията - от кръвожадните варвари кръстоносци, до ватиканското укриване на нацистките авоари, до мълчаливото съгласие и съдействие на църквата при Холокоста, до изгарянето на книгите в името на религията, до изгарянето живи на хиляди невинни жени по обвинение във вещерство, както и на десетки безценни умове на науката по обвинение в ерес задето са се опитвали да си обяснят света, до малоумните интерпретации на словото "Божие", до хомосексуалните и педофилски изстъпления на самозабравили се свещеници, до злоупотребата с наивността и благостта на хората за собствена материална изгода от страна на църквите, до насаждането на фундаментализъм и предразсъдъци и расова и етническа омраза в името на една или друга религия, та чак до самоубийствените терористични атаки, убили толкова много хора в името на една криво разбрана интерпретация на религията. Религията може да е както полезна, така и вредна - зависи в чии ръце попада. Същото важи и за всяка политическа теория или модел, включително комунизма, демокрацията и други творения на човешкото общество и мисъл. Маркс и Енгелс просто са написали една книга с идеи. Друг въпрос е, че те са попаднали в неподходящите ръце. Резултата е ясен.

Никоя идея не е застрахована от това. Дори и демокрацията. Най-скорошен пример: САЩ в началото на 21 век...

А от изявлението ти струи дълбок фундаментализъм, нихилизъм и омраза, които просто не мога да си обясня. Напомня ми на едно сърдито старче, недоволно от света и обсебено от фикс-идея, което гледах наскоро в анимационното филмче "Up" ("Нагоре"). Силно ти го препоръчвам. Човека накрая все пак намери сили да се пребори със собствените си демони...

Пожелавам го и на теб.

Пребори демоните вътре в теб! И живей пълноценно! Ако все още можеш!
цитирай
10. ploudinperper - 8.+9 – asthfgh
07.11.2009 15:36
Виждам, че много си загрижен за мен и бързаш да ми даваш акъл.

Питам се не се ли вземаш много на сериозно за да го правиш. Нито ме познаваш, нито знаеш нещо за мен.

Коментара ти следва да е за постинга.
Омръзнало ми е да казвам вече на доброжелатели,
че качествата и недостатъците ми са си мои дертове и на тях ще посветя специален пост някога.

Доброто и злото си имат названия.
Дори точни определения.

Опитвай се да делиш плявата от зърното.

Чувал ли си, че човек вижда в другите само собствените си недостатъци?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov56
Категория: Рецепти
Прочетен: 8128833
Постинги: 1534
Коментари: 20151
Гласове: 47590